ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στοιχειωμενα Σπιτια,Αυτοκινητα,δαση ή αλλα αντικειμενα. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Στοιχειωμενα Σπιτια,Αυτοκινητα,δαση ή αλλα αντικειμενα. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

LordThomas30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ghost buster 2Νέο Μέλος
14/08/2007, 20:10:46
http://i206.photobucket.com/albums/bb24/tsouknidis/DSC01739.jpg

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΛΕΧΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΟΛΟ.

XDΜέλος
15/08/2007, 10:02:16
Πολύ ωραία φωτογραφία, προσμένω και για τις υπόλοιπες, κρίμα βέβαια που το οίκημα βρίσκεται σε τέτοια χάλια...

Edited by - XD on 15/08/2007 10:05:51

αγνοώνΜέλος
15/08/2007, 12:00:27
LordThomas,
το σπίτι το ξέρω καλά γιατί πάω πολύ συχνά για μπάνιο είτε στη Γατζέα είτε στην Άφυσσο

ο πατέρας μου είναι από το Βόλο αλλά εγώ μένω στη Λάρισα

αν θέλεις καμιά μέρα πάμε να το δούμε από κοντά

είναι πολύ ωραίο σπίτι,σε ωραία τοποθεσία και δεν θα είχα πρόβλημα να μπω μέσα να δω κάνα φάντασμα

σοβαρά στο λέω,όποτε θέλεις πάμε μία βόλτα

15/08/2007, 15:38:44
quote:
είναι πολύ ωραίο σπίτι,σε ωραία τοποθεσία και δεν θα είχα πρόβλημα να μπω μέσα να δω κάνα φάντασμα

Κανόνισε μόνο αν δεις κανένα Κάσπερ να σε χαιρετάει μέσα στο σπίτι, να μην μετατραπείς σε νέα κι ανανεωμένη έκδοση του Κεντέρη...

In anticipation of my resurrection...

αγνοώνΜέλος
16/08/2007, 13:07:08
μακάρι να είναι ο kasper...αυτός είναι φιλικός !

μην είναι κανένα άλλο κακοπροαίρετο και τι κάνουμε μετά...

best_19_manΝέο Μέλος
18/08/2007, 15:22:17
Στοιχειωμένος υπολογιστής αφού κατέβασα αυτό το mp3

http://rapidshare.com/files/47006068/01-kelly_clarkson-sober-_radio_edit_.mp3

ακούγοντας το κομμάτι,με το που τέλειωσε και ενώ το mediaplayer είχε σταματήσει άρχισαν να ακούγονται από το pc μου περίεργοι ήχοι,ανεξήγητοι σαν λειτουργεία...έκλεισα το mediaplayer και όλα τα sites και άφησα το c μου χωρίς να είναι ανοιχτό κάποιο πρόγραμμα,έπειτα ακούστηκαν φωνές στα αγγλικά....δεν κατάλαβα τι έλεγαν γιατί δεν πρόσεχα,είχα τρομάξει...και ύστερα ένα heavy metal κομμάτι πολύ σκληρό (να πω πως στο pc μου δεν έχω δείγμα τέτοιας μουσικής καθώς τη συχαίνομαι)...δεν ήταν ιδέα μου,άκουσα καθαρά....ανέβασα το mp3 μήπως φταίει αυτό!!!!!!!

John-IIΝέο Μέλος
31/10/2007, 19:17:56
Θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με το σπίτι της οδού Άγρας αριθμός 22 στο Καλλιμάρμαρο, το οποίο θεωρείται στοιχειωμένο. Κυρίως για την ιστορία του σπιτιού και για συγκεκριμένα φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί σε αυτό-αν έχουν παρατηρηθεί. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
John-IIΝέο Μέλος
23/11/2007, 01:55:32
Το σπίτι αυτό βρίσκεται ουσιαστικά πίσω από το Καλλιμάρμαρο. Δεν φτάνεις εύκολα εκεί, καθ'ότι η οδός Άγρας διακόπτεται απότομα και συνεχίζει από ένα άσχετο σημείο. Στα δεξιά όπως ανεβαίνουμε υπάρχει ένας μικρός λόφος, πάνω στον οποίο είναι το σπίτι. Αυτή τη στιγμή είναι κατά το ήμισυ ανακαινισμένο, αλλά ακόμα εγκαταλελειμένο. Την 'παράσταση' μπορεί να κλέψει το σπίτι με τον αριθμό 21, που βρίσκεται απέναντι. Είναι ένα φτωχικό χαμόσπιτο που όμως έχει μια μεταλλική πλακέτα στην εξώπορτα, σαν αυτή που έχουν οι γιατροί και οι δικηγόροι στα γραφεία τους. Στην πλακέτα αυτή είναι γραμμένο ένα ποίημα σε τρεις στίχους και στην αγγλική γλώσσα. "Ι shall not reign, To serve I disdain, The cat I remain". Οι γείτονες μου είπαν ότι ανήκει σε μια γυναίκα η οποία έχει μετατρέψει το σπίτι της σε γατορτοφείο. Έχει μαζέψε όλες τις αδέσποτες γάτες τις περιοχής και τις φιλοξενεί μόνιμα στα δωμάτια του σπιτιού της. Σε συζήτηση για το ίδιο θέμα που ξεκίνησα σε άλλο φόρουμ, ένα μέλος βρήκε φωτογραφία της πόρτας αυτού του σπιτιού σε κάποια σελίδα του διαδικτύου. Στο τέλος σας παραθέτω το σχετικό λινκ. Επίσης όταν ρώτησα δύο γειτόνισες σε ποιον ανήκει το "στοιχειωμένο" σπίτι μου είπαν πως δεν γνωρίζουν τον αρχικό ιδιοκτήτη, ο οποίος είχε ξεκινήσει την ανακαίνιση αλλά την σταμάτησε ξαφνικά. Τώρα, είπαν, το σπίτι ανήκει σε κάποιους Αλβανούς (!) οι οποίοι και συνεχίζουν την ανακαίνιση. Πάρ'όλα αυτά δεν είδα τίποτα εργάτες στο σπίτι, το οποίο αν και κατά το ήμισυ ανακαινισμένο, έδειχνε όπως είπα εγκαταλελειμένο.

http://www.nonfoods.com/helenicats/index.htm

Η σχετική φωτογραφία είναι η πρώτη στην σειρά.

Cretan_urbanΝέο Μέλος
18/04/2010, 21:14:56
Θα ηθελα να ρωτησω οσους ξερουν και θελουν να πουν...Ειναι καπως ασχετο με αυτο που συζητζτε αλλα...Ειπαμε οποιος θελει....Ειμαστε μια παρεα καμενων Κρητικων που ψαχνουν απεγνωσμενα για συγκινησεις....Εχουμε αρχισει να ψαχνουμε για Haunted places εδω κατω αλλα δεν βρηκαμε τιποτα ιδιαιτερο...Αν καποιος απο σας μπορει να μας βοηθησει θα του ημασταν υποχρεοι....Ειμαστε απ'το Ηρακλειο By the way....
Pem0oL1n1Νέο Μέλος
28/07/2011, 18:03:33
καλησπέρα...ειδα οτι αναφερθηκατε σε ενα γεγονος που ελαβε χωρα στο χωριο απο το οποιο καταγομαι (Μπαμπινη Αιτωλοακαρνανιας)... οι αναφορες ηταν ψευδης κ πολυ απλα ειχανε "φοθσκωσει" το σκηνικο...ειχα μια τηλεφωνικη συζητηση με την γιαγια πριν κανα χρονο οταν εμαθα για την ολη ιστορια...απλα ολα ηταν ψεμματα απλα τεχνασματα ανθρωπων ηταν ολα αυτα...κ οσο για ενα κομμεντ στο οποιο αναφερονται 100 κατοικοι στο χωριο...τοτε πιστεψε δεν ειχε μονο τοσους...επισησ ενταξει δεν ειν ενα χςριο ποθ αποτελειται μονο απο 2 δρομουσ αλλα ενταξει μπορει να ειν κ 3...