- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
μιλάς εσύ για σοβαρότητα ; [ διάβασε ρε φίλε ΠΡΩΤΑ τι γράφεις ΕΣΥ ο ίδιος και μετά πες για σοβαρότητα ]
E, κοίτα, όταν έχω απέναντί μου 15χρονους γίνομαι κι εγώ 15χρονος. Τι να κάνω ... ;
Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen
quote:quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟ Στάμκος είναι ερευνητής,αξιόλογος θα έλεγα.Δέν ξέρω τί έχει σπουδάσει [...]
Ναι, εντάξει, ερευνητής είναι ... αλλά τι είδους ερευνητής ; Όλοι στην Ελλάδα ... ερευνητές είναι ...
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=35209&cid=21
κατα τυχη που λενε,αν υφιστατε τυχη,διαβαζα αυτο!
http://www.greektube.org/content/view/68957/2/
Edited by - geostat on 20/09/2009 20:18:28
quote:
καλα του κολου ειστε ολοι??? πας καλα ρε υπηρετη πως το ιχνος ειναι η τεταρτη διασταση???αφου δεν γινετε να την αντιληφθουμε και λες τωρα εσυ σαν τον τετρασδιαστατο οτι την εχεις αντιληφθει????πας καλα???του κολου πραγματα εχεις αντιληφθειLet the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen
?;
quote:
Ο Στάμκος είναι ερευνητής,αξιόλογος θα έλεγα.Δέν ξέρω τί έχει σπουδάσει [...]
Δεν το είπα αυτό
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Όποτε,άν κάποιος βρισκεται στην 4η διάσταση,μπορεί αν θέλει να μείνει ακίνητος.Αυτό σημαίνει οτι στην τρίτη διάσταση δέν γερνάει.
zip
Άλλη τρομερή έμπνευση, αυτήν την φορά από τον alex22.
Φίλε,εγω έκανα μια υπόθεση,δέν είπα οτι είναι αυτό.Απαγορεύεται να κάνουμε υποθέσεις?
Κι όσο για τα...εμπνευσμένα,αυτά τα γράφεις εσύ,και έχουν πλάκα κιόλας.Δέν έχω αυτό το ταλέντο,όμως μιλάω πάντα με ειλικρίνια.
'Ντάξει ... καταλάβαμε ...
υ.γ το video που έχεις βάλει, το έχω αναφέρει πολύ πιο πριν ...
Edited by - zip on 21/09/2009 07:42:43
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΠολλές φορές ο τρόπος που μιλάμε είναι ακαταλαβίστικος ή φαίνεται πολύ επιστημονικός.
29/5/2009, σελ. 2
Την 16/9/2009, γράφει αυτό :
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΔεν μιλάμε με επιστημονικούς όρους αλλά θα μάθουμε.
16/9/2009, σελ. 20
Ας διαλαλλουν οι επιστημονες την εξειδικευση τους και την κορυφωση τους στην αμαθεια λοιπον!
quote:
alex22Απλώς δέν είμαι βολεμένος με την ζωή μου. Έχω αυτά που θέλω(όχι όλα μην τρελαθούμε) αλλά δέν με καλύπτουν αληθινά ,δέν νιώθω σάν το σπίτι μου. [...] Μήν τρελαθούμε τελείως υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα απο την αστρική προβολή.
2/8/2009, σελ.8
quote:
geostatΗ εξειδικευση ειναι ο συντομοτερος δρομος για την αμαθεια!
Μάλιστα, μάλιστα ... και αν δεν κάνω λάθος ο κ. Στάμκος είναι ειδικευμένος στον Τέσλα, ε ;
quote:
Dr Jekyll Mr HydeΌπως είπα άλλοτε είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις κάνοντας αστρική προβολή (εγώ δεν έχω κάνει) αν πρόκειται για μούφα ή για κάτι αληθινό.
31/07/2009, σελ. 4
α) ο Dr Jekyll Mr Hyde, άνθρωπος ο οποίος κατά τα λεγόμενά του, δεν έχει κάνει "αστρική προβολή". Παρ' ότι λοιπόν δεν έχει κάνει "αστρική προβολή" απαντάει με πολύ άνεση στην ερώτηση του john131 :
quote:john131 - γινεται να εχει καποιος συνειδηση στο ονειρο οταν κοιμαται αλλα δεν θα ξερει οτι κοιμαται απλα θα ελεγχει το σωμα του εκει ;
Dr Jekyll Mr Hyde - Αν έχει συνείδηση ξέρει και οτι το σώμα του κοιμάται αλλιώς δεν πρόκειται για συνειδητό "όνειρο".
και μάλιστα παίρνει και τα εύσημα από τον ΥΠΗΡΕΤΗ :
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣDoktor ….σωστοοος στην απαντηση με τον john131
β) ο alex22, άνθρωπος ο οποίος, κατά τα λεγόμενά του, είναι ένας άνθρωπος που δεν είναι βολεμένος με την ζωή του, αυτά που έχει δεν τον καλύπτουν αληθινά και o οποίος - κατά πως λέει ο ίδιος - θεωρεί πως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από την "αστρική προβολή".
Παρ' ότι λοιπόν αυτός ο άνθρωπος θεωρεί πως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από την "αστρική προβολή", εδώ και 23 σελίδες, δίνει δυναμικά το παρόν του, απαντώντας και ρωτώντας για πράγματα που δεν τα θεωρεί και τόσο σημαντικά.
Edited by - zip on 21/09/2009 11:58:07