- ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
gK
tha exoume guest star tous beatles oi opoioi tha tragoudisounpalia agapimena traoudia!
Δεν εχω σκοπό και ουτε θέλω να παίξω το ρόλο του αμφισβητία !!!!!
απλά ειπα οτι γίνεται και αυτό ....
Τελικά μπορεί να ειναι και ετσι !!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"

Edited by - Sonap on 08/12/2003 22:27:21
Φιλικά , Μπάμπης
Για να γίνει το θαύμα,τα πάντα ξεκινούν απο την καρδιά.Η φαντασία είναι το παιχνίδισμά της.Μετά είναι η σειρά του μυαλού να αναλάβει το κατασκευαστικό μέρος.
Χείρων
Επιτέλους γράφω μετά από καιρό και νιώθω τόσο όμορφα γι αυτό!Εγιναν πολλές αλλαγές και έχασα κωδικούς,διευθύνσεις e-mail κλπ οπότε ήμουν αποκλεισμένος από την ενεργή παρουσία στο site για λίγο καιρό!Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από εδώ τον admin για την εξυπηρέτηση που μου έκανε και έλυσε το πρόβλημά μου!
Παρακολουθώ το θέμα της σπηλιάς του ntavelis666 και θέλω απλά να πω πως εξακολουθώ να γράφω στο δικό μου θέμα και να βάζω φωτογραφίες όχι από κακία η για σνομπισμό,αλλά γιατί νιώθω πως είναι κάτι δικό μου σαν εμπειρία και θα ήθελα μαζί με μια ακόμα φωτό που έχω,να το κάνω πιο συγκεκριμένο.Με ικανοποιεί ότι το θέμα μου υπάρχει και το διαβάζουν πολλοί ή καλύτερα βλέπουν τις φωτό μου και δεν με ενοχλεί να μην γίνεται (γραπτή) κουβέντα!Σημασία έχουν οι αποδείξεις και όχι οι εικασίες.
Σύντομα θα επισκεφτώ τη σπηλιά λίγο πιο οργανωμένος.Λυπάμαι που δεν μπόρεσα λόγω δουλειας να πάω με τα χιόνα...ήταν υπέροχο το βουνό και μένω ακριβώς στους πρόποδες!Maybe next time!
Θα ενεργήσω για να κάνω scan τις φωτό ξανά, μαζί με μια ακόμα που θα βάλω ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητά.
Θέλω τέλος να πω,πως όταν πήγα εκέι πάνω,ένιωσα πολύ ωραία και θετικά τόσο ώστε να θέλω κάθε μέρα που την αντικρίζω από μακρυά,να ανέβω και πάλι.Παρ'ότι έχω ακούσει φρικτά πράγματα που συνέβησαν σε άλλους(πχ ο κολλητός μου πιο παλιά,μετά τις επισκέψεις του στη σπηλιά τα βράδυα έβλεπε εφιάλτες και ξύπναγε με χαραγμένα χέρια)εγώ ένιωσα ότι με ωφέλησε!Αυτά όμως για την ώρα!Τα λέμε σύντομα :)
Επιτελους μετα απο πολυ καιρο (κ εγω) ξαναγραφω εδω...Αν κ οχι πολυ γνωστος σε ολους σασ...
Ξεχαστηκε για λιγο καιρο η σπηλια οπως βλεπω...
Η εμπειριες κ οι αποψεις σταματησαν να γραφονται...
Μηπως να κανονιζαμε να πηγαιναμε καποια στιγμη παλι πανω ????
Αυτα απο μενα
Φιλικα
Χαρης
Ολα τα αλλα οπως πολυ σωστα ειχε πει πιο πανω και η cat ειναι κυριως δημιουργιες του μυαλου μας αλλα και παιχνιδια σκιας φωτισμου κλπ. που δημιουργουν αυτα τα προσωπακια
Οι φωτογραφιες ομως ειναι πολυ εντυπωσιακες και αξιοθαυμαστο για το ποσα προσωπα εμφανιζοντε σε αυτες!

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-
Edited by - SAUDi on 05/02/2004 19:36:22