ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑ.! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑ.! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

AgentMulder23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
actrΜέλος
27/07/2005, 00:56:35
quote:
Ευχαριστώ για τις ευχές σου κ 2ο)δε νομίζω πως είσαι σε θέση να μπορείς να κρίνεις αν είναι ρόδινα ή όχι τα πράγματα για την έρευνα μου, χωρίς να γνωρίζεις τι στοιχεία έχω!

Ευχαριστώ για τη 'θέση' σου φίλε actr..!

Αν έχεις στοιχεία γιατί δε μας τα παραθέτεις τότε?
Δε χρειάζεσαι να υποκρίνεσαι τόσο φίλε μου...

There is no dark side of the moon really... as a matter of fact it's all dark
AgentMulderΜέλος
27/07/2005, 02:45:55
quote:

quote:
Ευχαριστώ για τις ευχές σου κ 2ο)δε νομίζω πως είσαι σε θέση να μπορείς να κρίνεις αν είναι ρόδινα ή όχι τα πράγματα για την έρευνα μου, χωρίς να γνωρίζεις τι στοιχεία έχω!

Ευχαριστώ για τη 'θέση' σου φίλε actr..!

Αν έχεις στοιχεία γιατί δε μας τα παραθέτεις τότε?
Δε χρειάζεσαι να υποκρίνεσαι τόσο φίλε μου...

Είπα πως είναι άκρως προσωπικοί !οι λόγοι που ζήτησα να μου σταλούν στοιχεία για το θέμα στο mail!
Που κολλάει το θέμα υποκρισίας;
Actr σου απαγορέυω γιατί δεν έδωσα σε κανέναν δικαίωμα για να λεει πως υποκρίνομαι, πόσο μάλλον σε εσένα!Δεν μιλάς στον κολλητό σου!οκ;
Κ αν θέλεις να αυτοπροβάλεσαι να βρεις άλλον τρόπο για να το παίζεις σπουδαίος!

Το θέμα του ότι 'κάποιοι δήθεν παρεξηγούντε' εδω μέσα με έχει ειλικρινά κουράσει κ 2ον) έχετε εφτελίσει τελείως το τόπικ!
Καλύτερα να σταματήσουν 'κάποιοι' την δική τους υποκρισία!

Πρέπει να εκφράσω τη δυσαρέσκια μου για κάποια 'μέλη' τα οποία δεν θα μπω στη άσκοπη διαδικασία να τα 'παρουσιάσω'!
(κ φυσικά δεν ενοώ τον φίλο sparverius γιατί εκτός του ότι παρέθεσε στοιχεία κ με βοήθησε ήδη αρκετά,απ''οτι φαίνεται δεν διατύπωσα σωστά όσο θά'πρεπε τη διευκρύνιση του ΤΟΠΙΚ!)

Αυτά είχα να πω κ θα απαντώ από δω κ πέρα μόνο σε ότι αφορά στοιχεία για Πρέβεζα!

Υ.Γ:Ευχαριστώ sparverius έστω κ για τα στοιχεία που παρέθεσες

Ο.Γ

A.M
Ο.Γ(G.G)

Edited by - AgentMulder on 27/07/2005 02:53:59

actrΜέλος
27/07/2005, 03:44:43
quote:
Είπα πως είναι άκρως προσωπικοί !οι λόγοι που ζήτησα να μου σταλούν στοιχεία για το θέμα στο mail!
Που κολλάει το θέμα υποκρισίας;
Actr σου απαγορέυω γιατί δεν έδωσα σε κανέναν δικαίωμα για να λεει πως υποκρίνομαι, πόσο μάλλον σε εσένα!Δεν μιλάς στον κολλητό σου!οκ;
Κ αν θέλεις να αυτοπροβάλεσαι να βρεις άλλον τρόπο για να το παίζεις σπουδαίος!

1. To θέμα υποκρισίας κολλάει στο οτι μου είπες ευχαριστώ γιαυτά που σούγραψα πιο πρίν για το τόπικ.
Δε χρειάζεται να μου δώσει κανείς το δικαίωμα φίλε μου, εχω το δικαίωμα να σχολιάζω στάσεις και καταστάσεις
Οσο για τη μ@λ@κί@ περί σπουδαιότητας, δε σε παρεξηγώ 3 τη νύχτα είναι
Αντε καλυνήχτα λοιπόν και πολύ ασχολήθηκα με το τόπικ

There is no dark side of the moon really... as a matter of fact it's all dark