ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το μυστικό πείραμα με τους δύο αντικρυστούς καθρέπτες - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Το μυστικό πείραμα με τους δύο αντικρυστούς καθρέπτες - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Σπαρτιάτης30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/08/2005, 07:30:44
Νεράιδα, δεν θα σε πεί κανένας χαζή.
Ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει κι είναι δικαίωμα του.

quote:
αφου μερικοι ησασταν δυσπιστοι απ την αρχη σχεδον, γιατι συνεχιζατε να στελνετε ποστς?

Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

NICKOLASΝέο Μέλος
10/08/2005, 13:44:08
h livia xreiazetai voitheia kai o monos pou mporouse na tin voithisei itan o eulogitos.. exei mpei se paraksenes piles kai exei kanei allokota taksidia i livia... einai pagideumenei kai den tha ksefugei pote.. einai katadikasmeni..

otan niwseis tin skia sou na feygei min guriseis pisw na koitakseis

stemixΜέλος
10/08/2005, 19:20:55
Είπα να μην ξαναγράψω, αλλά...

quote:
μπορει να με θεωρησετε χαζη μα εγω πιστευω σεκεινη...!

Νεραιδα, πρώτα από όλα καλώς ήρθες. Το ότι είσαι επιφυλακτικός με κάτι, δεν πάει να πει πως δεν θα συμμετάσχεις στην συζήτηση.
Μπορείς όμως να μας εξηγήσεις τι εννοείς; Τι σημαίνει δηλαδή ότι πιστεύεις σε εκείνη;
Πιστεύεις όπως οι μουσουλμάνοι στον Μωάμεθ; Πιστεύεις ότι θα έλεγε μία ιστορία, η οποία θα σου άνοιγε τα μάτια; Μήπως απλά πιστεύεις ότι ήταν μία ιστορία που πράγματι έζησε;
Αν είναι το τελευταίο, να και μια δική μου: "Μια φορά μπήκα σε ένα ταξί και πριν ακόμα πω που πάω, ο ταξιτζής μου είπε στο περίπου που μένω. Μου είπε πως δεν με είχε ξαναδεί, αλλά του συμβαίνει όταν μπαίνει πελάτης μέσα, να ξέρει που περίπου μένει. Τότε εγώ...".
Θα συνεχίσω σε επόμενο μήνυμα.
Και η ερώτηση μου είναι: Με πιστεύεις; Μήπως αν σου πω ότι ο ταξιτζής στην συνέχεια μου αποκάλυψε το μυστικό της αιώνιας νεότητας, το κάνει πιο ενδιαφέρον;
Δεν σου κάνω επίθεση, όσο φαίνεται στο μήνυμα

Edited by - stemix on 10/08/2005 19:32:49

ΝεραιδαΝέο Μέλος
10/08/2005, 19:39:57
καλε μου stemix, εννουσα πως την πιστευω!βεβαια, παντα αφηνεις καποιο ενδεχομενο οτι μπορει να μην λεει αληθεια.κι αυτο το ενδεχομενο υπαρχει μεσα μου γιατι η λιβια δεν ολοκληρωσε!αλλα η ζυγαρια μου γερνει απο την μερια που πιστευω πως λεει αληθεια.ισως σου φανω πολυ ευκολοπιστη.απλως δεν τελειωσε αφτο που αρχισε.δεν μας ειπε τελικα που ηθελε να καταληξει.αν ολοκληρωνε ισως ηταν πιο πειστικη.και επεισης μας κουρασε πολυ.δεν εκανα ουτε μια προσπαθεια να λυσω κανενα γρυφο.απλως συνεχιζα να διαβαζω για να δω αν θα κατεληγε σε καποιο πειραμα που μου εχουν πει κι εμενα με τουσ καθρεπτες.

πες μου ποιον θαχεις να τα λες...

stemixΜέλος
10/08/2005, 21:05:10
Ας μην το κουράζουμε άλλο το θέμα. Ας αφήσουμε τον γυρολόγο ζωγράφο που δεν ξέρει να ζωγραφίζει ήσυχο με το μυστικό του.
Συγνώμη που ήμουν αρκετά απότομος.
BABAΝέο Μέλος
10/08/2005, 21:51:36
ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ.ΑΥΤΟΣ Ο ΣΠΑΓΓΟΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ; ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η LIVIA. ΘΥΜΙΘΗΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΦΑΝΙΑΣ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΟΤΙ ΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ, ΙΣΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΣΕ ΑΛΛΟ SITE ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ, ΤΗ ΝΑ ΠΩ... ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.
10/08/2005, 22:18:43
quote:
καλε μου stemix, εννουσα πως την πιστευω!βεβαια, παντα αφηνεις καποιο ενδεχομενο οτι μπορει να μην λεει αληθεια.κι αυτο το ενδεχομενο υπαρχει μεσα μου γιατι η λιβια δεν ολοκληρωσε!

Δεν πιστεύω οτι θα ολοκλήρωνε ποτέ την ιστορία της, φίλη μου...

ΝεραιδαΝέο Μέλος
11/08/2005, 22:38:04
STEMIX δεν ησουν αποτομος! εγω παντως διαβασα αυτα που μου εγραψες με ευχαριστηση! πρεπει να εισαι και πολυ χιουμορακι!! :) :)

πες μου ποιον θαχεις να τα λες...

RheinΝέο Μέλος
12/08/2005, 02:31:47
Καλησπερα,
σημερα διαβασα το θεμα και ο μονος που εξηγηθηκε ηταν ο DAGON ηταν ο μονος που την καταλαβε τη δουλεια. ..

ΩΡΑΙΟΣ ΜΑΓΚΑ..

επειδη οι σελιδες ηταν πολλες μπορει να μην προσεξα καλα αλα δε νομιζο να βγηκε κανενα μελος να ειπε οτι την συναντησε κτλ????

Καλως σας βρηκα

12/08/2005, 07:16:04
Rhein, κι άλλα μέλη είχαν εκφράσει τις επιφυλάξεις τους και τις αμφιβολίες τους.
Ο DAGON ίσως το έκανε πιό έντονα.
Απ' όσο έχω καταλάβει, πρόκειται για έξυπνο άτομο.
Και δε θέλω να υποτιμήσω κανέναν άλλον!
Πρός αποφυγή παρερηξηγήσεων...