- Κάλεσμα Πνευμάτων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Παρακαλώ σε όπως και όλους να την σεβαστείτε κατά την επίσκεψή σας
Μια επαναδιατύπωση παρακαλώ, δεν προσπαθώ να ειρωνευτώ έχω γράψει πιο κουλά, αλλά καταλαβαίνω πως αυτό το έγραψες για το παραπαραπάνω post που είναι δικό μου μα δεν βγάζω νόημα.
Στα πνεύματα η αιθέριες υπάρξεις πιστεύω γιατί έχω μια εμπειρία
ίσος την περιγράψω κάποια στιγμή εδώ..(προσπαθώ να τα αποφεύγω αυτά
και αυτός είναι ο λόγος που το έριξα στο Lite μην το βλέπεις σαν προσβολή δες το σαν μια εικαστική παρέμβαση δεν είχα σκοπό να προσβάλλω κανένα
quote:ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ
Δηλαδή john αν κατάλαβα καλά, μαγεία για σένα είναι αυτό;
φιλε Οκτινομε, αυτο ειναι εξοικειωση μεσω του ενστικτου της θρεψης του πουλιου, και της αγαπης απ τον ανθρωπο, οχι εναρμονιση με την Φυση
ειναι ομως μια καλη αρχη για "αρχαριους" μυστες της Φυσης
quote:Όχι φίλε μου, είναι κάτι πολύ περισσότερο από την απλή φυσική εναρμόνιση.
Ακόμα και οι επικλήσεις δεν είναι παρά ένα μικρό κομμάτι της.
το θεμα ειναι τι επικαλειται κανεις ή τι νομιζει οτι επικαλειται, ετσι δεν ειναι?
οταν γνωριζεις οτι ολα ειναι Ενα, ομοουσια και Ενθεα, τι λογο εχεις να επικαλεστεις κατι περα απο το Θειον, αφου ολα ειναι εκφανσεις του? (και ο επικαλουμενος και ο επικλητης)
και εδω θα πρεπει να απαντησω στον θεματοθετη Ozzy που ρωταει τι πρεπει να προσεχει κανεις: τον εαυτο του φιλε Ozzy
το υποσυνειδητο του που μπορει να μορφοποιησει μεσα απο τα φιλτρα του και τις εγγραφες, κατι που μπορει να τον βλαψει
παντως εχω την εντυπωση Οκτινομε πως παρεξηγησες τα οσα ειπα περι θηραματων και κυνηγων
οταν σε πλησιαζει ενας λαγος που το πνευμα του ειναι μερος του Πνευματος Του Λαγου, μπορει να ειναι Ο Λαγος που εκδηλωνεται μεσα απο το συγκεκριμενο λαγο (βαλε όποιο ζωο σ αρεσει στη θεση του λαγου, βαλε βραχους, βαλε βουνα, βαλε ποταμια, βαλε θαλασσες, βαλε ο,τι αντιλαμβανεσαι)
quote:Αντί λοιπόν να προσπαθούμε να τρομάξουμε τον ερωτώντα, δεν θα ήταν καλύτερα να του δώσουμε τα εργαλεία για να το ανακαλύψει μόνος του;
Η γνώση πρέπει να δίνεται ελεύθερα στον καθένα που αποδεικνύει ότι την αξίζει, μέσω της συνεχής και επίμονης αναζήτησής της.
εγω παντως δεν πιστευω να τον τρομαξα με τα ουρί... ![]()
εσυ ομως πρεπει να εκρινες ηδη οτι την αξιζει την γνωση μεσω της συνεχους και επίμονης αναζητησης της, οπότε τον θεωρεις ικανο να χειριστει τα εργαλεια της για να την ανακαλυψει
1ον: τον γνωριζεις απο κοντα?
2ον: κανε την αρχη δινοντας του εργαλεια και ας περιμενουμε να μας απαντησει
3ον: αν καποιος μπορει να καλεσει εναν δαιμονα για να τον βοηθησει, σημαινει οτι δεν χρειαζεται την βοηθεια του στην πραγματικοτητα, ετσι? ![]()

quote:
εσύ όμως πρέπει να έκρινες ήδη ότι την αξίζει την γνώση μέσω της συνεχούς και επίμονης αναζήτησης της, οπότε τον θεωρείς ικανό να χειριστεί τα εργαλεία της για να την ανακαλύψει
John διάβασέ πάλι το παραπάνω: "μέσω της συνεχούς και επίμονης αναζήτησης"!!!!!!
Ο άνθρωπος ένα μήνυμα έστειλε (μπορεί και για πλάκα), και τα παράτησε, άρα δεν πέρασε ούτε το απλό αυτό τεστ.
Αν επέμενε, πιστεύεις ότι εσύ, εγώ ή κάποιος άλλος θα μπορούσε να το σταματήσει; Μέχρι και το σύμπαν θα συνωμοτούσε για να του δώσει αυτό που ζητά. Και αυτό σου το λέω έχοντας το βιώσει. (Ξέρεις τι είναι να καταστρέφεις αγανακτισμένος ένα σπάνιο και εξαντλημένο βιβλίο και μετά στο πιο άσχετο μέρος να ανοίγεις ένα συρτάρι που σου δώθηκε και να το βρίσκεις πάλι μέσα;)
Τέλος να σου απαντήσω για το λαγό και το βράχο.
Ωραία η τεχνική σου, μου αρέσει και είναι μια αισιόδοξη άποψη της ζωής που θα ταίριαζε σε κάποιον που αγαπά την φύση. Ωραίο επίσης το να τριγυρνάς στη φύση και να ακούς ή να νιώθεις τα μικρά της «πλασματάκια», ότι και να είναι αυτά.
Όμως…
Η ζωή δεν είναι μόνο φως, και ζητώντας αυτές τις δυνάμεις οι άνθρωποι θα στραφούν σε σένα για βοήθεια ,και εσύ δεν θα έχεις τίποτα να τους προσφέρεις .
Εντάξει ίσως να μην δέχεσαι καν την σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων, γι’ αυτούς όμως που παρα-εναρμονίζονται μην ξεχνάς ότι αρχίζουν να έρχονται σε επαφή με εκείνο το πράγμα, πως το λένε, πως το λένε; Α, ναι…
Ναγουάλ
Αλήθεια το πνεύμα της Γαλάζιας Φάλαινας ποιο θα είναι όταν σε λίγο καιρό πεθάνει και η τελευταία γαλάζια φάλαινα;
pistevo pos iparhoun polla provlimata ston kosmo gia na kathomaste na asholoumaste me ta parafisika fenomena.
edo avrio den ksereis an tha eisai zontanos h an tha eheis lefta gia ta aparetita kai kathese na asholitheis me to pos tha kaleseis kapoion nekro?
ase ta pnevmata ta isihasoun an itan na ta kalousame sinehia tote giati pethanan...ante pigene na diavaseis kati pou tha kanei kaliteri ti diki sou zoi kai tin zoi olon mas.
ti les?
Θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιούσες ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σου κι όχι λατινικούς οι οποίοι δυσκολεύουν την ανάγνωση.

In anticipation of my resurrection...
quote:
Avallon, ο Crowley στο Liber777 (είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις), αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πολλοί μεγάλοι μύστες ήταν άστατοι, καθάρματα, και κινούνταν από ιδιοτέλεια.
Αυτή η σιγουριά σου μ'αρέσει...![]()
Για το μόνο πράγμα που πρέπει να'σαι σίγουρος είναι ότι αγαπώ τη φύση και όταν κάνω κάμπινγκ την προφυλάσσω και την προστατεύω ανάλογα...![]()
![]()

ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ.
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΤΙ!ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ
ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ.
Τρελοί ή τρελή ;
Στην πρώτη δημοτικού το μάθαμε αυτό!!!
Εκτός αν μαζεύτηκαν όλοι οι δυσλεκτικοί εδώ...
Ο τρελός κι αλλοπαρμένος...
Δημήτρης
______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;
Καλό θα ήταν εάν δεν έχουμε κάτι να πούμε να μην ψάχνουμε τα απεσταλμένα των μελών για να βρούμε αυτό το κάτι στοχεύοντας μόνο στην αποστολή μηνύματος. Εάν υπάρχει όμως κάποια τοποθέτηση στο μήνυμά σου σχετικά με το θέμα και είναι στα πλαίσια του υγιούς διαλόγου, θα ήθελα να μου την δείξεις γιατί ειλικρινά δεν την διακρίνω.