- Κοσμογονία & Σύμπαν αυτόνομος ή μη οργανισμός ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οι αρχαίοι Έλληνες ή Χαλδεοι κτλ. Γνώριζαν τους πλανητες και τους αστερισμούς, μελετουσαν και σύμφωνα με αυτά προσπαθούσαν να προβλέψουν διάφορα φαινόμενα, χωρίς βέβαια να έχουν ανακαλύψει τη λέξη σύμπαν, θεωροντας τα κομμάτια όχι εξωγενης άλλά γήινα, οπού ολοκλήρωναν τα πάντα στην γη.
Από τον Ορφευς με την κοσμογονία, στον Αριστοτέλη με την ουσία και ούτω καθ' εξής.
Όλα αυτά διεπόταν από τους μυθους, τα μαθηματικά και τις τελείες ισομετριες.
Αυτο μου θύμισε ένά θέμα οπού είχα συμμετάσχει ως προς το πως αισθάνομαι σε σχέση με το σύμπαν, ήμαστε οργανισμοί οπου δουλεύουμε και ανήκουμε σε κάποιον μεγαλύτερο, όπως τα κύτταρα οπού δουλεύουν για εμάς, άλλά δεν ξέρουμε αν το γνωρίζουν αλλά δεν παύουν να έχουν πάγια εντολή.
Σύμφωνα με τα παραπάνω και το σύμπαν είναι ένας μεγάλος οργανισμός που συμπληρώνει τα κομμάτια του πλανήτη μας, ένά παράδειγμά είναι ο ήλιος που μας επιρεαζει και μας τρέφει, δημιουργεί ζωή όπου υλοποίητε με τα φυτα προσφέροντας μας το πολύτιμο οξυγόνο τους, είναι δε σε τόση απόσταση από εμάς που δεν μας κατασρεφει, θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε λοιπόν οτι εργάζεται για τη γη και ενιαίο κομμάτι του συνόλου της.
Edited by - maria3 on 26/01/2015 08:36:00
Ε και το πιο ωραιο ηταν που περσι τετιον καιρο αποφασισαι να χωρισουμαι και να παι σε αλλο κρατος να δουλεψει. Ε που να σας τα λεω σαν Ταυρινα που αγαπησα το τι λουκι περασα. Τελος παντον που λετε αρχιναι τα τηλ. τα μηνυματα κ.τ.λ. και επιστρεφι μεσα σε 5 μηνες. Τωρα μου λετε εσεις ε ενταξι κοπελια τι αλλο θελεις. Ελα ντε τωρα που εχει 3 εβδομαδες που με ειπαι να χωρισουμαι γιατι δεν ειναι ετοιμος ακομα κ.τ.λ. ασε που εγω πιστευω με το ενστινκτο της ταυρινας να παιζη αλλη. Στην αρχει επερναι τηλ. τωρα εδω και μια εβδομαδα τζιφος και εγω εβαλα τα μαυρα. Τωρα τι να κανω να ελπιζω να γυρεισι τι να κανω το καιμενο ταυρακι που αγαπησαι τοσο το πρθενακι το οπιο παιζη μαζι μου με τα λογια "δεν ξερεις στο μελλον οι και σε κανα μηνα μπορει να μασετε και παλι μαζι" οι κατι σαν " ο τροχος γυρναι μερικες φορες και παλι στα ειδια" Τι να κανω το ταυρακι?????
ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.
ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑΣ.
ΔΡΟΜΟ.
ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟ;
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
quote:
Τι να κανω το ταυρακι?????
- Να πιέσεις τoν υπερσύνδεσμο:
- Να διαβάσεις καλά το κείμενο
- Να αναρρωτηθείς, εάν το θεματικό αντιμείμενο του ESOTERICA, είναι συμβουλές που θα μπορούσαν να δωθούν από ένα περιοδικό ποικίλλης ύλης, στη στήλη "η τάδε σας συμβουλεύει"
- Να με συγχωρέσεις εάν είμαι λίγο σκληρή
- Να διαβάσεις και να συμμετέχεις - εάν θέλεις - σε διάφορα θέματα του site αυτού
Και ίσως στο τέλος, να δώσεις μόνη σου την απάντηση στον εαυτό σου.
Να είσαι καλά, καλώς ήρθες στο ESOTERICA. ![]()
το θέμα αυτό δεν θα δεχθεί άλλες απαντήσεις και μεταφέρεται στην ενότητα "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού", από την ενότητα .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-. όπου είχε ανοίξει αρχικά.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!