- ILLUMINATI ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Εχθές το βράδυ αγόρασα το περιοδικό GEO το οποίο συνοδευόταν από ένα DVD με θέμα την ιστορία των Illuminati. Ομολογώ ότι έμεινα άναυδος από την δράση, τους σκοπούς και την διάβρωση της Δύσης από μια τόσο καλολαδωμένη συνωμοτική μηχανή όπως οι "πεφωτισμένοι" της Βαυαρίας. Το ντοκιμαντέρ ήταν μια πανάκριβη παραγωγή αλλά ταυτόχρονα αποκαλυπτική και αιχμηρή και έπαιρνε ξεκάθαρα θέση εναντίον των σκοτεινών Illuminati.
Σημειωτέον ότι το GEO δεν είναι περιοδικό του χώρου της αναζήτησης αλλά μάλλον ανήκει στην κατηγορία των περιοδικών εκλαϊκευμένης επιστήμης. Οπότε δεν θα ήταν καλή ιδέα τα περιοδικά που ανήκουν 100% στον χώρο της αναζήτησης να κάνουν ένα εκτενές αφιέρωμα στους Illuminati και στην πιθανή επέκταση των δραστηριοτήτων τους στην Ελλάδα;
Θελεις καλες συνθηκες διαβιωσης (χρημα, εργα, κλπ..)...
Ψηφισε Ιλλουμινατους...
Θελεις θρησκεια και οικογενεια;
Ψηφησε κρυμμενους Ιλλουμινατους...

In anticipation of my resurrection...
Θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί του
Ευχαριστώ
Καλή συμμετοχή στις Συζητήσεις μας σου εύχομαι!
Θα ήταν καλό πάντως να δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ερώτησή σου έτσι ώστε να καταλαβαίνει οποιοσδήποτε αναγνώστης του Θέματος για ποιον λόγο επέλεξες να καταθέσεις τη συγκεκριμένη ερώτηση σε αυτόν τον χώρο Διαλόγου για την Μεταφυσική, την Εσωτερική Αναζήτηση κ.λπ.
Για παράδειγμα "ποια η ιδιότητα του Λ.Αργυρόπουλου", η οποία δικαιολογεί την συμπερίληψη του ονοματός του σε μία από τις Συζητήσεις μας...
Το θέμα μετονομάζεται σε "Ερώτηση για συγγραφέα" από "Ελευθέριος Αργυρόπουλος" καθώς τα ονόματα ζώντων ανθρώπων καλό είναι να αποφεύγονται(εκτός εάν δικαιολογείται αυτό για κάποιους σαφείς λόγους) στους τίτλους των Συζητήσεων και επίσης ο νέος τίτλος κάνει πιο κατανοητή τη φύση του Θέματος.
Νομίζω πως το παρακάτω Link θα σε βοηθήσει σε αυτό που ζητάς πάντως(εάν φυσικά έχω καταλάβει σωστά...):
http://www.esoterica.gr/books/independent/argyropoulos/argyropoulos.htm
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
Καλώς ήλθες στην παρέα μας karakal.
Καλή συμμετοχή στις Συζητήσεις μας σου εύχομαι!Θα ήταν καλό πάντως να δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ερώτησή σου έτσι ώστε να καταλαβαίνει οποιοσδήποτε αναγνώστης του Θέματος για ποιον λόγο επέλεξες να καταθέσεις τη συγκεκριμένη ερώτηση σε αυτόν τον χώρο Διαλόγου για την Μεταφυσική, την Εσωτερική Αναζήτηση κ.λπ.
Για παράδειγμα "ποια η ιδιότητα του Λ.Αργυρόπουλου", η οποία δικαιολογεί την συμπερίληψη του ονοματός του σε μία από τις Συζητήσεις μας...
Το θέμα μετονομάζεται σε "Ερώτηση για συγγραφέα" από "Ελευθέριος Αργυρόπουλος" καθώς τα ονόματα ζώντων ανθρώπων καλό είναι να αποφεύγονται(εκτός εάν δικαιολογείται αυτό για κάποιους σαφείς λόγους) στους τίτλους των Συζητήσεων και επίσης ο νέος τίτλος κάνει πιο κατανοητή τη φύση του Θέματος.
Νομίζω πως το παρακάτω Link θα σε βοηθήσει σε αυτό που ζητάς πάντως(εάν φυσικά έχω καταλάβει σωστά...):
http://www.esoterica.gr/books/independent/argyropoulos/argyropoulos.htm
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Ζητώ συγνώνη αν κάτι δεν κατάλαβα καλά, ή "τάραξα τα νερά", όμως δεν ήταν στις προθέσεις μου κατι τέτοιο.
Αφού μου προτείνετε τη σελίδα του Ελευθερίου Αργυρόπουλου σημαίνει πώς έγινε απολύτως κατανοητός ο σκοπός μου.
Κακώς δεν διευκρίνησα τους λόγους για τους οποίους ζητούσα επαφή μαζί του, αν και δεν πιστεύω ότι η συγκεκριμένη ομάδα συζήτησης είναι άσχετη με τα θέματα που ασχολείται ο Αργυρόπουλος. Στις τρείς σελίδες με την ανταλλαγή απόψεων που διάβασα, είδα ήδη δημοσιευμένο το όνομά του. Επομένως η ερώτησή μου δεν έπεσε "ως κεραυνός εν αιθρία"
Όσον αφορά στο "Ελευθέριος" ή ¨Λευτέρης¨ ή "Λεφτέρης" παρακαλώ να λάβετε υπόψη σας ότι ο κάθε άνθρωπος αυτοπροσδιορίζεται όπως ΕΚΕΙΝΟΣ νομίζει. Αφού έχετε επισκευθεί τη σελίδα του Αργυρόπουλου θα πρέπει να με καταλαβαίνετε.
Επίσης δεν μπορώ να κατανοήσω το μάλλον ΑΥΣΤΗΡΟ; ύφος σας διότι όπως διαβάζετε το κείμενό μου θα πρέπει να έχετε κατανοήσει ότι ομιλώ την ελληνικήν αρκετά καλά.
Μήπως ήταν λάθος μου που γράφτηκα στη σελίδα σας;
"Μήπως ήταν λάθος μου που γράφτηκα στη σελίδα σας;"
Από την πλευρά μου η απάντηση έχει ήδη δοθεί(εκ των προτέρων) νομίζω με το καλωσόρισμά μου στις Συζητήσεις μας και την ευχή για "Καλή συμμετοχή" στο προηγούμενο μήνυμά μου.
Μην δίνετε υπερβολική σημασία στο, πιθανώς, "Αυστηρό" μου ύφος. Έρχεται μαζί με τις περιστάσεις και οπωσδήποτε δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προσωπική χροιά. Τις περισσότερες φορές γράφω με έναν γενικό προσανατολισμό εξάλλου, και αυτό ισχύει και για την προηγούμενη παραίνεσή μου όπου δεν πιστεύω να υπάρχει κάποια ένδειξη διάθεσης προσβολής δικής σας ή του συγγραφέα Λ.Αργυρόπουλου...
Το ότι προσωπικά υποψιάστηκα για ποιον άνθρωπο μιλάτε(αν και βέβαια θα μπορούσα να κάνω και λάθος οπως γράφω) δικαιολογείται βέβαια από την πρότερη γνώση μας για τον Λ.Αργυρόπουλο καθώς η σελίδα στην οποία σας παρέπεμψα κατασκευάστηκε από και φιλοξενείται στο τμήμα των Παρουσιάσεων Βιβλίων του ESOTERICA. Δεν σημαίνει αυτό ότι ο οποιοσδήποτε αναγνώστης θα μπορούσε να το καταλάβει αυτό. Γι'αυτό και όπως είδατε σας ζήτησα να δώσετε "περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ερώτησή σου έτσι ώστε να καταλαβαίνει οποιοσδήποτε αναγνώστης του Θέματος".
Τώρα όσον αφορά το "Ελευθέριος" ή "Λευτέρης" ή "Λεφτέρης"(αλλά και την αναφορά σας για την ομιλία της ελληνικής) πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι θέλετε να μου πείτε... Δεν έχω φυσικά αντίρρηση για τον "αυτοπροσδιορισμό" του κάθε ανθρώπου. Στις σελίδα μας για τα 2 βιβλία του κου Αργυρόπουλου μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες των εξωφύλλων ότι στο ένα το όνομα του συγγραφέως γράφεται "Αργυρόπουλος Λευτέρης" και στο άλλο "Αργυρόπουλος Ελευθέριος", η διεύθυνση e-mail του δε, ξεκινάει από lefteris_...
Ελπίζω να σας βοήθησε η παραπομπή μου καθώς περιέχει και Link για τη σελίδα και για τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου.
Καλή συνέχεια λοιπόν.
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"