- Γυναίκες....Τις ξέρεις τώρα...Όλες ίδιες...ή όχι; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ=ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΕΝΑ" ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ......
ΜΑSVIDAL,KAΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!
ΑΨΟΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!
ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

quote:
Απο ένα τριαντάφυλλο σε όλες τις κυρίες Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
MA EINAI ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΑΤΟΥΛΗΣ...
ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΓΑΤΟΥΛΗ,ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΡΟΔΟ!!! (ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ;...)
apla min prospathiseis na tis katalaveis...exases!
This is your life and its ending one minute at the time...
Που είναι το λάδι; ........
Γιατί αρχίζει και σβήνει η φωτιά ![]()
Ο άντρας και η γυναίκα δεν γείνονται ποτέ ένα, ποτέ...

quote:Γίνονται ΕΝΑ χωρίς να πάψουν να είναι ΕΝΑ από μόνοι τους.
Ο άντρας και η γυναίκα δεν γείνονται ποτέ ένα, ποτέ...
Εννοώ ότι μπορείς να γίνεις ένα με κάποιον,χωρίς να χάσεις την ατομικότητά σου,την προσωπικότητά σου,την ψυχή σου.(Αλλιώς απορροφάσαι και υποδουλώνεσαι). ΤΟΤΕ είναι που πετυχαίνεις το μεγαλείο.Προσωπικές απόψεις φυσικά...
(Θες λάδι Astral_ ![]()
? Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα κρύβεται μια απορημένη πεθερά!![]()
(Από ατάκα σε θεατρική παράσταση))
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 20/10/2003 15:53:48
quote:
Καλημέρα...Που είναι το λάδι; ........
Γιατί αρχίζει και σβήνει η φωτιάΟ άντρας και η γυναίκα δεν γείνονται ποτέ ένα, ποτέ...
Σεβαστη κι αυτη η αποψη.Και για να φουντωσει και παλι η φωτια ρωτω:Αν δεν γινουν "ενα" ψυχικα τοτε τι γινονται ? Θα ηθελα να μου το εξηγησεις εν συντομια.
Edited by - Masvidal on 20/10/2003 15:55:53
ΤΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ.ΣΑΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ή ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΣΑΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ.ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
Δηλ, απο τα λεγομενά σας:
1+1=1 ![]()
Όμως:
1+1=2 αλλά μπορεί και
1+1=3 και 4 μεχρι και 11 αν δείτε το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ![]()
Δεν απαντώ ακόμα Masvidal, ακόμα λίγο υπομονεί, αλλά αν διάβασες τα βιβλία του ΟSHO "Άντρες" και "Γυναίκες", η απάντησει είναι μέσα εκεί... έτσι νωμίζω... ειδικά στο βιβλίο "Γυναίκες"...

Ενα μικρό δείγμα..?

Ωραίο!
quote:
Σεβαστη κι αυτη η αποψη.Και για να φουντωσει και παλι η φωτια ρωτω:Αν δεν γινουν "ενα" ψυχικα τοτε τι γινονται ? Θα ηθελα να μου το εξηγησεις εν συντομια.
"ΜΠΟΥΚΙΕΣ"...
ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ...
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΡΙΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ "ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΑΦΗ"...
ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ MASVIDAL,
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
μια ερωτικη πραξη δεν γινεται απαραιτητα για αναπαραγωγη,οπως ειπες γινεται και για απολαυση
εκει παιζουν ρολο οι ορμες ,και αλλα πραγματα ,δεν θελω να προεκτεινω και να επεκταθω
αναλογα με το τι ζητανε δυο ανθρωποι που θελουν να ερθουν σε επαφη ,αυτες οι συζητησεις εχουν γινει σε αλλα τοπικ πανω-κατω.
και για να αναφερω την γνωμη μου,προσωπικα δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι ,εχουμε ο καθενας την δικη μας προσωπικοτητα ,οντωτητα/ολοτητα και βιωματα που μας κανουν ξεχωριστους.
προσωπικα λατρευω τις γυναικες ,λατρευω τον ερωτα ,οπως λατρευω την φυση και την θαλασσα:)
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Πρώτα να πώ ότι ο έρωτας της ψυχής τι σχέσει έχει με τον έρωτα στην πράξη;
Προσέξτε μόνο ρωτάω...
kapodistria στο έχω ξαναεπισημάνει, αν ξέρεις κάτι παραπάνω, πες το
μην το κρατάς μέσα σου παιδί μου... Τι πάει να πει μπουκιές; Ξέρεις κάτι παραπάνω;, μπράβο σου, αλλά όχι και να μας δείχνεις πως είσαι υπεράνω κάποιον... Δεν περιμένω απάντηση, με συγχωρείς αλλά έτσι το κατάλαβα όλο το θέμα... Δεν σου γεμίζουν το μάτι η απαντήσεις κάποιον, σεβαστό... Αλλά όχι και να "μας" λες "μπουκοσκορπιστές"...
Μπράβο σου που ξέρεις να μετράς εσύ την ψυχική επαφή... Εγώ μία επαφή ξέρω, της πραγματικότητας. Με φιλική διάθεση...
Αλλά η ψυχή δεν έχει φύλο... Για ποιά ένωση και έρωτα μηλάτε δηλ.;
Πείτε μου να καταλάβω...
Σωστά καλέ μου φίλε Μάνο...
Συμφωνώ 92% με αυτά που είπες, ειδικά αυτά στην προτελευταία γραμμή.
Ευχαριστώ...

quote:
Καλημέρα σας...Πρώτα να πώ ότι ο έρωτας της ψυχής τι σχέσει έχει με τον έρωτα στην πράξη;
Προσέξτε μόνο ρωτάω...kapodistria στο έχω ξαναεπισημάνει, αν ξέρεις κάτι παραπάνω, πες το
μην το κρατάς μέσα σου παιδί μου... Τι πάει να πει μπουκιές; Ξέρεις κάτι παραπάνω;, μπράβο σου, αλλά όχι και να μας δείχνεις πως είσαι υπεράνω κάποιον... Δεν περιμένω απάντηση, με συγχωρείς αλλά έτσι το κατάλαβα όλο το θέμα... Δεν σου γεμίζουν το μάτι η απαντήσεις κάποιον, σεβαστό... Αλλά όχι και να "μας" λες "μπουκοσκορπιστές"...
Μπράβο σου που ξέρεις να μετράς εσύ την ψυχική επαφή... Εγώ μία επαφή ξέρω, της πραγματικότητας. Με φιλική διάθεση...
Αλλά η ψυχή δεν έχει φύλο... Για ποιά ένωση και έρωτα μηλάτε δηλ.;
Πείτε μου να καταλάβω...
Σωστά καλέ μου φίλε Μάνο...
Συμφωνώ 92% με αυτά που είπες, ειδικά αυτά στην προτελευταία γραμμή.Ευχαριστώ...
ΜΩΡΕ ΦΙΛΕ ΑΣΤΡΑΛ,
ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ;!!!
ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ "ΜΠΟΥΚΙΕΣ"...
quote:
Και για να φουντωσει και παλι η φωτια ρωτω:Αν δεν γινουν "ενα" ψυχικα τοτε τι γινονται ? Θα ηθελα να μου το εξηγησεις εν συντομια.
...ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ MASVIDAL,
ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΑΦΗ,ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ "ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.." ΠΟΥ ΕΞΕΛΑΒΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ(ΕΔΩ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ) ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ;
ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΚΑΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΑΦΗ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΟΝΤΑΙ...ΟΥΤΕ ΤΗΝ "ΞΕΡΟΛΑ" ΚΑΝΩ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΑΦΗ...
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ...
ΑΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...
ΠΑΝΤΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ...
τωρα καποιος θα πει οτι υπαρχουν γνωρισματα που μας κανουν να ξεχωριζουμε "οπως το κλασσικο οι αντρες ειναι χυμα και οι γυναικες τα τακτοποιουν ολα και θα απαντησω ολα αυτα ειναι μυθοι και ανεκδοτα εχετε μπει σε δωματιο γυναικας που δεν περιμενε επισκεψεις? εγω παντως μπηκα στην ντουλαπα γιατι μονο εκει ειχε χωρο να σταθω
ναι μα οι αντρες ειναι γουρουνια αυτο και αν ειναι ανεκδοτο μαγκες πρεπει να ακουσετε γυναικα να ρευεται δεν σας λεω τιποτα αλλο ακομα δεν εχω καταλαβει πως μια τοσο γλυκεια και αιθερια υπαρξη μπορει να κανει τοση φασαρια
δεν γινεται να πουμε οι γυναικες ειναι ετσι και οι αντρες ετσι ολα ειναι θεμα χαρακτηρα και οικογενειας και ολα αυτα τα επιθετα που κολανε μεταξυ τους ειναι μυθοι και σεναρια για ανεκδοτα και λιστες του στιλ πως τρωει μια γυναικα και πως ενας αντρας
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Darkangel_78... Αυτό πρέπει να το ξέρεις
Να έχεις αυτήν την απορημένη πεθερά, να την λένε Ελπίδα και να ξέρεις ότι η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία ![]()
...
Masvidal... Δεν ξέρω φίλε μου, κάθησα και σκέφτικα και βρήκα πολύ δύσκολη την ερωτησή σου... Ο άντρας δίνει και η γυναίκα πέρνει σε
συγκεκρημένη επαφή. Θα προσπαθήσω να απαντήσω με ερώτηση: Μπορούν να γίνουν η ψυχές ένα με κάποιο άλλο τρόπο εκτός της ερωτικής επαφής;
kapodistria... Αν ο τόνος μου ήταν βαρής η φάνηκα απότομος ζητάω να με συγχωρέσεις, προσπαθώ όσο το δυνατών να το αποφεύγω... Ο έρωτας της ψυχής, κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να ταυτίζετε με την πράξη.
Φανταστείτε το φεγγάρι και την γη ότι αγαποιούνται... Μπορεί να μην έρθουν ποτέ σε επαφή, αυτό όμως δεν λέει ότι σαν ψυχές μπορούν να γίνουν ένα η το αντίστροφο... Αυτή η απόσταση τους, δεν τους χωρίζει
αλλά αντιθέτως τους φέρενι πιό κοντά απ'ολους που είναι κοντά στην πράξη...
Αυτά προς το παρόν.

quote:
Ο έρωτας της ψυχής, κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να ταυτίζετε με την πράξη.
Φανταστείτε το φεγγάρι και την γη ότι αγαποιούνται... Μπορεί να μην έρθουν ποτέ σε επαφή, αυτό όμως δεν λέει ότι σαν ψυχές μπορούν να γίνουν ένα η το αντίστροφο... Αυτή η απόσταση τους, δεν τους χωρίζει
αλλά αντιθέτως τους φέρνει πιό κοντά απ'ολους που είναι κοντά στην πράξη...
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ!!!
ΑΣΤΡΑΛ ΦΙΛΕ,
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΨΗ!!!
ΝΑΙ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ "ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ".ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ".("ΣΥΜΠΟΣΙΟ" ΠΛΑΤΩΝΟΣ)
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΨΟΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΥΤΙΣΗ ΨΥΧΩΝ,ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΩΤΑ ΨΥΧΩΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ!!!
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;
ΕΚΡΗΞΗ!!!(ΦΕΡΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΡΦΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ "ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΩΟΥ".Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟ "BIG BANK"...)
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ MASVIDAL.
H AΠΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ...
ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ MASVIDAL;
Edited by - kapodistria on 23/10/2003 18:33:29
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ?
quote:
ΕΔΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΕ ΤΗ ΓΗ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΦΗΣ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ...
ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΨΥΧΕΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ,
ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΑΖΙ...
Ο "ΕΡΩΤΑΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΣΤΡΑΛ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΞΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ...
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑ "ΘΕΙΑ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ".ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ...
ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ;!!!
Edited by - kapodistria on 24/10/2003 17:57:01