ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ενεργειών συνέχεια... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ενεργειών συνέχεια... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

bladerunner15 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
bladerunnerΜέλος
19/04/2003, 14:15:16
Πριν από λίγο καιρό είχα αφήσει ένα μήνυμα για το ποία είναι η γνώμη σας, σχετικά με την επίδραση που μπορεί να έχει η ενέργεια που βγαίνει από μέσα μας, πάνω στα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω μας.

Ώρα να εξηγηθώ...

Μια εβδομάδα πριν μου συνέβη κάτι παράξενο... Μετά από ένα μάθημα στη σχολή όπου υπήρξε αρκετή ένταση με έναν καθηγητή, τα παιδιά της παρέας πήγαμε για ένα καφέ, μιας και είχαμε κενό 45'. Εκεί συζητώντας το θέμα που δημιουργήθηκε με αυτόν τον καθηγητή, ανάψανε τα αίματα!!!! Αρχίσαμε όλοι να φωνάζουμε και να μην μπορούμε να βρούμε άκρη... Προσωπικά ένιωθα κάπως περίεργα, ίσως γιατί ήταν η 1η φορά που αυτό που αισθανόμουνα, το εξωτερίκευα τόσο έντονα και χωρίς υπερβολικές εκφράσεις!!! Πολύ έντονα μα αληθινά...

Πάνω σε όλο το χαμό έρχεται ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, με ένα δίσκο ποτήρια με νερό. Ξαφνικά, και ενώ προχώραγε σταθερά, ένα από τα ποτήρια πετάχτηκε από το δίσκο, πάνω σε μια κοπελιά από την παρέα...

Με το όλο θέαμα βάλαμε τα γέλια και εκτονώθηκε η πίεση που είχε δημιουργηθεί...

Επειδή 3 χρόνια τώρα που σπουδάζουμε, το μαγαζί αυτό έχει γίνει το στέκι μας στα κενά, ο άνθρωπος ένιωσε χάλια για όλο το γεγονός και έκατσε να μας εξηγήσει ότι και άλλες φορές του έχουν πέσει ποτήρια, αλλά πάντα υπήρχε κάποιος λόγος. Τώρα ήταν εντελώς ξεκάρφωτο.... Και είχε δίκιο. Το είδα, το ποτήρι έπεσε μόνο του...

Η εξήγηση που έδωσα με ένα άλλο άτομο που το συζήτησα, είναι ότι ίσως η αρνητική ενέργεια που έβγαινε από μέσα μας, να έδρασε ως ένα είδος τηλεκίνησης. Μην λέτε ότι πετάω στα σύννεφα και ότι βλέπω ότι θέλω. Το έψαξα από ‘δω, το έψαξα από ‘κει αλλά δε βγάζω άλλο συμπέρασμα.. Και πράγματι μετά από αυτό το γεγονός, ηρεμήσαμε και ακολούθησε μια χαλαρή κουβέντα.

Ποία η γνώμη σας;

19/04/2003, 16:32:05

Εως ένα βαθμό ίσως συμφωνώ μαζί σου...

Όμως εαν κάτι τέτοιο υφίσταται...τι είδους ενέργεια παρεμβάλλεται..? Διότι τα είδη ενέργειας είναι γνωστά..

Έκτος αν αναφέρεσαι σε κάποιο άλλο είδος ενέργειας το οποίο δεν έχει ακόμα αποδειχθεί ότι υφίσταται..

**Take It or Leave It**

indigo_boyΜέλος
19/04/2003, 19:32:15
ΦΙΛΕ bladerunner ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ??????????

ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙΣ????????????ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΑΥΤΟ??????????? ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΕΠΠΗΡΕΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ

ΣΑΣ ΤΟΝ ΙΔΟΚΤΗΤΗ? ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΑΣ?

ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ????????

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

19/04/2003, 21:33:13
quote:
Όμως εαν κάτι τέτοιο υφίσταται...τι είδους ενέργεια παρεμβάλλεται..? Διότι τα είδη ενέργειας είναι γνωστά..

Δε μας κάνεις και μια ανακεφαλαίωση για τα γνωστά είδη ενέργειας ?

"Τάδε έφη Avallon"
19/04/2003, 21:34:24
quote:

Δε μας κάνεις και μια ανακεφαλαίωση για τα γνωστά είδη ενέργειας ?

"Τάδε έφη Avallon"
bladerunnerΜέλος
20/04/2003, 13:25:26
Μισό, μισό....

Σας είπα ότι ο δίσκος ήταν σταθερός και ότι το ποτήρι έπεσε, έλουσε τη φίλη μας και μετά έσπασε στο πάτωμα. Το ξανατονίζω. Μόλις μας πλησίασε, το ποτήρι έδρασε αυτοβούλως και έπεσε...

Edited by - bladerunner on 20/04/2003 13:26:01

indigo_boyΜέλος
20/04/2003, 17:59:00
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ???????

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ?????

Η ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ???????

Υ.Γ??????????????????????????

Darkangel_78Μέλος
20/04/2003, 23:18:49
Παιδιά παιδιά πήρατε φόρα!!!
Ας δούμε τα πράγματα πιο ψύχραιμα και ας μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα!

Δεν αντιλέγω ότι η ενέργεια που περικλείει/εκβάλλει κάθε άνρθωπος μπορεί να ποικίλλει σε ένταση και ποιότητα.
Δηλαδή να είναι στο "φόρτε" της και "θετική" όταν κάποιος είναι πολύ χαρούμενος,ή αντίστοιχα πολύ "αρνητική" όταν κάποιος είναι πολύ νευριασμένος.

Δεν αποκλείτεται να ήταν ένα είδος τηλεκίνησης,ειδικά στην περίπτωση που ήταν τόσα άτομα μαζεμένα (άρα μεγάλη ενέργεια).

Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει από τη δουλειά μου,είναι ότι όταν είμαι εκνευρισμένη στη διαπασών που λέμε,όλοι οι υπολογιστές σε ακτίνα ενός μέτρου περίπου,κάνουν "νερά".

Αυτό είναι ένα παράδειγμα πιο χειροπιαστό εφ'όσον το σώμα εκμπέμπει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που επηρεάζει τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

Ας περιμένουμε τις πόψεις κι άλλων και εδώ είμαστε να τα πούμε!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

bladerunnerΜέλος
21/04/2003, 23:41:19
quote:

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ???????

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ?????

Η ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ???????

Όχι όχι... Τα ούφο τα αποκλείω, γιατί στο κάτω κάτω θα πέρναγαν να μας πουν ένα γεια σαν ίσο προς ίσο

Απλά προσπαθώ να μην κάνω την κουβέντα να ξωκοίλει...

Αυτό που κάνεις, να το πιστεύεις....

Ζήσε όλες τις στιγμές....

Καλές ή και κακές (και αυτές χρειάζονται...)

Έτσι και αλλιώς όλα κάποια στιγμή θα χαθούν σαν δάκρυα στη βροχή....

Edited by - bladerunner on 21/04/2003 23:42:45

nitro912grΜέλος
22/04/2003, 14:36:20
malon milame gia fenomeno analogo tou

Poltergeist

ri3te mia matia sto parakato ar8ro tou esoterica

http://www.esoterica.gr/articles/contributions/psychics/polterg/polterg.htm

I Stand Alone

stranger_Νέο Μέλος
24/04/2003, 18:03:20
Πιστεύω ότι είναι πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο από ενέργεια κυρίως αρνητική που εκλύεται και πρέπει να ξεσπάσει…
Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι δύσκολο να το κατανοήσει ο ανθρώπινος νους, ούτε εγώ δεν το δέχομαι απόλυτα…
Πάντως μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο ενώ βρισκόμουν σε κατάσταση έντασης και άγχους…
Εντύπωση μου έκανε ακριβώς το γεγονός ότι τα πράγματα ήταν πολύ ήρεμα μετά!
Μήπως μετά κάνατε πιο δημιουργική συζήτηση για πράγματα που σας απασχολούσαν?

bladerunnerΜέλος
26/04/2003, 01:26:28
Δημιουργική δεν θα το έλεγα... Μάλλον τις καθημερινές σαχλαμάρες είπαμε. Ας είναι... Φτάνει που εκτονώθηκε η ατμόσφαιρα

etern1tySTΝέο Μέλος
26/04/2003, 01:53:10
Κατά τη γνώμη μου ο κάθε άνθρωπος εχει μέσα του 2 βασικά είδη ενέργειας : την θετική που οφείλεται στα θετικά, καλά συναισθήματα και την αρνητική που οφειλεται στα αρνητικά συναισθήματα. Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να τις ελεγξει κανείς, όμως μπορούμε να τις αντιληφθούμε εύκολα, π.χ όταν κάποιος νευριάσει πολύ δεν κρατιέται, δεν ελέγχει τον ευατό του και κάνει πραγματα που ίσως ποτέ δεν θα μπορουσε να κάνει. Έτσι λοιπον, οι ενέργειες όλων όσων ήταν εκεί συνδυάστηκαν και έριξαν το ποτήρι... Κάτι τέτοιο με την ενέργεια βλέπουμε και στο διάσημο anime Dragon Ball.

In the memory you'll find me
Eyes burning on
The darkness is holding me tightly
Until the sun rises on...

26/04/2003, 02:35:03
Καλησπέρα σας.

Κλασσική περίπτωση επιδράτουσας σκεπτομορφής, που προέκειψε από τη συντονισμένη μεν, αλλά ασυνείδητη δε, "αρνητική" ενέργεια της ομάδας, που βρήκε το ποτήρι για να εκτονωθεί. Το "αρνητική" το έβαλα σε εισαγωγικά, γιατί τέτοια συμβάντα δεν γίνονται μόνο λόγω αρνητικής ενέργειας, αλλά γενικότερα όταν ένα γεγονός προκαλεί βρασμό ενέργειας κάθε είδους σε ένα ή και περισσότερα άτομα.

Παλιότερα είχα κάψει με αυτόν τον τρόπο την κουζίνα μιας συνεργάτησάς μου (χωρίς συνειδητά να το θέλω βέβαια...και έκτοτε όταν με βλέπει βάζει μπροστά μου έναν σταυρό όπως στους Βρυκόλακες!), με έντονη ενέργεια που είχε προκληθεί από έναν καυγά μας, τόσο έντονη που ένιωθα τον κραδασμό να βράζει μέσα μου. Το θεώρησα αυτονόητο, όπως κι εκείνη, που σε αντίθεση από εμένα, ήταν φοβερά σκεπτικίστρια.

Τέτοια πράγματα συμβαίνουν πολύ συχνά σε αρκετούς ανθρώπους, και σε τελική ανάλυση δεν θα μπορούσαμε καν να τα πούμε παράξενα, αφού ο μόνος λόγος που τα κάνει παράξενα είναι ότι η επιστήμη δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα (ή δεν έχει φτάσει στο επίπεδο) να τα αποδείξει, αν και οι γιαγιάδες μας, που δεν είχαν ιδέα από επιστημονική ερμηνεία, τα θεωρούσαν απλά δεδομένα.

αυτή...που τα κατάφερε!

bladerunnerΜέλος
27/04/2003, 19:18:30
quote:

...οι γιαγιάδες μας, που δεν είχαν ιδέα από επιστημονική ερμηνεία, τα θεωρούσαν απλά δεδομένα...

Αυτό που έγραψες το έχω σκεφτεί πολλές φορές... Πόσα έχουμε ακόμη να ανακαλύψουμε... Πόσα φυσικά φαινόμενα δεν γνωρίζουμε, και τα ρίχνουμε στην πυρά της δυσιδαιμονίας.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι άνθρωποι, πριν την ανάπτυξη της επιστήμης όπως την εννοούμε σήμερα, είχαν παρατηρήσει πολλά πράγματα γύρω από τη φύση του κόσμου, ορίζοντας κανόνες απλά με αυτό που έβλεπαν να ισχύει στη ζωή τους...

Σχετικά με το θέμα μας, χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που έχει παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα, αν και να πω την αλήθεια, η πτώση του ποτηριού, δεν συγκρίνεται με το λαμπάδιασμα μιας κουζίνας!!!

Α.. και αν έρθεις ποτέ προς Πειραιά μεριά, πες μου να κατεβάσω τους γενικούς...

Edited by - bladerunner on 27/04/2003 19:20:34