- Λάρισα : Δεν έχει τίποτα αυτή η πόλη??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
M.A.B.
αυτο ειναι
σκοτεινες δυναμεις εχουν φτιαξει την πολη που λεγεται λαρισα πανω στην αστροχρονοπυλη
την εχουν φτιαξει ετσι για να ειναι βαρετη να μην ξυπνα το ενδιαφερον για να μπορουν να πηγαινοερχονται χωρις προβλημα
στον υμητο π.χ. ειναι στραμενα αρκετα βλεματα ετσι δυσκολευονται να ερθουν απο εκεινη την αστροχρονοπυλη γιατι με το παραμικρο οι παρατηρητες του υμητου τους βλεπουν
οσο για τους καθημερινους καφεποτες
ειναι οι φυλακες της πυλης
και εχουν αναμυχθει με τους κατοικους για να μπορουν να θολονουν τα νερα
μαζευονται στην πλατεια και πινουν καφε,ετσι οι κατοικοι παρατηρουν αυτο το περιεργο φαινομενο και δεν βλεπουν τις αφιξεις και αναχωρισεις
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
Δεν σας φαινεται καθολου παραξενο ομως? Ολες οι πολεις τις Ελλαδας εχουν να επιδειξουν κατι περιεργο, η πεντελη, περιοχες στην Κρητη κλπ, ολο παραξενα φαινομενα!Το παραξενο εδω ειναι οτι δεν υπαρχει παραξενο μαλλον!!!

Άπο μία άποψη είναι λογικό να υπάρχουν περισσότερα ""παράξενα"" στην Πεντέλη, τον Υμηττό και την Αθήνα γενικότερα γιατί η Αθήνα έχει ένα αναγνωστικό κοινό 5.000.000+ και αυτά τα μέρη είναι άμεσα προσεγγίσιμα άρα και πιο "ρεαλιστική" η μαρτυρία.
Όπως όμως λες υπάρχουν "παράξενα" και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και μου γεννάται ο προβληματισμός:εάν το παράξενο υπάρχει παντού, πάβει να είναι παράξενο, οπότε για ποιό ακριβώς παράξενο μιλάμε;
Μην αγχώνεσαι όμως, όταν οι ντόπιοι ερευνηταράδες ξετσιπωθούν τελείως, θα πάνε να κρυφτούν σε κανα βουνό για να γλιτώσουν και έτσι θα έχουμε θεάσεις UFO και σε άλλα μέρη, ίσως και στη Λάρισα.
Edited by - DAGON on 06/04/2006 23:43:45
έλα από το σπίτι μου στη Στρατηγού Φράγκου να διαπιστώσεις κάτι ΠΟΛΥ παράξενο.
Ενώ δεν έχω ανοιχτό το διακόπτη του φυσικού αερίου, άρα δεν έχω κατανάλωση, εν τούτοις πρέπει να πληρώσω 220 ευρώ για το δίμηνο που μας πέρασε.
Αν δεις ή ακούσεις για φόνο στην εταιρεία αερίου στη Λάρισα, εγώ θα είμαι !
Που να δεις τον Ιταλό πως άσπρισε με αυτο που άκουσε.
Η εταιρεία δίνει παροχή Φ.Α. στις οικοδομές αλλά δεν υπογράφει για να συνδεθούν με το δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να βλέπεις οικοδομές χωρίς ρεύμα αλλά με κατανάλωση σε ΦΑ !!!!!!

The love is like a ball. Ul c
.|.
Εγώ πρώτη φορά μπαίνω σε σπίτι με ΦΑ, κι αυτό, για να γλιτώσω τα κοινόχρηστα...