ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Λάρισα : Δεν έχει τίποτα αυτή η πόλη??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Λάρισα : Δεν έχει τίποτα αυτή η πόλη??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

mab26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
mabΝέο Μέλος
22/03/2006, 07:34:20
Γειά σας!! Είμαι ένα νέο μέλος και ταυτόχρονα φοιτήτρια στη Λάρισα. Εψαξα αρκετά στο παράξενο και δεν βρήκα κάτι για αυτήν την πόλη. Εγώ είμαι από Αθήνα. Είμαι κοντά 3 χρόνια εδώ και δεν έχω ακούσει για κάτι παράξενο, στοιχειωμένο, σπηλιές, ενεργειακά πεδια ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βρε αδελφέ!! Όποιος γνωρίζει κάτι ας με φωτίσει!!!

M.A.B.

22/03/2006, 09:42:31
quote:

Γειά σας!! Είμαι ένα νέο μέλος και ταυτόχρονα φοιτήτρια στη Λάρισα. Εψαξα αρκετά στο παράξενο και δεν βρήκα κάτι για αυτήν την πόλη. Εγώ είμαι από Αθήνα. Είμαι κοντά 3 χρόνια εδώ και δεν έχω ακούσει για κάτι παράξενο, στοιχειωμένο, σπηλιές, ενεργειακά πεδια ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βρε αδελφέ!! Όποιος γνωρίζει κάτι ας με φωτίσει!!!

M.A.B.

εχει τον Πηνειο!

γουλκαμ στο φορουμ

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

22/03/2006, 12:32:52
Στη Λάρισα παρατηρείται το εξής παράξενο φαινόμενο :

Είναι η μοναδική πόλη που τα καφέ της (στην περιβόητη Πλατεία Ταχυδρομείου ) κατά τις πρωινές ώρες δεν κατακλύζονται από φοιτητές, αλλά από κάτι τύπους με κοστούμια γύρω στα 30-35, πράγμα που σε κάνει να απορείς τελικά αυτοί οι άνθρωποι αν και που δουλεύουν...

Καλωσήλθες κι από μένα, mab.

Edited by - durden_alie on 22/03/2006 12:40:12

valgraphΜέλος
22/03/2006, 13:39:24
ΧΑ! Το παρατήρησα κι εγώ αυτό! Από τις 7 - 8 το πρωί κιόλας...

valgraphΜέλος
22/03/2006, 13:39:59
ΧΑ! Το παρατήρησα κι εγώ αυτό! Από τις 7 - 8 το πρωί κιόλας...
(α, και κάτι "οργιάκια" που γίνονται που και που...)

mabΝέο Μέλος
22/03/2006, 15:30:32
Εντάξει βρε παιδιά!! Αυτά τα έχω παρατηρήσει και εγώ!!!! Αλλά διάβασα πολλά εδώ μέσα για διάφορες πόλεις της Ελλάδας και για διάφορα φαινόμενα που όσον αφορά την περιοχή της θεσσαλίας επικεντρώνονταν όλα στην Καρδιτσα και για την Λάρισα τίποτα!!
Δεν μπορεί να μην έχει τίποτα μα τίποτα αυτή η πόλη. Αχ ελάτε βάλτε τα δυνατά σας!!!

M.A.B.

22/03/2006, 18:01:16
durden_alie:
quote:
κατά τις πρωινές ώρες δεν κατακλύζονται από φοιτητές, αλλά από κάτι τύπους με κοστούμια γύρω στα 30-35, πράγμα που σε κάνει να απορείς τελικά αυτοί οι άνθρωποι αν και που δουλεύουν...

Καλέ, αυτοί είναι οι Men In Black!!!

mab δεν μπορεί, κάτι παράξενο θα έχει και η Λάρισα!
Εξαρτάται και από το μάτι του παρατηρητή...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

22/03/2006, 19:08:39
quote:
Καλέ, αυτοί είναι οι Men In Black!!!

Μάλλον θα τους ονόμαζα FRAS, Αμαλία

(Farmer Relaxing - Albanian Sweating)

(Χωρίς παρεξήγηση, έτσι; Τους Λαρισαίους τους πάω με 1000!!! )

Αγαπητή mab, έμενα 6 χρόνια στην πόλη της Λάρισας, αλλά δεν έτυχε ποτέ να ακούσω κάτι παράξενο. Ήμουν ίσως αρκετά απασχολημένος να κάνω παρέα στους FRAS... Πάντως, θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον το θέμα κι αν έχει κανείς να αναφέρει κάτι, γιατί τη Λάρισα την έχω στην καρδιά μου!! (Και δεν θέλω "ου", έτσι; )

mabΝέο Μέλος
22/03/2006, 20:10:41
XEXEXE!!! Μα δεν σας κάνει εντύπωση?!! Τίποτα μα τίποτα εκτός από όργια??Θα περιμένω πάντως να μάθω κατι! όλο και κάποιος θα βρεθεί!!!

M.A.B.

23/03/2006, 06:54:25
quote:

XEXEXE!!! Μα δεν σας κάνει εντύπωση?!! Τίποτα μα τίποτα εκτός από όργια??Θα περιμένω πάντως να μάθω κατι! όλο και κάποιος θα βρεθεί!!!

M.A.B.

ωστε γνωριζεις για τις μυστηριακες λατρειες του Διονυσου σε αποκρυφους ναους-γκαρσονιερες!

τοτε θα καταλαβες και τι περιμενουν οι ΜΙΒ που αναφερθηκαν: να πιασουν δουλεια ως ιερουργοι στους ναους.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

dim.karΜέλος
23/03/2006, 09:14:43
Καλημέρα!

Η Λάρισα φημίζεται για τα σκυλάδικα και τα ρωσιδάδικα της. Εκεί ψωνίζεις θεά το βράδυ η οποία το πρωί έχει μετατραπεί στη μάγισσα φούρκα... Κατεξοχήν μεταφυσικά πράγματα δηλαδή!!!

Σούζα τ' αλογάκι, λοιπόν βισσσινννιοι θύελλα!!! Πάρε τα σώβρακα του ολυμπιακού!!!

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!

ΒρίλΜέλος
23/03/2006, 11:16:55
Καλά, για όλα μιλήσατε, αλλά για πραγματικό πνευματικό υπόβαθρο δε μίλησε κανείς σας....

Ού να μου χαθείτε...

Ρε, τα τσιπουράδικα, ρεεεεε .... !!!

witchcharmedΝέο Μέλος
26/03/2006, 16:08:40
Αγαπητά φιλαράκια,

μιας που αναφέρθηκε η κοπέλα που σπουδάζει Λάρισα για το μέρος αν υπάρχει κάτι παράξενο,θα ήθελα κ γω να μάθω αν υπάρχει κάτι πάρα πολύ περίεργο στο Βόλο,στη πόλη όπου γεννήθηκα,μεγάλωσα κ τώρα είμαι φοιτήτρια εκεί.Βέβαια έχω ακούσει αναφορές για το λόφο της Γορίτσας,άλλα τι συμβαίνει εκεί δε ξέρω.Όποιος ξέρει κάτι για το Βόλο ας μου πει,γιατί θέλω να το ψάξω το θέμα αρκετά.

Ο φόβος του πόνου είναι χειρότερος απ τον ίδιο τον πόνο!!!!!

Dino_VelvetΝέο Μέλος
27/03/2006, 02:28:46
Gia sas eimai kainourios sto forum eida to 8ema kai mou arese.Exw zhsei kai egw sth Larisa kai exw tis kaluteres entupwseis ontos omws den exw akousei kai egw tipota periergo gi auth thn polh ektos apo tous periergous tupous ths platias taxudromiou :) Egw eimai apo Veria kai an sas endiaferoun perierges istories aksizei na psaksete sth Veria(uparxoun polles).Opoios kserei kati as grapsei.Egw kserw kapoies tis opoies mporw na sas tis grapsw an 8elete.Kalh sunexeia.
27/03/2006, 07:30:57
Αγαπητέ Dino_Velvet, θα σε παρακαλούσα να έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς.
Είναι πιο ευανάγνωστο το περιεχόμενο των μηνυμάτων μας και μας διευκολύνει περισσότερο.

Υ.Γ. Και καλώς ήρθες μιάς κι είσαι νέο μέλος!

In anticipation of my resurrection...

stemixΜέλος
31/03/2006, 17:17:03
Εχμμ, καλησπέρα πρώτα από όλα...
Εγώ είμαι από Βόλο και είχα σπουδάσει 4 χρόνια στην Λάρισα. Λοιπόν, ξεχάσατε ένα πραγματάκι όσον αφορά το "παράξενο" του ότι η πλατεία με τις καφετέρειες είναι γεμάτη το πρωί.
Ένα πολύ μεγάλο μέρος των κατοίκων της Λάρισας (όπως και των Τρικάλων - Καρδίτσας), αποτελείται από αγρότες. Και η κάθοδος των Αλβανών βοήθησε πολύ στο να περιοριστούν οι Λαρισαίοι σε απλούς ελέγχους.
Τώρα, για σπηλιές στον κάμπο, θα απογοητευτείς. Δεν έχει. Αν έχεις όμως όρεξη για περιπέτεια, θα σου πρότεινα να σκάσεις μύτη στην κεντρική πλατεία με φανέλα αντίπαλης ομάδας της Λάρισας. Τότε θα δεις πως οι ευγενέστατοι πάντα Λαρισαίοι, μετατρέπονται σε κυνηγούς κεφαλών... Αλλά 3 χρόνια τώρα, θα έπρεπε να τα ξέρεις αυτά χεχε.
Για τον Βόλο, θα γράψω από βδομάδα.

quote:
Ρε, τα τσιπουράδικα, ρεεεεε .... !!!

Α, αυτά είναι στον Βόλο φίλε vril

under construction...

Edited by - stemix on 31/03/2006 17:20:26

ΦραπέςΝέο Μέλος
05/04/2006, 03:56:20
Ποιο ξενέρωτη πολη δεν υπαρχει ρε παιδια...
stemixΜέλος
05/04/2006, 10:50:09
quote:
θα ήθελα κ γω να μάθω αν υπάρχει κάτι πάρα πολύ περίεργο στο Βόλο

Να είσαι σίγουρη ότι αν υπήρχε κάτι το "πάρα πολύ περίεργο", δεν θα ρωτούσες, γιατί θα το γνωρίζανε όλοι. Τι το πολύ παράξενο θα έπρεπε να υπάρχει δηλαδή.
Το μόνο που θεωρώ παράξενο είναι το ότι σε κάτι αρχαία που βρεθήκανε στο Δημίνι, μία περιοχή δίπλα στην πόλη, έχουν φέρει Αμερικανάκια φοιτητές αρχαιολογίας, για να βοηθάνε. Και μιλάμε για αρκετά άτομα. Οι Έλληνες δεν φτάνανε; Και από ότι ακούω να λένε, πρόκειται για σημαντική ανακάλυψη ενός ανακτόρου.

under construction...

e_shadowΜέλος
05/04/2006, 20:11:54
Διαβάζοντας το topic θυμήθηκα ότι κάπου είχα δει ιστορίες για τη Λάρισα

Έψαξα λοιπόν και να που τις βρήκα σε ένα site

έχει αρκετές 11 νομίζω αλλά εγώ θα σα δείξω μια

την βάζω έτσι ακριβώς όπως την έχει Το site

που και αυτο ειχε σαν πηγη το esoterica

Έλαβε χώρα στην περιοχή Λάρισα του νομού ΛΑΡΙΣΑΣ.

Θα ήθελα να μεταφέρω μια ιστορία που μου την έχει αφηγηθεί φίλος μου από τη στρατιωτική του θητεία πριν περίπου 6-7 χρόνια.
Πριν από αυτό όμως, να σημειώσω πως ο ίδιος είναι επιστήμονας (και ένας από τους κορυφαίους στον τομέα του στην Ελλάδα) και όχι μόνο δεν πιστεύει, αλλά δε δέχεται καν την ύπαρξη παραφυσικών φαινομένων – απλά μου τα αφηγούνταν ψάχνοντας και ο ίδιος για λογικές εξηγήσεις.

Ο ίδιος λοιπόν υπηρέτησε σε ένα φυλάκιο της Αεροπορίας έξω από τη Λάρισα.
Το συγκεκριμένο φυλάκιο, για κάποιο λόγο που δυστυχώς δεν θυμάμαι, ήταν μεσοτοιχία με ένα οστεοφυλάκιο Γερμανών από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η είσοδος του οποίου ήταν μέρος του φυλακίου.
Πιθανόν να ήταν χτισμένο εκεί που παλιότερα υπήρχε ο τάφος, αλλά δεν είμαι σίγουρος και δεν θέλω να το μεταφέρω λάθος.
Κατά την παραμονή του εκεί, ο φίλος μου παρατήρησε διάφορα περίεργα φαινόμενα (θόρυβοι, ζώα που δεν έμπαιναν με τίποτα στο χώρο παρά το κρύο έξω κτλ.), πολλά από τα οποία ούτε καν απασχόλησαν την επιστημονική του σκέψη.
Τρία όμως σημεία του είχαν μείνει:
- Η τηλεόραση που σε στιγμές όχι μόνο άνοιγε μόνη της («διαφορά τάσης, πιθανά», ήταν το σχόλιο του), αλλά έκανε και ζάπινγκ αυτοβούλως, χωρίς να υπάρχει καν κάποιος κοντά στον τηλεχειρισμό.
- Μια αέρινη, άυλη μορφή που συνάντησε μια μέρα στο διάδρομο που οδηγούσε στην είσοδο του οστεοφυλακίου.
Προσπάθησε να το εξηγήσει ως «μια διάθλαση του φωτός από τους φεγγίτες πάνω στη σκόνη του χώρου», αλλά όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε εκείνη την ώρα έξω είχε συννεφιά και έβρεχε...
- Το πιο σημαντικό: Ένα βράδυ ακούστηκαν θόρυβοι από την πόρτα του οστεοφυλακίου.
Πρόκειται για μια βαριά μεταλλική πόρτα την οποία όταν έπρεπε να ανοίξουν λίγο καιρό πριν το συμβάν προκειμένου να καθαρίσουν το χώρο που είχε πλημμυρίσει από τις βροχοπτώσεις, παιδεύτηκαν αρκετά για να τα καταφέρουν.
Οι θόρυβοι μάλιστα το βράδυ εκείνο ήταν τόσο έντονοι, που ο συνάδελφος του πήρε μαζί και το υπηρεσιακό του όπλο.
Φτάνοντας λοιπόν στο διάδρομο που οδηγούσε στο οστεοφυλάκιο, είδαν την πόρτα ελαφρά ανοιγμένη – πράγμα λογικά αδύνατο, μια και κανείς δε θα μπορούσε να είχε περάσει στο χώρο και να την ανοίξει χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Μόλις όμως έκαναν μερικά βήματα στο διάδρομο για να την πλησιάσουν, η βαριά μεταλλική πόρτα έκλεισε μπροστά στα μάτια τους με τόση δύναμη που σχεδόν σφήνωσε, και χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια και από τους δύο για να την ανοίξουν.
Φυσικά, δε βρήκαν κανένα μέσα – εν ζωή, τουλάχιστον – και οι σκέψεις του για «ρεύμα αέρος» όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ήταν η μόνη λογική εξήγηση μεν, αστεία δε, καθώς δεν υπήρχε παράθυρο, πόρτα ή κάτι τέτοιο μέσα στο οστεοφυλάκιο ώστε να δημιουργήσει ρεύμα, αλλά και αν υπήρχε θα ήταν πρακτικά αδύνατο να κουνήσει ο αέρας μια τέτοια πόρτα.
Να θυμίσω πως αυτές οι ιστορίες προέρχονται όχι από κάποιο θιασώτη του παραφυσικού που ίσως υποσυνείδητα να τις διόγκωνε, ή από αφηγήσεις άλλων στρατιωτών για τον χώρο που αγγίζουν τα όρια του μύθου πολλές φορές, αλλά από έναν άνθρωπο που τα βίωσε και έψαχνε απεγνωσμένα τρόπο να τα εξηγήσει, γιατί απλά δεν ταίριαζαν με την επιστημονική του σκέψη και δε χώραγε κάτι παραφυσικό στο κεφάλι του...

Πηγή: www.esoterica.gr forum : Παράξενες Ιστορίες Χρήστης : Crimson

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι

e_shadowΜέλος
05/04/2006, 20:17:32
να και αλλη μια που βρηκα ψαχνοντας εδω !

Θα σας πω και ακόμα μια ιστορία που δεν θα την ξεχάσω ποτέ.
Πριν από 15 περίπου χρόνια στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Λάρισας Τυρνάβου (πριν φτιάξουν τον καινούριο δρόμο) καθώς γυρνούσε η μητέρα μου από τον Τύρναβο για την Λάρισα είχε πιάσει ψιλόβροχο και από μακριά βλέπει μια γριούλα να σταματάει ένα αυτοκίνητο (Φολκς Βάγκεν ακόμα το θυμάμαι) αλλά αυτό να φεύγει σχεδόν αμέσως.
Η μητέρα μου την λυπήθηκε και είπε να την πάρει αυτήν με το αμάξι αφού έβρεχε κιόλας.
Σταματάει λοιπόν δεξιά κατεβάζει το παράθυρο και πάει να ανοίξει την πόρτα.
Κοιτάει την γριούλα και παθαίνει σοκ.
Η γριούλα δεν είχε πρόσωπο!!!
Ένα κενό.
Για πότε έφυγε και για πότε έφτασε σπίτι ούτε που το κατάλαβε.
Έκανε ώρες μέχρι να συνέλθει αφού έτρεμε σαν ψάρι.
Ο πατέρας μου φυσικά δεν πίστευε με τίποτα.
Μετά από χρόνια μάθαμε ότι αυτό που συνέβη στην μάνα μου το είχαν δει και άλλα άτομα κατά καιρούς.
Τώρα τι ήταν ακόμα να μάθουμε αφού πολλά λέγονται.
Η μητέρα μου πάντως δεν έκατσε να μάθει.

Πηγή: www.esoterica.gr forum : Παράξενες ιστορίες Χρήστης : plane

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι