- ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
DASK
Edited by - DASKRENA on 15/10/2005 19:31:30
Edited by - DASKRENA on 15/10/2005 21:19:40
Αμαλία που είσαι???
Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Edited by - Απέριττος on 16/10/2005 22:58:37
quote:
Ακόμα και στην σωστή κατηγορία να ήσουν σίγουρα δεν θα το συζητούσα μαζί σου που δεν μπορείς να γράψεις ούτε μια πρόταση ορθογραφημένη. Θα μου πεις τι σημασία έχει αυτό...Όλα έχουν σημασία σε αυτήν την ρημάδα την ζωή. Και ειδικά για μένα που πιστεύω ακράδαντα ότι ο τρόπος έκφρασης και γραφής ενός ανθρώπου δείχνει κατά μεγάλο ποσοστό τον εσωτερικό του κόσμο... Επίσης ένα άλλο που με έχει ενοχλήσει μαζί σου είναι το γεγονός ότι πιστεύω ότι βάζεις θέματα χωρίς λόγο και αιτία απλά και μόνο για να σπρώχνεις κάποια άλλα θέματα προς τα κάτω. Μάλλον ο ρόλος σου είναι περίεργος...Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...Edited by - Απέριττος on 16/10/2005 22:58:37
Μπραβο σου απερριτε.Καλα του τα πες.Το εχει παρακανει.Εχετε οικογενειακα προβληματα;Πειτε τα σε εμενα.Εχετε προσωπικα προβληματα;Εγω ειμαι εδω.Εχετε προβληματα με τα ονειρα;Πειτε μου τι σας απασχολει και θα σας το λυσω.Και οντως η παρουσια του ειναι περιεργη.
DASK
Ένας άνθρωπος μπορεί να έχει ανησυχίες και να μπορεί να κάνει ένα σοβαρό διάλογο μόνο αν γράφει σωστά ορθογραφικά?
Δε νομίζω...
Κι όλοι ως νέα μέλη έχουμε κάνει λάθη στο άνοιγμα θεμάτων που είτε είναι σε άλλη κατηγορία από αυτή που θα έπρεπε ή είναι παραπλήσια με παλιότερα.
Κι ως παλιότερα μέλη πρέπει να έχουμε ανοιχτή διάθεση και να καλωσορίζουμε τα νεότερα και να είμαστε ευγενικοί.

In anticipation of my resurrection...
DASK
Απλά πιστεύω πως όποιοι έχουμε περισσότερο καιρό σε αυτό το forum πρέπει να βοηθάμε τα νεότερα μέλη και μόνο αυτό.
Στον καθένα θα το έλεγα σε κάποια ανάλογη περίπτωση, δε γνωρίζω προσωπικά κανένα για να θέλω να τον κάνω να νιώσει άσχημα.

In anticipation of my resurrection...
Για να μπεί το θέμα στην σωστή κατηγορία όταν φτάσει η ώρα θα μπεί δέν είναι αυτό το πρόβλημα του Esoterica, το να δημιουργούμε προβλήματα εκεί που δέν υπάρχουν είναι το χειρότερο. Και η Amalia αργά η γρήγορα τακτοποιεί αυτά τα ζητήματα.
Όσο για το εάν πρέπει να συζητάμε τα προβλήματα που δημιουργούνται στις σχέσεις μας το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το συζητάμε με τους ίδιους που το δημιούργησαν. Σε άλλη περίπτωση θα συμφωνούσα και με τρίτους, ξένους αλλά με πολύ προσοχή μήν τυχόν και δημιουργηθούν νέα και χειρότερα.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
DASK
DASK
Δεν είναι καθόλου σωστό να προσβάλλετε μ' αυτό τον τρόπο τον όποιονδηποτε - είναι απαράδεκτο - δεν έχετε το δικαίωμα να κρίνετε αν κάποιος είναι μορφωμένος ή αμόρφωτος, εσωτεριστής ή μη.
Πόσο έξαλλος γίνομαι ρε γμτ όταν διαβάζω κάτι τέτοια...
Better to save the mystery than surrender to the secret..
DASK
DASK
A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH
DASK
quote:
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΘΗ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΑΛΟΣ ΤΟ ΘΕΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ?
Κανεις δεν χαρακτηρισε κανεναν προβληματικο.Μονος/η χαρακτηριζεις τον εαυτο σου.Ειπαμε οτι δεν ειναι πρεπον να μιλαμε για προσωπικα προβληματα εδω.Η παρουσια σου ειναι περιεργη γιατι τα θεματα σου ειναι διατυμωμενα με τροπο που θυμιζουν μικρες αγγελιες.Εδω δεν κανουμε διαφημιση.Τελικα απεδειξες οτι οχι μονο εισαι ανορθογραφος/η αλλα και οτι δεν μπορεις να κατανοησεις τι λενε οι αλλοι.Αν εχεις δυναμη και χαρισματα με γεια σου και χαρα σου και να τα χαιρεσαι και να τα παρουσιαζεις στις καθολα σοβαρες εκπομπες της ελληνικης τηλεορασης.
A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH
τι σχεση εχουν τα οικογενειακα προβληματα με το ΠΑΡΑΞΕΝΟ;;;;

DASK