- Το Παιχνίδι των Θρόνων - Game of Thrones - - Κινηματογράφος -
quote:
σας αφηνω .....καλα να περασετε τα λεμε αυριο ηρθε η ωρα για εργασια.
Οκ..... Καλη δουλειά,Σταύρο μου!!
Τα λέμε αύριο!
Καληνύχτα!
1,5 ωριτσα ελειψα!
εχουμε και "νια" στη παρεα ε?

quote:
ποτε προλαβατε να γεμισετε 2 σελιδες??1,5 ωριτσα ελειψα!
εχουμε και "νια" στη παρεα ε?
Άντε ρε πρεντ!!! δεν είναι να λείπεις!!! μπάχαλο το κάναμε

"...ΜΙΑΟΥ"

quote:
Γυναικες ενωμενες ποτε νικημενες!
καλυτερα να παω πασο.... ![]()
αν και δεν εχω καποιο κολλημα "ανωτεροτητας", οπως καποιοι αλλοι εχουν (γενικα μιλωντας)

quote:
Τι να σου πούμε? Κάθε φορά τα ίδια! Γίναμε ρεζίλι ως συνήθως αφού το γέλιο μας ακουγόταν σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων!!!!!
επρεπε να μ' ειχατε και μενα στην παρεα...
και εγω μετους φιλους μου δεν παω πισω... οταν βγαινουμε, μας παιρνουν χαμπαρι και τα διπλανα μαγαζια ![]()
![]()

Αυτό ακριβώς......!!!!!! χαμός στο ίσωμα!! Είχα δακρύσει από το γέλιο σου λέω! Οι μ******ς πήγαιναν σύννεφο!
[:D
Edited by - Narkissa555 on 22/01/2011 23:45:16
quote:
Pixeldream είναι ασφάλεια όλα αυτά ή ψευδαίσθηση ασφάλειας?
Νομίζεις οτι είναι αμετάβλητα?
ΜΕΤΑΒΑΛΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ...ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ/ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.
ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ...ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ.
Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ...ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΑΝΥΜΠΟΡΟΙ...Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΔΕΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ...Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ...ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ/ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΟΙ ΔΥΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ.
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ.