- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Εδώ είμαστε πάλη, με ταλαιπώρησε λίγο η σύνδεση...λίγο η μέση...αλλά εδώ είμαι πάλη!
Έκανα και εγώ το test που να μην το κανα!
Διάγνωση:
--------------------------------------------------------------------------------
Δέν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλα ήσουν γυναίκα στην τελευταία γήϊνη ενσάρκωσή σου.
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Νότια Αγγλία περίπου το 1400.
Το επάγγελμα σου ήταν κατασκευαστής εργαλείων, μηχανικός.
--------------------------------------------------------------------------------
Ένα σύντομο ψυχολογικό προφίλ στην προηγούμενη ζωή:
Αναζητητής της αλήθειας και της σοφίας. Ίσως είχατε δει τις μελλοντικές ζωές σας. Οι άλλοι σας έβλεπαν σαν ιδεαλιστή που φωτίζει το μονοπάτι για το μέλλον.
Δίδαγμα που η τελευταία προηγούμενη ζωή σου φέρνει στην παρούσα ζωή:
Το δίδαγμα σου τώρα είναι να γίνεις πιο ευγενικός με τους ανθρώπους, να κερδίσεις τις χαρές της κατανόησης και της αλληλεγγύης
Μήπως θυμάσαι τώρα?
οοοοοχι!!!! επιμένω πως οχι! ![]()
![]()
![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
ολο χανεσαι εσυ! δεν μενεις για πολυ εδω στο μαγαζακι! τι κανεις? πως τα περνας?

Απλά με ταλαιπώρησε λίγο η μέση...

quote:
Για σου βρε PREDATOR!
Απλά με ταλαιπώρησε λίγο η μέση...
επρεπε να πας να την "κουραρεις" λιγο...
λιγο μασαζ για παραδειγμα

quote:
λιγο μασαζ για παραδειγμα
Πήγα! Πως ευκαιρία γύρευα!!! ![]()
![]()
![]()
Αλλά μη νομίζεις πως κάνει και πολλά πράγματα...

Φίλοι krios και elo καλωσήρθατε και πάλι![]()
krios περαστικά για τη μέση σου.
Τι θα λέγατε για μερικές κρέπες να μας γλυκάνουν τα αποτελέσματα του τεστ που κάναμε αυτές τις μέρες και όλους μας έβγαλε άλλα αντί άλλων;

Καλό βράδυ σε όλους ![]()

Φίλε κριέ λογικό είναι να σε πονάει η μέση σου, αφού στην προηγούμενη ενσάρκωση ήσουνα γυναίκα και μάλιστα μηχανικός, κατασκευαστής εργαλείων..
βαριά δουλειά για γυναίκα .
Που τα βρίσκουνε ρε παιδία και τα γράφουνε όλα αυτά …![]()
quote:
loukritia -Το παλικαρι βρε βρηκε την απολυτη ευτυχία στο προσωπο μου κι είπε να την ολοκληρωσει!!!
ΧΑ, ΧΑ, τι να πει κανείς, βιτσιά είναι αυτά…![]()

Φυσικά αστειεύομαι καλή μου, όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα μου, σου/σας εύχομαι τα καλύτερα..

Τα γνωστά μας καφεδάκια και βουρ για την ρουτίνα, εεεε!!! Συγνώμη δουλειά ήθελα να πω…![]()

Τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη σήμερα κι έχω την εντύπωση ότι ο καιρός έχει βελτιωθεί σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.
Τουλάχιστον έχει ηλιοφάνεια κι η θερμοκρασία ανέβηκε λίγο. ![]()
Χαίρομαι που βλέπω τον Krios & τον elo κοντά μας πάλι.
Τώρα που χειμωνιάζει σιγά - σιγά νομίζω πως μαζευόμαστε πάλι, ε; ![]()

In anticipation of my resurrection...
Ναι, μια χαρά ειν' ο καιρός σήμερα, έφτιαξε επιτέλους
quote:Ναι καλά
krios - Απλά με ταλαιπώρησε λίγο η μέση...
quote:Σ'ευχαριστώ elo μου, να 'σαι καλά. Εύχομαι όλοι να έχουν την τύχη του καλού μου!!!!
Φυσικά αστειεύομαι καλή μου, όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα μου, σου/σας εύχομαι τα καλύτερα..
(καλά ντε μη βαράτε...)

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Ησυχίες βλέπω σήμερα...
loukritia μου σου εύχομαι ότι καλύτερο!
Πάντως...
quote:
Ναι καλά
Αν σκέφτηκες, αυτό που σκέφτομαι...
Ακόμα και έτσι να είναι, πάλι η μέση δεν την πληρώνει???

quote:
Φίλε κριέ λογικό είναι να σε πονάει η μέση σου, αφού στην προηγούμενη ενσάρκωση ήσουνα γυναίκα και μάλιστα μηχανικός, κατασκευαστής εργαλείων.. βαριά δουλειά για γυναίκα .
Αυτό θα φταίει!!!![]()
![]()

Τι έγινε που χαθήκατε όλοι, μήπως φάγατε πολύ το μεσημέρι και ναρκωθήκατε…![]()
![]()
quote:
Dying_Incubus- Τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη σήμερα κι έχω την εντύπωση ότι ο καιρός έχει βελτιωθεί σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.
Τουλάχιστον έχει ηλιοφάνεια κι η θερμοκρασία ανέβηκε λίγο.
Πράγματι σήμερα είχε ζέστη, βέβαια από την άλλη αυτός ο καιρός μας έχει τρελάνει, μια κρύο, μια βροχές, μια ζέστη…
δεν ξέρουμε πώς να ντυθούμε…![]()

Πάντως εδώ ο καιρός είναι καταπληκτικός!
Ούτε ζέστη ούτε και κρύο!

quote:
Krios-Πάντως εδώ ο καιρός είναι καταπληκτικός!
Ούτε ζέστη ούτε και κρύο!
Το καλύτερο από όλα .
τουλάχιστον ξέρετε τι ρούχα θα φορέσετε και όχι αυτό που κάνουμε εμείς, το πρωί ντυνόμαστε και το μεσημέρι γδυνόμαστε …![]()
![]()
![]()

Αμάν! Σήμερα μπόρεσα να μπω!!!!!!!
Με τέσσερις browsers που δοκίμασα, ήταν αδύνατο να συνδεθώ!!!!
Πως περνάτε;;;;;;;;;;;
Εύχομαι καλή συνέχεια και να έχετε μία υπέροχη μέρα!!!

Σήμερα τα καφεδάκια είναι σε αφθονία γιατί η πρωινή νύστα (βαρεμάρα) δεν φεύγει από πάνω μου με τίποτα, οπότε διαλέξτε ελευθέρα…![]()
![]()
![]()