ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

toxotis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
toxotisΜέλος
18/01/2006, 15:51:07
Γιάννη μου
ίσα που χάρηκα που σε ξαναείδα να γράφεις...διάβασα τι είχες να πεις και στενοχωρήθηκα.

Να σου πω, αν και σε γνωρίζω λιγότερο απ' όλους τους υπόλοιπους
μιας και μιλήσαμε ελάχιστα από τότε που συμμετέχω
και επειδή ούτε κι εγώ θα είμαι στη συνάντηση της Κυριακής λόγο απόστασης

θεωρώ πως κακώς θέλησες να αποχωρίσεις αρχικά, δεν ξέρω τους λόγους σου, αλλά αισθάνομαι πως απλά παρασύρθηκες από την στιγμή....

επίσης θεωρώ πως κάνεις λάθος πως "πέσαμε" με τα μούτρα στις τεχνικές.
Ναι θέλουμε να μάθουμε τρόπους, αλλά ο στόχος είναι πάντα η ανθρώπινη επαφή και ο άνθρωπος γενικότερα.

επίσης κάνεις λάθος πως δεν θέλουμε να είσαι στη συνάντηση
Να που μπήκες,-ενώ έλεγες πως δεν θα ξαναμπείς-
είδες τι κανονίζεται και είμαι χίλια τις εκατό σίγουρη πως όλοι και όλες θα χαρούν να είσαι την Κυριακή εκεί.

Το μόνο που έγινε ήταν να σεβαστούν την επιθυμία σου να αποσυρθείς, αν και η γνώμη μου είναι πως έχεις πολλά να δώσεις σε όλους μας
-ελπίζω και εμείς να έχουμε να δώσουμε σ'εσένα κι ας μην έχουμε την πείρα σου-
και το μόνο σίγουρο είναι πως σε θέλουμε κοντά μας!

Με εκτίμηση
Βίκυ

18/01/2006, 16:11:09
Μα που πήγε καλέ το μήνυμά μου που έπρεπε να είναι κάτω ακριβώς από του Γιάννη?

Τεσπα... Γιάννη μου μάλλον σε έπιασε το κριαρίσιό σου...
Σε καταλαβαίνω απόλυτα αν σου λέει κάτι αυτό.
Και γω τις πρώτες μέρες ένιωσα έναν τοίχο εδώ μέσα... ένιωσα το φράγμα που λες... νόμιζα ότι ήμουν ΕΓΩ και όλοι οι άλλοι.
Μετά κάθησα και σκέφτηκα και κατάλαβα ότι είναι το κριαρίσιό μου που μιλάει. Και μετά το έριξα στο χιούμορ αφού βεβαίως ήμουν εκτός "λίστας"

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
ΜορφέαςΜέλος
18/01/2006, 16:34:44
Αγαπητέ φίλε Αριες, πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω τον τρόπο επικοινωνίας σου κι ας είμαι κι εγώ Κριός.

Κατά πρώτον είπες

quote:
Να ειστε καλα ....αμα κανονισετε....συναντηση...μου λετε ...(αν θελετε )με καποιο e mail .... δεν ξαναμπαινω....ΤΕΡΜΑ.......

Αυτό που προσπαθούμε λοιπόν να κάνουμε όλες αυτές τις μέρες να προσπαθήσουμε να συντονίσουμε αυτήν την συνάντηση. Υπέθεσες λοιπόν αυτόματα οτι δεν θέλουμε να παρευρίσκεσαι εκεί. Τουλάχιστον από την πλευρά μου αυτό δεν ισχύει!

Δεύτερον λες...

quote:
Ειναι ενας απο τους λογους που ειπα οτι θα αποχωρησω....ΚΑΙ να εξηγησω.....

Εχετε πεσει με τα " μουτρα " να μαθετε τεχνικες.....!!!

Ξερετε ειναι αχρηστες.....διοτι περασατε καποιο φραγμα...χασατε το "ανθρωπινο στοιχειο".....

Ειμαι σιγουρος οτι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ τι εννοω...και πραγματι δεν εισαστε ετοιμοι να το καταλαβετε...!!!!!

Αγαπητέ Άριες, στόχος αυτού του θέματος ήταν η παρουσίαση τεχνικών ενεργειακής ασπίδας, γείωσης και καθαρισμού. Αυτός λοιπόν παραμένει ο στόχος αυτού του θέματος. Απώτερος δε στόχος αυτού του θέματος είναι η διάδοση της γνώσης. Φυσικά λοιπόν η άποψη σου είναι απόλυτα ευπρόσδεκτη εάν δεν συμφωνείς με την μεθοδολογία και την ανάπτυξη του θέματος αυτού. Ωστόσο περιμένω προσωπικά να ακούσω κάποια συγκεκριμένα επιχειρήματα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικό διάλογο. Το εάν είμαστε έτοιμοι ή όχι να το καταλάβουμε είναι στην κρίση σου, αλλά θα πρέπει όμως εξαρχής να το έχεις αποφασίσει αυτό.

Εάν λοιπόν έχεις κάποια ένσταση, ας την συζητήσουμε, εάν προβούμε σε δηλώσεις να πετάμε κάτι και μετά να έμε οτι δεν μπορείς να καταλάβεις, θα οδηγούσε σε τελμάτωση ολόκληρου του θέματος αυτού.

Παρατηρώ λοιπόν οτι αρνείσαι επανειλημένως να συζητήσεις οτιδήποτε και με οποιονδήποτε μπορεί να αμφισβητήσει ή να παρανοήσει κάποιες διατυπώσεις σου, με την απειλή της αποχώρησης και δίνοντας πάντα το στίγμα οτι εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε.

Έιλικρινά δεν σου επιτίθεμαι προσωπικά, αλλά πρέπει να καταλάβεις οτι τελικά μόνος σου ωθείσαι στο περιθώριο αρνούμενος να συζητήσεις παρά μόνο να κατηγορείς αόριστα και με γρίφους τους οποίους τουλάχιστον η προσωπική μου νόηση δεν μπορεί να κατανοήσει πλήρως. Εάν η απάντηση σε αυτό είναι οτι απλά δεν μπορώ να καταλάβω για αυτό δεν κατανοώ, καλώς.

Υπενθυμίζω εξαρχής όμως οτι στόχος του θέματος αυτού είναι η παρουσίαση τεχνικών ενεργειακής ασπίδας, γείωσης και καθαρισμού με ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ. Απο κει και πέρα λοιπόν ο καθένας έχει δικαίωμα να πει την γνώμη του και να συζητήσουμε όλοι μαζί για την περαιτέρω επίτευξη του στόχου μας.

Ευχαριστώ πολύ και πραγματικά από το βάθος της καρδιάς μου λέω οτι δεν σου κάνω μία προσωπική επίθεση, πρόθεση μου είναι να βρούμε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας για να καταφέρουμε να συνενοηθουμε.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Edited by - Μορφέας on 18/01/2006 16:38:11

ΜορφέαςΜέλος
18/01/2006, 16:41:26
Αγαπητή μου Τοξοτίνα, το βράδυ που θα έχω περισσότερο χρόνο θα σου απαντήσω, δεν σε ξέχασα

18/01/2006, 21:36:47
Γιάννη θυμόμουν αυτό που είχες πει αλλά με το τελευταίο μήνυμα που έστειλες και έγραψες "οριστικά χάνομαι" θεώρησα ότι δεν θέλεις περαιτέρω συζήτηση οπότε δεν θέλεις και να παρευρεθείς στην συνάντηση.

Είδα που η Καλλιόπη έγραψε τα ονόματα και φαντάστηκα ότι σωστά το κατάλαβα γνωρίζοντας ότι έχετε περισσότερες σχέσεις. Πίστεψα ότι είχατε επικοινωνήσει και ήξερε τι έλεγε.

Τώρα πρόσεξα καλύτερα την τελευταία φράση της αμέσως μετά το όνομα του Μορφέα, εκεί υπονοούσε ότι πιθανόν σε έχουμε ξεχάσει? Πάντως εγώ δεν το κατάλαβα την στιγμή που το διάβασα.

Αυτό με την δικαιολογία που γράφεις δεν είναι πάντα έτσι. Πιθανόν εάν κάποιος σου εξηγεί να μην δικαιολογείται αλλά να τον νοιάζει.

UnseenΜέλος
18/01/2006, 22:07:52
aries0

Είμαστε όλοι καλεσμένοι στο μυστικό δείπνο του Κυρίου. Η πρόσκληση γράφει: "ένδυμα απλό, πλήρεις αγάπης". Αυτό το είχε πει πριν χρόνια ένας πολύ καλός μου φίλος και βλέπω ότι εξακολουθεί να είναι αληθινό με αμείωτη ισχύ.

Έχω να σου πω ότι το κριτήριο για να έρθει κανείς στη συνάντηση που προσπαθούμε να κανονίσουμε είναι ο εαυτός του και μόνο αυτός. Το πόσο θα μπορέσει να φορέσει ένδυμα απλό (να μην πετάει στα μούτρα των άλλων τις γνώσεις του και μάλιστα με τρόπο απαξιωτικό χωρίς καν να έχει τη διάθεση να τις μοιραστεί) και να είναι πλήρης αγάπης.

Αυτή η συνάντηση είναι διαφορετική, είναι πολύ συγκεκριμένη γιατί έχει πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση, σε αντίθεση με την πρώτη.

Σκύψε λοιπόν πάνω από την καρδιά σου και άκουσε. Εάν κι εφόσον αντέχεις να ικανοποιήσεις τις δύο αυτές προϋποθέσεις, είσαι παραπάνω από ευπρόσδεκτος απ' όλους πιστεύω.

Unseen

******* By Art we live *******

UnseenΜέλος
18/01/2006, 22:13:36
Παιδιά

δεν βλέπω μήνυμα της nst. Ας περιμένουμε και αύριο και βλέπουμε για τον τόπο συνάντησης - προς το παρόν θεωρώ ότι παραμένει το σπίτι μου.

Καλό βράδυ σε όλους
Ευχαριστώ για τις ευχές σας

Με πολλή αγάπη,
Unseen

******* By Art we live *******

18/01/2006, 23:06:28
Συγνώμη που άργησα αλλά έιχα επισκέψεις και δεν πρόλαβα το μεσημέρι.
Συμφωνώ και εγώ για την Κυριακή στις 10.30 και ευχαριστώ την Unseen
που μας διαθέτει τον χώρο της.

Unseen θα έρθω με τον γιό μου 8 χρονών[ ελπίζω να χαρεί και ο γιός της Pyramid που θα έχει και άλλον άνδρα!!! να παίξει].
Θα σου στείλω σε μειλ το τηλέφωνο μου.

Γιάννη είσαι παραπονιάρης, μάλλον θα φταίνε τα άστρα.
Προσωπικά είχα σκοπό να προτείνω να σε ειδοποιήσουμε με μέιλ [ αφου είχες πει οτι δεν θα ξαναμπείς στο θέμα] μόλις καταλήγαμε στο που και πότε.
Λες οτι ψάχνουμε γνώσεις χωρίς να είμαστε όπως πρέπει. Ελα να δείς τα μάτια μας, να ακούσεις τι ψάχνει ο καθένας και να μας πείς που έχεις ενστάσεις και τι πιστέυεις εσύ.
Χωρίς οπτική και ακουστική επαφή είναι αδύνατο να βγάλεις συμπέρασμα και εσύ και εμείς.
Ελπίζω αφού είσαι ευπρόσδεκτος από όλους να μας τιμήσεις με την παρουσία σου.

Καληνύχτα σε όλη την ομάδα...

toxotisΜέλος
19/01/2006, 01:04:28
Tελικά χαίρομαι που δεν είχα άδικο πως όλοι θεωρούν πως ο Γιάννης είναι ευπρόσδεκτος, γιατί είχα ένα ενδοιασμό αρχικά, για το αν έπρεπε να απαντήσω εγώ πρώτη μιας και σχετικά καινούργια στην παρέα.

Αλλά να που δεν έπεσα έξω.

Μάλλον βιάστηκες Γιάννη να αντιδράσεις, αλλά ελπίζω αυτή τη φορά να χάρηκες που έκανες λάθος...

ΜορφέαςΜέλος
19/01/2006, 04:09:33
Επ... τοξοτίνα αυτήν την φορά δεν με πρόλαβες και έτσι στέλνω εγώ το τελευταίο μήνυμα της ημέρας

Τα 7 σώματα του ανθρώπου με σειρά από το πιο χονδροειδές στο πιο λεπτοφυές είναι τα εξής...

Υλικό
Αιθερικό
Αστρικό
Νοητικό
Συναισθηματικό
Βουδικό &
Αιτιατό

Το σώμα του αστρικού χώρου είναι το αστρικό λεγόμενο σώμα.

Καλή σας νύχτα