- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Καλημέρα σε όλη την παρέα, η οποία βλέπω ότι αρχίζει και μεγαλώνει αν κρίνω από την παρουσία της μαιμουδιτσας και του Richter.
Καλή επιστροφή επίσης και σε όσους επέστρεψαν από τις διακοπές τους.Εγώ δεν θα πω καλό φθινόπωρο, είμαι καλοκαιρινός τύπος κι ο καιρός εξάλλου είναι ακόμη καλοκαιρινός.
Χεχε!Οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι η κάθε εποχή έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της που την κάνουν μοναδική κι ιδιαίτερα όμορφη και το φθινόπωρο έχει τη μαγεία του.
εμενα παντως μου αρεσει η Ανοιξη... το Φθινοπωρο ειναι καπως μελαγχολικο και πιο βροχερο! Σε κανει μουσκεμα ![]()

Ηλιολουστη,δροσερη,ξετρυπονουν οι ανθρωποι απο τα σπιτια,και ολα αναγεννουνται παλι
Ασε που αν πας στην Ευβοια,θα δεις και αλεπουδακια να ξετρυπονουν κι αυτα απο τις φωλιες(κοτοπουλακια..γιαμι γιαμι)
τι κανετε?
απο χθες το μεσημερι, δεν "πατησε" κανεις?

Ελπιζω ν ειμαστε ολοι καλα..

Τι να κανουμε,πρεπει να ζησουμε
Φαυλος κυκλος, που δεν ολοκληρωνεται ποτε...

Πραγματι,εχει αρκετη ησυχια..

Εξακολουθει παντως να εχει "απουσιες"... παρολη την φιλοτημη (κατα τα αλλα) προσπαθεια της φιλης Καρμας!

quote:
το Φθινοπωρο ειναι καπως μελαγχολικο και πιο βροχερο! Σε κανει μουσκεμα
Γουστάρω τρελά, γουστάρω τρελά σου λέω...
Άντε και περισσότερες βροχές και περισσότερο κρύο και χιόνι τουλάχιστον 10m...
Αααααα, ωραίο γλυκό φθινόπωρο και νοσταλγικός χειμώνας... Μμμμμμ....

μα που χαθηκατε? τι εγινε?

Predator αγαπας τον αθλητισμο;εννοω στιβο,κολυμβηση,τετοια..
τουλαχιστο, παω γυμναστηριο και γυμναζομαι καθε μερα 1,5 ωρα περιπου

Εγω ηθελα να παω ενοργανη λογω σωματοδομης,και μου αρεσε η κολυμβηση,αλλα επαθα ολικη ριξη χιαστου,μετα αρρωστησα και τα παρατησα.
Οταν καλυτερευσω ομως,μπορει να παω να χωθω παλι σε κανα κολυμβητηριο.
Τελικα, μηπως ξαναπηγαμε διακοπουλες? ![]()

quote:
Eιναι αρκετα καλο,να γυμναζεται κανεις.
Εγω ηθελα να παω ενοργανη λογω σωματοδομης,και μου αρεσε η κολυμβηση,αλλα επαθα ολικη ριξη χιαστου,μετα αρρωστησα και τα παρατησα.
Οταν καλυτερευσω ομως,μπορει να παω να χωθω παλι σε κανα κολυμβητηριο.
Oλικη ρηξη? και (αν επιτρεπεται) πως το επαθες?