ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR54 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
06/09/2008, 10:58:00
καιρο εχουμε να δουμε τον Open Mind και τον Incubus αλλα και την amalia απο τα "μερη" μας !!!

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
06/09/2008, 11:27:54
Διαβαζεις το μυαλο μου.Που χαθηκαν;
Μεγαλη ιστορια..
Στο τρεξιμο το επαθα.Στην αρχη με πονουσε πολυ και νομιζα πως ειχα μηνισκο,αλλα οταν κουβαλησα μια μερα κατι βαρυ,βγηκε απο την θεση του και μετα λιποθυμησα.
Υστερα χειρουργεια,ιστοριες,και τωρα το μονο που μπορω να κανω ειναι κολυμπι και ασκησεις χωρις κραδασμους
06/09/2008, 11:30:00
www.youtube.com/watch?v=zga24m_DeeM
Αφιερωμενο για καλημερα
06/09/2008, 11:35:50
quote:

Μεγαλη ιστορια..
Στο τρεξιμο το επαθα.Στην αρχη με πονουσε πολυ και νομιζα πως ειχα μηνισκο,αλλα οταν κουβαλησα μια μερα κατι βαρυ,βγηκε απο την θεση του και μετα λιποθυμησα.
Υστερα χειρουργεια,ιστοριες,και τωρα το μονο που μπορω να κανω ειναι κολυμπι και ασκησεις χωρις κραδασμους

και εγω πριν κανω εγχειρηση στο δικο μου ποδι (αλλη μεγαλη ιστορια) εκανα και πολυ ποδηλασια! σχεδον 50-60 χιλιομετρα την ημερα, αν υπολογησεις και το οτι ειμουν σπουδαστης και δουλευα!

06/09/2008, 11:36:56
ασχετο... εχει κανεις σας facebook ?

06/09/2008, 12:26:06
Εκανες ποδηλασια;
ενα ενα τα λες κι εσυ.Ξερεις ειναι ζορικη για τους συνδεσμους!
Πως και ετσι;εχεις καποια σχεση με γυμναστικη ακαδημια;
Ειχα παει με το σχολειο μου στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνης,τα οποια ειναι απαιχτα..
Κριμα που δεν περασα..δεν βαριεσαι,ολοι καθηγητες θα γινουμε;
Εγω παντως δεν εχω facebook,ειμαι underground παιδι..
06/09/2008, 12:49:42
quote:
εχεις καποια σχεση με γυμναστικη ακαδημια;

μπα... για την ποδηλασια και εδω ερασιτεχνικα...

επαιρνα το mountain bike και οπου με εβγαζε.... τη μεγαλυτερη διαδρομη που εκανα ηταν Κοζανη-Βεροια (65 χιλιομετρα περιπου) με επιστροη (συνολο 130 χιλιομετρα!) μου βγηκε καπως το λαδι στην επιστροφη (λογω της ανηφοριας) αλλα αξιζε τον κοπο

06/09/2008, 12:52:05
quote:

Εγω παντως δεν εχω facebook,ειμαι underground παιδι..

δεν νομιζω οτι θα ειχε ιδιαιτερη σημασια... εδω ολοι πια αποκτησανε facebook... ακομα και οι "δολοφωνοι" των πολιτων, οι πολιτικοι!

06/09/2008, 14:10:07
Eιμαι ντροπαλο παιδι,το τελευταιο που θα εκανα θα ηταν facebook,μην με βλεπεις γλωσσου μερικες φορες,καταβαθος ειμαι πολυ ησυχος ανθρωπας-που λεει και ο Σταροβας.
Απο Κοζανη εισαι;η σπουδασες εκει.
06/09/2008, 17:37:00
Καλησπέρα στη παρέα

Εγώ από την πρώτη στιγμή που έμαθα για το facebook το αντιπάθησα, το θεώρησα πλήρες ηλεκτρονικό φακέλλωμα, με την συγκατάθεση και την μεγάλη βοήθεια του χρήστη, θα μου πεις μόνο το facebook είναι φακέλλωμα;΄Οχι φυσικά και τα υπόλοιπα είναι αλλά όχι τόσο φανερά.

Άσχετο τέλειωσαν οι διακοπές, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξεκουράστηκα, τόσο καιρό καθόμουν αλλά στην ουσία δεν καθόμουν, φρόντισε το κράτος μας γι'αυτό, στρεσαρίστηκα αρκετά όλο αυτό το διάστημα, μάζεψε αυτό το χαρτί , βρες εκείνο, δώσε χρήματα γι'αυτό, να και η εφορία καλώς σας βρήκα, μάζεψε και για τους καινούριους φόρους που θα ακολουθήσουν.

Αρχίζει να μοιάζει με βρυκόλακα το κράτος ή είναι μόνο η ιδέα μου;
Και οι δικαστικοί(φυσικά κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα, όπου γλάστρα βΟλευτές)θα πάρουν αναδρομικά 200.000 euro, γιατί εμείς οι υπόλοιποι μόνο να πληρώνουμε και να μην παίρνουμε τίποτα, σε πηγάδι κ* τ**ρ*σ*μ* ;

Wolf

Edited by - keraynos on 06/09/2008 17:37:46

ΜορφέαςΜέλος
26/10/2005, 03:12:27
ΑΠΌ ΤΟΝ ΟΗΕ

• Αν σήμερα το πρωί ξυπνήσατε υγιής, και όχι άρρωστοι, τότε είστε πιο τυχεροί από ένα εκατομμύριο ανθρώπους, οι οποίοι δεν πρόκειται να ζουν την επόμενη εβδομάδα….
• Αν δεν ζήσατε ποτέ έναν πόλεμο, ούτε νιώσατε την μοναξιά της αιχμαλωσίας, την αγωνία ενός τραυματισμού και την πείνα, τότε είστε τυχερότεροι από 500 εκατομμύρια ανθρώπους του κόσμου…
• Αν μπορείτε να πηγαίνετε στην εκκλησία χωρίς τον φόβο ότι θα σας απειλήσουν, θα σας συλλάβουν ή θα σας σκοτώσουν, τότε είστε τυχερότεροι από 3 δισεκατομμύρια ανθρώπους του κόσμου…
• Αν έχετε φαγητό μέσα στο ψυγείο σας, αν είστε ντυμένοι, αν έχετε μια στέγη πάνω από το κεφάλι σας και ένα κρεβάτι τότε είστε πλουσιότεροι από το 75% των κατοίκων αυτού του πλανήτη.
• Αν έχετε λογαριασμό στην τράπεζα, λίγα λεφτά στο πορτοφόλι σας και λίγα ψηλά σε έναν κουμπαρά, τότε ανήκετε στο 8% των εύπορων ανθρώπων αυτού του κόσμου…
• Αν διαβάσατε τις παραπάνω γραμμές, είστε διπλά ευλογημένος, γιατί πρώτον, δεν ανήκετε στα 2 δισεκατομμύρια ανθρώπων που δεν ξέρουν να διαβάζουν, και δεύτερον επειδή έφτασε αυτό το κείμενο στα χέρια σας…
• Και μην ξεχνάτε αυτό που είπαν κάποιοι κάποτε
1. Να δουλεύεις σαν να μην σου χρειάζονται χρήματα
2. Να αγαπάς σαν να μην σε έχουν πληγώσει ποτέ
3. Να χορεύεις σαν να μην σε παρακολουθούσε κανείς
4. Να τραγουδάς σαν να μην σε άκουγε κανείς
5. Να ζεις σαν να ήταν ο Παράδεισος πάνω στην Γη

• Αυτά από τον ΟΗΕ, τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. Αλλά να μην ξεχνάμε και τον ανεπίσημων ΟΗΑ, τον Οργανισμό Ηνωμένων Ανθρώπων. Των ανθρώπων δηλαδή που είναι σύντροφοί μας, οι φίλοι μας, οι άνθρωποι που διαλέξαν να περάσουν την ζωή τους μαζί μας. Οι φίλοι που είναι κοντά μας όταν γελάμε και όταν κλαίμε.

Μήπως αλλάξατε γνώμη;

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

26/10/2005, 13:11:18
Πολύ ωραίο θέμα, Μορφέα!
Πιστεύω οτι όλοι μας σε καθημερινή βάση μπορεί να νιώσουμε άτυχοι από ένα συμβάν που μπορεί να μας νευριάσει, να μας ρίξει ψυχολογικά, να μας κάνει να νιώσουμε άτυχοι.
Στην ουσία δεν είμαστε καθόλου άτυχοι (όταν οι λόγοι που μας κάνουν να νιώθουμε έτσι δεν είναι σοβαροί βέβαια...)

In anticipation of my resurrection...

NemesiΜέλος
26/10/2005, 13:19:10
Πραγματικά πολύ όμορφο θέμα αγαπητέ Μορφέα, έχει απόλυτο δίκαιο ο καλός μου φίλος Dying_Incubus, απλά θα ήθελα να πω ότι πρέπει κάθε πρωί που ξυπνάμε και είμαστε καλά να νιώθουμε τυχεροί και να μην το ξεχνάμε μέσα στη ρουτίνα και το άγχος της ζωής μας.

Καλή σας μέρα
Φιλικά

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

26/10/2005, 13:29:23
Δεν είμαστε καθόλου άτυχοι.
Ισως περιμένουμε πολλά απο τον εαυτό μας κα βιαζόμαστε, μερικές φορές.
Και μόνο που μιλάμε τυχεροί είμαστε.

Φιλικά

VELISSARIOSΜέλος
26/10/2005, 14:08:14
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.
ΜορφέαςΜέλος
26/10/2005, 15:46:59
Καλημέρα, χαίρομαι που σας άρεσε το θέμα. Το άνοιξα, διότι έτυχε να το διαβάσω αυτό το κείμενο σε μια φάση που με είχαν πιάσει οι γκρίνιες. Πραγματικά όταν το διάβασα, αισθάνθηκα τόσο τυχερός και παράλληλα τόσο ευγνώμον...

Dying Incubus

quote:
Πολύ ωραίο θέμα, Μορφέα!
Πιστεύω οτι όλοι μας σε καθημερινή βάση μπορεί να νιώσουμε άτυχοι από ένα συμβάν που μπορεί να μας νευριάσει, να μας ρίξει ψυχολογικά, να μας κάνει να νιώσουμε άτυχοι.
Στην ουσία δεν είμαστε καθόλου άτυχοι (όταν οι λόγοι που μας κάνουν να νιώθουμε έτσι δεν είναι σοβαροί βέβαια...)

Nemesis να σαι καλά, ακριβώς αυτό είναι το θέμα, όπως λέει και η νστ, να φτάσουμε σε ένα επίπεδο όπου κάθε πρωί θα ξυπνάμε χαρούμενοι και με ευγνωμοσύνη, πράγμα βέβαια δύσκολο, αλλά πραγματικά μπορεί να μας πάει πολύ μπροστά...

Φίλε Βελισσάριε,

quote:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Κι εγώ συμφωνώ, σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να αναπαυτείς... Και να το θέλεις δηλαδή δεν γίνεται διότι είναι έτσι η φύση του ανθρώπου, και πόσο μάλλον η φύση του δυτικού ανθρώπου. Απλά έχοντας ευγνωμοσύνη για αυτά που ήδη έχεις, σε βοηθάει περισσότερο στο να καταλάβεις τι ζητάς από κει και πέρα. Και βέβαια όταν εκτιμάς αυτά που ήδη έχεις, σου έρχονται και άλλα να αποκτήσεις.

Κάποτε κάποιος είπε....

"Δεν υπάρχει καμία αμαρτία... αλλά η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η αχαριστία"

Και δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα δεν εκτιμούν αυτά που ήδη έχουν συνειδητά η μη.

Καλή σας μέρα

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

hermanΝέο Μέλος
26/10/2005, 18:20:05
Πιστεύω πως από τη στιγμή που κάποιος γεννιέται,έχει το προνόμιο να είναι τυχερός.Ο μόνος άτυχος είναι αυτός που δεν γεννήθηκε ακόμα!
Deghar AdharkΜέλος
26/10/2005, 23:00:13
καλησπερα

δεν ξερω....δεν συμφωνω απολυτα με αυτο.μου φαινεται καπως ισοποδωτικο να κρινουμε ολους τους ανθρωπους του πλανητη βασει ιδιων κρητιριων.]
δεν επιμενω ομως στην αποψη μου{που στανταρ θα διαφωνισουν τουλαχιστον 5-6 μαζι μου} γιατι δεν εχω αυτη την στιγμη κανενα αξιολογο επιχειρημα να την στηριξω.
ομως....μου φαινεται καπως ισοπεδωτικο

santaclaws is coming....to town!

27/10/2005, 00:11:39
quote:
δεν επιμενω ομως στην αποψη μου{που στανταρ θα διαφωνισουν τουλαχιστον 5-6 μαζι μου} γιατι δεν εχω αυτη την στιγμη κανενα αξιολογο επιχειρημα να την στηριξω.

Βρε Deghar Adhark!
Ώρες ώρες είσαι απίστευτος!
Να είσαι καλά.
Ο αυτοσαρκασμός μαζί με την νεανική αγνότητα είναι ένα ωραίο δώρο.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

27/10/2005, 02:39:47
Deghar Adhark
quote:
ομως....μου φαινεται καπως ισοπεδωτικο

ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ;
ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ;

quote:
Αν μπορείτε να πηγαίνετε στην εκκλησία χωρίς τον φόβο ότι θα σας απειλήσουν, θα σας συλλάβουν ή θα σας σκοτώσουν, τότε είστε τυχερότεροι από 3 δισεκατομμύρια ανθρώπους του κόσμου…

ΟΠΟΙΟΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ...ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;
ΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.

Deghar Adhark
ΑΞΙΟΣ!
ΑΞΙΟΣ!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ...ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.
ΦΙΛΙΚΑ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΟΦΗ DB ΜΟΥ (ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΕΓΩ)
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΟ FORUM.
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ...ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

..