- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Πιστεύω πως από τη στιγμή που κάποιος γεννιέται,έχει το προνόμιο να είναι τυχερός.Ο μόνος άτυχος είναι αυτός που δεν γεννήθηκε ακόμα!
Φίλε μου, επέτρεψε μου να διαφωνήσω με αυτό που λές επειδή και μόνο του προσδίδεις την έννοια της καθολικότητας.
Ένα παιδάκι πχ που γεννιέται στις χώρες του Τρίτου Κόσμου και πεθαίνει από την ασιτία στην παιδική του ηλικία θα μπορούσε να νιώσει τυχερό...?

In anticipation of my resurrection...
quote:quote:
Πιστεύω πως από τη στιγμή που κάποιος γεννιέται,έχει το προνόμιο να είναι τυχερός.Ο μόνος άτυχος είναι αυτός που δεν γεννήθηκε ακόμα!Φίλε μου, επέτρεψε μου να διαφωνήσω με αυτό που λές επειδή και μόνο του προσδίδεις την έννοια της καθολικότητας.
Ένα παιδάκι πχ που γεννιέται στις χώρες του Τρίτου Κόσμου και πεθαίνει από την ασιτία στην παιδική του ηλικία θα μπορούσε να νιώσει τυχερό...?
Ευχαριστώ πολύ καλέ μου φίλε Dying_Incubus, ακόμη μια φορά με κάλυψες, δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω
"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
quote:
Deghar Adhark
quote:
ομως....μου φαινεται καπως ισοπεδωτικοΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ;
ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ;
ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ...ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.
ΦΙΛΙΚΑ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΟΦΗ DB ΜΟΥ (ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΕΓΩ)
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΟ FORUM.
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ...ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Διαφορετική οπτική γωνία, πόσο δίκαιο έχεις! Η ζωή δεν είναι καθόλου εύκολη και κάνουμε λάθος που την παίρνουμε σαν... δεδομένη
"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
[i]δεν ειμαι καθολου αγνος....
ξερεις ποσσες φορες με εχουν πιασει οι μπατσοι επειδη επαιζα τον μαγκα σε δεκαχρονα,και επειδη εδειρα 25 ατομα μονος μου![]()
![]()
πλακα κανω.
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,αν και δεν ειναι και τοσο καλο να λες σε καποιον οτι ειναι....αγνος.
εγω δεν ειμαι......σε κανενα επιπεδο![]()

santaclaws is coming....to town!
βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
quote:
Γειά χαρά σε όλους!Παιδιά μάλλον με παρεξηγήσατε!Δεν προσδίδω καθολικότητα σε αυτό που είπα ούτε το θεωρώ δόγμα μου ότι από τη στιγμή που γεννιέσαι είσαι τυχερός.Πιό πολύ το είπα ως προτροπή στο να συνειδητοποιήσουμε πως η ζωή είναι δώρο και να μην αφήνουμε τις στιγμές να περνούν χωρίς ουσία.Σίγουρα το παιδί που γεννιέται στην Αφρική και θα πεθάνει πολύ σύντομα δεν είναι τυχερό όπως και το παιδάκι που γεννιέται με καρκίνο ή καρδιοπάθεια.Ποτέ δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο!Απλώς,επαναλαμβάνω,ότι παρέθεσα τη συγκεκριμένη φράση σαν προτροπή.Ίσως επειδή η επαφή μέσω φόρουμ είναι έμμεση και ετεροχρονισμένη,τελικά να παρεξηγήθηκα.Ή ίσως επειδή είμαι νέο μέλος να μην έχω μάθει ακόμα το σωστό τρόπο επικοινωνίας.Όπως και να έχει πάντως, ζητώ συγνώμη αν πρόσβαλλα κάποιον!
Φίλε herman, κατάλαβα πώς το είπες όλο αυτό.
Πρόσθεσα το σχόλιο μου για να το κάνω σαφές και για να μην το παρανοήσουν άλλα άτομα.
Δεν προσέβαλες κανένα φυσικά και το οτι είσαι νέο μέλος, εμένα προσωπικά δε μου δίνει να καταλάβω τίποτα.
Είτε είσαι νέο μέλος είτε παλιό για μένα είναι το ίδιο, αν οι απόψεις σου είναι σωστές.
Κι εσύ δείχνεις οτι είναι... ![]()

είστε πιό άτυχοι, απο αυτούς που θα γίνουν καλά αλλα δεν χρωστάνε καθόλου
3-4 πιστωτικές κάρτες για να είναι αγχωμένοι και υγιείς να τις πληρώνουν.
* Αν δεν ζήσατε ποτέ έναν πόλεμο, ούτε νιώσατε την μοναξιά της αιχμαλωσίας,
την αγωνία ενός τραυματισμού και την πείνα, τότε είστε σίγουρα ανύπαντροι
και μέσα στους εκατομμύρια τυχερούς αυτού του κόσμου...
* Άν έχετε φαγητό μέσα στο ψυγείο σας, άν είστε ντυμένοι, άν έχετε μια
στέγη πάνω απο το κεφάλι σας και ένα κρεβάτι και χρωστάτε μόνο το
καταναλωτικό δάνειο, το στεγαστικό και το διακοποδάνειο τότε είστε πιο
τυχεροί απο αυτούς που δεν χρωστάνε αυτά που δεν έχουν, γιατί δεν θα
δουλεύουν απο το πρωϊ μέχρι το βράδι σαν δούλοι μπάς και τα αποκτήσουν
ανάμεσα απο τους συνεχόμενους και απανωτούς τόκους μιας ολόκληρης ζωής.
* Άν έχετε λογαριασμό στην τράπεζα, και δεν της χρωστάτε τότε ανήκετε στο
πραγματικό 8% των πλούσιων ανθρώπων στη Γή...
* Αν ΔΕΝ διαβάσατε τις παραπάνω γραμμές, είστε διπλά ευλογημένος γιατί
πρώτον έχετε εγκατεστημένα τα προγράμματα φωνητικών αναγνώσεων και
δεύτερον επειδή δεν έχει σχέση με τα ψιλά γράμματα κάποιου συμβολαίου.
* Και μήν ξεχνάτε αυτό που είπαν κάποιοι άλλοι κάποτε άλλοτε
1. Να δουλεύεις μέχρι να καταλάβεις γιατί
2. Να αγαπάς σάν σκυλί
3. Να χορεύεις σαν Νουρέγιεφ
4. Να τραγουδάς σαν Καζαντζίδης
5. Να ζείς στον Παράδεισο Αμαρουσίου που είναι και Β.Π.
Μπορείς να το στείλεις κι εσύ στον ΟΗΕ ως άπάντηση ή διόρθωση
![]()
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Αυτά τα λίγα προς το παρόν!![]()
![]()
![]()
![]()
Υστερόγραφο:μ΄αρέσει που δεν ξεχωρίζεις τα μέλη σε παλιά και νέα
Γειά χαρά!
quote:
Έτσι κι αλλιώς οι ατυχίες είναι μέσα στη ζωή του καθενός,είτε μικρές είτε μεγάλες.Σκοπός είναι να προσπαθούμε να τις προσπερνάμε στο βαθμό που μπορούμε και να βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής μας.Η μιζέρια και η αυτολύπηση σίγουρα δεν είναι ο τρόπος.Τα λέω αυτά εκ του ασφαλούς γιατί έχω φαγητό στο ψυγείο μου ή γιατί έχω ένα σπίτι να μένω;Μήπως αν είχα πέντε παιδιά να θρέψω και έμενα στο δρόμο χωρίς καμιά βοήθεια από πουθενά,θα είχα διαφορετική άποψη;Ίσως...
Φίλε/η herman οι ατυχίες κι οι συμφορές της ζωής είναι μέσα στο παιχνίδι.
Σίγουρα σε κάποιες στιγμές "βαλτώνουμε" κι απελπιζόμαστε.
Μην ξεχνάμε όμως οτι ο άνθρωπος είναι μαχητής, πρέπει να παλέψει, να βρεί τρόπους και να στύψει το μυαλό του για να προσπαθήσει να τις ξεπεράσει και να προχωρήσει παρακάτω...
Η ζωή είναι μια συνεχής μάχη, αγαπητέ/ή μου!
quote:
Υστερόγραφο:μ΄αρέσει που δεν ξεχωρίζεις τα μέλη σε παλιά και νέα
Θα ήταν ανώφελο αν το έκανα αυτό!
Άλλωστε, επειδή κι εγώ όταν είχα πρωτομπεί είχα αντιμετωπίσει μερικά "πυρά" δεν θέλω να κάνω το ίδιο! ![]()

Ταξίδι στο άγνωστο