- Πνεύματα κακής προέλευσης? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
και ναι επιμένω πως θα ειναι καλό να μην κάνει κανείς επικλήσεις.... Ειδατε τι πάθανε οι μεγαλύτεροι !!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Edited by - cat on 10/10/2002 01:44:28
"σκέφτομαι άρα υπάρχω"
Edited by - cat on 12/10/2002 04:27:18
Αν ήθελα να "δειχτώ" εφευρίσκοντας παραμυθάκια θα το έκανα με τους φίλους μου που ξέρουν και ποιός είμαι!
Η γνώμη σου μου είναι εντελώς αδιάφορη...και ξέρεις γιατί? Για τις δύο "τρυφερές" λεξούλες που χρησιμοποίησες στο τέλος του μυνήματος σου. Ξεκινώ το θέμα λέγοντάς σου ότι ήταν μια από τις πιο σημαντικές εμπειρίες της ζωής μου(και δυστυχώς δεν ήμουνα μόνος μου) και εσύ κάνεις αστειάκια ειρωνικού τύπου.
Ελπίζω να επανέλθεις και να πεις κάτι σημαντικό(με επιχειρήματα) έτσι ώστε να με αναγκάσεις να ασχοληθώ ξανά μαζί σου.
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
Το λινκ ειναι λοιπον www.geocities.com/nefeliqe/HomePage.html
Φίλε Avatargr σου χρωστάω κάποιες απαντήσεις. Εγώ δεν είπα ότι πρέπει να φοβηθείς με τις διάφορες επικλήσεις πνευμάτων. Απλά είπα ότι σου συνιστώ να μη βάλεις τον ευατό σου στον δοκιμασία αυτή. Και ξέρεις γιατί? Γιατί τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, τα πνεύματα που θα ακούσουν στο κάλεσμα σου δε θα είναι καλής προέλευσης. Είναι πολύ πιο εύκολο να έρθεις κοντά στο κακό παρά κοντά στο καλό φίλε μου. Η καλοσύνη και η αγάπη είναι ανήφορος. Θέλει προσπάθεια εντατική για να επικοινωνήσεις με το καλό. Όμως οι μέθοδοι που χρησιμοποιήσαμε εγώ και η αγαπητή cat όχι μόνο δεν απαιτούσαν κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία, αλλά είχαν αποτέλεσμα σχεδόν πάντα. Εμένα μου φάνηκε ύποπτο αυτό...
Τέλος αν διαθέτει κάποιος καθαρή, άδολη καρδιά και σκέψη πιστεύω ότι δε θα χρειαστεί ποτέ να καλέσει πνεύματα. Να είσαι σίγουρος ότι Θα τον επισκεφτούν αυτά πρώτα. Θα ζουν μαζί του. Θα είναι άγιος. Θα έχει ΤΟ χάρισμα επικοινωνίας με το καλό.
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
Ελπίζω όσοι ασχολήθηκαν πρακτικά με το θέμα να είναι καλά στην υγεία τους (σωματική και πνευματική). Πάμε παρακάτω,
Σίγουρα η ενασχόληση με κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί άκρως επικίνδυνη, όμως επικίνδυνη για ποιούς; γι' αυτούς που δεν έχουν πραγματικά εντρυφήσει στο θέμα. Μη νομίζετε βέβαια πως έχω εντρυφήσει εγώ...
Μιλήσατε για επίκληση πνεύματος. Δεν μπορώ να ισχυριστώ πως είναι όλα φαντασίες, όμως αν ανατρέξετε λίγο στους masters του είδους (Dr John Dee, μέλη της Χρυσής Αυγής, Aleister Crowley κλπ) θα δείτε πως αυτοί οι άνθρωποι ακολουθούσαν πάντα ένα συγκεκριμένο τυπικό. Αυτό το έκαναν για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ τους και για να έχουν το πνεύμα υπό έλεγχο. Εβδομάδες πριν κάνουν την επίκληση νήστευαν και ακολουθούσαν ειδικές τεχνικές αναπνοής και διαλογισμού. Ποτέ δεν καλούσαν πνεύμα πιο ισχυρό από αυτό που μπορούσαν να αντιμετωπίσουν και πιστέψτε με γνώριζαν πολλά. Κάθε πνεύμα είχε τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και μήνα που μπορούσαν να το επικαλεστούν χωρίς να υπάρξει πρόβλημα. Πάντα ζωγράφιζαν μπροστά τους έναν κύκλο όπου θα εμφανίζονταν το πνεύμα, έτσι ώστε αυτό να είναι υπό έλεγχο. Επίσης η επίκληση γινόταν υπό το πρίσμα της "συμφωνίας", δηλαδή ο "μάγος" ζητούσε κάτι από το πνεύμα κι αυτό ζητούσε επίσης κάτι σε αντάλλαγμα.
Τα πνεύματα ποτέ δεν πηγαίνουν διακοπές, μη νομίζετε λοιπόν πως η επίκληση θα μείνει μόνον πλάκα. Δεν θέλω να σας τρομοκρατήσω, απλά θέλω να σας επιστήσω την προσοχή σε κάποια πράγματα που όταν κατάλαβα κι εγώ περί τίνος πρόκειται αποφάσισα να μην εμπλακώ ποτέ άμεσα ή έμμεσα σε κάτι τέτοιο. Ίσως (κι ευτυχώς) καλέσατε ένα πνεύμα μικρών δυνατοτήτων, γιατί όλα έγιναν τυχαία και για πλάκα. Δεν επιλέξατε συγκεκριμένη ώρα, ημέρα και μήνα για την επίκληση, ούτε καν γνωρίζατε το όνομα του πνεύματος (σοβαρότατη προϋπόθεση για μια "επαγγελματική" επίκληση). Έτσι αυτό που έγινε ήταν να ανοίξετε μια μικρή πύλη προς τον κόσμο τους με ερασιτεχνικό τρόπο, γι' αυτό (κι ευτυχώς) δεν εισήλθε στο πεδίο μας κάποιο ισχυρό πνεύμα και τότε πιστέψτε με τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά, προς το χειρότερο βέβαια.
Μια που ήσασταν λοιπόν τυχεροί μέσα στην ατυχία σας εκμεταλλευτείτε το και γίνετε πολύ προσεκτικοί προς το οτιδήποτε παράξενο. Κάθε ασυνήθιστη δραστηριότητα γύρω σας μπορεί να σημαίνει πως ο "φίλος" σας είναι ακόμα εδώ. Μην καταφύγετε σε δραστικές λύσεις (εξορκισμούς κλπ) παρά μόνον αν δεν γίνεται αλλοιώς. Μην διαβάζετε σχετικά βιβλία και μην πειραματίζεστε με κάτι που δεν γνωρίζετε. Ο Dr John Dee έλεγε πως ικανός πνευματιστής δεν είναι αυτός που μπορεί να καλέσει κάποιο πνεύμα, αλλά αυτός που γνωρίζει πως να το αντιμετωπίσει όταν χρειαστεί να το στείλει πάλι σπίτι του.
Σίγουρα υπάρχουν καλά και κακά πνεύματα όμως σε τέτοιο επίπεδο επίκλησης που βρισκόσασταν, σίγουρα δεν θα μπορούσατε να διακρίνετε τη διαφορά γιατί δεν γνωρίζατε το όνομα του πνεύματος, άρα και την προέλευση-ιδιότητά του.
Δεν το παίζω ειδήμονας, απλά προσπαθώ να σας μεταφέρω κάποια δεδομένα για το συγκεκριμένο θέμα. Είμαι άσχετος στα περί επικλήσεων και χαίρομαι γι' αυτό πάρα πολύ. Τέτοιου είδους απόπειρες είναι απαγορευμένες και άκρως επικίνδυνες. Όλοι μας θέλουμς να περάσουμε το δάχτυλό μας μέσα από το πέπλο αυτής της πραγματικότητας, σίγουρα όμως ο συγκεκριμένος τρόπος δεν ενδείκνυται.
Sub rosa
quote:
H αλήθεια φίλε μου Oculatis ειναι οτι η εποχή παίζει σημαντικό ρόλο και την ειχα ξεχάσει αυτή την λεπτομέρια. Ειναι πολύ βασικό γιατι εμείς κάναμε αυτή την επίκληση κυριακή του πάσχα, μαλιστα κύριοι και κυρίες ..οι αλλοι εξω τρώγανε αρνί και εμείς κάναμε επικλήσεις...κακο αυτό, πολύ κακο !!"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Βρε μπας και είδατε το πνεύμα του οβελία που μόλις είχαν σφάξει; ![]()
Sub rosa