ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σκαλα του Ιακωβου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σκαλα του Ιακωβου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

art_of_infinity17 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
art_of_infinityΝέο Μέλος
21/05/2007, 01:04:36
Εχω ενα απο το μετωπο.Ο μεταλλαγμενος-κλωνος Φουρακης υποστηριζει οτι στην Σκαλα του Ιακωβου εχουν κλωνοποιησει ανθρωπο.Βεβαια σε αυτο μας προλαβαν οι Κυπριοι αλλα παλι καλα ακολουθησαν οι Ελληνες.Ετσι εχω τις εξης σοβαροφανεις ερωτησεις

Ποια ειναι αυτη η σκαλα του Ιακωβου
Ειναι γκαντεμια να περασεις απο κατω
Εχετε προσπαθησει να συννενοηθειτε με τετοιους ανθρωπους?εγω πηγα να τρελαθω......

XDΜέλος
21/05/2007, 10:01:06
Εγώ από την άλλη πλευρά θα ήθελα να μάθω - Ποίος είναι αυτός ο μεταλλαγμένος κλώνος του Φουράκη;

Edited by - XD on 21/05/2007 10:02:18

21/05/2007, 17:37:45

απο εγκυρες και εγκριτες πηγες που δεν μπορω φυσικα να αποκαλυψω (το θεμα ειναι χοτ!), πληροφορηθηκα οτι η αστρικη στρουγκα διεξαγει ερευνες για το αν ειναι γκαντεμια να περασεις κατω απο αυτην την σκαλα.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

AmazonaΜέλος
27/07/2004, 19:47:38

Είδα πολλές παραπομπές σχετικά με αυτό το θέμα, μόνο που οι πιο πολλές αφορούσαν την ερμηνεία άλλων τράπουλων ,των ταρό,της τσιγγάνικης,εκτός κι αν υπάρχει κι εγώ σαν καινούργιο μέλος δεν ερεύνησα σωστά.

Θα ήθελα να μου πείτε ή να μου δώσετε κάποιες διευθήνσεις σχετικά με την ερμηνεία των τραπουλόχαρτων των κλασσικών,με τις κούπες,τα καρό,τα μπαστούνια και τα σπαθιά και των φιγούρων καθώς και της προυποθέσεις του ριξίματος.Εχω κάποιες ερμηνείες από περιοδικά αλλά πάντα μου βγαίνουν άλλα ντ΄άλλων και ποτέ δεν επαληθεύονται.

"Ματαιότις,ματαιοτήτων,τα πάντα ματαιότις"

oneiric1Μέλος
28/07/2004, 15:43:29
Εγώ, αυτό που θα σου πρότεινα φίλη Αμαζόνα (αν και είναι λιγάκι παράδοξο) είναι ν' αρχίσεις να ρίχνεις τα χαρτιά και να τα "διαβάζεις" όπως σου έρχεται... "τυχαία" δηλαδή. Καταλαβαίνω ότι αυτό που σου λέω είναι λιγάκι περίεργο, αλλά προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα σε "βοηθήσει" σε τίποτα το να μάθεις πως διαβάζει ο καθένας τα χαρτιά. Σημασία έχει ή προσωπική σου ερμηνεία και αν όντως έχεις το "δώρο" να τα διαβάζεις, θα επαληθευτείς!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

28/07/2004, 16:48:41
Αυτή η "πασιέντζα" έχει απόλυτη επιτυχία...πιστέψτε με και δοκιμάστε!

Α= Μετά από Άσσο ακολουθεί χρονική περίοδος
Α(κούπα)= Ώρες
Α(Καρό)= Μέρες
Α(Σπαθί)= Βδομάδες
Α(Μπαστούνι)= Μήνες
2 Α μαζί ή και παραπάνω= Χρόνια
>Όταν ο αριθμός-κάρτα έχει κόκκινο χρώμα…για μέλλον
>Όταν ο αριθμός-κάρτα έχει μαύρο χρώμα…για παρελθόν

2(Κούπα) = Πρόσωπο που δεν χωνεύεις
2(Καρό)= Πρόσωπο που δεν σε χωνεύει
2(Σπαθί)= Εσύ και εκείνος δεν χωνεύετε ο ένας τον άλλο (λίγο)
2(Μπαστούνι)= Εσύ και εκείνος δεν χωνεύετε ο ένας τον άλλο (πολύ)
---------------------------------------------------------------------
2 δύο μαζί( Κούπα-Καρό) = Τον θάβει με…:
1)Αν ακολουθεί θετικός αριθμός= …λόγια (δεν του κάνεις πολύ κακό)
2)Αν ακολουθεί περιττός αριθμός= …οργανωμένο σχέδιο για να του κάνεις κακό (του κάνεις αρκετό κακό)
---------------------------------------------------------------------
2 δύο μαζί (Σπαθί-Μπαστούνι)= Σε θάβεις με…:
1)Αν ακολουθεί θετικός αριθμός= …λόγια (δεν του κάνεις πολύ κακό)
2)Αν ακολουθεί περιττός αριθμός= …οργανωμένο σχέδιο για να του
----------------------------------------------------------------------

3 (Κούπα)= Του λες ψέματα…:
1)Όταν είναι κόκκινος ο αριθμός(με αύξουσα σειρά όλο και περισσότερο καλό) που ακολουθεί: Κάνουν καλό…
2)Όταν είναι μαύρος ο αριθμός(με αύξουσα σειρά όλο και περισσότερο κακό)…Κάνουν κακό…
3 (Καρό)= Του κρύβεις κάτι…:
1)Όταν είναι κόκκινος ο αριθμός(με αύξουσα σειρά όλο και περισσότερο καλό) που ακολουθεί: Κάνεις καλό…
2)Όταν είναι μαύρος ο αριθμός(με αύξουσα σειρά όλο και περισσότερο κακό)…Κάνεις κακό…
3= (Σπαθί)= Σου λέει ψέματα…
1)Όταν είναι κόκκινος ο αριθμός(με αύξουσα σειρά όλο και περισσότερο καλό) που ακολουθεί: Κάνουν καλό…
2)Όταν είναι μαύρος ο αριθμός(με αύξουσα σειρά όλο και περισσότερο κακό)…Κάνουν κακό…
-----------------------------------------------------------------------
3(Μπαστούνι)= Σου κρύβεις κάτι…:
1)Όταν είναι κόκκινος ο αριθμός(με αύξουσα σειρά όλο και περισσότερο καλό) που ακολουθεί: Κάνει καλό…
2)Όταν είναι μαύρος ο αριθμός(με αύξουσα σειρά όλο και περισσότερο κακό)…Κάνει κακό…

4(Κούπα)= Φιλία γερή…αλλά τον/ την συμπαθείς περισσότερο
4(Καρό)= Φιλία γερή…αλλά σε συμπαθεί περισσότερο
4(Σπαθί)= Φιλιά…όχι πολύ γερή…τον/ την συμπαθείς περισσότερο
4(Μπαστούνι)= Φιλία…όχι πολύ γερή…σε συμπαθεί περισσότερο
------------------------------------------------------------------------
4 δύο κόκκινα μαζί= Δεν θα χαλάσει ποτέ…
4 δύο μαύρα μαζί= Θα χαλάσει κάποτε…
Όταν ακολουθεί Άλφα…η χρονική διάρκεια που ακολουθεί είναι μέρα και μεγαλύτερες μονάδες μέτρου του χρόνου…( Μέρες- Βδομάδες- Μήνες- Χρόνος ή Διετία)

5(Κούπα)= Θα προκαλέσεις καλό (μπορεί να πεις και καλό νέο)…Θετικές συνέπειες γι αυτόν
5(Καρό)= Θα προκαλέσεις κακό (μπορεί να πεις και κακό νέο)…Αρνητικές συνέπειες γι αυτόν
5(Σπαθί)= Θα προκαλέσει εκείνος καλό (μπορεί να πει και κακό νέο)…Θετικές συνέπειες γι σένα
5(Μπαστούνι)= Θα προκαλέσει εκείνος κακό (μπορεί να πει κακό νέο)…Αρνητικές συνέπειες για σένα
5 δύο κόκκινα μαζί= Θα προκαλέσετε καλό(ίσως να είναι νέο που θα μαθευτεί και να είναι καλό)…Θετικές συνέπειες και για τους δύο
5 δύο μαύρα μαζί= Θα προκαλέσετε κακό(ίσως να είναι νέο που θα μαθευτεί και να είναι κακό)…Αρνητικές συνέπειες και για τους δύο

6(Κούπα)= Ταιριάζετε πολύ
6(Ντάμα)= Ταιριάζετε λίγο
6(Σπαθί)= Δεν ταιριάζετε πολύ
6(Μπαστούνι)= Δεν ταιριάζετε καθόλου
6 δύο κόκκινα μαζί= Ταιριάζετε απόλυτα (Καλή η σχέση)
6 δύο μαύρα μαζί= Δεν ταιριάζετε καθόλου (κακή η σχέση)

7(Κούπα)= Θα ξεκινήσεις τον καβγά…θα κρατήσει για πολύ
7(Καρό)= Θα ξεκινήσεις τον καβγά…θα κρατήσει για λίγο
7(Σπαθί)= Θα εμπλακείς σε καβγά
7(Μπαστούνι)= Θα εμπλακεί σε καβγά
7 δύο μαύρα μαζί= Θα μαλώσεις με κάποιον που δεν συμπαθείς πολύ…ή καθόλου

8 κόκκινο-ο χαρακτήρας σου…όταν ακολουθεί:
>2: Δεν σε συμπαθούν εύκολα και δεν συμπαθείς εύκολα
>3: Λες συχνά ψέματα…
>4: Κοινωνικός
>5: Ζηλιάρης
>6: Δεν είσαι πολύ κοινωνικός
>7: Ευέξαπτος
>8: Αγαπησιάρης-ερωτιάρης- καλός άνθρωπος
>9: Μάγκας
>10: Έξυπνος
8 μαύρο-ο χαρακτήρας του…όταν ακολουθεί:
>2: Δεν τον συμπαθούν εύκολα και δεν συμπαθεί εύκολα
>3: Λέει συχνά ψέματα…
>4: Κοινωνικός
>5: Ζηλιάρης
>6: Δεν είναι πολύ κοινωνικός
>7: Ευέξαπτος
8: Αγαπησιάρης-ερωτιάρης- καλός άνθρωπος
>9: Μάγκας
>10: Έξυπνος

9(Κούπα)= Κάτι θα συμβεί που θα σε ωφελήσει…
9(Καρό)= Κάτι θα συμβεί που δεν θα σε ωφελήσει…
9(Σπαθί)= Κάτι θα συμβεί που θα τον ωφελήσει…
9(Μπαστούνι)= Κάτι θα συμβεί που δεν θα τον ωφελήσει…
9 δύο κόκκινο μαζί: Καλό γεγονός…γενικά
9 δύο μαύρα μαζί: Κακό γεγονός…γενικά

10(Κούπα)= Θα περάσεις πολύ καλά…
10(Καρό)= Δεν θα περάσεις πολύ καλά…
10(Σπαθί)= Θα περάσει πολύ καλά…
10(Μπαστούνι)=Δεν θα περάσει πολύ καλά…
10 δύο μαζί= Θα περάσετε καλά μαζί…
10 δύο μαζί= Δεν θα περάσετε καλά μαζί…

Βαλές: Είναι γεγονός και αν ακολουθεί:
> 2: είναι σχέση
> 3: είναι ψέμα- απάτη
> 4: είναι σύναψη φιλίας
> 5: είναι μαντάτο
> 6: είναι καινούριο πρόσωπο
> 7: είναι τσακωμός
> 8: είναι έρωτας-Αγάπη
> 9: είναι χωρισμός
> 10: είναι καλοπέραση εξαιτίας ενός γεγονότος

Ντάμα: Γυναικείο Πρόσωπο…Όταν είναι:
> Κόκκινο: είναι καλό
> Μαύρο: είναι κακό
Παπάς: Ανδρικό πρόσωπο…Όταν είναι:
> Κόκκινο: είναι καλό
> Μαύρο: είναι κακό

Οι αριθμοί από το 1-10 χαρακτηρίζουν πόσο σε αγαπάει κάποιος, πόσο καλή είναι μία σχέση, πόσο ψεύτης είναι κάποιος, διάρκεια χρονική κτλ…

Ρίχνουμε κάτω 6 τετράδες και με την βοήθεια αυτού του πίνακα εξηγούμε τα χαρτιά...

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνωμοτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...!

28/07/2004, 16:53:57
Αγαπητή/ε Αμαζόνα...δοκίμασε να το κάνεις κανά δυό τρεις φορές...και μετά σε κάνα φίλο σου που ασχολείται με τέτοια (γιατί συνήθως αυτοί τα εξηγούν και τα κατανοούν καλύτερα)...

Και θέλω να μου πεις αν βγαίνουν...να μου απαντήσεις εδώ στο forum ok;

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνομωτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...!

Edited by - Σκορπιός Νότης on 28/07/2004 16:57:43

28/07/2004, 17:08:16
quote:

Εγώ, αυτό που θα σου πρότεινα φίλη Αμαζόνα (αν και είναι λιγάκι παράδοξο) είναι ν' αρχίσεις να ρίχνεις τα χαρτιά και να τα "διαβάζεις" όπως σου έρχεται... "τυχαία" δηλαδή. Καταλαβαίνω ότι αυτό που σου λέω είναι λιγάκι περίεργο, αλλά προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα σε "βοηθήσει" σε τίποτα το να μάθεις πως διαβάζει ο καθένας τα χαρτιά. Σημασία έχει ή προσωπική σου ερμηνεία και αν όντως έχεις το "δώρο" να τα διαβάζεις, θα επαληθευτείς!

* Ειρήνη *

Τώρα διάβασα την απάντηση σου oneiric 2...λίγο αργα ε; Ποτέ δεν είναι...

Προσωπικά...ήθελα και εγώ μικρός να ξέρω να λέω τα χαρτιά...αλλά δεν ήξερα τον τρόπο και βρήκα αυτόν...τον "τυχαίο"...όσο περνούσε ο καιρός εξελίχθηκε και έτσι να το αποτέλεσμα...σε εμένα και ΄' αυτούς που τα λέω βγαίνουν σχεδόν τα πάντα!

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνομωτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...!

AmazonaΜέλος
28/07/2004, 19:56:39

Αγαπητέ/ή oneiric

θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που μου είπες έτσι για δοκιμή κι άμα είναι θα σου πω αν έχω αυτό το ..εσωτερικό μάτι.

Όσο για σένα Σκορπιέ Νότη σε ευχαριστώ πολύ για την ερμηνεία,
πολύ-πολύ και θα τη δοκιμάσω άμεσα.Όσο για το αν δω αποτέλεσμα θα σε ενημερώσω ό-π-ω-σ-δ-η-π-ο-τ-ε!

nefertityΜέλος
29/07/2004, 00:35:14
Φίλε Σκορπιέ Νότη,σε παρακαλώ να μου πεις τον ακριβή τρόπο που ρίχνεις την πασιέντζα αυτή και τις τετράδες....ευχαριστώ προκαταβολικά...

oneiric1Μέλος
30/07/2004, 14:16:25
Φίλε Νότη,

Η γνώμη μου είναι ότι αν δεν έχεις αυτό το «χάρισμα», ο μόνος τρόπος να «προσπαθήσεις» να το «αποκτήσεις» είναι αυτός. Μόνος σου και στην «τύχη». Διαφορετικά θα είναι σα να «παπαγαλίζεις»... οπότε και έκανες πολύ καλά!

* Ειρήνη *

astral-projectΜέλος
31/07/2004, 17:30:41
συμφωνω.

εγω ριχνω το προσωπο στο κεντρο, μετα κοβω και τραβαω 12 χαρτια. τα κανω κυκλο γυρω απο το προσωπο και αρχιζω απο αυτο που ξεκινα πανω απο το κεφαλι του.

τι κριμα να μην μπορουμε να φορτωσουμε αρχεια. θα μπορουσα να μετατρεψω το φαιλ σε gif και να το βαλω εδω...

------------------------

bodarkΜέλος
01/08/2004, 12:07:04
quote:

τι κριμα να μην μπορουμε να φορτωσουμε αρχεια. θα μπορουσα να μετατρεψω το φαιλ σε gif και να το βαλω εδω...

Επι΄δή και εγω ασχολούμαι με τα χαρτιά και θα ηθελα να μάθω μερικα ακόμα αν μπορεις στειλε το αρχείο με mail στο bodark@mailbox.gr.

Με φιλικούς χαιρετισμούς, Bodark.

Dio batte il diavolo!
εικόνα-κλικ

ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
amalia

ZoZe3hpΜέλος
01/08/2004, 19:59:32
quote:

Είδα πολλές παραπομπές σχετικά με αυτό το θέμα, μόνο που οι πιο πολλές αφορούσαν την ερμηνεία άλλων τράπουλων ,των ταρό,της τσιγγάνικης,εκτός κι αν υπάρχει κι εγώ σαν καινούργιο μέλος δεν ερεύνησα σωστά.

Θα ήθελα να μου πείτε ή να μου δώσετε κάποιες διευθήνσεις σχετικά με την ερμηνεία των τραπουλόχαρτων των κλασσικών,με τις κούπες,τα καρό,τα μπαστούνια και τα σπαθιά και των φιγούρων καθώς και της προυποθέσεις του ριξίματος.Εχω κάποιες ερμηνείες από περιοδικά αλλά πάντα μου βγαίνουν άλλα ντ΄άλλων και ποτέ δεν επαληθεύονται.

Εγώ απλά θα ήθελα να πω οτι ίσως δεν είναι τα άτομα τυχαία που ξέρουν να λένε την "τράπουλα" είναι άτομα με ειδικές ικάνοτιτες και πολύ πιο έξυπνα απο όλους τους άλλους συνιθισμένους...Ο καθένας θα μπορούσε να λέει ότι θέλει οτι του έρθει στο μυαλό δεν πιστεύω οτι αυτός είναι ο σωστός τρόπος...

ΓΕΝΝΗΘΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΦΗΣΤΕΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΖΗΣΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ
www.normality.biz/pa/compgraf/motagei3d/using3dobjects/magic.jpg" border=0>

01/08/2004, 20:09:34
Aααα...φίλε bodark...ενδιάφερουσα η φωτό που ακολουθεί του μηνύματος σου! Τεσπα...δίνω πιο συγκεκριμένες οδηγίες για όσους θέλουν να γίνουν ξευτέρια στην πασιέντζα που προτείνω παραπάνω...

Αφού ανακατέψουμε τρεις φόρες την τράπουλα(με οποιονδήποτε τρόπο)...σκεφτόμαστε(όσοι πιστεύουν στην δύναμη της σκέψης και στο μεταφυσικό) το γεγονός η το πρόσωπο περι του οποίου θέλουμε να μάθουμε κάτι παραπάνω με τα χαρτιά...

Μετά τα ρίχνουμε ανά τετράδες μέχρι που να τελειώσουν τα χαρτιά...

Κάθε τετράδα αφορά κάτι εννιαίο και συγκεκριμένο...
ας πούμε: 3 σπαθί/ 7 μπαστούνι/ βαλές/ 9 (οποιοδήποτε χρώμα)...σημαίνει

Θα μαλώσεις με το πρόσωπο (που πιθανόν να εμφανίστηκε στην προηγούμενη τετράδα) επειδή σου έχει πει ψέμματα...στον καβγά θα εμπλακεί και άλλο πρόσωπο που μάλλον θα εμφανιστεί στην επόμενη τετράδα...

Απο εκεί και πέρα αν θέλετε προσθέστε δικά σας πράγματα...αλλάξτε...κάντε ότι θέλετε...ελπίζω να σας βγαίνουν και να ξέρετε πάνω από όλα μετράει η εμπειρία...

Καλή επιτυχία!!!

Αααα... και μία μικρή χάρη...έτσι για όσους εκτιμήσουν αυτή την "πασιέντζα": Μπορείτε όποτε αναφέρεστε σ' αυτήν να την ονομάζετε η "μέθοδος του Σκορπιού";

Ευχαριστώ προκαταβολικά...!!!

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

AmazonaΜέλος
01/08/2004, 23:14:21

ΦΙΛΕ ΣΚΟΡΠΙΕ ΝΟΤΗ,

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ.
ΘΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ bodark,
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙ ΑΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..
Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ...
ΤΕΣΠΑ

justmegeoΝέο Μέλος
23/11/2005, 02:44:21
mporei kapoios na mou steilei se mail pos na rixno ta xartia kai tis ermhneies! eimai kainourios kai exo mperdeytei ligo me ola ayta! eyxaristo! to mail mou einai justmegeo@gmail.com