- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
νομιζω οτι ειναι λογικο (σχετικα) το να χιονιζει στην Σουηδια! Αν δεν χιονιζε και εκει, τοτε κατι στραβα θα πηγαινε...
Ακριβώς! Γενικά μου αρέσει το χιόνι, είναι όμορφα τον χειμώνα, ειδικά τις πρώτες μέρες.
Λοιπόν, καληνύχτα σε όλους!
Love wothout genelove is like an important question without answer.
Πω, πω, τι τρελός ύπνος είναι αυτό που έριξα..![]()
Ένα με το πάπλωμα έγινα…![]()
Ώρα για τα καφεδάκια μας .

Να ναι σαν και την ζωη μου...την πικρη και αχαρηηηηη!!!!!
Καλημεραααααααααααααα!!!!!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
http://krios.livepage.gr/
Ήρθαν και τα καφεδάκια μας![]()

...αλλά ας "τσιμπίσουμε" και κάτι όχι σκέτο καφέ![]()
![]()

Τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου και του φθινοπώρου κι ο καιρός είναι ήδη αρκετά κρύος ενώ απ' ό,τι πληροφορήθηκα έπεσαν και τα πρώτα χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα.
Σήμερα λοιπόν θα ""εξυμνήσω" λίγο τον υπολογιστή της δουλειάς μου και την σύνδεση στο Internet μέσα από μια περιγραφική διαδικασία. ![]()
Ανοίγω τον υπολογιστή σήμερα στις 07:05 περίπου και τελικά γύρω στις 08:00 είχε φορτώσει τα Windows και την κεντρική σελίδα του google στο παράθυρο του Internet που είχα ανοίξει.
Μπαίνω στην σελίδα των Forums, βάζω τον κωδικό μου και μου εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι ο Explorer έχει κάποιο λάθος και μου κλείνει το παράθυρο.
Η μοναδική επιλογή που έχω να πατήσω στο αναδυόμενο παράθυρο είναι "OK"...
Αυτό το πρόβλημα μου συμβαίνει συχνά... ![]()
Ανοίγω πάλι την σελίδα του Internet, περιμένω άλλα 5 λεπτά να φορτώσει η σελίδα του Google, μπαίνω στην σελίδα του Esoterica και προσπαθώντας να ανοίξω την σελίδα κάποιας από τις επιμέρους Κατηγορίες σε νέο παράθυρο, μου βγαίνει αμέσως μια λευκή σελίδα που με ενημερώνει ότι το Internet δε λειτουργεί προσωρινά.
Μετά από κανένα δεκάλεπτο συνήθως, το Internet έχει επανέλθει για κανένα τέταρτο έως ότου πέσει και πάλι... ![]()

In anticipation of my resurrection...

quote:
Σήμερα λοιπόν θα ""εξυμνήσω" λίγο τον υπολογιστή της δουλειάς μου και την σύνδεση στο Internet μέσα από μια περιγραφική διαδικασία.Ανοίγω τον υπολογιστή σήμερα στις 07:05 περίπου και τελικά γύρω στις 08:00 είχε φορτώσει τα Windows και την κεντρική σελίδα του google στο παράθυρο του Internet που είχα ανοίξει.
Μπαίνω στην σελίδα των Forums, βάζω τον κωδικό μου και μου εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι ο Explorer έχει κάποιο λάθος και μου κλείνει το παράθυρο.
Η μοναδική επιλογή που έχω να πατήσω στο αναδυόμενο παράθυρο είναι "OK"...Αυτό το πρόβλημα μου συμβαίνει συχνά...
Ανοίγω πάλι την σελίδα του Internet, περιμένω άλλα 5 λεπτά να φορτώσει η σελίδα του Google, μπαίνω στην σελίδα του Esoterica και προσπαθώντας να ανοίξω την σελίδα κάποιας από τις επιμέρους Κατηγορίες σε νέο παράθυρο, μου βγαίνει αμέσως μια λευκή σελίδα που με ενημερώνει ότι το Internet δε λειτουργεί προσωρινά.
Μετά από κανένα δεκάλεπτο συνήθως, το Internet έχει επανέλθει για κανένα τέταρτο έως ότου πέσει και πάλι...
ειναι αυτο που λενε "επαγγελματικος υπολογιστης κινητρων" ![]()

καλη βδομαδα και σε σενα!

πολυ ησυχια και παλι... μαλλον φταιει το κρυο

quote:
PREDATOR -πολυ ησυχια και παλι... μαλλον φταιει το κρυο
Πράγματι με αυτό το κρύο δεν είναι να κάθεσαι κοντά στο υπολογιστή …![]()
![]()

Love wothout genelove is like an important question without answer.

Με...εκείνη την οργάνωση που λέγαμε?
Πρωτινό τον Open Mind για πρόεδρο! ![]()

ο καιρος χαλια, η διαθεση χαλια...
μια κατασταση χαλια

quote:
Με...εκείνη την οργάνωση που λέγαμε?Πρωτινό τον Open Mind για πρόεδρο!
Ευχαριστώ
Που εξαφανίστηκε??? Το...κέρασμα θέλουμε! ![]()
Προσωπικά θα προτιμούσα κάνα σουβλάκι! ![]()