- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Επι του παροντως, σε λιγο, "αλλαζουμε στεκι"... θα ανοιξουμε λοιπον καινουριο "παραρτημα"!
AAAA!! DN MΠΟΡΩ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΦΡΥΔΙ..
quote:
ως τι το πληρωνεις?
ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
(ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ)
ΑΛΛΑ ΟΚ ΔΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕ..
quote:
νομιζω οτι αναφερεται για τον D_I.
ΠΩΣ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ..
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ??
CHARMED
quote:
αληθεια, αυτο το παιδι που χαθηκε?
KAΛΑ ΑΥΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ..
ΧΕΧΕ
quote:
Λοιπον Charmed? Τωρα τι μαθημα δινεις και ποτε? η αφιερωση σου αρεσε?
ΓΡΑΦΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..
ΔΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΚ 20 ΘΑ ΠΑΡΩ..
ΤΑ ΧΩ ΓΙΑ ΠΙΚ ΝΙΚ ΑΥΤΑ..ΚΑΙ
ΔΙΝΩ ΠΕΜΠΤΗ..
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΡΕΛΛΛΑ!!!!
CHARMED

CHARMED
Μπορείτε να διαβάσετε και να συμμετάσχετε στην επόμενη "ενσάρκωσή του":

Αντίθετα με το G-ίνι μου, εγώ δεν λυπάμαι αλλά χαίρομαι. Χαίρομαι που συμμετείχα στο φόρουμ σας, και που έπαιξα μαζί σας, όπως παίζει ένα μικρό παιδί στην αλάνα με τις μπίλιες του. Έχω όμως σοβαρότερα πράγματα να κάνω, έχω πολλά στο κεφάλι μου αυτόν τον καιρό, βαριέμαι κιόλας τώρα που σας γράφω, - το G-ίνι μου ετοιμάζει μια σπέσιαλ μακαρονάδα και αδημονώ – αλλά τι να κάνω ? Πρέπει να απαντήσω στον παπάρα τον admin, σχετικά με την πρόσκλησή του για συνάντηση.
Τι συνάντηση ρε τενεκέ ? Με ποιον ? Με τον Μιχάλη, με τον Arzuna, ή με τον Admin ? Σου φαίνομαι για βλάκας ρε ζόμπι ? Και τι θα γίνει ? Τι θέλεις δηλ ? Μπας και νομίζεις πως θα βγει άκρη ? Εγώ πάλι τα ίδια θα σου πω. Μπας και νομίζεις πως θα σου φιλίσω τα πόδια ? Μπας και θέλεις να στήσουμε τίποτε κώλους ? Μα, είσαι τόσο μπούρδας μωρ' αδελφέ μου ?
Κάνε ό,τι νομίζεις με τους λογαριασμούς μας. Χεστήκαμε πατόκορφα. Κι εγώ και το G-ίνι μου.
Τα σέβη μου,
Deva Parinito
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ.
ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΜΑ.
ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ...ΚΑΙ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΕΝΑ.
ΕΝΔΟΡΑΜΑΤΙΚΑ.
ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ:
ΕΙΜΑΙ Ο ΕΝΔΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΧΤΕΣ...ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ...ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΜΕΓΑΛΟ...ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΕΛΙ/ΓΑΛΑ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
Ο ΝΤΕΒΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΝΔΟΡΑΜΑ.
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΔΟΡΑΜΑ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
ΠΟΛΛΑ...ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟ;
ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ...ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙ...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ.
ΕΙΜΑΙ Ο ΕΝΔΟΡΑΜΑ...ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η ΖΩΗ ΣΟΥ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΠΕΛΩΡΙΟ IQ ΣΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΣΚΙΕΣ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ...ΠΩΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ;
ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ PIXEL ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
ΟΤΑΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΣΚΙΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ...ΟΤΑΝ ΑΠΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ...ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.
...
quote:Aν κυτταχτείς στον καθρέφτη σου και τα ψιθυρίσεις τούτα σαφώς θα πιάσουν τόπο.
θα το κάνει και η Αφροδίτη, που η ανάγκη της για αυτοπροβολή και αυτοεπιβεβαίωση λειτουργούν σχεδόν ψυχαναγκαστικά πάνω της...Κυρία! Galadriel, Πνίξε τη ζήλεια σου στα βάθη των θαλασσών. Κι άσε ανέγγιχτη την Αφροδίτη...
Εμένα με δικαίωσε η ζωή.
Και με δικαιώνει. Ακόμα και το χρήμα που δεν αγάπησα ρέει άφθονο γιατί δίνω μοιράζω βοηθώ υπερέχω μέσα από την καλοσύνη και την προσφορά.
Δίνω και μου χαρίζει η κουκλάρα η ζωή. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ...
Το μόνο που δεν μοιράζω είναι το κορμάκι και την ψυχούλα μου δεξιά κι αριστερά. Μπορεί να είναι λάθος στην κουφάλα την εποχή μας...
Και γύρω μου υπάρχουν φωτεινοί άνθρωποι με φωτεινά θέλω και στόχους.
Αν εδώ με στήριξαν 40 άτομα, έξω είναι άπειρα.
OI AHTOI...
Α! Ρε Σικελιανέ αθάνατε!!!
KΑΙ ΑΠ΄ΤΟ ΛΕΥΚΑΤΑ αντίπερα,
μαζί κι ανάρια ανέβαιναν
στα γαλανά μεσούρανα,
ανοιχτοφτέρουγοι ήσυχα
θαλασσαιτοί πλανήτες
ελούζανε ανεβαίνοντας
τη σάρκα τους στα εφτάψηλα
του αδύναμου του πόθου οι καταλύτες.
Ο βαθύς λόγος...
Συνέχισε! ΘΕΕ!!!
Κ΄ένας απ΄όλους μου έφεξε
κι ακόμα φέγγει λόγος.
Και η ψυχή μου
στην πλάση μέσα τον αλήθεψε
και να μπει
στο νόημα σύγκορμη και πριν ακέρια εστάθη...
ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΝΤΑΣ
ΜΟΥΔΩΚΕ.
ΜΕ ΑΛΑΦΡΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ
ΣΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΤΟ ΣΤΙΧΟ
ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ
ΤΗ ΘΕΟΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗ
ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΡΩΤΑ.
ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ
ΑΓΝΑΝΤΕΨΑ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΠΛΑΤΟΙ
ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΔΡΟΜΟΙ.
ΑΛΛΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΤΟΥΣ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.
ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΞΕΡΕΙΣ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΑ ΑΛΛΟΙ ΙΣΚΙΟΙ
ΑΛΛΟΙ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΤΗΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΒΑΤΟΥΣ.
ΟΙ ΑΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ
ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΥΨΩΝΕΤΑΙ
ΣΑΝ ΘΕΙΑ ΒΡΟΝΤΗ,
ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΑΛΑΘΕΥΤΑ
ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ
ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ
ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΑΔΑΜΑΣΤΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤ΄ΑΣΤΕΡΙΑ.
ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΕΡΑ GALADRIEL;
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
quote:Mπράβο φιλαράκι της KEΡΑ GALADRIEL KAI TOY DEVA.
θα ήθελα να πω απλα "μου την δίνει αυτό, εκείνο ή το άλλο" σαν τον παλιό καλό μου φίλο, τον Γκρινιάρη...Όμως με εμένα τίποτα δεν είναι απλό, όπως έλεγε και λέει ακόμη μια ψυχή... Όταν με πιάνει η γκρίνια πρέπει να το κάνω ολοκληρωμένα...
...καιρό τώρα, γιατί από τη μια με δέσμευε μια υπόσχεση που είχα δώσει και από την άλλη έκανα υπομονή...
Η υπόσχεση εξακολουθεί να με δεσμεύει,
αλλά η υπομονή μου έχει αρχίσει να στερεύει...Για αρκετούς μήνες όταν ανοίγω το esoterica.gr στα ενεργά θέματα αντικρίζω την ίδια κατάσταση... Το πέρασμα ή τσουνάμι της Αφροδίτης... και ενώ στην αρχή "άνοιγα" τα θέματα όλο ενδιαφέρον για να διαβάσω τι καλό είχε να πει η Αφροδίτη, μετά έφτασα να τραβάω τα μαλλιά μου...
Παντού τα ίδια πράγματα...
Ωραία, Μπράβο και Ζήτω Αφροδιτη, είσαι ποιήτρια, το έχουμε καταλάβει, αλλά τα θέματα των μελών τι σου φταίνε?
Τον πεζό λόγο δεν τον γνωρίζεις?
...ή μήπως έχεις τσακωθεί μαζί του?
Και ποιός σου είπε ότι είναι στοίβος το esoterica.gr?
Η συμμετοχή στα forums δεν είναι αγώνας δρόμου, στο τέλος του δεν βραβεύουμε το πλέον πολυγραφότερο μέλος, κανείς δεν παίρνει βραβείο ή έπαινο εδω...
Η γνώση που προσφέρεις και συλλέγεις είναι το βραβείο σου και εσύ Αφροδίτη που ακριβώς προσφέρεις κάτι?
(Βέβαια αυτό δεν ισχύει μόνο για την Αφροδίτη... μπορούμε όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας, δεν είναι χάσιμο χρόνου...)
Δέχομαι πως έχεις ευαισθησίες, όλοι μας έχουμε, όμως δεν πιάνουμε όλα τα θέματα στην σειρά, σχετικά και άσχετα για να τις εκφράσουμε...
Υπάρχουν κι άλλοι ποιητές και συγγραφείς ανάμεσα στα μέλη του esoterica.gr, αλλά δεν μπαίνουν να "σκίσουν " όλα τα θέματα που θα βρουν στα ενεργά...
Αν είσαι τόσο ανώτερη από εμάς τους κοινούς και άμουσους θνητούς δείξε το μας γράφοντας εντός θέματος στις ενότητες που τιμάς με την παρουσία σου, έτσι ώστε να μπορέσουμε και εμείς να συνεχίσουμε να συμμετάσχουμε στις συζητήσεις χωρίς ποιητικά διαλλείματα...
Υπάρχει και ένα ακόμη σημείο που θέλω να σταθώ... ίσως θα ήταν καλό να λέμε μερικά πράγματα με το όνομα τους... στα 29 χρόνια που περιδιαβαίνω τη γαία έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία, δεν θα γράψω τον αριθμό τους, όμως μπορώ να πω ότι είναι αρκετές εκαντοντάδες... άλλα μου έδωσαν γνώση και άλλα με ψυχαγώγησαν... δεν βγήκα όμως ποτέ να πω ότι ο κάθε συγγραφέας που διάβασα υπήρξε φυσικός μου δάσκαλός... νοητικά, ναι, τους θεωρώ δασκάλους μου γιατί μου έδειξαν κάτι που δεν ήξερα, αλλά φυσικά, απτά, δεν είχα ποτέ επαφή μαζί τους, παρά μόνο μέσα από τα κείμενα τους...
Αυτό Αφροδίτη να το θυμάσαι... γιατί κάνει την διαφορά...
.
.
.
@rwen the grandaughter of Galadriel...Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρΑνάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
Mακάρι να μην προσγειωθείς απότομα. Αν εσύ έχεις δυό φίλους εδώ μέσα εγώ έχω άπειρους καλή μου.
Δείξε την υποστήριξή σου στα φιλαράκια σου.
Αυτό το λένε μαγκιά.
Και θίξε ανθρώπους που δεν σε πείραξαν, και που εδώ και καιρό τους επιτίθεσαι συχνά πυκνά.
Καλά κρασιά.

ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
quote:Δεν αναφέρθηκα ποτέ σε άτομα που ανακάλυψα από τα κείμενά τους και τα έργα τους. Προτρέχεις...Κάτι σε τυφλώνει...
ΜΑNTIS, ΤΙ ΝΕΑ ΚΑΛΑ;
Είναι μία εκπληκτική παροιμία που λέει. [Γλύφοντας και σέρνοντας και με τα κέρατά του πάει ο σαλίγκαρος ταψήλου].
Ε, άλλοι πάνε έτσι κι άλλοι αλλιώς. Αρέσει δεν αρέσει...
Ο καθένας είναι ο εαυτός του όπως λέει κι ο καλός μου Φουράκης.
Γύφτος παπάς δεν γίνεται κι αν γίνει δεν βλογάει. Αυτό το λέει η λαική ρήση μας...
Αδικίας σπιρί σπαρμένο κι αν φυτρώσει δεν σταχυάζει.
Ρίξε το φαρμάκι σου κι εσύ, με το γάντι...
Το κακό πάντως καταδιώκει αυτόν που το έκανε.
Υπάρχει και ένα ακόμη σημείο που θέλω να σταθώ... ίσως θα ήταν καλό να λέμε μερικά πράγματα με το όνομα τους... στα 29 χρόνια που περιδιαβαίνω τη γαία έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία, δεν θα γράψω τον αριθμό τους, όμως μπορώ να πω ότι είναι αρκετές εκαντοντάδες... άλλα μου έδωσαν γνώση και άλλα με ψυχαγώγησαν... δεν βγήκα όμως ποτέ να πω ότι ο κάθε συγγραφέας που διάβασα υπήρξε φυσικός μου δάσκαλός... νοητικά, ναι, τους θεωρώ δασκάλους μου γιατί μου έδειξαν κάτι που δεν ήξερα, αλλά φυσικά, απτά, δεν είχα ποτέ επαφή μαζί τους, παρά μόνο μέσα από τα κείμενα τους...Αυτό Αφροδίτη να το θυμάσαι... γιατί κάνει την διαφορά...
Αναφέρομαι σε άτομα που ήδη γνώριζα και γνωρίζω. Που με δίδαξαν. Που τους έζησα.
Τώρα εξηγείται η επίθεσή σου τελευταία και το αυστηρό ύφος.
΄Οχι σε μένα MANTIS ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΑ ΚΟΒΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
Μου είναι αδιάφορα όπως και οι ίδιοι.
Η ιατρική θεραπεύει της ασθένειες του σώματος,
αλλά η σοφία είναι εκείνη που αφαιρεί τα πάθη από τη ζωή.
Γουστάρω τελικά που μου επιτίθεστε; Δεν είστε πολλοί. Στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Δεν θα με αλλάξετε...
Εσείς θα αλλάξετε. Κάποτε γνώμη και άποψη.
Τι νά γίνει Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΠΛΟΥΤΗ.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ.
ΧΩΡΙΣ ΧΑΟΣ δεν γίνεται να υπάρξει αστέρι.
΄Οποιος πονηρεύεται στο τέλος ξολοθρεύεται.
Αθάνατες ελληνικές και μη, παροιμίες...
[Και κεραμίδια που δεν στάζουν μην τα σκαλίζεις.]
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ...
=))=II=((=
Μάλιστα...
Κι αυτό σε απάντηση ΚΑΠΟΙΩΝ που έλεγαν ότι με ενδιαφέρει ο αριθμός μηνυμάτων τη στιγμή που σε ΠΟΛΛΑ τόπικ υποστήριζα το αντίθετο... Μάλλον θα χάθηκαν κάπου στη μετάφραση...
Οκ!Παίδες συνεχίζουμε ως έχει...![]()
Τουλάχιστον θα μπορούσε η αρχή του φόρουμ να εξετάσει το ενδεχόμενο μετατροπής των αριθμητικών βαθμίδων σε τίτλους? (εκτός κι αν θεωρείς ότι αυτές οι 4 βαθμίδες που υπάρχουν είναι τίτλοι...)
Τα ξένα φόρουμ το συνηθίζουν και έχει πιο πολύ πλάκα συν το γεγονός ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ποιός έχει περισσότερα εκτός κι αν σου είναι γνωστή η ιεραρχία![]()
Συγκεκριμένα μπήκα σε φόρουμ και οι τίτλοι βαθμίδων χωρίζονταν π.χ. σε alien, robot, hybrid κα τέτοια χαζά που όμως δε χτυπάνε στο μάτι πράγμα που δε νομίζω ότι χρειάζεται να γίνεται... εκτός κι αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που θα ήθελε να μας εξηγήσει ο admin.

Edited by - Avallon on 06/12/2005 10:22:07
quote:
Aν κυτταχτείς στον καθρέφτη σου και τα ψιθυρίσεις τούτα σαφώς θα πιάσουν τόπο.
Εμένα με δικαίωσε η ζωή.
Και με δικαιώνει. Ακόμα και το χρήμα που δεν αγάπησα ρέει άφθονο Ρέει ε ? Εντάξει ρε γλάρε, έχεις χρήμα. Βαλ' το στον πάτο σου να ησυχάσομεν... γιατί δίνω μοιράζω βοηθώ υπερέχω μέσα από την καλοσύνη και την προσφορά. πω, πω, τι λε' ρε παιδί μου...
Δίνω και μου χαρίζει η κουκλάρα η ζωή. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ...
Το μόνο που δεν μοιράζω είναι το κορμάκι και την ψυχούλα μου δεξιά κι αριστερά. E, μην παίρνεις και όρκο γι' αυτό...
Μπορεί να είναι λάθος στην κουφάλα την εποχή μας...
Και γύρω μου υπάρχουν φωτεινοί άνθρωποι με φωτεινά θέλω και στόχους.
Αν εδώ με στήριξαν 40 άτομα, 40!!! ???έξω είναι άπειρα.Άπειρα !!! ???Ρε γλάρε, τι θα γίνει με την πάρτη σου δηλαδής ? Φτιάχνεις μια απάντηση, και μας μιλάς για το χρήμα, για την ομορφιά σου και για τα πέτσινα τ' αφτιά σου. Έχεις τίποτε άλλο να μας πεις ?
OI AHTOI...
Α! Ρε Σικελιανέ αθάνατε!!!
KΑΙ ΑΠ΄ΤΟ ΛΕΥΚΑΤΑ αντίπερα,
μαζί κι ανάρια ανέβαιναν
στα γαλανά μεσούρανα,
ανοιχτοφτέρουγοι ήσυχα
θαλασσαιτοί πλανήτες
ελούζανε ανεβαίνοντας
τη σάρκα τους στα εφτάψηλα
του αδύναμου του πόθου οι καταλύτες.Ο βαθύς λόγος...
Συνέχισε! ΘΕΕ!!!
Κ΄ένας απ΄όλους μου έφεξε
κι ακόμα φέγγει λόγος.
Και η ψυχή μου
στην πλάση μέσα τον αλήθεψε
και να μπει
στο νόημα σύγκορμη και πριν ακέρια εστάθη...ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΝΤΑΣ
ΜΟΥΔΩΚΕ.
ΜΕ ΑΛΑΦΡΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ
ΣΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΤΟ ΣΤΙΧΟ
ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ
ΤΗ ΘΕΟΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗ
ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΡΩΤΑ.
ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ
ΑΓΝΑΝΤΕΨΑ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΠΛΑΤΟΙ
ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΔΡΟΜΟΙ.ΑΛΛΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΤΟΥΣ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.
ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΞΕΡΕΙΣ...Ναι, φαίνεται, φαίνεται...ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΑ ΑΛΛΟΙ ΙΣΚΙΟΙ
ΑΛΛΟΙ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΤΗΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΒΑΤΟΥΣ.
ΟΙ ΑΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ
ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΥΨΩΝΕΤΑΙ
ΣΑΝ ΘΕΙΑ ΒΡΟΝΤΗ,
ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΑΛΑΘΕΥΤΑ
ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ
ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ
ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.Μάϊστα...
ΑΔΑΜΑΣΤΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤ΄ΑΣΤΕΡΙΑ.
ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΕΡΑ GALADRIEL;E, μην ασχολείσαι βρε Δαφνί μου, μην ασχολείσαι...ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
quote:
Mπράβο φιλαράκι της KEΡΑ GALADRIEL KAI TOY DEVA.
Mακάρι να μην προσγειωθείς απότομα. Αν εσύ έχεις δυό φίλους εδώ μέσα εγώ έχω άπειρους καλή μου.Άντε ξανά μανά.... Απειρους!!! ???
Αυτό το λένε μαγκιά.
Και θίξε ανθρώπους που δεν σε πείραξαν, και που εδώ και καιρό τους επιτίθεσαι συχνά πυκνά.
Καλά κρασιά.
ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ...A, ρε Μπιλ, από endorama σε pixeldream και pix, κι από Βασίλης, Βασιλάκης...Μα το μαύρο μουσάκι του admin, ποιος είσαιΟ Καϊλας
=))=II=((=
Edited by - 30th_Thief on 06/12/2005 11:03:52
Λοιπόν... Avallon/ πλάκα θα είχε αυτό, αλλά λύνει τίποτα?
-Μην παρεξηγηθείς, δεν σου κάνω επίθεση απλά προσπαθώ να καταλάβω.
Αν είναι να αλλάξουν κάποια πράγματα για μένα θα ήταν ωραίο να γίνεις το εξής-
1. Να υπάρχει εντολή "Ignore"-του στυλ αν δεν σ'αρέσει κάποιο μέλος,
οι απαντήσεις του δεν θα εμφανίζονται.
2. Να υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία μέσα στα φόρουμς/
που για να γράψει κάποιος εκεί θα περνάει ένα σύστημα "αξιολόγησης".
3. Η "αξιολόγηση" δεν θα γίνεται από τον Αdmin αλλά από τα μέλη.
Πχ. κάθε μέλος θα μπορεί να δώσει 3 ψήφους το μήνα
σε μέλος το οποίο δεν συμπεριφέρεται σύμφωνα με τους κανόνες/
Αν ένα μέλος έχει πχ. 100 ψήφους, για τον επόμενο μήνα δεν θα
μπορεί να συμμετέχει στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Παρακάτω... το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, κ πραγματικά δεν μπορώ να βρώ
σε τι θα εξυπηρετήσει η συνάντηση με τον Αdmin
προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι λογαριασμοί των μελών.
Τι παραπάνω μπορεί να γίνει δηλ. από μια "συννενόηση"
η οποία θα μπορούσε να γίνει κ με mail?
Θα υπογραφούν συμβόλαια? Θα ενώσετε τα αίματά σας?
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τίποτα!
Αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς το λόγο κάποιου
ΔΕΝ μπορείς να εμπιστευτείς το λόγο κάποιου/
είτε αν είναι γραπτός/είτε προφορικός!
Το άλλο πάλι που βρίσκω λίγο περίεργο, είναι η συνάντηση αυτή να γίνει στην Αθήνα, δεδομένου ότι -απ'όσα έχω καταλάβει-όλα τα παραπάνω μέλη μένουν εκτός Αθηνών.
Κ λίγο παρακάτω ακόμα.... Αφροδίτη, η ποίηση είναι υπέροχη,
αλλά δεν είναι κ για χόρταση.
Όταν πρωτομπήκες δεν έγραφες μόνο ποιήματα//άλλαξε κάτι??
αυτάααα....

Valnta ----> Ιnsert coin to continue...
Edited by - Valnta on 06/12/2005 11:02:43
Κ΄εσένανε όπού σ΄έζωσε
μιά καταχνιά βουνίσια
το μοιρολόι σαν τα νησιά
και σαν τα κυπαρίσσια,
κι η μάνα η βραχογέννητη
που ανάβρυζε η ψυχή της
σαν κρυοπηγή κρυφοπηγή
ευλογητή η κορφή της...
Α!!! Ρε κακομοιριά...
Και τους οσκρούς ποτίστηκα
ήπια από πάνω το κρασί
το άκρατο το χιλιόχρονο
που εφούντωσε το γαίμα μου
κι έδεσε κάθε φλέβα
και μέσα μου έκραζε η καρδιά
ωσάν αιτού βοερ΄κλαγγή
ανέβα ανέβα ανέβα...
α.σ.
ΚΙ ΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ...
=))=II=((=
quote:Η ψυχή σου είναι ορφανή κακομοίρη. ΄Οχι εσύ. Ακόμα και αυτούς που δίνουν μιά δεύτερη ευκαιρία στην αρρώστια σου τους φτύνεις.
Σαλόμ Ταμπουρωμένοι μου...Αντίθετα με το G-ίνι μου, εγώ δεν λυπάμαι αλλά χαίρομαι. Χαίρομαι που συμμετείχα στο φόρουμ σας, και που έπαιξα μαζί σας, όπως παίζει ένα μικρό παιδί στην αλάνα με τις μπίλιες του. Έχω όμως σοβαρότερα πράγματα να κάνω, έχω πολλά στο κεφάλι μου αυτόν τον καιρό, βαριέμαι κιόλας τώρα που σας γράφω, - το G-ίνι μου ετοιμάζει μια σπέσιαλ μακαρονάδα και αδημονώ – αλλά τι να κάνω ? Πρέπει να απαντήσω στον παπάρα τον admin, σχετικά με την πρόσκλησή του για συνάντηση.
Τι συνάντηση ρε τενεκέ ? Με ποιον ? Με τον Μιχάλη, με τον Arzuna, ή με τον Admin ? Σου φαίνομαι για βλάκας ρε ζόμπι ? Και τι θα γίνει ? Τι θέλεις δηλ ? Μπας και νομίζεις πως θα βγει άκρη ? Εγώ πάλι τα ίδια θα σου πω. Μπας και νομίζεις πως θα σου φιλίσω τα πόδια ? Μπας και θέλεις να στήσουμε τίποτε κώλους ? Μα, είσαι τόσο μπούρδας μωρ' αδελφέ μου ?
Κάνε ό,τι νομίζεις με τους λογαριασμούς μας. Χεστήκαμε πατόκορφα. Κι εγώ και το G-ίνι μου.
Τα σέβη μου,
Deva Parinito
Η ψυχή σου είναι πεντάρφανη κακομοίρη. Πεντάρφανη.

=))=II=((=
Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 06/12/2005 11:16:19
quote:
Δεν αναφέρθηκα ποτέ σε άτομα που ανακάλυψα από τα κείμενά τους και τα έργα τους. Προτρέχεις...Κάτι σε τυφλώνει...Το μίσος! Το μίσος ! Σε μισεί θανάσημα η Mantis Δαφνί μου. Ασχέτως αν δεν σε έχει γνωρίσει ποτέ της. Σε μισεί ! Τι να σου πω ρε Πινόκιο...
Αναφέρομαι σε άτομα που ήδη γνώριζα και γνωρίζω. Που με δίδαξαν. Που τους έζησα.Συνέχεια... "που τους κούφανα..."
Τώρα εξηγείται η επίθεσή σου τελευταία και το αυστηρό ύφος.
΄Οχι σε μένα MANTIS ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΑ ΚΟΒΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
Μου είναι αδιάφορα όπως και οι ίδιοι.
Η ιατρική θεραπεύει της ασθένειες του σώματος,
αλλά η σοφία είναι εκείνη που αφαιρεί τα πάθη από τη ζωή.
Γουστάρω τελικά που μου επιτίθεστε; Δεν είστε πολλοί. Στα δάχτυλα του ενός χεριού.Γουστάρεις ε ? Γουστάρεις τις βωμολοχίες.
Δεν θα με αλλάξετε...Καλά, μείνε όπως είσαι. Μουρλή!
Εσείς θα αλλάξετε. Κάποτε γνώμη και άποψη.
Τι νά γίνει Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΠΛΟΥΤΗ.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ.Και 'συ απ' τον Σείριο ?ΧΩΡΙΣ ΧΑΟΣ δεν γίνεται να υπάρξει αστέρι.
΄Οποιος πονηρεύεται στο τέλος ξολοθρεύεται.
Αθάνατες ελληνικές και μη, παροιμίες...[Και κεραμίδια που δεν στάζουν μην τα σκαλίζεις.]
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ...
=))=II=((=
Edited by - 30th_Thief on 06/12/2005 11:16:54
quote:Valnta αν και συμφωνώ με αυτά που γράφεις, θέλω να τονίσω ότι δεν εξυπηρετεί τίποτα αυτό, γιατί μπορούν 4 άτομα με 8 nicknames ο καθένας να "πετούν έξω" από μια συζήτηση τον οποιοδήποτε....
Η "αξιολόγηση" δεν θα γίνεται από τον Αdmin αλλά από τα μέλη. Πχ. κάθε μέλος θα μπορεί να δώσει 3 ψήφους το μήνα
σε μέλος το οποίο δεν συμπεριφέρεται σύμφωνα με τους κανόνες/ Αν ένα μέλος έχει πχ. 100 ψήφους, για τον επόμενο μήνα δεν θα
μπορεί να συμμετέχει στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Το παράδειγμα βέβαια είναι ακραίο αλλα πολύ πιθανό να συμβεί.
Και βέβαια κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει το αποκλεισμένο μέλος να επανέλθει δριμύτερος με άλλο όνομα...
Άρα τα βλέπω λίγο άσκοπα όλα αυτά πέρα από την δυνατότητα ignore που είναι ενδιαφέρουσα, αν και δεν διατίθεμαι, προσωπικά, να την εφαρμόσω.
τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος
quote:Μακάρι να φτάσεις ή να φτάσουν πολλοί τις γνώσεις και την ποιόητα του Βασιλάκη.quote:
Mπράβο φιλαράκι της KEΡΑ GALADRIEL KAI TOY DEVA.
Mακάρι να μην προσγειωθείς απότομα. Αν εσύ έχεις δυό φίλους εδώ μέσα εγώ έχω άπειρους καλή μου.Άντε ξανά μανά.... Απειρους!!! ???
Αυτό το λένε μαγκιά.
Καλά κρασιά.
ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ...A, ρε Μπιλ, από endorama σε pixeldream και pix, κι από Βασίλης, Βασιλάκης...Μα το μαύρο μουσάκι του admin, ποιος είσαιΟ Καϊλας
=))=II=((=Edited by - 30th_Thief on 06/12/2005 11:03:52
Η πάστα του αποδεικνύει ότι ουδεμία σχέση έχει με τον δακρύβρεχτο συμπαθή Καίλα, και τα γεγονότα ότι ουδεμία σχέση έχει με τον ENDORAMA...
Ούτε με τον Καίλα λοιπόν Ούτε με τη σαπίλα.
ΘΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ. ΟΚ...
ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ.
=))=II=((=
quote:
Μακάρι να φτάσεις ή να φτάσουν πολλοί τις γνώσεις και την ποιόητα του Βασιλάκη.
Η πάστα του αποδεικνύει ότι ουδεμία σχέση έχει με τον δακρύβρεχτο συμπαθή Καίλα, και τα γεγονότα ότι ουδεμία σχέση έχει με τον ENDORAMA...
Ούτε με τον Καίλα λοιπόν Ούτε με τη σαπίλα.
ΘΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ.συνέχεια... στα δικαστήρια! ΟΚ...
ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.Ναι, δεν θα παραλείψουμε...ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ.Γεια σου Μαυρίκη μου...
=))=II=((=