ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΩΡΙΖ ΜΟΝΤΑΖ 2-ΖΗΤΗΜΑ Α.Τ.Ι.Α οι ΟΛ. ΑΓΩΝΕΣ ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΧΩΡΙΖ ΜΟΝΤΑΖ 2-ΖΗΤΗΜΑ Α.Τ.Ι.Α οι ΟΛ. ΑΓΩΝΕΣ ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

beyond60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
09/11/2007, 15:58:19
Χαιρετώ την παρέα!

quote:
Καταρχήν, Χρόνια Ευτυχισμένα στον αγαπημένο μου Krios

Σε ευχαριστώ πολύ!

quote:
περιμένουμε κέρασμα!

Πω πω γαϊδουριά.....
Μου διέφυγε τελείως....
Λοιπόν για να δούμε τι έχουμε!
Ααααα έχουμε κάτι από την αγαπημένη Κρήτη!

Και για τους λάτρεις του είδους....

Το βράδυ θα έχει και ποτό!

Μην κοιτάτε τον άδειο δίσκο....
Δεν ευθύνομαι εγώ!!!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

karmaΜέλος
09/11/2007, 16:26:04
Καλησπέρα σε όλους!!!!!!

Σήμερα ευτυχώς... έχουμε Ιντερνέτ!

Αγαπητέ Open Mind

Να σου ζήσει ο γιος και ο μπαμπάς!

Αγαπητή loukritia

Περαστικούλια!!!!! Το pc το παλεύω ακόμα... αλλά το έχω στρώσει αρκετά!

Καλή συνέχειααααααααααα!!!!!

Φιλικά, http://starworld.myforumportal.com/

η karma

loukritiaΜέλος
09/11/2007, 16:36:34
Σ'ευχαριστούμε πολύ σύντεκνε για το κέρασμα!
quote:
Πω πω γαϊδουριά.....
Μου διέφυγε τελείως....
Καλά, μην τρελαίνεσαι, γι'αυτό είναι οι φίλοι, να σου θυμίζουν ό,τι ξεχνάς!
quote:
Μην κοιτάτε τον άδειο δίσκο....
Δεν ευθύνομαι εγώ!!!
Ο.k., με τσακώσατε!
Πολύ λυπάμαι που το βράδυ δεν θα 'μαι μαζί σας για το ποτάκι. Φύλαξε μου καμιά τσικουδιά για Δευτέρα. Ούτως ή άλλως θα την τιμήσω μες στο Σαβ/κο, γιατί νιώθω η γρίππη να υποτροπιάζει και να τη βγάζω στο κρεβάτι...
Μου τη σπάει λίγο που θα σας χάσω για το Σ/Κ - νομίζω ότι έχω γίνει forumholic!
Καλό Σαβ/κο σε όλους! Κι όπως έλεγε κάποτε κι η φίλη μας η Αλιφέρη: Σας αγαπώώώώώώώ...!

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
09/11/2007, 16:39:53

quote:
Λεω να αλλαξω παροχεα...και θα το κανω κατα τον Μαρτη (παω για forthnet 24αρη!)
Επειδή ξέρω: ΜΗΝ το κάνεις, εκτός κι αν δεν έχεις πρόβλημα να μείνεις χωρίς τηλέφωνο κανά μήνα και να μην έχει καθόλου εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε χρειαστείς!

[/quote]

Δεν εχω προβλημα ουτως η αλλως, γιατι εχω τα "μεσα" και στην forthnet (περα απο την OTE & OTENET) ...

loukritiaΜέλος
09/11/2007, 16:49:16
quote:
Αγαπητή loukritia, Περαστικούλια!!!!!
Σ' ευχαριστώ, καλή μου Karma

loukritiaΜέλος
09/11/2007, 16:57:20
Γεια σου ρε Predator με τα μέσα σου!

09/11/2007, 17:13:04
Eμ...εδω η Κοζανη, μικρο μερος ειναι... ολοι γνωστοι

Ξεχασαμε να πουμε χρονια πολλα στους Νεκταριους και Νεκταριες!

Χρονια πολλα πολλα λοιπον...

Περαστικα στην Κarma...

Διαβαστε ενα ωραιο αρθρο (μονο που ειναι στα αγγλικα γμτ...)

LONDON - Barbara West Dainton, believed to be one of the last two survivors from the sinking of the Titanic in 1912, has died in England at age 96.

Dainton died Oct. 16 at a nursing home in Camborne, England, according to Peter Visick, a distant relative. Her funeral was held Monday at Truro Cathedral, Visick said Thursday.

Elizabeth Gladys "Millvina" Dean of Southampton, England, who was 2 months old at the time of the Titanic sinking, is now the disaster's only remaining survivor, according to the Titanic Historical Society.

The last American survivor, Lillian Gertrud Asplund, died in Massachusetts last year at age 99.

Dainton, born in Bournemouth in southern England in 1911, was too young to remember the night when the huge liner hit an iceberg and sank in the Atlantic in April 1912, killing 1,500 people, including her father, Edwy Arthur West.

He waved farewell as the lifeboat carrying Barbara; her mother, Ada; and her sister, Constance, was lowered into the ocean, according to Karen Kamuda of the Titanic Historical Society in Indian Orchard, Mass. His body was never identified.

The Titanic did not have enough lifeboats for all of 2,200 passengers and crew. Only a small number of those unable to find a place on the boats survived the freezing waters.

Dainton returned to England after the accident. She married in 1952.

She avoided publicity associated with the Titanic and even insisted that her funeral take place before any public announcement of her death, Kamuda said.

"We respected her privacy," Kamuda said. "We're so open with everything and our emotions nowadays, but people at that time, they just didn't talk about it."

Βy news.yahoo.com

09/11/2007, 18:16:07
quote:
νιώθω η γρίππη να υποτροπιάζει και να τη βγάζω στο κρεβάτι..

Πάλη την έκανα την γκάφα μου...λόγο κεκτημένης ταχύτητας!

Αγαπητή μου loukritia, περαστηκά σου!

quote:
Καλό Σαβ/κο σε όλους! Κι όπως έλεγε κάποτε κι η φίλη μας η Αλιφέρη: Σας αγαπώώώώώώώ...!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

10/11/2007, 09:33:19
Καλημέρα σε όλοι την αγαπημένη παρέα .

Τι έγινε ρε παιδία, τι μαυρίλα και αέρας είναι αυτός που έχει έξω…

Ποίος έχει κουράγιο με αυτόν το καιρό να πάει για δουλειά…

10/11/2007, 10:28:23
Kαλημερα...

Τι να πουμε και εμεις εδω στην Κοζανη που χιονιζει!!!!!! και μαλιστα πολυ!!! με 1 βαθμο κελσιου!!!

10/11/2007, 11:01:18
Καλημέρα σας!
Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα λοιπόν.

Η μουντάδα κι η μαυρίλα που επικρατεί σήμερα μου την δίνει κι εμένα αλλά θα πρέπει να την ανεχτούμε λόγω χειμώνα.

Φίλε PREDATOR, επειδή γνωρίζω λίγα πράγματα εμπειρικά από συνδέσεις και ταχύτητες στο Internet, δεν έχει σχέση πόση ταχύτητα θα σου δώσει η εταιρία.
Έχει μεγάλο ρόλο αν θα τα σηκώνει η γραμμή σου καθώς και πόση απόσταση έχεις από τον Αστικό Κόμβο της περιοχής σου.
Εμένα παράδειγμα υποτίθεται πως η εταιρία θα μου έδινε 16 αλλά εγώ μπορώ να έχω 5 Mbps.
Οπότε ψάξε λίγο να δεις τι μπορείς να έχεις για να μην απογοητευτείς μετά.

Να ευχηθώ περαστικά στη loukritia και καλή δουλειά στον elo που δεν έχει και πολλή διάθεση για δουλειά!

In anticipation of my resurrection...

10/11/2007, 12:34:15
quote:

Φίλε PREDATOR, επειδή γνωρίζω λίγα πράγματα εμπειρικά από συνδέσεις και ταχύτητες στο Internet, δεν έχει σχέση πόση ταχύτητα θα σου δώσει η εταιρία.
Έχει μεγάλο ρόλο αν θα τα σηκώνει η γραμμή σου καθώς και πόση απόσταση έχεις από τον Αστικό Κόμβο της περιοχής σου.
Εμένα παράδειγμα υποτίθεται πως η εταιρία θα μου έδινε 16 αλλά εγώ μπορώ να έχω 5 Mbps.
Οπότε ψάξε λίγο να δεις τι μπορείς να έχεις για να μην απογοητευτείς μετά.

Εχω ενημερωθει απο την Forthnet οτι εγκαθιστα δικες της οπτικες ινες, και δεν θα εχει σημασια σε ποση αποσταση θα εισαι απο ενα αστικο κεντρο... Απο Μαρτιο (αντι του Νοεμβριου) θα εχει ταχυτητες μεγαλες που θα μπορουν να υποστηριζονται και στην επαρχια, και μαλιστα σε σημειο πολυ καλυτερα απο τον ΟΤΕ, πουη χανει το μονοπωλειο των οπτικων ινων... και σε μεγαλο βαθμο και των ταχυτητων (μονο μεχρι 8 Μbps, ADSL μπορει να προσφερει με το Conn-X), ενω οι αλλες εταιριες προσφερουν το ADSL 2+ και μαλιστα σε συγκριτικα ευνοϊκοτερες τιμες (λογω απουσιας του παγιου)

10/11/2007, 13:48:46
Καλημέρα σε όλους σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.
quote:
Ποίος έχει κουράγιο με αυτόν το καιρό να πάει για δουλειά…

Εγώ πάντα είμαι στο πόστο μου έχω βγάλει και σύνθημα
Βρέξει χιονίσει ο Στρατος θα ανοίξει

.

10/11/2007, 17:08:28
Ευτυχως χιονισε για λιγο και μετα εβγαλε ηλιο...αλλα εχει ενα ατοιμο ψοφοκρυο, που τσακιζει τα κοκκαλα

10/11/2007, 20:17:55
Predator πόσους βαθμούς έχει εκεί ?.
10/11/2007, 20:26:24
Aυτην την στιγμη εχει 2... αλλα το αισθανεσαι για -2 με 70% υγρασια...ξαστερια και βορειους ανεμους 14 χιλιομετρων...

10/11/2007, 20:31:13
Πιστευω να ειμουν κατατοπιστικος, ε?

10/11/2007, 22:18:50
Κατατοπιστικότατος θα έλεγα φίλε μου.!!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
11/11/2007, 10:18:47
Καλημέρα υπναράδες .

Τι έγινε, έπιασε λίγο κρύο και δεν μπορούμε να σηκωθούμε από τα σκεπάσματα .

Άντε τα καφεδάκια περιμένουνε .

11/11/2007, 10:53:12
Καλημέρα σε όλους!

Βρε elo, έχω πιεί καφέ από τις 8 περίπου που σηκώθηκα.
Μην πιω κι άλλον στο καπάκι!
Βέβαια αποκοιμήθηκα και πολύ νωρίς (στις 22:30 περίπου)...

Φίλε PREDATOR, εγώ νιώθω ότι κάνει κρύο και στην Αθήνα.
Πάντως αυτή η πληροφορία με τις οπτικές ίνες είναι ενδιαφέρουσα.
Αν συμβεί αυτό όντως - ενημέρωσε με όταν είναι - με βλέπω κατά Σεπτέμβρη μεριά να ροβολάω προς την Forthnet!