- Τηλεκίνηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Είμαι νέο μέλος σε αυτό το forum!Μπορώ να πω το site αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον!
Λοίπον,μάλλον αυτο δεν ειναι το σωστό forum διότι η τηλεκίνηση δεν είναι κατι το παράξενο αλλά κατι το -σχεδόν- φυσικό!
Σας συνιστώ αν ενδιαφερεστε να επισκεφτείτε αυτην την σελιδα http://www.psipog.net οπου υπαρχουν και αλλες πληροφοριες σχετικα και με αλλα θεματα(τηλεπαθεια κ.τ.λ.)
ειναι κατι που υπαρχει οντως(το λεω επειδη κι εγω εχω καταφερει να ασκησω τηλεκίνηση) και απλα ηθελα και αλλα ατομα να ερευνησουν αυτο το ενδιαφερον μπορω να πω θεμα!Εγω δεν σας λεω more λογω του οτι βαριεμαι(χε,χε)!Αφού επισκεφτειτε το site ή αν ξερετε κατι ειμαι προθυμη να το συζητήσω!
Learn to love and see life in its simple way and you'll find out what the truth is...
malakia site
Συμμετέχεις στα forums γιατί έχεις κάτι ουσιαστικό να προσφέρεις, ή για να ειρωνευτείς όποιο μέλος βρεις μπροστά σου εύκαιρο;
Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα να μπαίνεις στις συζητήσεις απλά για να μας δείξεις πόσο αγενής είσαι, οπότε μην ανησυχείς, το καταλάβαμε από προηγούμενα μηνύματά σου, δεν χρειάζεται άλλο να προσπαθείς!![]()
![]()
![]()
![]()
Παρεπιπτόντως, να καλωσορίσω το νέο μέλος TheArtstruck, που τυχαία έπεσε σε μία άκομψη συγκυρία...![]()
![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Πολύ ενδιαφέρον το site από μια πρόχειρη ματιά που του έριξα …
Θα επανέλθω όταν το «ψάξω» καλύτερα …
(Αμαλία , καλό θα ήταν να διαγράφει το παραπάνω μήνυμα )
« Κι όμως … γυρίζει »
m.w.t.b.d.l.t.r.
προσωπικά δεν θέλω να την αποκτήσω την δυνατότητα αυτή για να κάνω φιγούρα
Ti kanete?
Loipon,sxetika me to thema mou...
Savel h eugeneia sou me skotwnei...
Tha sas pw kapoia xontrika sxetika me thn thlekinhsh:
Duo einai ta vasika sthn thlekinhsh
1)Na peiseis ton eauto sou oti tha ginei 100%-Etsi tha ksegelasete to yposeinhdhto sas dioti einai kyrio sthn thlekinhsh,giauto kai prepei na kanete syxna eksaskhsh etsi wste na katalavei ti prepei na "kanei".
2)Na eisai apolyta sygentrwmenos kai na gineis ENA me to antikeimeno-Prepei na vgaloume ola ta axrhsta pragmata apo to myalo mas kai na xalarwsoume(apolyta omws).Ystera na ginoume ename to antikeimeno kai thn energeia tou diladi mporoume na fantastoume thn gh san mia megalh mpala energeias kai emeis eimaste mia stagona energeias se auth opws kai to kathe ti.Prepei na niosoume to antkeimeno,na fantastoume pos eimaste to antikeimeno!Kai to kyrio SYNGENTRWTHEITE GIATI H ENERGEIA PAEI OPOU PAEI H PROSOXH !
Ayta einai kapoia vasika pragmata!Tha sas synistousa na episkefteite thn selida pou edwsa prohgoumenws ta exei pio analytika egw eimai mikro kai apeiro..
Kai na thimaste min ta paratate,keep trying!
Learn to love and see life in its simple way and you find out what the truth is...
quote:
Ναι φίλε πες μας πως το κατάφερες γιατί καταφέρνοντας να χρησιμοποιείς μεγαλύτεο ποσοστό του εγκεφάλου σου τότε ανοίγεται ο δρόμος και για άλλες δυνατότητες, πχ όπως να βλέπεις αύρες, να κάνεις θεραπείες κλπ
προσωπικά δεν θέλω να την αποκτήσω την δυνατότητα αυτή για να κάνω φιγούρα
Sigoura oxi gia figoura!Isa,isa oute prepei na to mathoun polloi mono stenoi filoi!Vevea den tha sas pw egw ti tha kanete!Alla an oloi ston kosmo mathoun gi auto tote tha strafei enantion mas opws ola ta alla logw ths aneuthinothtas twn perissoterwn!
Ki epishs den tha eprepe na to epeixhrhsete gia na kanete kako se kapoion h na thhmonete anekselegta kai na prospathisete na kanete tipota!Ta apotelesmata mporei na einai apaisia!
Alla pisteuw pws oi [perissoteroi] apo esas einai aksiopistoi...
Learn to love and see life in its simple way and you find out what the truth is...
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να γράφεις στα ελληνικά - όπως και πολύ καλά άρχισες - προκειμένου να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματά σου από τα υπόλοιπα μέλη. Οπως θα έχεις διαπιστώσει ρίχνοντας μία ματιά στα forums, τα greeklish τα αποφεύγουμε.
Θα σχολιάσω - αν μου επιτρέπεις - και μία φράση σου:
quote:
Alla pisteuw pws oi [perissoteroi] apo esas einai aksiopistoi...
Κι εγώ ελπίζω οι περισσότεροι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφομαι και μοιράζομαι πράγματα να είναι αξιόπιστοι. Εύχομαι αν κι εσύ κάτι τέτοιο ελπίζεις, να μην απογοητευτείς.
Δεν αρκεί βέβαια να είναι κάποιος μόνο αξιόπιστος. Μπορεί να πρέπει να είναι π.χ. έτοιμος να ακούσει κάτι, ώριμος για να το χειριστεί σωστά, κ.λ.π.
Σου αναφέρω αυτά, γιατι συχνά πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί με τις γενικεύσεις που κάνουμε, μιας και μία μόνο εξαίρεση, θα μπορούσε να επιφέρει χάος...
Κατά τα άλλα, συνέχισε. Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον τον θέμα σου. ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
pit
Δηλαδη οταν θελεις να παρεις κατι και βαριεσαι να σηκωθεις το τηλεμετακινεις και ερχεται αυτο σε εσενα???
Καλα εισαι απιστευτη.
Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
TheArtstruck τί μέγεθος αντικειμένου μετακίνησες;;;
-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!!!! ΣΕ ΟΛΑ!!!
-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.![]()
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).![]()
δυστυχως τα αγγλικα μου δεν επαρκουν για να κατανοησω το περιεχομενο του σαϊτ σου, αλλα παρατηρησα οτι πρεπει να γινεις μελος για να σου αποκαλυψουν τις γνωσεις τους, πραγμα που υποσυνειδητα με προβληματιζει.
για να εχεις αποτελεσματα στην τηλεκινηση, πρεπει να διαθετεις και το αναλογο ταλεντο (οπως και σε καθε μορφη εξωαισθητηριας αντιληψης).
δεν διδασκονται ολα σε ολους.
γιατι δεν μας λες τι μετακινησες?
θαχει ενδιαφερον.
να υποθεσω πως το σαϊτ προτεινει καποια συγκεκριμενη "συσκευη" με ελαχιστη τριβη στα κινουμενα μερη της?
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΩ
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΣΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΑΡΚΕΤΑ.
ΚΑΝΩ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΕ ΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...
ΦΙΛΙΚΑ. Ε.μ.Α...
Edited by - Ε.μ.Α on 07/04/2004 16:44:42
καταρχας πρεπει να εισαι πληρως χαλαρωμενη(ο εκγεφαλος σου πρεπει να επιβραδυνει στους 10 περιπου κυκλους το δευτ.).
Για να το πετυχεις αυτο πρεπει να ξαπλωσεις, να χαλαρωσεις εντελως ολο σου το σωμα, και να μην σκεφτεσαι τιποτα. Σε αυτην την κατασταση σου αμβλινεται η αισθηση του χρονου. Για να φτασει κανεις σε αυτην την λατασταη θελει περιπου 10-α5 λεπτα. Αλλα καθως εξασκισαι θα θελεις ολο και λιγοτερο.
Για αρχη ειναι καλυτερο να παρεις σκονη απο αλευρι η γενικα κατι ελαφρι....
ελπιζω να σε βοηθησα...
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ.
ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΧ. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ ΤΡΙΓΥΡΝΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
ΑΑΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΟΥΤΑΛΙ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΓΕΛΕΡ...??
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...
συγγνωμη για την ορθογραφια μου αλλα μου τελιωνει ο χρονος και βιαζομαι!
Λοιπον,,εγω την κανω..τα λεμε αυριο
τα λεμεεε
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΩ