ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Επιμύθιο της Αποκριάς 2004 - Θέματα Καρδιάς" - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- "Επιμύθιο της Αποκριάς 2004 - Θέματα Καρδιάς" - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

inandabove30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/02/2004, 17:43:26
quote:

Αγαπητή Ζάντοκ, δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω, ούτε είμαι συνήγορος κανενός. Δεν σου άρεσε όμως η απάντηση που πήρες με το «ύφος» που εσύ έθεσες…
Πέρα τούτου δεν συνηθίζω να προχωρώ σε προσωπικές αντεγλίσεις, πόσο μάλλον με άτομα που εκτιμώ. Δεν αναφέρθηκα επίσης στον δικό σου χρόνο και λυπάμαι που έτσι το εννόησες….

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

Νομίζω ότι η απάντησή μου στην απάντηση ήταν σαφής. Δεν έγραψα ότι "δε μ' άρεσε η απάντηση". Άλλα έγραψα...

Εν πάσει περιπτώσει, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.

Εκτιμώ την ευγενική άμιλλα.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

friendΝέο Μέλος
25/02/2004, 17:50:08
Ποια ευγένεια Ατμα, ποια ευγένεια?? Είδαμε και την δική σου ευγένεια που δεν είναι τα πρώτα σου βήματα!

Που γυρίζεις από θέμα σε θέμα και λες τα ίδια και τα ίδια! Είπαμε έχετε διαφωνία, οκαυ κρατήστε το σε ένα συγκεκριμένο θέμα, τι πάτε από θέμα σε θέμα και μας ζαλίζετε? Αμάν πια!

Σου είπε κανένας ότι για να καταλαβουμε την ουσία των λέξεων πρέπει να τα διαβάσουμε χίλιες φορές? Μία αρκεί!

Τι θα πει για όσους εθελοτυφλούν? Σε βάλαμε κριτή μας?

25/02/2004, 18:04:59
"ΕΥΓΕΝΙΚΕ ΦΙΛΕ"...
ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΟΤΙ ΚΑΝΩ;;;;
-"ΝΑ'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ...."-'Η ΑΣΚΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ "ΑΝΩΤΑΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΚΗΝ";

ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΜΕ ΕΚΡΙΝΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΑΜΥΝΟΜΕΝΗ..
ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑ-ΜΑΤΑ-ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΠΡΑΓΗ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΛΕΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ...

ΕΣΥ ΠΑΛΙ,ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ;ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΟΣ "ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΟΛΟΓΟΣ"*; ...(ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΣΗΜΕΙΑ + ΤΕΡΑΤΑ!)
-"ΑΡΓΗΣΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ"...ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ-

ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ/ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ....
(ΝΑΙ, ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ!)
ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΩ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ Μ'ΕΚΤΙΜΟΥΝ,
-ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΙ ΑΥΤΟ!-
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΠ'ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΘΟΤΙ ΑΠΕΒΕΙ ΜΑΤΑΙΟ...
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ;
ΕΙΠΑΜΕ ΑΓΑΘΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΛΚΣ.

...KATI ΑΛΛΟ;
-ΠΕΣ OΜΩΣ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ
+"ΕΓΩ" ΚΟYΡΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝ-Ω!-MAI.

ΑΤΜΑSΗΑΚΤΙH...

..listen to the rythm of the universe...

Edited by - ΑΤΜΑ on 25/02/2004 18:10:58

AIONΜέλος
25/02/2004, 18:17:33
τι του απαντάς μωρέ και σύ ? Αν δε γουστάρει να μη διαβάζει. Λές και τον έδεσες μπροστά απο την οθόνη και τον υποχρέωσες να διαβάσει τα μυνήματα σου κάνει.

Φίλε... όπου βλέπεις ΑΤΜΑ προσπέρνα, είναι απλό... εσύ όμως με πέντε μυνήματα και μπόλικη κρίση δεν φαίνεσαι και τόσο απλός. Μάλον χτεσινός είσαι.

25/02/2004, 18:25:17

quote:
Το παρόν θέμα δημιουργήθηκε για να στεγάσει τις απόψεις που αφορούν συμπεράσματα, διαπιστώσεις, συνειδητοποιήσεις, μεθερμηνείες κ.ά. σχετικά με τις καταληκτικές σελίδες του Θέματος Συζήτησης(που απενεργοποιήθηκε) "Η Atma ,ο σταυρος+ η μαχη με το δια !βοΛο"... καθώς και σχετικά με την παραπάνω συζήτηση μηνύματα των σελίδων 2 & 3 του Θέματος Διαπιστώσεις......, πιθανώς και άλλων... θεμάτων.

Friend...κοζαρεις?
το θεμα την αφορα αμεσα...
γκε γκε ή νο γκε γκε...

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

25/02/2004, 19:07:59
quote:
τι του απαντάς μωρέ και σύ ? Αν δε γουστάρει να μη διαβάζει. Λές και τον έδεσες μπροστά απο την οθόνη και τον υποχρέωσες να διαβάσει τα μυνήματα σου κάνει.

Φίλε... όπου βλέπεις ΑΤΜΑ προσπέρνα, είναι απλό... εσύ όμως με πέντε μυνήματα και μπόλικη κρίση δεν φαίνεσαι και τόσο απλός. Μάλον χτεσινός είσαι.

+ΤΩΡΑ....ΣΕ ΑΛΜΟΔΟΒΑΡΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΜΕ ΕΞΟΧΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ GIGER...: "ATMA DANCING NAKED IN THE LABY... NEAR THE "DEVIL'S NEST..."...

AION ..
δηλαδη κανει το "δεσε με να σε διαβασω...."μαλλον δημιουργησε σχολη
"Σ(ουπερ)Μ(αρκετ)" το φιδι...

RYCHE DEAR,.."REPEAT CHORUS"...
IN-DEEP*-ENTE-NTLY*** IN "UNLIMITED EDITIONS..."

*THE DEEPEST
**(FLOWS)NATURALLY

"ATMASHAKTIH" GIVES YOU A LIFT..UP

...τελικα ολα οσα εγιναν μου εδειξαν ποσο πολυ μπηκε το χαζοκουτι στη εσω...ζωη μας...
ημουν η σταχτοπουτα της "πρωινης ζωνης" και ηρθε ενας "κοντούλης και με δυο χοντρουλες" να χτυπησει τα ρεκορ της ακροαματικοτητας...'
τρεμε ατμα Μενεγακη...(..ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΠΛΕΟΝ...)

(χμ..debate's συνεχεια...... τωρα που ειμαι "ζεστη"..."ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ"ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ...)

Edited by - ΑΤΜΑ on 25/02/2004 19:20:40

lencolasΜέλος
25/02/2004, 19:15:11
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΑ!
quote:
ΛΕΝΚΟΛΑΣ Η ΤΑΧΤΙΚΗ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΙΣΧΥΩ ΤΗ ΦΩΤΙΑ..ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ Η ΤΟ ΦΙΔΙ...ΦΙΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΚΑΙ ΠΜΕ ΠΟΣΟ ΖΗΛΟ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ.
ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΣΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ!

quote:
ΛΕΝΚΟΛΑΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ.ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΔΥΟ,Η ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....
ΔΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ!
ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΛΩΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΩΝΑΜΕ;
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΟΝΤΩΣ;
ΠΗΡΕΣ ΜΕΙΛ ΟΤΙ ΜΑΛΩΝΑΜΕ;
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ!.
ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ,ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΤΣΙ,ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΑΤΕ?ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΝΕ "ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΤΜΑ",
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ,ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ!ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΗΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ,ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΤΙΜΙΑ,ΑΝΤΡΙΚΙΑ,
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!
ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΠΗΓΑ ΠΑΣΟ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΜΑΙΛ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ.
ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ,ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...
ΣΟΥ ΕΙΠΑ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ!ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΚΡΙΝΕΣ..
ΔΕΝ ΤΑΧΘΗΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ,ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ(ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΤΕΛΙΚΑ)ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΚΛΑΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΑΙ ΔΑΧΤΕΙΛΟΔΥΚΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΣ ΜΕΤΑ!

ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ Ε-ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ.
ΚΑΛΩΣ,ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ,
ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΤΗΟΤΗ:
"Δεν είναι πάντα φίλος σου, αυτός που σου χαϊδεύει τα αυτιά. Θυμίσου..."
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ,ΜΗ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΜΕΤΡΙΑΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ!ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ Ε-ΜΑΙΛ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ..
ΚΙΚΗ

Alma Libre....

25/02/2004, 19:44:58

quote:
ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΝΕ "ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΤΜΑ",

.....

quote:
Admin Το παρόν θέμα δημιουργήθηκε για να στεγάσει τις απόψεις που αφορούν συμπεράσματα, διαπιστώσεις, συνειδητοποιήσεις, μεθερμηνείες κ.ά. σχετικά με τις καταληκτικές σελίδες του Θέματος Συζήτησης(που απενεργοποιήθηκε) "Η Atma ,ο σταυρος+ η μαχη με το δια !βοΛο"... καθώς και σχετικά με την παραπάνω συζήτηση μηνύματα των σελίδων 2 & 3 του Θέματος Διαπιστώσεις......, πιθανώς και άλλων... θεμάτων.

-για διαβασε τα ολα απο την αρχη λοιπον...ο προλογος ειναι το σημαντικο στο θεμα..και οχι οι αποψεις που σε "αγουν" περα δωθε...με μειλ 'η χωρις
-Eιμαι ENTAΞEI απεναντι σου.
Eσυ;

quote:
ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ Ε-ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ.

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.
-ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΘΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ...ΕΙΠΑΜΕ "ΑΓΑΘΗ"....ΟΧΙ "ΜΛΚΣ"...ΞΑΝΑΛΕΩ-

πως ειπες;" αντρικια"...;;;;
μα ειμαστε θηλυκα...
'η δεν ειμαστε;;;;(εγω ειμαι αυτο ειναι +το προβλημα καποιων/εμενα παλι μου αρεσει αυτο που ειμαι:)

-...γρηγορη...."βρε θηριο"* εισαι + η λενκολας;...-
*ταδε εφη Πλατων...

...φασκεις και αντιφασκεις μικρη μου... με κουρασες...

το θεμα εχει να κανει με μενα αμεσα,και θα μιλαω οσο θελω!
εσυ παριστανεις το συνηγορο του γρηγορη;
... γιατι αν εχεις την εντυπωση οτι ετσι βοηθας και τους δυο οπως αναφερεις ανεπιτυχως... θα σου πω οτι μαλλον καταφερες το αντιθετο...

ειπα σε βλεπω..
θελεις να το ξαναπω;
ΣΕ ΒΛΕΠΩ...
κοινως προβλεψημα οσα λες....

επιλογη σου βεβαια.its a free country.

...οσα λεει ο θωθ τα καταλαβαινω,σε διαβεβαιω
...οσα λεει ο θωθ τα καταλαβαινεις

αντε... "ξεκολα" δε θελω να τσακωθω μαζι σου,το ξαναλεω...

katiaΜέλος
25/02/2004, 19:57:19
ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ.ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ 2 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΗΔΗΤΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΛΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΑΠ'ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ TOPIC KΛΕΙΔΩΘΗΚΕ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

25/02/2004, 19:57:34
Κική,

να σε ρωτήσω κάτι; Ειλικρινά και πέρα από την αντιπαράθεση θέλω να μου απαντήσεις και πιστεύω ότι μπορείς.

Είσαι στον δρόμο... Είναι νύχτα... Κι εκεί που περπατάς ακούς ένα: "Βοήθεια, βοήθεια..." από μία γυναικεία φωνή και τρέχεις προς τα κει...

Συναντάς μία έντρομη και αναμαλλιασμένη γυναίκα κι έναν τύπο πεσμένο κάτω να κρατάει (να μην πω τί...) και να σφαδάζει.

Τί είναι το πρώτο που σου 'ρχεται στο νου;

"Α, την απαίσια! Γιατί κλώτσησε, η κάρια, το αθώο τ' αγοράκι;;;"

ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΜΙΛΗΣΕ Η ΑΤΜΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ Θ Ε Μ Α ...
ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΦΟΡΜΗ;;;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)