ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

toxotis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
UnseenΜέλος
23/01/2006, 13:03:06
ΤΡΟΜΕΡΗ πλάκα έχουμε!

Avallon... είδες; και η γαλάζια σφαίρα με πον-πον και δαντελίτσες σε περίμενε! Προσωπικά βρίσκω πολύ χαριτωμένη και απείρως χρήσιμη την αφέλεια σε έναν άνθρωπο και παρ' ό,τι δεν μου πολυφαίνεται ίσως, προσπαθώ πολύ να ξαναβρώ τη δικιά μου....

Βρε τοξοτίνα αδύνατον να μπω κι εγώ στο .in να δω το mail μου και τη φωτογραφία σου! Ο επιμένων όμως... θα νικήσει!

Καλό μεσημέρι
Unseen

******* By Art we live *******

galazia_sfairaΜέλος
23/01/2006, 14:02:23
ΟΛΟΙ τελικα γνωριζόμαστε έτσι?
Εύχομαι να εχουμε ένα όμορφο απόγευμα,εδω φυσαει τόσο πολυ που φοβαμαι μην πεταξω....

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

23/01/2006, 14:10:22
Avallon έπρεπε να το ονομάσεις<< hot energy group>>. Από το πρωί μπαινοβγαίνω στο φόρουμ και κυκλοφοράω με ένα χαζό χαμόγελο που μου έμεινε απο εχθές.
Παιδί μου δεν σε φανταζόμουν απολιφάδι αλλά λίγο πιο μινιόν και με αρκουδάκια. Κάτι σαν τα ρούχα του Lapin. Επηρρεάστηκα προφανώς απο τις ατραπούς...Πάντως με τον Μορφέα δεν μοιάζεις καθόλου χι χι χι.

Γαλάζια σφάιρα ξέρεις κανένα πατριώτη σοβαρό και εντελώς νορμάλ?
Δεν ξέρω πως βγαίνει όλη αυτή η σοβαροφάνια... Μάλλον επειδή απαντάω στα γραφόμενα που βλέπω και οχι στα άτομα, όπως κάνω τώρα, μια και δεν ήξερα κανέναν πρίν απο την μοιραία συνάντηση.
Μην ακούς τι λένε. Με είπαν ορθολογιστή επειδή όταν άκουσα οτι έχεις πονοκέφαλο είπα να σου πούνε να πάρεις ένα lonarid για να είμαστε σίγουροι και μετά να δοκιμάσεις τους καθαρισμούς κλπ.

Unseen η φράντζα φταίει που μπερδέυει. Την έχω ειδικά τοποθετημένη για να σκεπάζει το τρίτο μάτι μου.Φτάνουν όσα βλέπω με τα άλλα δύο...
Καλά την άλλη φορά να δείτε τι θα σας λέω...

Toxotis Το όνομα μου είναι Ελένη. Ο γιός μου είναι ταυράκι σαν την κόρη σου. Πολύ πεισματάρικα Ε?

Φοβάμαι οτι ο Μορφέας θα θυμώσει που μετατρέψαμε το θέμα του απο
<< Ενεργειακές ασπίδες >> σε << εικονική πραγματικότητα και ριάλιτι>>.

Πάντως Μορφέα δεν έχεις παράπονο, σαν πασά σε είχαμε...

Φιλάκια σε όλους ...

toxotisΜέλος
23/01/2006, 14:17:39
Aν έχουμε πλάκα λέει...!!!

Το παλιο-in.gr σέρνεται σήμερα! Κι εγώ κατάφερα να στείλω μέχρι τώρα μόνο στους μισούς το mail!

Μόνο η γαλάζια σφαίρα ξέρω ότι το έλαβε!

Αλλά δεν θα του περάσει!-Καλά έ,
είπαμε μη μας ξαναβάλετε να παίξουμε who is who, θάλασσα τα κάναμε!
Ας παίξουμε taboo να κερδίσουμε και κανένα πόντο!

galazia_sfairaΜέλος
23/01/2006, 14:19:02
Πασας με τα ουλα του χαχα
Αχ Μωυση μου άντε παιδι μου άντε....μίλα
Ναι βρε Ενστουλα ειπες να παρω Lonarid χαχα ποτε στην ζωή μου δεν το πηρα ,κανα depon ίσως ...παει ο πονοκεφαλος τον κατατροπωσα κι οπου φυγει φύγει!Εχω μαθει εγω ....
Μορφεααααααααααααααα
Το θεμα του ειναι ασπιδες αγαπης!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

toxotisΜέλος
23/01/2006, 14:22:33
Τι μου λες τώρα για χαζό χαμόγελο,
εγώ έχω ξεραθεί από τα γέλια-άσε που παράτησα τη δουλειά μου για να μπαινοβγαίνω στο internet, μπας και συνέλθει το in. και στείλω σε όλους σας το..."αυτόγραφο"

Και γράφουμε και όλες μαζί...

toxotisΜέλος
23/01/2006, 14:39:42
Φτου ξελευθερία!
Τα κατάφερα τώρα έχω στείλει σε όλους σας "αυτόγραφα"

Ο "κοιλίτσας" είναι κομματάκι ντροπαλούλης και δεν βγήκε στη φωτο...

άσε τώρα που το σκέφτομαι έπερεπε πρώτα να σας στείλω μία μόνο την κοιλιά σε αμφάς και προφίλ και μετά να κάναμε τα αποκαλυπτήρια...

23/01/2006, 21:04:04
Κορίτσια για μαζευτείτε γιατί θα μας πάρουν στο ψιλό!
Ασχετο... βλέπει καμμιά σας την φωτογραφία που έχω στην ψηφιακή μου υπογραφή... ή τέλος πάντων την βλέπατε πριν και τώρα δε τη βλέπετε?

Προσέξτε τι θα πείτε... γιατί έχω τα νεύρα μου σήμερα...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
toxotisΜέλος
23/01/2006, 22:25:19
Καλά καλά δεν απαντάω....

ε, τώρα να μην πω πως δε βλέπω τίποτα....ένα κουτάκι με χ βλέπω

όχι που δε θα σου 'λεγα

toxotisΜέλος
23/01/2006, 22:31:29
Αν δεν κάνω λάθος η Πυραμιδούλα δεν πρέπει να έλαβε το μύνημα γιατί είχα επιστροφή για άγνωστο παραλήπτη.

Αν θέλεις μου δίνεις το σωστό mail...
φιλάκια πολλά