ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ---Kάτι σαν ημερολόγιο.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ---Kάτι σαν ημερολόγιο.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

galadriel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
07/11/2005, 18:49:27
Ελα μου?

ποιο δεν περίμενες από μένα Valnta? το χιούμορ είναι χιούμορ εκ των υστέρων?

του "προβλήματος"? του ποιου "προβλήματος"?

το δικό σου ήταν χιούμορ, και το "άσε μας στο ντέρτι μας" τι ήταν?

γιατί περίμενες κάτι? το οτιδήποτε?

το ζήτημα καλή μου είναι ακριβώς αυτό! πως κι εγώ περίμενα πως οι μεταξύ μας
ερωταπαντήσεις γίνονται όχι επί προσωπικού αλλά με την διάθεση καθαρίσματος
αντιλήψεων λανθασμένων για όλους μας... δεν έχει καν σημασία αν μπροστά από
κάθε ποστ γράφει Valnta ή Galadriel... θα μπορούσε να ήταν ανάποδα...

ναι, πράγματι, σε μέρες έγινα διπλή! δέχομαι συγχαρητήρια! (να ζητήσουμε μήπως
για κουμπάρους τους διαχειριστές του φόρουμ ντάρλινγκ?)

αυτά....

με εννοήσατε? ντίαρ?

φιλούπες! (γιατί είμαι στα πολύ κέφια μου τελευταία)

G.

bitch and bites

7thThiefΝέο Μέλος
07/11/2005, 18:54:12
quote:
μάλιστα... μου απαγορεύετε να γράφω κύριε μου?

Αυτό κατάλαβες ρε Valnta ? Τι να σου πω ρε συ ?

Τσαντίστηκα! Ο "μουσιού" πάει να ξυρίσει το μούσι του και πάει να πάρει το βραβείο του.

Deva Parinito

Edited by - 7thThief on 07/11/2005 18:58:27

07/11/2005, 19:21:00
Mα... τι λες?
γιατί δεν καταλαβαίνω...
nada!!

[Ελα μου?
ποιο δεν περίμενες από μένα Valnta? το χιούμορ είναι χιούμορ εκ των υστέρων?

του "προβλήματος"? του ποιου "προβλήματος"?

το δικό σου ήταν χιούμορ, και το "άσε μας στο ντέρτι μας" τι ήταν?]

το εκ των υστέρων δεν το έπιασα.. αν ευκαιρήσετε να μου το κάνετε κ αυτό λιανά/
μαζί με τα υπόλοιπα που σας ζήτησα κ με γράψατε...
είπα πουθενά ότι το "άσε μας στο ντέρτι μας" δεν ήταν χιούμορ??

κ για να γίνω κατανοητή--γιατί αρχίζω κ βαριέμαι κιόλας..
δεν περίμενα από σένα να μου πεις να μην γράφω
γιατί όταν σου είχε γίνει παρόμοια παρατήρηση είχες ενοχληθεί

θυμάσαι ή ...?

[ναι, πράγματι, σε μέρες έγινα διπλή! δέχομαι συγχαρητήρια! (να ζητήσουμε μήπως
για κουμπάρους τους διαχειριστές του φόρουμ ντάρλινγκ?)]

αλλού κόλλαγε το τραγουδάκι... αλλά τέλοσπάντων...
δεν γίνεται όλοι να καταλαβαίνουν τα πάντα...

κ συ deva από αυτά που έγραψα//αυτό κατάλαβες??

**βασικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θιχτήκατε.....
εγώ έγραψα κάτι άσχετο--μου απάντησε η g. κτλ κτλ...

κ αυτό να μου το κάνετε λιανά κάποια στιγμή παρακαλώ....

αυτά//καλό σας βράδυ
γουτσου γούτσου
κ όλα τα σχετικά!

07/11/2005, 19:23:19
καλά,

φιλάκια και γούτσου και σε σένα

το ξεφτιλίσαμε στην ανάλυση το πράμα...

G.

bitch and bites

7thThiefΝέο Μέλος
07/11/2005, 20:47:58
quote:
εγώ έγραψα κάτι άσχετο

Άσχετο είναι αυτό ρε Valnta ?

quote:
morgana-οδυσσέας...
|
|
|
λες να 'ναι deja-vu?
|
|
|
|
λες να 'ναι deva-vu?

Ή εγώ είμαι αόμματος, ή εσύ είσαι αόρατος.

Και να σου πω και κάτι ρε Valnta ? Άμα θες να το αναλύσουμε κιόλας, πες μου τι εννοείς με αυτό το πόστ σου. Άντε ντε, άντε να σε δω! Άμα έχεις λόγο, τι τον κρύβεις κυρά μου ? Έλα να παίξουμε με ανοιχτά χαρτιά, και αν έχεις δίκιο, εγώ πρώτος θα βγάλω ένα πανό που θα λέει πως έκανα λάθος.

Αν έκανες χιούμορ, εντάξει, ποιο το πρόβλημα ? Κι εγώ με την galadriel, χιούμορ κάναμε. Όλα καλά δηλ. Χιούμορ ο ένας, χιούμορ κι ο άλλος. Αν δεν έκανες χιούμορ όμως και υπονοούσες κάτι, ε, πες το μας κι εμάς ρε αδελφέ, για να μιλάμε Ρωμεϊκα δηλ. και να καταλαβαινόμαστε.

Τέλος πάντων ρε συ Valnta, ημερολόγιο είναι αυτό κι έτσι θα συνεχίσω να το βλέπω. Δεν θα σου απαντήσω ξανά. Άμεσα δηλ, έμμεσα, θα σε τσακίσω.

Φιλικά,
Deva Parinito

Edited by - 7thThief on 07/11/2005 20:58:39

7thThiefΝέο Μέλος
07/11/2005, 22:36:53
Βράδυ...

H νέα ψηφιακή υπογραφή μου έρχεται ως πιστός ακόλουθος αλά Σάντσο Πάντζα ενός Δονκιχωτικού παλαβιάρη λόγου που ξέρατε ως τώρα. Από σήμερα, παρ’ ότι ακόμη δεν έχω σταθερό λογαριασμό και μπαινοβγαίνω απ’ τους φωταγωγούς μιας σπηλιάς, η υπογραφή μου αλλάζει, δηλώνοντας πως μετά τον λόγο, η πράξη ακολουθεί την πιστότητά του.

Προέρχεται από έναν πολύ σημαντικό στιχουργό, κατ’ εμέ, τον Οδυσσέα Ιωάννου, της νεότερης γενιάς του ελληνικού τραγουδιού. Οι φράσεις «Στα είπα όλα. Φίλα με τώρα», υπάρχουν στο ρεφρέν του τραγουδιού «Στα είπα όλα» που ερμηνεύει ο Σωκράτης Μάλαμας, σε μουσική του Μίλτου του Πασχαλίδη, από την νέα δισκογραφική δουλειά του τελευταίου με τίτλο «Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος».

Υπαίτιος για το πρώτο άκουσμα είναι ο Χρήστος Κ. – τον ευχαριστώ εκ βαθέων – ο οποίος μου έβαλε να ακούσω το συγκεκριμένο τραγούδι, προτού φάμε τον πατσά στην Λάρισα. Τον ευχαριστώ και γι’ αυτό.

Μεταξύ των δύο φράσεων που – σημειώστε – έχουν τον ίδιο αριθμό λέξεων, υπάρχει τελεία και όχι κόμμα. Αυτό σημαίνει το τέλος μιας στιγμής και την αρχή μιας άλλης. Το τέλος μιας λογικής και την αρχή ενός συναισθήματος για τις συγκεκριμένες φράσεις. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί δείχνει ακριβώς την στιγμιαία μετάβαση του λόγου σε αίσθημα, του νου σε καρδιά, που συνοδεύεται από εκείνο το σπάσιμο στο τζάμι του συστήματος πυρασφάλειας που μας κρατά «ασφαλισμένους» από την φωτιά του έρωτα, που έλεγα κάποτε. Τα σπρίγκλερς ενεργοποιούνται και μετά, όλα δείχνουν πως η φωτιά θα σβήσει. Θα σβήσει ? Όχι. Ποτέ μου δεν το πίστεψα αυτό. Δεν σβήνει ο έρωτας. Απλώς, μετουσιώνεται.

Ύστερα, το «φίλα με τώρα», υποδηλώνει και πως ό,τι πέρασε, περνάει, και το φιλί ή η φιλία, αν θέλετε καλύτερα, είναι βασική προϋπόθεση των ανθρωπίνων σχέσεων, είτε αυτές συνάπτονται σε ένα φόρουμ, είτε πρόκειται για ερωτικές, με πιο, ας πούμε, ισχυρούς δεσμούς. Άλλωστε, το λέει και ο Μανώλης σ’ ένα τραγούδι του - «Φίλος να γίνει η αγάπη μας» - εννοώντας ακριβώς αυτό. Δυο άνθρωποι που αποφασίζουν να ζήσουν μαζί, ναι, εντάξει, αγαπιούνται δεν λέω, αλλά θα πρέπει να είναι και φίλοι. Είναι πολύ όμορφο αυτό, αν εμπεριέχεται σ’ αυτό το μυστήριο που λέγεται «Αγάπη» και χαρά σ’ αυτούς που θα το καταφέρουν...

Να ‘στε καλά,
Deva Parinito

Στα είπα όλα. Φίλα με τώρα.
08/11/2005, 03:55:50
So where were the Spiders
While the flies tried to break our balls

Ο ΝΤΙΟΡ ΚΙΧΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΤΣΕΖ ΠΑΤΣΑ...ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΑΛΤΩΝ.

quote:
θα σε τσακίσω.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η DB:
ΧΑΡΤΙ...ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΖΩ...ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΤΙ.
ΚΟΙΤΑ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) (BUS ΚΑΙ) ΝΑ ΔΕΙΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΣΑΚΙΣΕΣ ΕΝΑ ΠΑΤΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

ΡΕ BUS ΚΑΙ ΣΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ;
ΞΕΡΩ ΓΩ;
ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ...ΟΧΙ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΑΖΛ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ...ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΝΤΙΟΡ.

ΠΡΙΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ...ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΛΗ...ΠΟΣΟΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΩ;
ΑΦΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΑΡΤΙΝΑ.
ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ...ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΘΑ ΤΡΩΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΠΙΑΤΑ ΠΑΤΣΑ...ΑΘΑΝΑΤΕ ΒΕΓΓΟ.

..

08/11/2005, 09:07:55
Μάλιστα....
Ημερολόγιο είπαμε είναι εδώ, έ?
Γιατί κάπου χάθηκα στην μετάφραση του.

In anticipation of my resurrection...

08/11/2005, 11:22:48
Οι ερωταπαντήσεις και ο διάλογος αυτού του τύπου είναι ένα φθηνό και καθόλου εντυπωσιακό κατασκεύασμα Deva και galadriel. Τι προσπαθείτε να καταφέρετε; να επιδείξετε όσο το δυνατόν περισσότερη εφευρετικότητα στον τομέα της ηλιθιότητας; Είτε ναι είτε όχι, γίνεστε κουραστικοί και γελοίοι. με δύο λέξεις, είστε ενοχλητικοί.

quote:
Δεν θα σου απαντήσω ξανά. Άμεσα δηλ, έμμεσα, θα σε τσακίσω.

Γιατί δεν απαντάς άμεσα; Επειδή η αλήθεια σου είναι σαν το φως του ήλιου και φοβούμενος μην κάψει, αραδιάζεις φτηνιάρικες φιλοσοφίες που εσωκλείουν ....το βαθύτερο νόημα; Η μήπως να υποθέσω πως το ....''θα σε τσακίσω'' είναι αλληγορικό;

Χορτάσαμε από τρίχες στα forums εδώ και κάτι χρόνια,

....αυτό το μοντέλο είναι πλέον κλασικό.
Λίγο κλαψομ*ύνιασμα, λίγη αδικία, λίγη επανάσταση, λίγη φτηνιάρικη φιλοσοφία και στο τέλος αφού όλα τα παραπάνω δεν πιάσουν τόπο, αρχίζουμε την παιδική χαρά, με μια ακροαριστερή χροιά – συνταγή δοκιμασμένη.

Δέν την κατανοώ αυτήν την....σχολή. δεν κατανοώ την βασική αρχή της .....''εάν δέν μπορώ να τους κάνω να με καταλάβουν, θα τους κάνω μπ*υρδέλο.''

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 08/11/2005 11:27:23

08/11/2005, 11:31:25
quote:
το ξεφτιλίσαμε στην ανάλυση το πράμα...

Ελπίζω αυτή σου η δήλωση να είναι και η έναρξη της διαδικασίας παύσης αυτού του καρνάβαλου που ξεκινήσατε εσύ και ο Deva.

Άνθρωπος δίχως μνήμη, άνθρωπος δίχως μέλλον

08/11/2005, 11:36:53
quote:

quote:
εγώ έγραψα κάτι άσχετο

Άσχετο είναι αυτό ρε Valnta ?

quote:
morgana-οδυσσέας...
|
|
|
λες να 'ναι deja-vu?
|
|
|
|
λες να 'ναι deva-vu?

Ή εγώ είμαι αόμματος, ή εσύ είσαι αόρατος.

Και να σου πω και κάτι ρε Valnta ? Άμα θες να το αναλύσουμε κιόλας, πες μου τι εννοείς με αυτό το πόστ σου. Άντε ντε, άντε να σε δω! Άμα έχεις λόγο, τι τον κρύβεις κυρά μου ? Έλα να παίξουμε με ανοιχτά χαρτιά, και αν έχεις δίκιο, εγώ πρώτος θα βγάλω ένα πανό που θα λέει πως έκανα λάθος.

Αν έκανες χιούμορ, εντάξει, ποιο το πρόβλημα ? Κι εγώ με την galadriel, χιούμορ κάναμε. Όλα καλά δηλ. Χιούμορ ο ένας, χιούμορ κι ο άλλος. Αν δεν έκανες χιούμορ όμως και υπονοούσες κάτι, ε, πες το μας κι εμάς ρε αδελφέ, για να μιλάμε Ρωμεϊκα δηλ. και να καταλαβαινόμαστε.

Τέλος πάντων ρε συ Valnta, ημερολόγιο είναι αυτό κι έτσι θα συνεχίσω να το βλέπω. Δεν θα σου απαντήσω ξανά. Άμεσα δηλ, έμμεσα, θα σε τσακίσω.

Φιλικά,
Deva Parinito

Edited by - 7thThief on 07/11/2005 20:58:39

Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους κ να τελειώνει αυτή η αηδία, θα στα πω "ρωμέικα" deva-έτσι όπως ακριβώς τα ζήτησες. Έχεις δίκιο. Το μήνυμά μου δεν ήταν άσχετο, ήταν κακή η διατύπωσή μου. Αυτό που ήθελα να πω ήταν γιατί θιχτήκατε από αυτό το μήνυμα. Κ επειδή δεν το καταλάβατε, να σας το εξηγήσω. Μου θυμίσατε το ζευγάρι morgana-οδυσσέας. Δεν είναι κακό. Ερωτευμένα παιδιά ήταν κ αυτά. Τόσο απλό. Αναλαμβάνω λοιπόν την όποια ευθύνη έχω πάνω στο προηγούμενο.

Από δω κ πέρα....
η G. έγραψε ένα ωραίο κειμενάκι για ηδονοβλεψίες κ τα πήρα λίγο, γιατί ξέρετε, δεν είσαστε σπίτι σας για να μιλάτε για ηδονοβλεψίες/δημόσια κάνετε ότι κάνετε.

κ εκτός αυτού τα μηνυματάκια σας είναι γεμάτα ηλίθιες σπόντες που (απ'ότι καταλαβαίνω εγώ) έχουν σκοπό κάποιο άλλο μέλος. Αν είστε μάγκες να τα πείτε κ σεις ρωμέικα. Αν κάνω λάθος... κ πάλι να τα πείτε ρωμέικα.

μια κ άρχισα να γράφω έχω κ κάποιες απορίες...
Γιατί θες πίσω το λογαριασμό σου? Δεν τέλειωσες τη δουλειά σου?
Εσύ δεν έγραψες ότι ήσουν εδώ για κάποιο σκοπό? Τον πέτυχες? Μπράβο σου!
τώρα τι ακριβώς θες?

Αυτά είχα να πω...
Το "θα σε τσακίσω"----->αχαχαχαχαχαχ (αλα μάνος)

Καλημερούδια σας... καραψωνάρες μου!

*αμαλία!! θα σε παρακαλέσω κάποια στιγμή (αύριο-μεθαύριο) να μεταφέρεις το παρών στη σαλάτα. Merci!

08/11/2005, 15:32:52
Kαρδούλες Καλημέρα,

΄Ηταν μιά υπέροχη λογοτεχνική βράβευση. Ακόμα και κάποιοι καθηγητές μου ήταν εκεί. ΄Εκανε ψυχρούλα αλλά μέσα στις Εσπερίδες ήταν τόσο ζεστά. Χαίρομαι που κάποια παιδιά από εδώ ήσαν εκεί. ΄Ομορφα όλα. Τρυφερή παρεούλα, είχα και λίγο τρακ. Η εικοστή μου βράβευση και είπαμε, το χρηματικό έπαθλο πήγε εκεί που έπρεπε. Κρασί στα χείλη απαγγελίες καρδιάς χρώματα αναμμένα κεριά δυό χείλη πιστά πάνω στα μάτια μου και οι λατρεμένοι φίλοι σύμβουλοι συνοδοιπόροι. Μαζί η μοναδική συνεργάτιδα και φίλη μου Πέννυ λαμπρή σκηνοθέτης κι όχι μόνο, ρε τέρας τι ατάκες έριχνες! Και οι συντελεστές της εκπομπής που πήραμε στην ΕΡΤ. ΄Ολα γλυκά, και όλα τα χρωστάω στον ΕΝΑΝ.
Ο Γιώργος η ΄Αννα ο Νικήτας ο Πέτρος ο Μανώλης η Ελένη η ΄Ελενα, πόσους να αναφέρω. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Σωτήρη, στην υγειά σου όσο ζω θα πίνω την πρώτη γουλιά από το κάθε κρασάκι που θα μου γλυκαίνει την γεύση. Στο ορκίζομαι.
Μου είπε πως κάποιοι γεννιούνται και πεθαίνουν ορφανοί από συνείδηση μου είπε γιά καποια πορνεία ψυχών που ως κόκκινο φωτάκι προβάλλουν μόνο τη λάβα που ξερνάει το μίσος και η ζήλεια τους και συνήθως σε αυτά τα πορνεία μου τόνισε πως δεν πληρώνονται αλλά πληρώνουν λόγω σηψαιμίας συναισθηματικής προφανώς. Κάτι κατάλαβα φίλε. Αλλά και να μην, μου αρκεί που ήρθες με ένα λευκό λουλούδι.
Με έκανε και σύρθηκα στα χέρια λέγοντάς μου πως άλλες γυναίκες κάνουν τους άντρες κερατάδες κι άλλες βασιλιάδες εξηγώντας μου πως ανήκω στην δεύτερη κατηγορία. ΄Οχι παίζουμε. Ο άντρας είναι ιερό πλάσμα βρε, θέλει φροντίδα λατρεία ζεστασιά πίστη πάθος και εμπιστοσυνη, και πως η τραγικότερη μυωπία δεν είναι άλλη παρά αυτή της ψυχής. Δεν γιατρεύεται. Ούτε αυτό το έπιασα ακριβώς αλλά άσε. Εν καιρώ...
Δεν πολυκατάλαβα γιατί μου τα είπε ο φιλαράκος Σωτήρης αλλά όταν μου μίλησε γιά μάσκες που πέφτουν με ενέπνευσε να γράψω ένα ποιηματάκι. Δυστυχώς λαικοφέρνει οπότε δεν μπόρεσα να το διαβάσω εκεί. Αλλά είναι σωστό. Ευχαριστώ τους πάντες και ιδιαίτερα τον άγγελό μου τον άνθρωπο που με στηρίζει πάρα πολύ καιρό όχι ως δεκανίκι αλλά ως άντρας που τιμά λόγια πράξεις στιγμές υποσχέσεις λάθη μου, και παντελόνια. -Σου πάνε τα τζήν. Μη κολώνεις. Ακόμα και στο Χίλτον με τζήν θα σκάμε μύτη-.

Σας ευχαριστώ όλους.
Επαναλάμποντας
αγκαλιάζοντας το φως
της ζωής
των καιρών
των φίλων
του άντρα μου
και της ευτυχίας.

Ακολουθεί το άσμα.Μωρό αγαπάμε αληθινά μόνον όταν αγαπάμε χωρίς λόγο.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

08/11/2005, 15:39:19

΄Οταν πέφτουνε οι μάσκες...

΄Οταν πέφτουνε οι μάσκες
κάποιοι χάνουνε τις μάσες
των δακρύων ουτοπίες
ερινύων αυπνίες...

΄Οταν πέφτουνε οι μάσκες
πετρωμένες οι ανάσες
σε εκπρόθεσμες αλήθειες
σακατεύονται οι συνήθειες.

΄Οταν πέφτουνε οι μάσκες
κλαίνε οι φωνές οι μπάσες
μυστικά και τετριμμένα
μες τις λάσπες ξεπλυμένα.

΄Οταν πέφτουνε οι μάσκες
της ψυχής πικρές οι [πάσες]
πρώην νυν μεράκι το ΄χω
οι σωστοί να βρίσκουν στόχο.

΄Οταν πέφτουνε οι μάσκες
επιβάλλονται οι μάγκες
σε αρπάνε απ΄το χέρι
στη ζωή στήνουν καρτέρι.

΄Οταν πέφτουνε οι μάσκες
οι φωτιές στάζουν ανάγκες
κλεισ΄την πόρτα στα χαμένα
δώσου στα ευλογημένα.

΄Οταν πέφτουνε οι μάσκες
τότε αρχίζουνε οι πλάκες
ψέμα πλάνη και φινάλε
γειά σου έρωτα μεγάλε.

Μεγάλο σουξέ.

Βρε όταν πέφτουνε οι μάσκες
κάποιοι χάνουνε τις [μάσες]
σαν καθρέφτες ραγισμένοι
ξεθωριάζουν πεθαμένοι...
Μεγάλο σουξέ.

Α.Ρ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

08/11/2005, 17:32:38
τις τελευταίες μέρες έχω μια απίστευτη ναυτία*
γι'αυτό θα κόψω το πολύ μπλα-μπλα + θα το ρίξω στις εικόνες

|
|
|
|

|
|
|
|

|
|
|
|

|
|
|
|

|
|
|
|

*στην αρχή της "Ναυτίας" υπάρχουν κάποιοι προβληματισμοί για
το τι πρέπει να γράφει κάποιος σ'ένα ημερολόγιο//
αν τα γεγονότα είναι αρκετά σημαντικά για να γραφτούν
ή αν τους δίνουμε αξία μόνο κ μόνο για να γράφονται...
σκέψη προς επεξεργασία....

"A place where there isn't any trouble.
Do you suppose there is such a place Toto?
There must be. It's not a place you can get to by a boat or a train.
It's far, far away. Behind the moon, beyond the rain."
Valnta----> as Dorothy

08/11/2005, 18:20:40

προσπάθησα να βρω τον μάγο του Οζ αλλά...fiasco!
American McGee σε άλλη ιστορία λοιπόν....

|
|
|
|

|
|
|
|

|
|
|
|

"What would you do with a brain if you had one?"
Valnta----> as Dorothy

08/11/2005, 18:23:52
Eίχα κάποτε, μία συνομιλία με μία φίλη (ως τέτοια την βλέπω εγώ τουλάχιστον) για το Κάρμα...
αυτό είναι αληθές λοιπόν, είναι μία κλασσική διαδικασία που η Δράση ενεργοποιεί Αντίδραση...

πολλές φορές, χτυπώντας το χέρι μας στο ξύλο, ο πόνος που νιώθουμε δεν είναι παρά το Κάρμα
εκείνης της στιγμής... το ξύλο πυκνότερο ως υλικό απ' το χέρι μας, επιστρέφει τους κραδασμούς
και το χέρι μας αυτό το ερμηνεύει ως πόνο...

αυτού του είδους η αντίδραση όμως, δεν είναι πάντα ορατή και (σχεδόν) ταυτόχρονη σε κάθε
Δράση μας... πολλές φορές μάλιστα, δεν προέρχεται καν από το "αντικείμενο" της δράσης μας...

μοιάζει να έρχεται από άλλο άσχετο για την φυσική μας συνείδηση μέρος και αιτία....

να ζούμε, να υγιαίνουμε και να αλληλεπι-Δρούμε λοιπόν φιλενάδα (αν με ακούς από κει που είσαι)

Galadriel

Σημ: το παρόν αποτελεί ημερολογιακή καταγραφή και ΔΕΝ είναι απάντηση σε κανέναν και τίποτα από τα παραπάνω

bitch and bites

10thThiefΝέο Μέλος
08/11/2005, 19:36:11
Τρίτη, 8 του Νοέμβρη, 2005, Θεσσαλονίκη.

Στην αυταπάτη μέχρι τέλους
και στην Αλήθεια ως την σταλιά,
Θα ‘μαι άγγελος με τους αγγέλους,
θα ‘μαι σκυλί με τα σκυλιά.

Όσοι αποφασίσουν να με βάλουν δίπλα τους, μέσα τους ή και ‘γω δεν ξέρω που, να ξέρουν, πως αργά ή γρήγορα, θα έρθουν αντιμέτωποι με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αν γελάσουν αντικρίζοντάς τον, θα δουν την Ανοησία των ανθρώπων. Αν κλάψουν, θα δουν το τίποτε της Αλήθειας. Αν δεν συμβεί, ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο, θα παραμείνουν αυτοί που ήταν.

Deva Parinito

Υ.Γ Ο ένατος κλέφτης (9thThief) κάπου έχασε τον δρόμο του...

Στα είπα όλα. Φίλα με τώρα.
09/11/2005, 00:40:06

...ήρθε σήμερα δίπλά μου ένας κυριούλης (δεν είναι υποτιμητικό, χαϊδευτικό είναι) και μου είπε ότι έρχεται από τα περιβόλια της Κατερίνης... κουρασμένος φαινόταν, αλλά ορεξάτος και χαρούμενος... μάλλον έτσι πρέπει να είναι γενικά στη ζωή του...

άνοιξε μια μεγάλη τσάντα και μου έδωσε τρείς χρυσούς αψεγάδιαστούς λωτούς... όμορφα φρούτα με ιδιαίτερη γεύση... κάπως προσωπική... κάπως περίεργα ερωτική... κάπως...

ήθελα να του πω πως δεν ήταν ανάγκη να μου τους δώσει, αλλά ειχε κάτι στο βλέμμα του... σαν να μου έλεγε "ήθελες κάτι να συμβεί, ορίστε..."

ήθελα κάτι να συμβεί... και κάτι συνέβει... τα πράγματα έχουν την τάση να παραμένουν ίδια... και την ροπή να αλλάζουν όταν δεν θέλεις να αλλάξουν...

.
.
.
@rwen the grandaughter of Galadriel...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

09/11/2005, 11:03:05
Ο τίτλος της εκπομπής μου με την Πέννυ μου, στην ΕΡΤ, -προτιμότερη η Αθήνα μας- καλό ημερολόγιό μας, θα έχει την λέξη ΟΙΩΝΟΙ...
΄Ετσι απλά.

Οιωνοί.

Κνήμες σπαθιά
στέρνο αχιβάδα
μία σφίγγα, ή πυρκαγιά τάχα;
θύμησης φιλιά
μάτια ερωτικά
μαγνητικά πεδία
τ΄άστρα σου.
Ριζώνεις
όλα τ΄άλλα
εξορίζονται
εξανεμίζονται.

Α.Ρ.

09/11/2005, 12:11:23
To κλειδί της εκδήλωσης σε αυτή την γη είναι η συνείδηση πως τα πάντα έχουν ήδη συμβεί...

καμμία "επίκληση", και κανένα "ξόρκι" δεν μπορεί να κάνει τίποτα από μόνο του ( και σίγουρα όχι εξ'αιτίας αυτών)... μία ολοκληρωμένη συνείδηση που υφίσταται μόνο στο Εδώ και στο Τώρα, μπορεί να κινητοποιήσει ολόκληρο το Σύμπαν... πως το λέγε? "πίστη όση ένας κόκκος άμμου αρκεί για να μετακινήσετε βουνά"...και Τον σταύρωσαν...

χε χε... ουδείς προφήτης στον τόπο του...

Galadriel, bewitched

bitch and bites