ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σεξ . Ο τεράστιος μοχλός πίεσης. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Σεξ . Ο τεράστιος μοχλός πίεσης. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

steelspring31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
steelspringΜέλος
10/10/2003, 07:45:24
Πέρα απο το γεγονός ότι έχουν στηθεί τεράστιες βιομηχανίες που παράγουν προιόντα σχετικά με το σέξ, παρατηρούμε ότι διαμορφώνονται αντιλήψεις περί αυτού που απο τη μιά μεριά το περιπλέκουν όλο και περισσότερο σαν μέρος της κοινωνικής δραστηριότητας ή σαν κομμάτι του δούναι και λαβείν μεταξύ ανθρώπων.
Έχουν χτιστεί θεσμοί , νόμοι, παραδόσεις , συνήθειες, πάνω σε ένα θέμα που πρωτίστως αποτελεί τον μεγαλύτερο μοχλό πίεσης.
Η πίεση αυτή συνήθως εκδηλώνεται με το "το έχω αλλά δεν του το δίνω αν δεν ........." στην γυναικεία σκέψη, ή στην αντρική "Πρέπει να κάνω κάτι, μπακούρης θα είμαι...;"
Το αποτέλεσμα είναι να χρησιμοποιείται το σέξ σαν μοχλός εκβιασμού ,να καθαγιάζεται όταν συμβαίνει για τον ένα λόγο,και να αποτελεί ντροπή όταν γίνεται για τον άλλο.
Θα ήθελα τις απόψεις σας.

MasvidalΜέλος
11/10/2003, 16:56:05
Δυστυχως η ερωτικη συνευρεση (δεν μου αρεσει ο ορος seχ=φυλλο).
Και τι σημαινει "κανουμε sex" ? Ειναι σαν να λεμε "κανουμε σπανακοπιτα"?
Η ερωτικη συνευρεση λοιπον απο Θειο δωρο εχει καταντησει καταναλωτικο προιον (καλωσηρθατε στην νεα εποχη).
Μοχλος πιεσης ? Ναι.Συμφωνω.
Οργανο αυτοεπιβεβαιωσης ? Ναι.
Χαθηκε η ουσια.Δεν ειναι απλα ενωση δυο κορμιων.Ειναι ενωση δυο κοσμων,δυο ψυχων.Αν το δουμε ετσι,μονο τοτε θα καταλαβουμε και κυριως θα απολαυσουμε τον ερωτα ........!

Edited by - Masvidal on 11/10/2003 16:56:49

MasvidalΜέλος
11/10/2003, 17:00:41
Ειναι μια ΨΥΧΟσωματικη διαδικασια.Μην το ξεχναμε αυτο.
Μην το κανουμε λες και αποσπαμε ενα προιον απο τα ραφια των υπερ αγορων.Δεν ειναι τοσο απλο.Η ερωτικη συνευρεση θελει πανω απ'ολα ψυχικη επαφη και επικοινωνια.Δεν παιρνει μερος μονο ενας.Χρειαζονται δυο.Και να ειναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ την στιγμη εκεινη.

11/10/2003, 18:36:50
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Ο "ΜΟΧΛΟΣ" ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.
ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ "ΟΧΗΜΑΤΟΣ" -ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...-
ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΚΟΡΥΦΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ"...ΤΙ ΤΑΝΤΡΑΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ! ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΛΕΣ!...

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗ ΑΝΤΙ ΜΟΧΛΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ/ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ...
ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ"+Τ'ΑΚΟΥΩ "ΒΕΡΕΣΕ"

ΦΩΣ!

Edited by - ΑΤΜΑ on 11/10/2003 18:38:07

steelspringΜέλος
11/10/2003, 20:36:31
quote:
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Ο "ΜΟΧΛΟΣ" ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.

Μόνο των ανδρών;;;;
Πρόβλημα κατάντησε τελικά.
Τι να κάνουμε ,βιολογία είναι αυτή , παλεύεται εύκολα;

Παρόλα αυτά τον μοχλό δεν τον θέτει ο άντρας, αλλά η κοινωνία, η βιομηχανία, και ναί!! , οι γυναίκες που είναι επίσης θύματα αντίστοιχου μηχανισμού.
Αλλά άς χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον την λέξη "έρωτας" αντι για "σέξ"
και άς της δώσουμε μιά απλή έννοια , λιγότερο ποιητική , εννοώντας ένα καθημερινό φαινόμενο.
ΑΤΜΑ μή βιάζεσαι να κατηγορήσεις τους άντρες. Κατα βάθος κανένας δεν έχει ανάγκη τον άλλον γιατί οι άνθρωποι είναι αυτοτελείς .Το πρόβλημα είναι στην κουλτούρα και την "πληροφόρηση" που όλα τα θέλει εμπόριο.
Μasvidal έχω διαφορετική αντίληψη.
Δέν χρειάζεται καμμία ψυχική επικοινωνία , αρκεί να "γουστάρει" ο ένας τον άλλον.
Νομίζω ότι τα πολλά ψυχικά και επικοινωνιακά χαλάνε τη συνταγή και περιπλέκουν το θέμα με αποτέλεσμα να έχουμε ανθρώπους μπερδεμένους, απορρημένους, και στο τέλος αδιάφορους και ανέραστους.
Ούτε πιστεύω ότι είναι σωστό να χρησιμοποιείται σαν όργανο αυτοεπιβεβαίωσης ή ακόμα χειρότερα , μέσο "αυτοψαξίματος" και "την ψάχνω μέσω των άλλων" γιατι καταντάει διαστροφή πλέον.
Καήκαμε απο όλα αυτά και μυαλό δεν βάζουμε.

12/10/2003, 00:19:29
[ΑΤΜΑ μή βιάζεσαι να κατηγορήσεις τους άντρες]

ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΙ.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!
ΜΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕ ΑΓΑΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!
ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ /ΕΤΣΙ;)
ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΙ ΕΣΥ..[Κατα βάθος κανένας δεν έχει ανάγκη τον άλλον γιατί οι άνθρωποι είναι αυτοτελείς ]

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΙ, ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΕΙ /ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ "ΑΓΟΡΑΣΤΗ" -ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ-ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ"...
ΜΑ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ "ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΦΑΝΕΣ".
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΓΚΗ>>>ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ.
ΕΝΝΟΩ ΤΗ "ΜΗΤΡΑ"...(ΑΝ ΘΕΣ ΕΔΩ ΒΑΛΕ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ /ΕΣΤΩ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ:)
ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΣ "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ"
(ΑΝ ΠΩ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΘΑΣΕΙ ΟΛΑΚΕΡΗ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΑΓΕΛΗ...ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΗ ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ ΟΝΤΟΣ...).

ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ /ΓΕΝΝΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΛΕΥΡΟ"
ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ(ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ/ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ!...ΟΥΤΕ "ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ" ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΩΣ "ΠΑΡΑΜΥΘΙ" :)
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ Η "ΠΟΝΗΡΙΑ" ΚΑΙ Ο "ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ" ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ...

'Η ΑΛΛΙΩΣ/Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ...

ΚΑΘΟΤΟΥ ΟΠΥ ΑΝΔΡΑΣ ΑΡΗΣ/ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΠΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ ΕΙΡΗΝΗ

ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

(θα μου πεις που "κολαει" ο ερμης στο "ερμ-αφροδιτος"αντι του αρη !..χμ αυτο αλλη φορα η στο αλλο τοπικ..)
Ο ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ ΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΑΥΤΑΡΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ "ΓΥΝΑΙΚΑ" ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ "ΑΝΔΡΑ".

(εχεις δικιο με τη λεξη )ΠΡΟΤΙΜΩ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ "ΕΡΩΣ"/ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΦΘΗΝΗΣ "ΤΣΟΝΤΑΣ"/ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ/ΕΞΥΨΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ(ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΑΝ ΘΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ "Π" ΜΕ "Φ" ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ)ΚΟΛΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ / ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ/ΣΤΑΔΙΑΚΟ "ΑΔΕΙΑΣΜΑ"/ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΗΚΗ ΓΕΙΩΣΗ.
ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΙΑ ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ...

Η ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ/ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑ +Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.

ΧΜ...ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΗΡΘΕ ΕΡΩΣ.

ΦΩΣ !
Ατμα

steelspringΜέλος
12/10/2003, 12:31:53
quote:
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΓΚΗ>>>ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ.
ΕΝΝΟΩ ΤΗ "ΜΗΤΡΑ"...

Λυπάμαι , αλλά δεν θα μπορέσω να αποφύγω το σχόλιο.
Η ανδρική φυσική τάση για "διείσδυση" ανταποκρίνεται στην ανάγκη του άντρα να επανέλθει στην ερμαφρόδιτη κατάσταση, ή να ξαναγίνει έμβρυο;
Εκ του αποτελέσματος όμως ,μάλλον δίνει σε έναν άλλον οργανισμό την δυνατότητα να κυοφορεί δίνοντας έναν απο τους αρχικούς πυρήνες της ζωής .Το σπέρμα.

Ανήκω στην κατηγορία των ανδρών και όχι των "αρσενικών" (που παραπέμπει σε ζώα) γιατί έτσι γεννήθηκα και οφείλω να ζήσω σεβόμενος την βιολογία μου και την διαφοροποίηση μου απο έτερο φύλο. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν για τίποτα . Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου εμφυσήσει ενοχές για αυτό που σοφά η φύση με έπλασε.

Αγαπητή ΑΤΜΑ.
Απο τα λόγια σου βλέπω ότι θεωρείς τον¨"Ερμαφρόδιτο" σαν το πρότυπο της τελειότητας.
Τα πράγματα όμως είναι ακριβώς αντίθετα.
Ο Ερμαφρόδιτος ήταν ένα πρωτόγονο όν με χαμηλή εξέλιξη.
Στην πορεία τα φύλα διαχωρίστηκαν σαφώς σαν προιόν εξέλιξης και εξειδίκευσης κατα την φυσική ή Θεική σοφία.
Παρατηρείται ερμαφροδιτισμός μόνο σε ορισμένα είδη που είναι πολύ χαμηλά στην εξέλιξη (κάποια είδη εντόμων και πολλά φυτά).
Σκέψου το εξής παράδειγμα .
Παίρνουμε έναν άνθρωπο ο οποίος φέρει όργανα αναπαραγωγής και των δύο φύλων .
Όταν αυτος ο άνθρωπος αποφασίσει να κάνει ένα παιδί, θα αυτογονομοποιηθεί , θα αναπτύξει ένα έμβρυο το οποίο θα έχει έναν γενετικό τύπο πανομοιότυπο με τον γονέα του,θα κυοφορήσει και στο τέλος θα γεννηθεί ένας τέλειος κλώνος.

Μιλάς για ερμαφρόδιτο ΝΟΥ , και για ένα σώμα αυτάρκες , και λές ότι αυτό είναι καλό (ιδεώδης κατάσταση), και ότι η γυναίκα ευκολότερα μπορεί να το πραγματώσει.
Αυτό δεν δείχνει καταρχήν μια διάθεση απόρριψης του άλλου φύλου;
Δεν δείχνει την τάση για "αυτάρκεια" και απομόνωση;
Και τελικά αυτό δεν είναι το θέμα μας ;Ότι τελικά με το ένα και με το άλλο καταλήγουμε στην άρνηση του φύλου, στην αφυλία, ή σε μιά μορφή παραφυλίας ή ομοφυλοφυλίας δίνοντάς της μάλιστα και ιδεολογικό υπόβαθρο;
Δεν πρέπει να προσέξουμε λίγο;

12/10/2003, 22:10:07
(χμ!)
quote:
Μιλάς για ερμαφρόδιτο ΝΟΥ ,

ναι για το νου/
δεν εξιδανικευω ομως +ενα τετοιο κορμι/υπαρχει μια διαφορα
(ετσι θα ξεδιπλωσουμε την κουβεντα-μας...αργα.κι αυτο γιατι μελετω καποιο καιρο τωρα τη μεταφυσικη του φυλου...(σ'ευχαριστω για το timing του θεματος σου )

quote:
και για ένα σώμα αυτάρκες , και λές ότι αυτό είναι καλό (ιδεώδης κατάσταση), και ότι η γυναίκα ευκολότερα μπορεί να το πραγματώσει.
ναι.

quote:
Αυτό δεν δείχνει καταρχήν μια διάθεση απόρριψης του άλλου φύλου;
καθολου.δεν υπαρχει απορριψη, μα επιγνωση της ολοτητας μου.το ιδιο θα δεχτω απο ενα ασενικο απο απεναντι.το να εισαι αυταρκης δηλαδη να εμπεριεχεις ετσι απλα και σε απολυτη ισορροπια το γιν και το γιανγκ νομιζω πως ειναι αν μη τι αλλο παρα ενα φτασιμο στην τελειοτητα της μορφης-εξωτερικα δηλαδη σ'αυτο το σωμα που κουβαλαμε...η ομοιωσιν σου..-

quote:
Δεν δείχνει την τάση για "αυτάρκεια" και απομόνωση;
αυταρκεια ναι μα γιατι απομονωση;
αν προσεγγισες την ολοκληρωση σ'εκεινο το επιπεδο τι καλυτερο απο την ενωση μ'ενα αλλο αυταρκες σωμα στο επιπεδο πια του σωματος!
οποιαδηποτε αλλη περιπτωση φερει ,ισως, στοιχεια που οδηγουν στην...
οπως λες "απομονωση" .

quote:

Και τελικά αυτό δεν είναι το θέμα μας ;Ότι τελικά με το ένα και με το άλλο καταλήγουμε στην άρνηση του φύλου, στην αφυλία, ή σε μιά μορφή παραφυλίας ή ομοφυλοφυλίας δίνοντάς της μάλιστα και ιδεολογικό υπόβαθρο;

οσο για την ομοφυλοφυλια μπορω να την αποδεχτω ως γεγονος /
μα δεν μπορω να δεχτω το πριν απο αυτην!-δηλαδη την αδυναμια του οντος να εξισορροπισει πνευματικα /ψυχικα στο διπολο θηλυκος νους αρρεν νους η αριστερο/δεξιο ημισφαιριο.., που καταληγει σε τουτη την "δραση" προσδοκωντας/η ακομη και φερωντας την ισορροπια και εσω.
αρα καμμια αρνηση του φυλου-μου!
απλα αρνηθηκα να ειμαι το δικο σου φυλο,παραμενω να ειμαι το δικο μου!
καταλαβαινεις πως συμβαινει τελικα ο ολος διαχωρισμος;
ο καθενας θελει να παραμεινει μεν στο κεντρο του αλλα θελει +να δει απεναντι στον καθρεφτη του τον εαυτο του...
μεταβιβαζοντας ασυνειδητα το κεντρο του στο καθρεφτισμα του χανεται και η ισορροπια.πρεπει να μεινεις στο κεντροσου.

quote:

Δεν πρέπει να προσέξουμε λίγο;

ναι ,για ολα ετουτα.

12/10/2003, 23:09:16
quote:
Αγαπητή ΑΤΜΑ.
Απο τα λόγια σου βλέπω ότι θεωρείς τον¨"Ερμαφρόδιτο" σαν το πρότυπο της τελειότητας.
Τα πράγματα όμως είναι ακριβώς αντίθετα.
Ο Ερμαφρόδιτος ήταν ένα πρωτόγονο όν με χαμηλή εξέλιξη.
Στην πορεία τα φύλα διαχωρίστηκαν σαφώς σαν προιόν εξέλιξης και εξειδίκευσης κατα την φυσική ή Θεική σοφία.

Συγνώμη για την παρέμβαση μου .

Απλά θα ήθελα να κάνω μια σημείωση στο φίλο steelspring .

Προσπάθησε να δεις λίγο ποιο εσωτερικά την έννοια του ερμαφρόδιτου , ξεκίνα από την ολότητα του ερμαφρόδιτου ΝΟΥ , προχώρα στην πτώση του ανθρώπου και φτάσε στην ολοκλήρωση του ερμαφρόδιτου σώματος μέσα από τον έρωτα ( απόλυτη ένωση φυσικού και πνευματικού ).

Ίσως να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία που δεν έχει σχέση με την βιολογική ανάγκη ( κατώτερο επίπεδο ) μα με την εξύψωση της ψυχής ( ανώτερο επίπεδο) .
Εδώ και ίσως καταλάβεις τη Θεϊκή Σοφία , διότι φίλε μου το Θείο δεν είναι ούτε άρρεν ούτε θήλυ .
Μετά επεξήγησε και την λέξη «ερμαφρόδιτο» .

Ελπίζω να σε βοήθησα με τις σκέψεις μου .

Ο κακός λύκος

steelspringΜέλος
12/10/2003, 23:41:13
quote:
διότι φίλε μου το Θείο δεν είναι ούτε άρρεν ούτε θήλυ .

Πως αποδεικνύεται αυτό Φίλε Ramoglou;

steelspringΜέλος
13/10/2003, 01:09:50
quote:
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΣ "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ"
(ΑΝ ΠΩ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΘΑΣΕΙ ΟΛΑΚΕΡΗ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΑΓΕΛΗ...ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΗ ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ ΟΝΤΟΣ...).

ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ /ΓΕΝΝΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΛΕΥΡΟ"
ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ(ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ/ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ!...ΟΥΤΕ "ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ" ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΩΣ "ΠΑΡΑΜΥΘΙ" :)
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ Η "ΠΟΝΗΡΙΑ" ΚΑΙ Ο "ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ" ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ...

'Η ΑΛΛΙΩΣ/Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ...

ΚΑΘΟΤΟΥ ΟΠΥ ΑΝΔΡΑΣ ΑΡΗΣ/ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΠΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ ΕΙΡΗΝΗ

ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

Επειδή όμως το νόμισμα έχει και δεύτερη όψη, οφείλω να την καταθέσω.
Η γυναίκα δεν είναι καθόλου πολυπλοκότερος οργανισμός.
Οργανισμός ή οντότητα ,σίγουρα δεν αποτελεί τροφή αρσενικών οντοτήτων .
Αρσενικές αγέλες δεν υπάρχουν.
Η Εύα πλάστηκε απο την πλευρα του Αδάμ. Έτσι λέει η γραφή.
Όμως τον καιρό που γινόταν αυτό ήδη υπήρχαν οι άνθρωποι(άνδρες και γυναίκες).Το λέει ξεκάθαρα η γραφή.
Κάτι άλλο ήθελε να φτειάξει ο Θεός φαίνεται φτειάχνοντας τον Αδάμ και στη συνέχεια την Έύα. Ποτέ οι άνθρωποι δεν ζούσαν στους κήπους της Εδέμ παρα μόνο οΑδάμ και η σύντροφός του , και πιθανότατα να μήν ήταν και "άνθρωποι".
Δεν είναι καθόλου όπου άνδρας Άρης /πόλεμος.
Ο Άρης είναι συνδεδεμένος με την τυφλή μανία το αίμα τις αρρώστιες και τον θάνατο , αλλά και με τις θεραπείες και την ίαση.Επίσης και με την ερωτική πράξη όταν αυτή εμπεριέχει βία , κυριαρχία , και αίμα ενδεχομένως.
Η θεά Αθηνά δίδαξε στούς ανθρώπους (στους Αθηναίους) την τέχνη του πολέμου αλλά και τα μαθηματικά . Παρθένος μεν ,γυναίκα δε.
Η Θεά Αφροδίτη ναι μεν αγαπούσε την ειρήνη,αλλά στον Τρωικό πόλεμο πολέμησε και μάλιστα τραυματίστηκε απο θνητό.Το αποτέλεσμα ήταν να την μαλώσει ο Ζεύς . Άλλα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης ήταν η φιλία μεν αλλά και η ζήλεια .Στον Μύθο του Άδωνη είναι πολύ χαρακτηριστική η ζηλόφθονη διαμάχη της με την Περσεφόνη . Τώρα βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι εραστης της Αφροδίτης ήταν ο Άρης.
Και κάτι τελευταίο με τους Ολύμπιους.
Η Αθηνά γεννήθηκε απο τον εγκέφαλο του Διός και μάλιστα όχι ως βρέφος αλλά σαν τέλεια γυναίκα. Αυτο βέβαια πιθανόν να είναι αλληγορία , υπονοώντας το γεγονός ότι τελικά ήταν προιόν της σκέψης του πατέρα της.

Τελικά δεν φαίνεται καθόλου απλό.

drumx13Μέλος
13/10/2003, 01:23:34
ρε παιδια
γιατι το κανουμε ακομα ποιο δυσκολο απο οτι ειναι μπερδευοντας ορους και ενοιες για κατι τοσο φυσικο οσο ενα πηδηματακι.
Η διαφορες στα δυο φυλα πολλες και πρωτα πρωτα στον τροπο σκεψης αλλα και εκφρασης αναλογα και την κοινωνια.
Σημερα αν πχ μια γυναικα οταν δει ενα ωραιο αρσενικο (ναι αρσενικο θα δει και μετα θα δει τον αντρα) θα τον ποθησει ενδεχομενος αλλα θα κρατησει αυτες τις σκεψεις για το μελλον και θα υπαρχει παντα εκει στο πισω μερος του μυαλου της ως υποψηφιος παρτενερ.
Ενας αντρας οταν δει ενα ωραιο θυληκο το θελει τωρα γιατι οτιδοιποτε αλλου ειναι χασιμο χρονου και εκει χαλαει το παιχνιδι διοτι εκ φυσεως το θυληκο εχει την δυνατοτητα να κανει το πολυ 10 παιδια στην αναπαραγωγικη της ζωη ενω το αρσενικο χιλιαδες οποτε μοιραια για το θυληκο το πηδηματακι αποκτα αλλη σημασια.

Διαφορα νοοτροπιας η οποια δυσκολευει τα πραγματα και μεταφραζεται σε πιεση προς την πλευρα του αρσενικου αλλα και επισεις τοποθετητει την γυναικα σε ρολο θυραματος και μαλιστα σπάνιου.

καποιος μπορει να πει οτι αυτα τα επιβαλει η κοινωνια -η νορμες συμπεριφορας και δεν ισχυουν
αλλα...

Τελος παντων ειναι απλα τα πραγματα πολυ ποιο απλα απο οτι δειχνουν ...απλα αντιγραψτε την φυση και χαλαρωστε...

Αποστολη της γυναικας ειναι να βρει τον καλυτερο δυνατον μπαμπα για τα παιδια της και του αντρα ειναι να γινει ο καλυτερος υποψηφιος μπαμπας.... για καποιες γυναικες.

και οσο για την λεξη "πηδηματακι" να μην την παρεξηγησεται γιατι ολα καπως ετσι ξεκινουν και μετα γινονται σοβαρα (γαμοι, βαφτισια, απιστιες, διαζυγια κλπ κλπ)....

... it is all about sex

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

13/10/2003, 01:29:11

ΓιώργοςΜέλος
13/10/2003, 02:06:01
«Στο τέλος το μόνο που μετράει είναι ποιος έχει το μεγαλύτερο «όπλο»…..»
(κάπου κάποτε..… σε κάποιες αντρικές τουαλέτες..)

Γιώργος
….αχ τι τραβάμε και εμείς…

13/10/2003, 02:46:46
AX ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΠΩΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΤΣΙ!(ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ)
ΠΡΙΝ ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΑΠΟΤΟΝ DRUM ,ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΚΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑΤΟΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΣ...

ΩΡΑΙΑ! ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΗ/ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ...

...ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΚΑΤΙ!
...ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ- ΔΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ- ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΞΕΛΗΞΗ ΤΟΥΣ (ΣΤΙΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ/ΚΟΙΝΩΣ" ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ"...)
ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ "ΟΝΤΑ" ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑΙ...+ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ..

ΕΠ ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ!
ΑΣ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ...ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ...ΛΙΓΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ..

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ...

Edited by - ΑΤΜΑ on 13/10/2003 02:59:30

steelspringΜέλος
13/10/2003, 03:06:13
Γιώργο.
Σήμερα ο άνδρας πρέπει να δείχνει ευαίσθητος, αβέβαιος ,και "εύθραυστος" προκειμένου να έχει κάποια τύχη.
Αργότερα όταν έρθει η σειρά του "όπλου" είμαι σίγουρος ότι αυτό θα εκτιμηθεί δεόντως και ως προς το μέγεθος αλλά και ως προς την "ποιότητα" . Δεν αμφέβαλλα ποτέ για την ευθυκρισία και την αξιοκρατική ικανότητα του έτερου φύλου σε τέτοιου είδους ζητήματα.

ΓιώργοςΜέλος
13/10/2003, 15:39:42
Τσκκ τσκκ…Πονηρούλικα…

Στον (ψυχρό) πόλεμο και στο σεξ οι εντυπώσεις είναι πάντα που μετράνε …. The bigger the better…..
Τώρα το ΑΝ θα το χρησιμοποιήσεις η το ΠΩΣ θα το χρησιμοποιήσεις η αν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι άλλη ιστορία … και δεν έχει να κάνει πάντα με το μέγεθος..

Οι εντυπώσεις είναι όμως που θα σε κάνουν να αποφασίσεις/επιλέξεις αν θες να πατήσεις το κουμπί και να ζεστάνεις (τον πυρήνα - πυρηνικά) την σχέση η θα το «άστο καλύτερα»…

Τώρα όσο για τα «όπλα»…

quote:
Σήμερα ο άνδρας πρέπει να δείχνει ευαίσθητος, αβέβαιος ,και "εύθραυστος" προκειμένου να έχει κάποια τύχη.
...και αυτά όπλα είναι φίλε μου….

.....και γιατί μωρέ…?

Γιατί η «πολεμική» φίλοι μου είναι η κληρονομιά που μας άφησαν οι αρχαίοι έλληνες στον δυτικό πολιτισμό …και βρίσκεται σχεδόν παντού.. από τον χριστιανισμό μέχρι την φιλοσοφία , και από καπιταλισμό, στον μαρξισμό….

Και εμεις οι Ελληνες (όπως και εγω) ξερουμε να κάνουμε και ΠΟΛΕΜΟ αλλα και ΕΡΩΤΑ..

Και να σου πω δεν με χαλαει …. (ουτε με κουράζει ) καθόλου … όπως τα διαφορα Μάντρα...Ταντρα..μαναμουναστοκανο και αναποδαναδειςτοφως ωωωμμμμμ….

Γιώργος
…μάκια.

13/10/2003, 22:16:43
Steelspring στον αντίποδα Masvidal και εγώ κάπου ανάμεσα!
Σαφώς και θα συμφωνήσω για το ότι ο έρωτας είναι ψυχοσωματική πράξη (άλλωστε εγώ η ίδια το έγραψα σε άλλο τόπικ) αλλά εδώ θα πρέπει να γίνει διαχωρισμός σεξ και έρωτα...

Τι θέλω να πω?
Απλά πραγματάκια, ότι στον έρωτα δεν υπάρχουν συνταγές... έτσι πρέπει να γίνεται... με τέτοιες προυποθέσεις... με τέτοιο μέγεθος() κλπ. κλπ... και αυτό γιατί μπορούν να υπάρχουν πολλές και όλες να'ναι σωστές!
Θα πρέπει πάνω απ'όλα να διευκρινήσουμε (όσο μπορούμε) ότι άλλο πράγμα σημαίνει "κάνω έρωτα" όπου εδώ έρχεται και κολλάει αυτό περί ψυχοσωματικής πράξης και ένωσης ψυχών και άλλο "κάνω σεξ". Το ένα δεν ανερεί το άλλο αφού μπορούμε με τον ίδιο σύντροφο τη μια φορά να αισθανθούμε έτσι και την άλλη αλλιώς... μάλλον η αιτία, η δόνηση της στιγμής κάνει τη διαφορά και όχι απαραίτητα το πρόσωπο... παρόλ'αυτά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Τώρα για το πιο είναι πιο απολαυστικό οι γνώμες των "ειδικών" διχάζονται και βέβαια εδώ παίζει ρόλο και η προσωπικότητα και το πόσο εγκεφαλικός είναι κάποιος. Ξέρω για παράδειγμα άνδρα ο οποίος έμεινε μέχρι τα 22 παρθένος για αυτό ακριβώς το λόγο. Οσοι ξέρανε τη ζωή που έκανε ξενύχτια, διακοπές στην Μύκονο, γνωριμίες με τουρίστριες που του κόλλαγαν κ.α δε θα τον πίστευαν (μη φανταστείτε κανένα άβγαλτο ή ντροπαλό αγοράκι...) και όμως!

Τώρα για το μέγεθος...μμμ... δε μπορώ να πω ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο όπως διατείνονται οι "χαρισματικοί"...
Οσο για πίεση...όσες φορές ασκήθηκε ένα ΟΧΙ ήταν απολύτως καταονητό σε ότι γλώσσα και αν ακούστηκε... Βέβαια δεν είμαι και καμμιά γυναικούλα για να αφήνω περιθώρια... σαφέστατα όμως υπάρχουν γυναίκες που με τη στάση τους δε μπορούν να πουν εύκολα το ΟΧΙ είτε γιατί φοβούνται είτε γιατί νομίζουν ότι δε θα εισακουσθεί, αυτές δυστυχώς είναι γεννημένες θύματα και σκλάβες του φαλλοκρατικού κατεστημένου.

Εσωτερική άποψη πέραν αυτής του Απόστολου δε βλέπω να με καλύπτει αν και νομίζω ότι περισσότερο εσωτερισμός σε αυτό το θέμα δεν κολλάει

"Τάδε έφη Avallon"
steelspringΜέλος
14/10/2003, 00:50:16
Τα σχόλια περι "μεγεθών" αποδεικνύουν ότι υπάρχει η σωστή δόση χιούμορ έτσι , για να ελαφρύνουν κάπως κάποια "βαρειά" ζητήματα.
Η Avallon έχω την εντύπωση ότι σωστά εντόπισε τον "Αντίποδα".
Αλλά αφήστε με να γίνω σαφέστερος στις τοποθετήσεις μου.
Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα είδος πρώτης ανάγκης .Το ψωμί.
Η αξία του είναι ακριβώς το γεγονός ότι είναι ψωμί και όχι κάτι άλλο.
Άντε να του βάλουμε και σουσάμι απο πάνω. Άντε και να το κάνουμε σταφιδόψωμο. Πάλι ψωμί είναι.
Άμα αρχίσουμε όμως να του βάζουμε σαντιγύ, κερασάκια, να το πασπαλίζουμε με χρυσόσκονη, και προχωρώντας να προσθέσουμε κεραία και μερικά μικροκυκλώματα, αυτό που απομένει είναι μια SIM κάρτα της parlaphone ,και έτοιμο το τέρας.
Επακολουθούν ανακατατάξεις στην κεφαλαιαγορά με κύριους πρωταγωνιστές το σωματείο αρτοποιών κεντρικής Ελλάδος και τις τηλεπικοινωνίες. Τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος εκτοξεύεται και τοποθετείται σε τροχιά σαν μια συνεργασία Nokia /Μύλοι Αγίου Γεωργίου.
Κουφά ακούγονται όλα αυτά, αλλά κάτι τέτοιο έγινε και με τον έρωτα και το σέξ,με μια τεράστια γκάμα αποχρώσεων που ξεκινάει απο την "ένωση ψυχών" και φτάνει στο Cybersex και το Safesex.
Στην δική μας αρχαιότητα βεβαίως δεν υπήρχε sex.
Υπήρχε όμως "Συνουσία" και το ρήμα "Συνουσιάζομαι" και σίγουρα δεν ήταν λέξη που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί υποτιμητικά , όπως οι σύγχρονες.
Σκεφτείτε έναν αρχαίο να λέει: "Είχε πολύ κίνηση στην αγορά σήμερα , Συνουσιάστηκα μέχρι να γυρίσω σπίτι" .Βέβαια όσοι τον άκουγαν θα κουνούσαν το κεφάλι με κατανόηση υποθέτοντας ότι μάλλον θα πέρασε απο το σπίτι με τις εταίρες.

14/10/2003, 01:36:20
XM...AΒΑΛΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΑ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΞ/Η ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΩΝ ΙΝ REAL TIME.
ΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ "ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ"!)
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΩΣ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΡΜΩΝ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΔΩ ΘΕΜΑ.
ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ/ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.
ΧΜ...
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΛΑΚΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ + ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΤ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ.
-Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΕΡΗ...ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-

ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ .
ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.

ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΙΡΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΙΖΕΙ ΥΠΡΑΝΑΛΥΣΗΣ..ΜΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ...
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ;
ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ(!) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
'Η ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΣ" ΠΩΣ!
' Η ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ "ΑΣΚΗΣΕΙΣ"!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΕΙΣ ....ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ

...ΑΛΛΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΛΛΟ ΔΗΘΕΝ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΕΘΗ.

ΕΙΡΗΝΗ!