- Σεξ . Ο τεράστιος μοχλός πίεσης. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ,ΕΡΩΤΑΣ = ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΥΦΡΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ.
Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ "ΑΝΗΚΕΙ" ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ.
ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ....ΣΙΩΠΑ !
ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ.
Γιατί όσο μιλάμε νομίζω γι'αυτό τόσο απομακρυνόμαστε...
Αποψή μου...

quote:
Γιατί όσο μιλάμε νομίζω γι'αυτό τόσο απομακρυνόμαστε...
Έτσι λέω και γώ.
Άμα το δούμε λίγο ψύχραιμα , και το που πίνω ένα ποτήρι νερό συμπαντική ενέργεια είναι. Και που πάω στο μπάνιο συμπαντική ενέργεια είναι .Γιατί μόνο το σέξ/έρωτας πρέπει να το βλέπουμε έτσι;
Πολύ φιλολογία έχει πέσει στο θέμα εδώ και αιώνες , και ακόμα πληρώνουμε σπασμένα.
Αν θέλετε τη γνώμη μου τεράστιο μέρος της ευθύνης έχουν συγγραφείς , λογοτέχνες και καλλιτέχνες εν γένει , αφού παρουσίαζαν τα πράγματα απο χρωματισμένα απλώς,μέχρι και τελείως διαστεβλωμένα με αποτέλεσμα η μιά να ψάχνει τον γαλάζιο πρίγκιπα και ο άλλος την πράσινη νεράιδα και στο τέλος να μένουν όλοι ανέραστοι και άκαπνοι.
Τέθηκαν πλαστά κριτήρια για την επιλογή συντρόφου, και φτάνουμε να μας ξυνίζει η μιά, να μας βρωμάει ο άλλος ,να μιλάει το Marie Clair και όχι η καρδιά . Καταλήγουμε με όλα αυτά να επιλέγουμε τον πλέον ακατάλληλο με αποτέλεσμα να τον χωρίζουμε σε 2 μήνες.
Άμα το δούμε λίγο ψύχραιμα , και το που πίνω ένα ποτήρι νερό συμπαντική ενέργεια είναι. Και που πάω στο μπάνιο συμπαντική ενέργεια είναι .Γιατί μόνο το σέξ/έρωτας πρέπει να το βλέπουμε έτσι;
Πολύ φιλολογία έχει πέσει στο θέμα εδώ και αιώνες , και ακόμα πληρώνουμε σπασμένα.
Αν θέλετε τη γνώμη μου τεράστιο μέρος της ευθύνης έχουν συγγραφείς , λογοτέχνες και καλλιτέχνες εν γένει , αφού παρουσίαζαν τα πράγματα απο χρωματισμένα απλώς,μέχρι και τελείως διαστεβλωμένα με αποτέλεσμα η μιά να ψάχνει τον γαλάζιο πρίγκιπα και ο άλλος την πράσινη νεράιδα και στο τέλος να μένουν όλοι ανέραστοι και άκαπνοι.
Τέθηκαν πλαστά κριτήρια για την επιλογή συντρόφου, και φτάνουμε να μας ξυνίζει η μιά, να μας βρωμάει ο άλλος ,να μιλάει το Marie Clair και όχι η καρδιά . Καταλήγουμε με όλα αυτά να επιλέγουμε τον πλέον ακατάλληλο με αποτέλεσμα να τον χωρίζουμε σε 2 μήνες.
[/quote]
O εξαιρετικά ρεαλιστικός(και σκληρός και ανυπόφορος για κάποιους "ονειροπόλους")συγγραφέας-ποιητής Charles Bukowski έγραψε τα εξής:"Το σέξ είναι απλά ένα παιχνίδι,κουρδίστε το και αφήστε το να παίζει..."Αυτό νομίζω πως απομυθοποιεί τα παραπάνω.
Η γνωστή αντιπαλότητα "φταίει ο άντρας-όχι η γυναίκα" πάντως,καλά κρατεί...Παρατηρήσεις?...
Edited by - microkosmos_antithesis on 21/10/2003 14:06:58
quote:
Θα ήθελα τις απόψεις σας.
quote:
[Γιατί όσο μιλάμε νομίζω γι'αυτό τόσο απομακρυνόμαστε...]
------------------------
Έτσι λέω και γώ.
![]()
quote:
Η γνωστή αντιπαλότητα "φταίει ο άντρας-όχι η γυναίκα" πάντως,καλά κρατεί...Παρατηρήσεις?...
σε τουτη τη σελιδα παντως αυτο που γινεται προφανες ειναι πως αν μιλω για ταυτιση και ισοτητα ως πλασμα και οχι σαν αντρας 'η γυναικα θα υπαρχει παντα μια αβαλον η ενας steelspring που δε θα δεχονται παρα τη συνεχιση του διπολου.(ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ "ΑΛΛΟ" ΛΟΓΟ.-)
συνεχιστε μονοι σας το θεωρω ματαιο.
ΘΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ
"ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ -ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ"
(ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...)
ΝΑΙ ! ΕΝΤΑΞΕΙ...ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ/
ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!
Σ'ΕΝΑ "ΠΛΑΝΗΤΗ" ΟΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ(-ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ...)
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ -ΧΩΡΙΣ "ΛΟΓΙΑ"- ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ...
(ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ,ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ "ΜΙΛΑΜΕ" ΓΜΤ...)
ΝΑΙ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΤΣΑΡΛΣ...
ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ...ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ...![]()
ΑΡΚΕΤΑ "ΕΙΠΑ"
ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ
![]()
quote:
αφού παρουσίαζαν τα πράγματα απο χρωματισμένα απλώς,μέχρι και τελείως διαστεβλωμένα με αποτέλεσμα η μιά να ψάχνει τον γαλάζιο πρίγκιπα και ο άλλος την πράσινη νεράιδα και στο τέλος να μένουν όλοι ανέραστοι και άκαπνοι.
και ... άτεκνοι![]()
![]()
quote:
O εξαιρετικά ρεαλιστικός(και σκληρός και ανυπόφορος για κάποιους "ονειροπόλους")συγγραφέας-ποιητής Charles Bukowski έγραψε τα εξής:"Το σέξ είναι απλά ένα παιχνίδι,κουρδίστε το και αφήστε το να παίζει..."Αυτό νομίζω πως απομυθοποιεί τα παραπάνω.
Φίλε μου ο Μπουκόφσκυ μπορεί να ήταν χυδαίος, κυνικός και φαλλοκράτης στον τρόπο που έγραφε για τις γυναίκες και το σεξ αλλά ανυπόφορος δεν ήταν ποτέ... μάλλον απολαυστικός![]()
![]()

Απολαυστικός ναί.
Άρρωστος ναί.
Ότι απομυθοποίησε το απομυθοποίησε στον εαυτό του.
Νομίζω πως στην περίπτωσή του την πέννα του εκτιμούμε , όχι την υγεία της σκέψης του.Αλοίμονο σε όσους τον πήραν στα σοβαρά.
ΑΤΜΑ καλή μας φίλη.
Όσο μιλάς για ταύτιση και ισότητα σε οτιδήποτε επίπεδο, και όσο μιλάς για κατάργηση του "δίπολου",τόσο θα με βρίσκεις μπροστά σου .Με όλη την αγάπη που εμπεριέχει η αντίθεση και η διαφορετικότητα.
Το γκρι δεν υπάρχει? ή μήπως θεωρείται ημίμετρο?![]()
![]()

Το σέξ ή και ο έρωτας είναι απόλυτα συνυφασμένος με την ανθρώπινη,εξελικτική πορεία...(Να διευκρινήσω ότι θεωρώ πως υπάρχει σημαντική ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο λέξεων...)
Εμένα πάντως με θλίβει όταν μια στοιχειώδης,ψυχοσωματική,βιολογική ανάγκη βαφτίζεται ως πρόστυχη ή μεμπτή.
Καλώς ήλθατε πάλι να γελάστε ξανά, από μπροστά σας περνάω με αστεία ματιά!
Ένας άνδρας ή μια γυναίκα είναι πιο εύκολο να καλύψουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες;Ποιος φέρει,άραγε, την αδίστακτη βεβαιότητα της φύσης;(Ρητορική ερώτηση...)
Τελικά ο ανθρωποπλάστης τα μοίρασε όλα δίκαια ή περίπου έτσι;
Καλώς ήλθατε πάλι να γελάστε ξανά, από μπροστά σας περνάω με αστεία ματιά!