ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

gianipseftis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/04/2011, 17:57:35
Αθεε
...και οι συντονιστές επεμβαίνουν...με τον τρόπο τους!!!

Τι παραπονιέσαι?
Δυό βδομάδες στέρηση έφαγες,αποτοξίνωση έκανες,τι άλλο θέλεις?
Ο Ευρωπαίος εχει αυτοεξορισθεί 2 μήνες τώρα.

Θέλεις να τιμωρήσουν και μένα?Και άλλους?
Τότε πώς θα βρίσκεις αφορμές να γράφεις?

Ασε μας να σου δίνουμε...τροφη!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

26/04/2011, 18:18:15
quote:

Αθεε
...και οι συντονιστές επεμβαίνουν...με τον τρόπο τους!!!

αυτό λέω και εγώ

quote:

Τι παραπονιέσαι?
Δυό βδομάδες στέρηση έφαγες,αποτοξίνωση έκανες,τι άλλο θέλεις?
Ο Ευρωπαίος εχει αυτοεξορισθεί 2 μήνες τώρα.

καλά αυτός είναι και πιστός μιας θρησκείας μην τα ισοπεδώνουμε όλα

quote:
Θέλεις να τιμωρήσουν και μένα?Και άλλους?

φυσικά και όχι, όπως είπα μια διαπίστωση κάνω, της μεροληπτικότατης διαχείρισης

quote:
Τότε πώς θα βρίσκεις αφορμές να γράφεις?
Ασε μας να σου δίνουμε...τροφη!!

άπλετη η τροφή όπως λέει και ένα γνωμικό, κάθε λεπτό γεννιέται και ένα κορόιδο

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

26/04/2011, 18:37:13

Παιδιά ας σεβαστούμε την επιθυμία κάποιων μελών να κουβεντιάζουν prive κάποια ...σοβαρά θέματα.
Μην τους γ@μ@με την κουβέντα.

Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της συμμετοχής σε μια prive συζήτηση.
(Στους διαχειριστές απευθύνομαι)
Έτσι να μην ερεθιζόμαστε και να μη γινόμαστε προκλητικοί, εμείς οι “βαρεμένοι ορθολογιστές-σκεπτικιστές” – εμείς ντε, αυτοί με τις παρωπίδες – όταν διαβάζουμε κάθε παλαβή θεωρία, για σοβαρή.

@Αθεε
Άθεε την διαπίστωση της μεροληπτικής επέμβασης των διαχειριστών την είχα επισημάνει από την αρχή, και ήμουν ο μόνος, και χωρίς να έχω ορισθεί αυτόκλητος συνήγορος κανενός.

26/04/2011, 18:41:00
quote:
μια απλή παρατήρηση είναι πολύ ωραίο το πως οι διαχειριστές αποκαλύπτουν την μεροληπτική στάση που έχουν απέναντι στους σκεπτόμενους
έφαγα δυο εβδομάδες γιατί είπα κάποιους μαλάκες, ενώ και τότε αλλά και τώρα δέχομαι και εγώ αλλά και οι λοιποί σκεπτόμενοι περισσότερη ύβρη από το"αντίπαλο" στρατόπεδο" αλλά από τους συντονιστές τσιμουδιά ούτε μια παρατήρηση
όχι πως επιθυμώ κάποια τιμωρία αλλά απλά όπως είπα κάνω μια απλή παρατήρηση

Κάτσε ρε Αθεε,εσείς είσαστε οι σκεπτόμενοι,εμείς τί είμαστε τότε? Σκεπτόμενος δεν είναι αυτός που μηδενίζει τα πάντα,αλλά αυτός που ψάχνει,κρατάει ανοιχτό το μυαλό και σκέφτεται πάνω στο θέμα.Πώς δηλαδή είσαι σκεπτόμενος οταν αντανακλαστικά απορίπτεις οτιδήποτε δεν ταιρίαζει με την δική σου θεώρηση του κόσμου?

Αν θές να λέγεσαι σκεπτόμενος,δές το ντοκιμαντέρ και σκέψου πάνω σε αυτά που λέει.

26/04/2011, 19:00:54
Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ δεν πήγα να χέσω το θέμα του αθεου για την επίπεδη γη ή τα θέματα της υπόλοιπης "παρέας" γιατί εκείνοι αρέσκονται να μπαίνουν και να ισοπεδώνουν όποιο θέμα γράφουμε εμείς... οι "τρελλοί" του φόρουμ?

Δε έχετε ακούσει το τραγουδάκι "άς τον τρελλό στην τρέλλα του?"
Δε μας αφήνετε στην ησυχία μας?
Δε θα μπορούσα και γω να έμπαινα σε όποια άλλα θέματα διαφωνούσα και να τα κατέστρεφα με ειρωνίες και αστεϊσμούς?
Δε το έκανα.!!!
Και ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ!

Οταν δε μου αρέσει μια ταινία κάνω απλά zapping!
Δεν σπάω την τηλεόραση! Ούτε τα νευρα των άλλων λέγοντας βλακείες!
Ποια αρρωστημένη παρόρμηση σας οδηγεί να το κάνετε?
Αυτό δεν έχω καταλάβει!

Ψευτογιάννη αγόρι μου κοίτα καλά γύρω σου πριν μιλήσεις για μεροληψία.
ΕΜΕΙΣ οι "τρελλοί" δε μπήκαμε να γμσμε ΚΑΝΕΝΑ θέμα...
Με τη συμπεριφορά σας όμως φτάσατε να μας σπάσετε τα νεύρα και να πούμε ότι είπαμε...

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ!!!
Και απάντησέ μου:
Πήγα εγώ ποτέ να χαλάσω θέμα κάποιου που δεν συμφωνώ μαζί του?
Εκανα τις μαϊμουδιές της zip?
Η διαρκώς τις ειρωνίες του Αθεου?
Τα μάζεψα, ξέσπασα... τελείωσα...
Σημασία πια δε δίνω και μπορείτε να με βρίζετε όσο θέλετε.

Ποιος το ξεκίνησε βρε παιδιά όλο αυτό?

Y.Γ. Προτείνω να επωνομαστεί το φόρουμ σε ορθοτέρικα

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
26/04/2011, 19:11:53
Avallon έχεις τεράστιο δίκιο σε αυτά που λές.Τα ίδια πράγματα έχω παρατηρήσει και εγω.
26/04/2011, 19:19:19
Mα ναι!
Δεν έχει νόημα να συνομιλείς με κάποιον όταν δεν μιλάς την ίδια γλώσσα!
Δε μπορεί ο ένας να μιλάει ελληνικά και ο άλλους σουαχίλι και να περιμένεις να βγει κάτι επικοδομιτικό από έναν τέτοιον διάλογο?
Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς αυτό?
Μπες να δεις στο τόπικ με το Stargate να δεις πως μια διαφωνία που είχα με τον Νικόμαχο μπόρεσε και με έκανε να αλλάξω γνώμη τελικά...ψάχνοντάς το ακόμη περισσότερο κατέληξα να συμφωνήσω εκεί που αρχικά διαφωνούσα χωρίς δεύτερη σκέψη του τι θα πει κάποιος που άλλαξα γνώμη.
Ευτυχώς και ανοιχτόμυαλη είμαι, και λογική και δεν έχω τέτοια κόμπλεξ.
Ετσι από μια αρχική "διαμάχη" βγήκε κάτι θετικό!
Αν όμως δεν είχαμε κοινή βάση αναφοράς πως θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε?
Και αναρωτιέμαι ξανά:
Yπάρχουν τόσα άλλα επιστημονικά φόρουμ... γιατί οι πεφωτισμένοι φίλοι μας έχουν έλθει εδώ? Γιατί ως Εωσφόροι προσπαθούν να δώσουν τα φώτα τους σε ανθρώπους που δεν θέλουν γιατί έχουν τα δικά τους?...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
26/04/2011, 19:24:37
quote:
Απεστάλη: 26/04/2011, 19:19:19 Mα ναι!
Δεν έχει νόημα να συνομιλείς με κάποιον όταν δεν μιλάς την ίδια γλώσσα!
Δε μπορεί ο ένας να μιλάει ελληνικά και ο άλλους σουαχίλι και να περιμένεις να βγει κάτι επικοδομιτικό από έναν τέτοιον διάλογο?
Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς αυτό?
Μπες να δεις στο τόπικ με το Stargate να δεις πως μια διαφωνία που είχα με τον Νικόμαχο μπόρεσε και με έκανε να αλλάξω γνώμη τελικά...ψάχνοντάς το ακόμη περισσότερο κατέληξα να συμφωνήσω εκεί που αρχικά διαφωνούσα χωρίς δεύτερη σκέψη του τι θα πει κάποιος που άλλαξα γνώμη.
Ευτυχώς και ανοιχτόμυαλη είμαι, και λογική και δεν έχω τέτοια κόμπλεξ.
Ετσι από μια αρχική "διαμάχη" βγήκε κάτι θετικό!
Αν όμως δεν είχαμε κοινή βάση αναφοράς πως θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε?
Και αναρωτιέμαι ξανά:
Yπάρχουν τόσα άλλα επιστημονικά φόρουμ... γιατί οι πεφωτισμένοι φίλοι μας έχουν έλθει εδώ? Γιατί ως Εωσφόροι προσπαθούν να δώσουν τα φώτα τους σε ανθρώπους που δεν θέλουν γιατί έχουν τα δικά τους?...

Η μόνη λύση είναι να μην δίνεις σημασία στις ειρωνίες τους,αλλα αυτό είναι δύσκολο.

26/04/2011, 19:30:46
quote:
Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ δεν πήγα να χέσω το θέμα του αθεου για την επίπεδη γη ή τα θέματα της υπόλοιπης "παρέας" γιατί εκείνοι αρέσκονται να μπαίνουν και να ισοπεδώνουν όποιο θέμα γράφουμε εμείς... οι "τρελλοί" του φόρουμ?

το ξεσκέπασμα του ψέματος με αποδείξεις εσείς το ονομάζεται ισοπέδωση, χέσιμο και λοιπά υβριστικά
πρέπει να ξέρεις ότι η αλήθεια είναι αυτή που στο τέλος νικά
αν αυτά που λέγατε ήταν πραγματικά τότε ότι και να λέγαμε εμείς οι σκεπτόμενοι θα μπορούσατε να το αντικρούσετε αλλά δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για την ανθρωπότητα δεν μπορείτε
ξέρω ότι η αλήθεια πονάει αλλά τι να κάνουμε πρέπει να πολεμήσουμε την μωρολογία, όπως τότε με το νερό του καματερού που κάποιοι θησαύριζαν με το παραμύθι που πουλούσαν, μήπως έπρεπε και τότε να τους αφήσουν ήσυχους;

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

26/04/2011, 19:35:39
quote:
ξέρω ότι η αλήθεια πονάει αλλά τι να κάνουμε πρέπει να πολεμήσουμε την μωρολογία, όπως τότε με το νερό του καματερού που κάποιοι θησαύριζαν με το παραμύθι που πουλούσαν, μήπως έπρεπε και τότε να τους αφήσουν ήσυχους;

Πάντα υπάρχουν αυτοί οι τύποι,εσύ όμως γιατί τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι κύριε σκεπτόμενε?