- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Απο το άγαλμα κρίνεις εσύ αν είναι αξιόπιστα τα στοιχεία ή οχι?
Οχι , αλλά το άγαλμα είναι ενα στοιχείο , που δεν φτάνει από μόνο του να κάνει κάποιον να πιστέψει οτι ο Δίας ήταν υπαρκτό πρόσωπο , όπως και η "τέχνη" της διακόσμησης του θρόνου δε φτάνουν για να παραδεχτούμε οτι οι Ε είναι υπαρκτοί κι οχι απάτη , προερχόμενοι βέβαια απο το συγκεκριμένο σχέδιο (το οποίο είναι υπαρκτό)

Το άγαλμα δεν αποτελεί κανένα στοιχείο ούτε κατασκευάστηκε για να πιστέψει ο καθένας κάτι.
Το άγαλμα βέβαια αυτό ανήκει σε ενα απο τα 7 θαύματα του κόσμου αν αυτό σου λέει κάτι και μην το προσπερνάς έτσι απλά..
Ασε τους Ε κατά μέρος, εννοώ όλους αυτούς που παρουσιάζει ο Χαρδαβέλας και σκέψου γιατί ο Δίας έσπερνε παντού μπάσταρδα..
Μέσα απο τους μύθους ξεπηδούν αλήθειες..![]()
Εγώ δεν πείθομαι ότι ο οι 12 θεοί ήταν υπαρκτοί , το ότι κάτι άλλο "έβλεπαν" και το ερμήνευσαν ως 12 θεούς , ούτε αυτό με καλύπτει , γιατί έχουν περάσει τόσες πολλές θρησκείες από τη Γη που η κάθε μια ήταν κομμένη και ραμμένη για τον πολιτισμό την κουλτουρα του λάου που την εφηύρε , μιλάμε για χιλιάδες θρησκείες !
Αλλά ας μείνουμε στο θέμα μας , ας αφήσουμε τους 12 και να δούμε το 2012 έχουμε ένα πόλεμο στο ήλιο μας εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τίποτα ![]()

Edited by - AitheroVamon on 01/09/2010 23:03:40
quote:
κι αφού δεν πρόκειται να πεις την δική σου ιστορία
να πούμε για την ιστορία του Καλογεράκη ,
εσύ δηλαδή το πιστεύεις αυτό το το πράγμα ότι γίνετε αυτή τη στιγμή ε ?
(έχουν αρχίσει δηλαδή ο πόλεμος από το 2000 κατά τον Καλογεράκη)
10 χρόνια δεν έχουμε νικητή ?
γιατί αυτά του τα έλεγαν οι ολύμπιοι τότε ... σήμερα τι γίνετε ?
Αν πω την δική μου ιστορία, θα πρέπει ν' αλλάξω... πλανήτη! Με συμβούλεψαν να μη μιλήσω γι' αυτά που μού είπαν. Στο παρελθόν, ορισμένες ψιλοδιαρροές που υπήρξαν σε ελάχιστα πράγματα, προκάλεσαν κάποιες περίεργες παρακολουθήσεις μου, που δεν μού άρεσαν καθόλου.
Γιατί λες ότι ο πόλεμος άρχισε από το 2000; Η πρώτη αστροπολιτεία κατέφθασε το 1984 στο ηλιακό σύστημα και έκτοτε παρατηρείται απλά ενίσχυση δυνάμεων. Έχουν γίνει κάποιες σποραδικές συγκρούσεις, αλλά αυτό δεν θεωρείται και πόλεμος - σε καμία περίπτωση. Αν εμείς με τους Τούρκους έχουμε που και που κανένα θερμό επεισόδιο, καθημερινές παραβιάσεις τού εναερίου χώρου και εικονικές αερομαχίες, αυτό δεν στοιχειοθετεί εμπόλεμη κατάσταση...καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Είμαι χίλια τοις εκατό σίγουρος ότι το θέμα δεν το έχεις ψάξει τόσο καλά όσο ισχυρίζεσαι, νομίζεις ότι το έχεις ψάξει καλά. Θα μπορούσες να το ψάξεις και καλύτερα. Παρακολουθείς ένα σίριαλ, όμως έχεις χάσει κάποια ζωτικής σημασίας επεισόδια και αδυνατείς να συνθέσεις αποτελεσματικά το παζλ του προβλήματος.
Πρόσεξε: Αν είχες μελετήσει και κείμενα τής Ο.Ε.Α, από α' μέχρι τελικής γενεάς, ίσως σε είχαν προβληματίσει κάποια πράγματα. Το αξιοσημείωτο τής όλης ιστορίας ξέρεις ποιο είναι; Είτε έχει απόλυτο δίκιο ο Καλογεράκης είτε όχι, εμφανίζεται ο ίδιος παρονομαστής. Η Ο.Ε.Α ισχυρίζεται ότι τα μηνύματα που λαμβάνει είναι παρεμβολές "σεληνιακής" τεχνολογίας τών Αποστατών. Αν συμβαίνει αυτό (και όχι αυτά που ισχυρίζεται ο Καλογεράκης), πάλι ερχόμαστε στον ίδιο παρονομαστή που λέει ότι "κάτι κινείται" στην γειτονιά μας...πώς αλλιώς να σού το εξηγήσω.
quote:
Εγώ δεν πείθομαι ότι ο οι 12 θεοί ήταν υπαρκτοί , το ότι κάτι άλλο "έβλεπαν" και το ερμήνευσαν ως 12 θεούς , ούτε αυτό με καλύπτει , γιατί έχουν περάσει τόσες πολλές θρησκείες από τη Γη που η κάθε μια ήταν κομμένη και ραμμένη για τον πολιτισμό την κουλτουρα του λάου που την εφηύρε , μιλάμε για χιλιάδες θρησκείες !
Υπαρκτοί ώς θεοί?
Τι πάει να πεί θεοί?
Ανθρωποι, αθάνατοι κατά τον Ησίοδο!
Ακριβώς λοιπόν άνθρωποι αλλά με κάποιες ιδιαιτερότητες, ποιός μίλησε για θεούς λοιπόν.
Σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες γιατί ο Δίας φαίνεται να έσπερνε μπάσταρδα.
Θα σε ρωτήσω και κάτι αλλο.
Εχεις αναρρωτηθεί ποτέ ποιά η ιστορία του Ελληνικού τότε χώρου πρίν το 1580 ΠΧ..?
Οι θρησκείες φίλε μου μπορεί να δημιουργηθήθηκαν αλλά αυτά που συνέβησαν τότε είναι καταγεγραμμένα και δεν αλλάζουν.
Edited by - allzzaro on 01/09/2010 23:39:16
quote:
Σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες γιατί ο Δίας φαίνεται να έσπερνε μπάσταρδα.
Για να μπω στην λογική να απαντήσω σε μια ερώτηση πρέπει να την πιστεύω , έτσι δεν είναι ? δεν εχω αναλύσει τόσο πολύ τη μυθολογία για να σου απαντήσω σε αυτό . εκτός κι αν εννοείς την σπορά αυτή ως "παρεμβατική εξέλιξη"
quote:
Εχεις αναρρωτηθεί ποτέ ποιά η ιστορία του Ελληνικού τότε χώρου πρίν το 1580 ΠΧ..?
Αν και δεν καταλαβαίνω που το πας με αυτη την ερώτηση , τι εννοείς ? πριν ? πριν ήταν ο Μυκηναϊκός Πολιτισμός (1700πχ - 1000πχ αν θυμαμαι καλά) στην λεγόμενη "ύστερη εποχή του χαλκού" θες και ποιο πίσω ?

"""..TO ΠΑΤΡΟΩΝ ΓΕΝΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ, ΚΑΛΩΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ, Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...""" ![]()
![]()
![]()

quote:
ο Καλογεράκης 120 εχει πολυ λιγότερους οπαδούς ακόμα κι απο αυτούς που τον τελευταίο καιρό βλέπουν (δυτικα) την Αφροδίτη (τον πλανήτη) και νομίζουν οτι είναι ο "χάλκινος δίσκος της Αθηνάς" (πιστεύω να ξέρεις γι αυτό το "κίνημα" που είναι εν τη γέννεση του τους τελευταίους μήνες
Συμφωνώ, AitheroVamon. Αυτό με τον πλανητίσκο της Αθηνάς και μένα μού προκαλεί γέλια. Είδα κάποιο βιντεάκι στο youtube και ξενέρωσα τελείως. Κάποιοι προσπαθούν να το παίξουν ειδικοί, ξερόλες, εθνοσωτήρες, θέλουν όλοι να κρέμονται από τα χείλη τους...τί να πω. Πίσω από αυτό το βιντεάκι με τον πλανητίσκο της Αθηνάς, κρύβεται κάποια ερευνητική οργάνωση ονόματι Ε.Ο.Ε; Γιατί αν συμβαίνει αυτό, ένα βιντεάκι που είδα με τον αντιπρόεδρό της, μού παραπέμπει σε διασταύρωση Έλληνα με Πακιστανού... Το άτομο δεν μού ενέπνευσε τίποτα. Αυτός θα προασπιστεί τα ελληνικά ιδεώδη;
Όσο για τον Καλογεράκη, το εξήγησα και σε προηγούμενη αναφορά μου, ότι δηλαδή "κρατώ ελαφρώς ουδέτερη στάση", γιατί, πώς να το κάνουμε, δεν είναι ούτε Κεραμυδάς ούτε Πάλμος (άλλο ούφο κι αυτός). Πάντως, σε μια συζήτηση που είχα πριν μερικούς μήνες με ένα άτομο που ασχολείται με "τα τού χώρου", μού είπε ότι είχε συναντήσει τον Καλογεράκη σε κάποια εκδήλωση, τόν άκουσε, συζήτησε και μαζί του και μού τον περιέγραψε ως "αναξιόπιστο" και "φυτό" και ότι "δεν ξέρει τί τού γίνεται". Και τον τελευταίο καιρό, από 'δω κι από 'κει, κάτι τέτοιο οσμίζομαι κι εγώ.
Ακόμα κι έτσι να είναι, πάμε στην άλλη πλευρά τού νομίσματος, που, σύμφωνα με την Ο.Ε.Α, το συγκεκριμένο άτομο έχει πέσει θύμα δρακονιανών παρεμβολών. Άρα κάτι συμβαίνει γιατί υφίσταται ο κοινός παρονομαστής...
Edited by - User 120 on 02/09/2010 00:31:19
Όλες αυτές οι θεωρίες οι όποιες είναι τρύπιες και μπάζουν απο παντού , πολύ εύκολα δίνουν χώρο σε επίδοξους "κυνηγούς της αλήθειας" να διατυπώσουν την δική τους ιστορία και να την πασάρουν στο κόσμο , που δυστυχώς κάνει σαν Αμερικανάκι για τέτοια (και θέλουν να λέγονται και ΕΛ)
Πάνω σε αυτό που είπες για τον Καλογερακη , θυμήθηκα πριν 10+ χρόνια που είχα μερικές συζητήσεις με τον πιο (κατά τη γνώμη μου) "σεμνό" ερευνητή της Ελλάδας τον αείμνηστο Σ.Αικατερινίδη ο οποίος ενώ είχε ξεκινήσει την ερεύνα του πάνω στα Α.Τ.Ι.Α. (ειδικά στο 1ου Βιβλίο) και παρουσίαζε και την "ορθολογική" πλευρά , μετά κάπου "χάθηκε" μπαίνοντας κι αυτός στους κύκλους των "εμπόρων" και μίλαγε κι αυτός για "ερπετοειδοί" , "πτηνόμορφα" , "εντομοειδοί" και "ανθρωποειδή" , οι κουβέντες μας ήταν πάνω σε αυτή του τη "στροφή" και πραγματικά δεν με έπεισε ούτε αυτός , για την αξιοπιστία των συμπερασμάτων του , δεν ήταν δικά του βέβαια είμαι πεπεισμένος πια , λόγια άλλον ήταν που κατάφεραν και τον αείμνηστο Σωκράτη να τον πείσουν .

quote:
Για να μπω στην λογική να απαντήσω σε μια ερώτηση πρέπει να την πιστεύω , έτσι δεν είναι ? δεν εχω αναλύσει τόσο πολύ τη μυθολογία για να σου απαντήσω σε αυτό . εκτός κι αν εννοείς την σπορά αυτή ως "παρεμβατική εξέλιξη
Δεν είναι απόλυτο να πιστεύεις κάτι για να το ψάξεις.
Το τι ακριβώς πιστεύεις εχει να κάνει με μια καθαρά υποκειμενική αντίληψη η οποία μπορεί να σε οδηγεί λανθασμένα.
Η παρεμβατική εξέλιξη είναι διατυπωμένη σε όλες τις μυθολογίες του κόσμου εδώ ομως τα μπάσταρδα του Δία έχουν να κάνουν με το ποιοί είναι πραγματικά γηγενείς, κάτι για το οποίο ολα τα τότε Εθνη υιοθέτησαν.. Οχι απλά θα πρέπει να αναλύσεις τη μυθολογία αλλά θα πρέπει να την συνδυάσεις και με αλλες μυθολογίες.
quote:
Αν και δεν καταλαβαίνω που το πας με αυτη την ερώτηση , τι εννοείς ? πριν ? πριν ήταν ο Μυκηναϊκός Πολιτισμός (1700πχ - 1000πχ αν θυμαμαι καλά) στην λεγόμενη "ύστερη εποχή του χαλκού" θες και ποιο πίσω ?
Ναί πιο πίσω φυσικά αλλά και το 1000 ΠΧ η ιστορία της Ελλάδας θεωρείται μυθολογία. Ακόμα και ο Μυκηναικός πολιτισμός ανήκει στη σφαίρα του μύθου. Μπορεί να βρέθηκαν ανάκτορα και ερείπια αλλά τα πρόσωπα Ιναχος, Ατρέας, Φορωνέας, Νιόβη, Περσέας θεωρούνται μυθικά.
Αντιθέτως σε αλλα μέρη του κόσμου οπως πχ στην Αίγυπτο ολοι οι Φαραώ θεωρούνται ιστορικοί.
Αν εξετάσεις ομως πρίν απο τη χρονολογία αυτή υπάρχει ιστορία υπο τη μορφή του μύθου. Διόνυσος, Ηρακλής, Ασκληπιός. Σκέφτηκες ποτέ αν τα πρόσωπα αυτά μπορεί να είναι υπαρκτά? Αν οχι μια βόλτα στην Ισπανία θα σε πείσει..![]()