ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

OANNHSEA30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
KrisnnaΜέλος
22/12/2005, 23:53:43
quote:
Aυτή η πτώση του μήλου πάνω στο κεφάλι του πρέπει να του προκάλεσε ποικιλές εγκεφαλικές βλάβες.......

Τίποτα δέν του προκάλεσε.
Βρήκε μόνο σαν αφορμή την μηλιά και το μήλο για να διατυπώσει μιά θεωρία που ήταν γνωστή στον άνθρωπο απο την εποχή της δημιουργίας του. Ότι αφήσουμε απο τα χέρια μας ελεύθερο πέφτει αμέσως κάτω δηλαδή.

Κατα πόσο έχει σχέση με το μήλο που πρόσφερε η Εύα στον Αδάμ με το μήλο του Νεύτωνα, δέν μπορώ να ξέρω αλλά και οι δύο περιπτώσεις συμβολίζουν την αρχή της γνώσης. Ίσως να φαίνεται λίγο ύποπτο γιατί να προφασιστεί ο Νεύτωνας το μήλο και όχι κάποιον άλλον καρπό.

http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

olympiosΝέο Μέλος
25/12/2005, 00:59:48
1994
Όταν ο πάτερ Παϊσιος ήταν ετοιμοθάνατος είχε πει:
"Θα ήθελα να ζήσω ακόμη 10 χρόνια για να δω την Ελλάδα να γίνεται και πάλι γνωστή στον κόσμο..."
2004
Η Ελλάδα γίνεται γνωστή σε όλον τον κόσμο:
Euro, Ολυμπιακοί Αγώνες
2005
Η Ελλάδα γίνεται ακόμη πιο γνωστή:
Eurovision, Eurobasket

Τώρα μπορεί κάποιος να πει ότι οι διακρίσεις σ' αυτά που προανέφερα δεν ισχύουν. Ο καθένας με την άποψή του.

Επίσης:
Εγώ γνωρίζω όχι για 2012, αλλά για 2011, αλλά δεν τα πιστεύω. Πολύ απλά γιατί κανένας δεν μπορεί να προλέξει το τέλος του κόσμου, όσο έξυπνος και να είναι(πχ Νεύτων).
Τέλος επειδή μου αρέσει σαν θεωρία, ενδιαφέρθηκα(περιλαμβάνεται και η ομάδα Ε στα θέματα που έψαξα-εξ' ού και το 2011)και βρήκα πως αν αντικαταστήσουμε τους αραβικούς αριθμούς(1 2 3 4 κτλ)με τους αντίστοιχους ελληνικούς βγαίνει το εξής αποτέλεσμα:
2011=,βι΄α΄(βία), αφού:
,β=2000
ι΄=10
α΄=1
+_______
,βι΄α΄ ή 2011

Αυτά

Χαίρειν Εσαεί

Amartolos makedonasΝέο Μέλος
25/12/2005, 16:59:57
XΡONIA ΠΟΛΛΑ!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!ΜΑΚΑΡΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΔΩΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΑΞΙΩΘΩ ΝΑ ΕΞΟΜΩΛΟΓΗΘΩ.ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.ΤΥΧΑΙΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ.ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ASTRAL PROJECT NA MAΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΣ.Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΧΩΡΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ.ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΠΑΡΕΧΩΡΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΤΕΚΑΗΚΕ.ΤΟΤΕ,ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΑ ΣΕ ΒΑΘΗ ΚΟΛΑΣΕΩΝ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΡΘΕ,ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟ.Ο ΚΑΘΕΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΝΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΠΕΚΟΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.ΕΔΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ.ΚΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΕΠΟΥΛΩΘΗΚΕ.ΔΩΞΑ ΤΩ ΘΕΟ.ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΑ ΠΛΕΟΝ,ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΥΛΟΓΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
dim.karΜέλος
26/12/2005, 11:19:16
Καλημέρα σε όλες και όλους!

Αγαπητέ Μακεδόνα!

Κόψε τα ληγμένα όσο είναι καιρός (πραγματικά-συμβολικά). Αλλιώς στις επόμενες γιορτές θα βρεθείς να φοράς πουκαμισάκι χωρίς μανίκια...

Φιλικά στο λέω...

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!

Amartolos makedonasΝέο Μέλος
26/12/2005, 16:20:50
Όλος ο κόσμος γερός να είναι.
26/12/2005, 16:54:54
Αγαπητοί φίλοι.. κατ' αρχήν να εύχηθώ χρόνια πολλά σε όλους σας και ότι καλύτερο. Σε σχέση με το θέμα έχω να πω τα εξής. Υπάρχουν πληροφορίες απο πολλές πηγές για το τι μέλλει γενέσθαι τα επόμενα χρόνια. Και απο εσωτερικούς κύκλους και απο θρησκευτικούς αλλά και απο ανθρώπους που σκέφτονται απλά και πρακτικά.
Το σίγουρο είναι ότι η κατάσταση όπως είναι δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ. Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα φίλο ο οποίος εστιάστηκε στην οικονομική εξαθλίωση και ανέχεια στην οποία οδηγείται η μεγάλη μάζα των ανθρώπων.
Αυτό που έχω να πω και έχω ακούσει απο ανθρώπους που εμπιστεύομαι τα λεγόμενά τους και είναι απο διαφορετικούς χώρους, είναι πως μέσα στα επόμενα χρόνια αρχής γενομένης του 2006, θα γίνουν συγκλονιστικά γεγονότα και τελικά θα δούμε ίσως και θερμοπυρηνικό πόλεμο. Δεν θέλω να σκέφτομαι ένα τέτοιο εφιαλτικό σενάριο, αλλά κάποιοι (για λόγους που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω και κανείς δεν μπορεί να μου εξηγήσει επαρκώς) μας οδηγούν εκεί...
Πσρόλα αυτά τα απαισιόδοξα ας ευχηθούμε το 2006 να είναι ευτυχισμένο και ειρηνικό. Απο την άλλη ας μην βιαστούν κάποιοι να με κοροϊδέψουν, γιατί μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεων στο μέλλον και μετά να λένε ρε συ κάτι ήξερε αυτός ο τύπος...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

22Μέλος
26/12/2005, 22:06:17
Λέω να πρωτοτυπίσω λίγο!Εύχομαι στους συνφορουμίτες καλές γιορτές και δυστυχισμένο το 2006!
27/12/2005, 10:23:53
dim.kar. Nομίζω ότι το παράκανες με τις προσβολλές σου...
Ενα νέο μέλος με μόλις ένα ποστ και τον έλουσες με τις **** σου

Μη του δίνεις σημασία Amartolos makedonas φταίει η λοβοτομή!

Καλώς ήλθες εσώτερα!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
lancelotΜέλος
28/12/2005, 00:16:44
dim.kar μην ενοχλεις τον μακεδονα ξενοφερτο υποκειμενο και κοψε εσυ τα ληγμενα γιατι δεν εχουμε ορεξη να ακουμε τις χαζομαρες που πλασαρεις.
Προκαταβολικα συγνωμη για τον τροπο που μιλω μα καποιος πρεπει να του μαθει τροπους.
Καλα η φωτογραφια που εχεις βαλει ποιους αλητες απεικονιζει?Γιατι μονο αλητακια και καθιζηματα κρυβουν το προσωπο τους.
30/12/2005, 14:13:22
Τωρα συγκινηθηκα.Πως τα καταφερνετε και κανετε το φορουμ δακρυβρεκτη μεσημεριανη εκπομπη;....Αντε να δω τωρα με το ματι μες το δακρυ που ειναι τα γραμματα στο πληκτρολογιο να μπορεσω να γραψω και κατι....
Εχουμε και λεμε,2012..τι θα συμβει τοτε;ΤΙΠΟΤΑ
Αυτα ειναι παραμυθια NewAge-ιστων,χιλιαστων,αλλοπαρμενων αμερικανων και λογης λογης εγκεφαλων των οποιων οι χημικες αντιδρασεις εξαντληθηκαν και πλασαρουν αυτες τις ανεκδιηγητες αηδιες.
Σταματηστε επιτελους να μεμψιμοιρειτε και ασχοληθειτε με κατι πιο δημιουργικο για τον εαυτο σας.Αν παλι τα επιπεδα της σεροτονινης του εγκεφαλου καποιων ειναι τοσο χαμηλα και περιμενουν τους εξωγηινους να τους τα ανεβασουν,τοτε η καλυτερη λυση ειναι να χτισουν ενα ελικοδρομιο στην ταρατσα και να κανουν τεμεναδες μπας και τους δει κανενας διερχομενος ιπταμενος δισκος και τους παρει μαζι του.
Και αφηστε τον dim.kar να εκφραζεται ελευθερα!
Εδω που τα λεμε τα μελο ειναι ολιγον εκτος εποχης.Δεν μας φτανει που κολλησαμε στα σιροπια με τα μελομακαρονα αυτες τις μερες,εχουμε και τα δακρυβρεχτα ποστ...Ημαρτον!

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH