ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
satyros_ukΝέο Μέλος
09/06/2004, 19:26:54
θα δανειστώ μια φραση απο τους αγγλους που παει γαντι:

enough is enough

φιλικά ΣαΤυΡοΣ

dominus sathanas

CYBERMASTERΜέλος
10/06/2004, 16:12:17
Α ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!! Ε ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΑΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ!!!
ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ!?!??
ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΟΡΙΣΤΑ ΜΙΛΑΣ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

MAX - X5Μέλος
10/06/2004, 16:27:21
Η συντέλεια και ο σατανάς έρχονται…το Johnny walker φεύγει?

oneiric1Μέλος
10/06/2004, 17:08:21
quote:
666 THE NUMBER OF THE BEAST
667 THE NEIGHBOUR OF THE BEAST

Ε, τώρα συγνώμη, αλλά πως ν' αντισταθώ η γυναίκα!!!???? xaxaxa

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

bodarkΜέλος
10/06/2004, 17:08:55
Φίλε Cybermaster
Αυτό που λέω εγώ και η εκκλησία είναι να ακολοθήσουμε τον βίο των αγίων αρα κατ'επ'εκταση τον βίο του Χριστού. Ο Θεός μας έπλασε με προορισμό την καθ'ομοίωσή του. Άρα πρέπει να πιστέψουμε στα λόγια των λίγων, κατα την γνώμη σου, μοναχών & αγίων που το κάνουν αυτό.

Υπάρχουν και κάποιοι (πολλοί) οι οποίοι λένε ότι αν δεν δουν ένα θαύμα τότε δεν πιστεύουν, σε αυτούς απαντάω ότι και το γεγονός που γενήθηκαν και τους δίνει ο Θεός υγεία να συνεχίσουν να ζούν αυτό είναι ένα θαύμα, το μεγαλύτερο απο όλα τα θαύματα.

Οπότε αυτό που έλεγα είναι ότι αν πιστεύεις πραγματικά τότε θα ανοίξουν και τα μάτια σου και θα δεις. Θα δεις αυτό που έρχεται, αυτό που είναι εδώ.

Δεν μπιλάω αποκλειστικά για εσένα το ότι φοβάσαι, μιλάω γενικά για όποιον δεν αποδέχεται αυτά τα λόγια και επικρίνει. Αυτό που φοβάστε είναι αυτό που κατακρίνετε τώρα. Σκέψου και λίγο δεν θα τα λέω όλα εγώ.

Φιλικά Bodark
------------------

DIO BATTE IL DIAVOLO

bodarkΜέλος
10/06/2004, 17:20:35
quote:

Φίλε μου bokard η κάπως έτσι τέλος πάντων... θέλω να σου πω οτι μόνο άγιοι έχουν προσπαθήσει να ερμηνεύσουν την αποκάληψη του Ιωάννου και άπο τους άγιοιυς κανένας δεν μπόρεσε...

Κατ'αρχάς το ξέρεις πολύ καλά ότι με λένε Bodark και όχι "Bokard"

Όποιος σε πληροφόρησε ότι μόνο οι άγιοι προσπάθησαν να ερμηνεύσουν την αποκάλυψη (και μάλλον θα εννοείς τον Μέγα Βασίλειο), σε πληροφόρισε λάθος. Την αποκάλυψη κατα την πάροδο των χρόνων έχουν προσπαθήσει να την ερμηνεύσουν, εκτός απο ανθρώπους της εκκλησίας και πολλοί άλλοι, ακόμα και άσχετοι με τον Χριστιανισμό.
Επίσης στο Πατριαρχείο του Φαναριού ακόμα και σήμερα προσπαθούν να την ερμηνεύσουν και να την βάλουν στην σωστή σειρά.

Έτσι απλά για να ξέρεις την αλήθεια.

Φιλικά Bodark
----------------
DIO BATTE IL DIAVOLO

bodarkΜέλος
10/06/2004, 17:59:58
Αύριο θα αναφέρω περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα αυτό. Τυχαίνει να έχω το βιβλίο αυτο. Ωραίες οι πληροφορίες που λέει η σελίδα που πρότεινες αλλά είναι κάπως ελειπής, και σε κάποια σημεία διαφέρει λίγο απο το βιβλίο.
Αλλά όλα αυτά άυριο. (11/6/2004)

Bodark
---------------
DIO BATTE IL DIAVOLO

bodarkΜέλος
12/06/2004, 17:51:08
Καλησπέρα σε όλους

Το βιβλίο "ο Αντίχριστος 666" αναφέρει ότι ο σατανάς θα έρθει απο την γενιά του Δαν. Επίσης λέει ότι τα 7 κέρατα στο κεφάλι του θηρίου είναι 7 κατακτητές που θα κυβερνήσουν πάνω στην γη και θα κάνουν όλοι πολέμους κυρίως σττην Μέση Ανατολή. οι 5 απο αυτους τους τύρρανους ήρθαν στην παλαιά διαθήκη η έκτη τυρρανία ήταν η Ρώμη και η έβδομη δεν ήρθε ακόμη. Κάποιοι λένε ότι η έβδομη κυριαρχία πάν στην γη είναι η Αμερική, οπότε ήρθε.

Αυτά θυμάμαι, αυτά λέω. Δεν βρίσκω που έχω βάλει το βιβλίο, όταν το βρω θα επανέλθω.

Bodark
-----------------
DIO BATTE IL DIAVOLO

12/06/2004, 20:47:23
quote:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ...

Τί σημαίνει αίρεση και ποιός ορίζει τί είναι αίρεση;

quote:
...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ...

Δηλαδή ο Σατανάς δεν είναι εδώ; Εάν όχι, πού βρίσκεται τώρα;

quote:
ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΨΕΥΤΙΚΟ" ΘΕΟ...

Π.χ. οι Βουδιστές που δε θα υποταχθούν στο Σατανά, τί θα γίνουν;

Αν δεν έρθει ο Σατανάς, αλλά επικρατήσει μία νέα θρησκεία στον πλανήτη, όπως έγινε και με τον Χριστιανισμό, οι Χριστιανοί θα πιστέψουν ότι αυτή η θρησκεία εκπροσωπεί το Σατανά, σωστά ή λάθος;

Πώς καθορίζουμε τί ελιναι σατανικό και τί είναι απλά καινούργιο;

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

12/06/2004, 22:21:07
quote:
Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΜΕΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ... ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΨΕΥΤΙΚΟ" ΘΕΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΑΝΤΑΜΙΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΑΛΥΣΟΔΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΡΘΕΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Δηλαδή Θεος και Σατανάς στηνουν το μεγάλο παιχνίδι! Κι όποιος κερδίσει θα πάρει το κατιτίς του απ' τον Θεό!
Ετσι!!! Ο εχθρός, το κακό, πάντα θα έχει πρόσωπο. Και θα αποστασιοποιούμαστε απ' αυτό (ασχετα αν το προσωπο του μοιαζει καταπληκτικά στο δικό μας) αλλά όλη η προσοχή μας, το μισος μας θα στρέφεται προς αυτό. Έτσι!!! Γιατι πάντα κάπου πρεπει να γειώνεται η ενεργεια μας, ωστε να διοχετεύεται στο πουθενά, ωστε να μην συγκεντρωθεί και σαν κεραυνός σπάσει το θόλο της αυταπάτης μας.

quote:
ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΝΟΙ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!
Σ' αυτο δεν έχεις κι εντελώς αδικο. Καποιους μας βλέπω να παίρνουμε τα βουνά, τις σπηλιές, τις ερημιές...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
TonyWZRDΜέλος
12/06/2004, 22:40:32
Φιλε zadok αιρεση ειναι μια αποστασιοποιημενη ομαδα και αυτο βγαινει απο την λεξη αιρω που σημαινει σηκωνομαι δηλαδη εχω αντιρηση με κατι.

Τωρα μια πολυ καλη ερωτηση που εκανε ο zadok πως κρινουμε εαν κατι ειναι σατανικο? με τι κριτηρια?

13/06/2004, 00:15:46
Αγαπητέ μου TonyWZRD,

κατ' αρχήν είμαι κοριτσάκι.

Καλέ μου, σ' ευχαριστώ για την ετυμολογική ερμηνεία, αλλά δεν έχω εννοήσει τον όρο "αποστασιοποιημένη ομάδα".

Οι περισσότεροι, οι οποίοι συζητούμε σ' αυτό το Φόρουμ, είμαστε Έλληνες, των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό είμαστε Χριστιανοί και ιδιαιτέρως Ορθόδοξοι.
Δεν παύουμε όμως να είμαστε μία μειονότητα σε σχέση με την ανθρωπότητα.

Ποιός αποφασίζει λοιπόν, τί είναι αίρεση, τί είναι σατανισμός και με ποιό κριτήριο ορθότητος;

Υπάρχει ένας τεράστιος παραλογισμός στο όλο θέμα (το οποίο μάλλον έχει και σκοπιμότητες, όπως επεσήμανε ο αγαπητός 1900), διότι αν ταξειδέψετε στην Άπω Ανατολή π.χ., το εκεί θρησκευτικό καθεστώς θεωρεί εσάς άπιστους και συνεπώς αιρετικούς ή και σατανιστές.

Όλη η ανθρωπότητα λοιπόν, θεωρεί τους "διαφορετικούς" αιρετικούς!!!

Άσε που έτσι όπως ερμήνευσες τον όρο, δεν μπορώ να αντιληφθώ τί το κακό υπάρχει στο να είναι κάποιος αιρετικός.

Η αμφισβήτηση είναι δικαίωμα και χωρίς αυτήν ο άνθρωπος ουδέποτε θα είχε προοδεύσει.

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

junk95Μέλος
13/06/2004, 00:26:18
quote:

Φίλε μου bokard η κάπως έτσι τέλος πάντων... θέλω να σου πω οτι μόνο άγιοι έχουν προσπαθήσει να ερμηνεύσουν την αποκάληψη του Ιωάννου και άπο τους άγιοιυς κανένας δεν μπόρεσε...

Λογικό. Οι άγιοι δεν είναι ακριβώς ειδικοί στα ψυχεδελικά μανιτάρια...

TonyWZRDΜέλος
13/06/2004, 09:49:45
Σορρυ εαν σου αλλαξα φυλο φιλη zadok τωρα το ειδα, ουτε και ξερουμε τι ειναι σατανικο εγω πιστευω και απλα οτι ειναι διαφορετικο απο την δικια μας θρησκεια ή φαινεται περιεργο το λεμε σατανικο(βλεπε λουκα) και εχω ρωτησει παπα να μου πει τι πιστευει η εκλησια για τους απιστους που θα πανε μετα τον θανατο κατα τον θεο, απο την στιγμη που ειναι κανονικοι ανθρωποι που γεννηθηκαν σε μια χωρα οπου εκει πιστευουν σε αλλον θεο και ειναι φυσικο για αυτους ο πραγματικος θεος να ειναι διαφορετικος απο τον δικο μας και μου απαντησε οτι επρεπε να αναρωτηθουν για τον πραγματικο θεο και οτι απο την στιγμη που δεν βαπτιστηκαν εχουν το βαρος του προπατορικου αμαρτηματος(αυτοι οι κακοι βουδιστες στο θιβετ ειναι μη χριστιανοι αρα δεν μπορουν να πανε στον παραδεισο μην τρελαθουμε τωρα).

GEORGE DΜέλος
13/06/2004, 16:57:59
ZADOK ΣΚΕΨΟΥ......

ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΙΡΕΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΝΙΑΚΑ ΕΠΙΔΩΘΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ :Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ....... ΠΙΣΤΕΨΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ........

ΚΥΡΙΟΙ-ΚΥΡΙΕΣ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΤΑΙ...........ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΕΣΤΩ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ......ΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

ΟΠΟΤΕ..............ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΑ

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

13/06/2004, 18:04:37
Αγαπητέ GEORGE D,

quote:
...Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΙΡΕΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

έχεις απόλυτο δίκιο.

Τώρα, αν μου επιτρέπεις: θεωρώ ότι υπάρχει σκοπιμότητα σε όλα αυτά τα κινδυνολογικά σενάρια.

Κάποιοι προετοιμάζουν όσους "τσιμπήσουν" στην άρνηση προς κάθε τι νέο, καλλιεργώντας φόβους και δεισιδαιμονίες (το προσφιλές τους δηλαδή, "άθλημα"!!!).
Έτσι, έχουν άλλοθι για ότι προκύψει...

Διαφορετικά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι αρέσκονται σε καταστροφολογίες εν όψει απλών κοσμικών και φυσιολογικών αλλαγών.

No name human

14/06/2004, 17:44:40
Κατα την ταπεινή μου γνώμη ο σατανισμός είναι μια "αίρεση" που επιβάλλει τοξν τρόμο και το "κακό"...ο άνθρωπος από την φύση του, εκτός από κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις, δεν αρέσκεται σε τέτοιες γελοίες τάσεις. Νόμιζω ότι τρέλα είναι και δεν θα κρατήσει για πολύ...

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, Νότης Σκορπιός!!!

14/06/2004, 20:26:11
Πάμε πάλι απ' την αρχή:

quote:
...ο σατανισμός είναι μια "αίρεση" που...

Αίρεση σε σχέση με τί;;;

No name human

CYBERMASTERΜέλος
15/06/2004, 01:09:51
ΦΙΛΕ BODARK ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΙΟΣ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ZoZe3hpΜέλος
15/06/2004, 19:35:15
quote:

Η συντέλεια και ο σατανάς έρχονται…το Johnny walker φεύγει?

Πρέπει να είσαι πολύ μωρό για να σκέφτεσαι έτσι...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ