- Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Ο δρόμος του, όσο μοναχικός κι αν είναι,πρέπει να καταλήγει σε ένα συνολικό αποτέλεσμα, σε ένα βαθύτερο σκοπό, που να αφορά ολόκληρη την ανθρωπότητα...
quote:
Γεννιομαστε εθελοντες/πολεμιστες,με αποστολη να μεταλλαξουμε τις αρνητικες ενεργειες(αμαρτειες μας),σε θετικες.
Ετσι,συμμετεχουμε ενεργα στο θειο εργο που σ αυτη τη φαση ειναι η
πνευματοποιηση του επιπεδου μας.
Πρίν απο κάθε ενέργεια και πρίν την συντέλεσή της , θα πρέπει να δούμε την εσωτερική κατάσταση επι της οποίας εδράζεται ο κάθε ψυχισμός -ψυχολογική-νοητική- και η οποία θεωρείται ο δομικός λίθος για την συγκρότηση-θεμελιώση της κάθε πράξης του κάθε ανθρώπου...ποτέ δεν ήταν και ούτε θα είναι αναίτια η οποιαδήποτε σκέψη-πράξη του ανθρώπου...καλές σκέψεις θα επιφέρουν -στην ζωή μας- "καλές πράξεις" και κακές σκέψεις θα επιφέρουν αναπόφευκτα "κακές πράξεις"....
Οι "καλές σκέψεις" θα επιφέρουν όμορφα συναισθήματα και οι "κακές σκέψεις" άσχημα συναισθήματα που πρωτίστως θα "αλώσουν" το είναι μας ... θα το θέσουν σε καταστάσεις κινδύνου και φοβιών , με τελικό αποτέλεσμα αυτό να διοχετευθεί και έξω απο εμάς και προς όλους πέριξ μας...
Μέσα μας θεμελιώνεται το κάθε τι και είναι αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε κάθε εξωτερικό ερέθισμα αλλα και του τρόπου με τον οποίο χειριζόμαστε αυτό...άρα στην αδυναμία μας χειρισμού θα πρέπει να αποδώσουμε κάθε δυσπραγία μας και όχι σε "αμαρτίες" και "σατανικές παρεμβάσεις"....
Το μυαλό μας είναι η "αμαρτία" και υπο προϋποθέσεις η ευδαιμονία μας ...ή η ευτυχία μας και όλα τα όμορφα που επιφέρουν καλά ή άσχημα αποτελέσματα πρωτίστως εντός μας και ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ αλλα και ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΩΣ εκτός μας...διαχεόμενα υπο μορφή συμπεριφορών και αποτελεσμάτων μας!!
Αυτή είναι η άποψή μου...καλή ή κακή..λαθεμένη ή ορθή , αυτή είναι...!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Take the red pill.
quote:
Όλοι είμαστε πολεμιστές, απλά κάποιοι είναι υποκριτές και αμετανόητοι και αυτοί είναι που θα χάσουν τον πόλεμο. Αυτή δεν είναι η δική μου άποψη, αυτή είναι η αλήθεια.Take the red pill.
Κάποιος θα χάσει σε έναν πόλεμο -αναπόφευκτα- και κάποιος θα κερδίσει επίσης...το ερώτημα είναι αν κάποιος θα συμμετάσχει σε κάποια μάχη ή αν θεωρεί το οτιδήποτε γύρω του ή το βλέπει ως πόλεμο....υπάρχουν και οι αναφερόμενοι ως "ουδέτεροι" σε έναν πόλεμο...

quote:
Όλοι είμαστε πολεμιστές, απλά κάποιοι είναι υποκριτές και αμετανόητοι και αυτοί είναι που θα χάσουν τον πόλεμο. Αυτή δεν είναι η δική μου άποψη, αυτή είναι η αλήθεια.Take the red pill.
Αν όντως έτσι είναι , τότε θα κερδίσεις και θα χάσω...οπότε γιατί να χαλάς την καρδιά σου..???

quote:
Πολύ σχετική δε έννοια αυτή που αναφέρεις ως "χάσιμο"..χάνει όποιος έχει ή θεωρεί ότι έχει κάτι...εγώ δεν έχω απολύτως τίποτα και τίποτα δεν με καλεί για να το υπερασπίσω...οπότε τι να χάσω???
Την "ζωή" μου ας πούμε..???
Ε!! και..???
Την έχω..την κρατώ..την κράτησα ποτέ..ή ανοήτως προσπαθώ για κάτι κατα φαντασιαν υφιστάμενο εντός μου..???
Την ψυχή μου..???
Αν τόσο ευτελής και ανύπαρκτη είναι ... χαμένη ούτως ή άλλως είναι..οπότε και κεί τι να χάσω..???
Εκείνο που -ενδεχομένως- δεν έχω...???
Να χάσω τί ρε Φεγγαρόπαιδο...???
Εσύ μπορεί να έχεις το φεγγάρι , εγώ απολύτως τίποτα δεν έχω...

quote:
Γεννιομαστε εθελοντες/πολεμιστες,με αποστολη να μεταλλαξουμε τις αρνητικες ενεργειες(αμαρτειες μας),σε θετικες.
Ετσι,συμμετεχουμε ενεργα στο θειο εργο που σ αυτη τη φαση ειναι η
πνευματοποιηση του επιπεδου μας.
Φυσικά και ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ πολεμιστές και θεωρώ ότι όλοι έχουν εκ γενετης το δικαίωμα, την ευκαιρία την υποχρέωση αν θέλεις, να δράσουν ως πολεμιστές.
Το θέμα είναι: Άλλοι αναλαμβάνουν την ευθύνη και τον ρόλο της ύπαρξής τους και άλλοι απλώς επαναπαύονται σε μια ζωή "δίχως μάχη".
Φαντάσου ο κόσμος μας να αποτελούνταν από πολεμιστές.
Αυτός δεν θα ήταν ο ιδεατός κόσμος?
Το θέμα είναι ότι οι πολεμιστές έχουν εκλέιψει.
Και αυτό φαίνεται.
Ακόμα, η πνευματική ανέλιξη είναι διαφορετικής φύσεως για τον καθένα και επιτυγχάνεται με διαφορετικά μέσα.
Ο κάθε πολεμιστής μάχεται με τα δικά του όπλα, βάσει της δικής του κοσμοθεωρίας.
Το κοινό όλων των πολεμιστών είναι ο σκοπός.
Edited by - Narkissa555 on 12/12/2010 21:00:02
Πολεμιστής και ταξιδιώτης ή έτσι ή αλλοιώς...τα πάντα είναι ο άνθρωπος και με πολλές ιδιότητες ενίοτε..ή τουλάχιστον φαντάζεται είτε μάχες , είτε εχθρούς ... είτε το οτιδήποτε...
Ένα ταξιδάκι να κάνει ο καθένας μας , με ένα καράβι ... μπορεί να "γίνει" ή να φαντασθεί ότι γίνεται....
ΜιΑ όμορφη παρουσία δίπλα του , μπορεί να τον κάνει "Ποιητή" ή "Αρσενικό" ή "Κατακτητή" ή τίποτα απ'ολα αυτά...α! μπορεί να τον κάνει -αν βρίσκεται και έτερον αρσενικό δίπλα- και "πολεμιστή"...η παρατήρηση του καραβιού ... μπορεί να τον κάνει και λίγο "Καπετάνιο" ή ακόμα και "κατασκευαστή του πλοίου"...η παρατήρηση των κυμμάτων και του αέρα και λίγο "Θρήσκο" ή και "φυσικό"...αν παρατηρήσει δε και τα αστέρια πάνω του και λίγο "αστροφυσικό"...σε πιθανό δε κίνδυνο κατα τον πλού του καραβιού , μπορεί να τον κάνει και "ατρόμητο πολεμιστή" ή και "ηθοποιό" ασχέτως αν η καρδούλα του "πηγαινο-έρχεται" και απλά δεν το δείχνει...

Δεν χρειάζεται να μαλώνετε για κάτι το οποίο δεν είναι σίγουρο. Πολλοί έχουν προσπαθήσει να ερμησεύσουν την αποκάλυψη του Ιωάννου, και οι περισσότεροι κάνουν λάθος. Οσον αφορά την άνοδο του σατανά στον θρόνο το έχουν πει πολλοί άνθρωποι της εκκλησίας. Αν το καλοσκεφτείτε αυτά τα χρόνιαέρχονται.
Καλό ειναι να προετοιμαστούμε όλοι μας για τα χρόνια που έρχονται.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ!!!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΙΩΝ!!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ
Φιλικά bodark
---------------
Αν δεν μπορω να κανω κατι καλο για αυτον τον κοσμο, τοτε δεν αξιζω να ανοικω σε αυτον
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Είπα κάτι για το Άγιο Όρος το οποίο πολύ ωραία το έκανες λαϊκιστί γαργάρα.
Γιατί 3.5χρόνια και όχι 9.5 εβδομάδες ;;;>>
--------------------------------------------------------------------------------
Κατάλαβα πόσο "ΗΛΙΘΙΑ" άτομα υπάρχουν εδω μέσα...
Το άγιον όρος μου ξέφυγε 'ημουν μέσα στα νεύρα και δεν ήξερα τι έγραφα...
Και γιατί να μείνει 6,5 βδομάδες και όχι 3,5 χρόνια... Μπορείς να το αναλύσεις???
---------------------------------------------------------------------
Ελπίζω τα παραπάνω να μην τα γράφεις για εμένα. Αν ναι τότε παρανόησες. Το συγκεκριμένο μήνυμα αποτελεί απάντηση στα λεγόμενα του Bokken και επ ουδενί λόγο δεν καταφέρομαι εναντίον σου. Το "γιατί να μείνει 6,5 βδομάδες και όχι 3,5 χρόνια..." το έχει γράψει ο Bokken και δεν είναι καθόλου δική μου άποψη.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.
dominus sathanas

quote:
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ!!!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΙΩΝ!!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣΦιλικά bodark
ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ!?!
ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ???
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
Δεν εχω να πω τιποτα παραπάνω απο το οτι τόσα προβλήματα έχουμε στην καθημερηνή μας ζωη που θα σπαταλάμε τον χρόνο μας για να ανχονόμαστε με την δευτέρα παρουσια και σατανάδες. Δυστυχώς ZoZe3hp αυτά που γράφεις πολυ παιδιάστικα μου φαίνονται
Με συχγωρείς Satytos_uk αλλά άν σκεφτεσαι έτσι τότε σε λάθος μέρος ήρθες. Εδώ είμαστε νομίζω, προς αναζήτηση του "υπερφυσικού" για εμάς τους ανθρώπους, και όχι για να πίνουμε το καφέ μας το πρωί για να περνάει η ώρα μας.
Φιλικά bodark
---------------
DIO BATTE IL DIAVOLO
quote:
ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ!?!
ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ???
Να πιστέψετε αυτά που σας λένε άνθρωποι της εκκλησίας. Εντάξει και εγώ δεν πιστεύω καποια πράγματα που μου φαίνονται παράλογα, αλλά αυτά που ξέρω ότι τα λένε άγιοι της εκκλησίας μας τα πιστεύω.
Έχω προσέξει και το έχω αναφέρει και σε άλλη απάντηση σε αυτό το topic, ότι εδώ οι περισσότεροι επειδή φοβούνται αυτά που λέγονται δεν τα πιστεύουν και τα επικρίνουν με λάθος τρόπο.
Αυτό λέω να πιστεψουμε, αυτό που φοβόμαστε. Αν ανοίξετε τα μάτια σας πιο πολύ και όχι μόνο μέχρι εκεί που σας τα έχουν ανοίξει τα ΜΜΕ και διάφοροι άχρηστοι, θα καταλαβετε ότι αυτά που μας λέει η εκκλησία άρχισαν.
Και κάτι ακόμα αυτό που αναφέρει ο zoze3hp δεν το λέει μόνο η συγκεκριμένη καλόγρια, αλλά και η εκκλησία μας, οι μοναχοί, οι παπάδες, κλπ...
Φιλικά Bodark
--------------
DIO BATTE IL DIAVOLO
Edited by - bodark on 09/06/2004 18:49:47
quote:
Κατ'αρχας καλησπέρα σε όλους.Δεν χρειάζεται να μαλώνετε για κάτι το οποίο δεν είναι σίγουρο. Πολλοί έχουν προσπαθήσει να ερμησεύσουν την αποκάλυψη του Ιωάννου, και οι περισσότεροι κάνουν λάθος. Οσον αφορά την άνοδο του σατανά στον θρόνο το έχουν πει πολλοί άνθρωποι της εκκλησίας. Αν το καλοσκεφτείτε αυτά τα χρόνιαέρχονται.
Καλό ειναι να προετοιμαστούμε όλοι μας για τα χρόνια που έρχονται.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ!!!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΙΩΝ!!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣΦιλικά bodark
---------------Αν δεν μπορω να κανω κατι καλο για αυτον τον κοσμο, τοτε δεν αξιζω να ανοικω σε αυτον
Φίλε μου bokard η κάπως έτσι τέλος πάντων... θέλω να σου πω οτι μόνο άγιοι έχουν προσπαθήσει να ερμηνεύσουν την αποκάληψη του Ιωάννου και άπο τους άγιοιυς κανένας δεν μπόρεσε...
quote:
Δεν εχω να πω τιποτα παραπάνω απο το οτι τόσα προβλήματα έχουμε στην καθημερηνή μας ζωη που θα σπαταλάμε τον χρόνο μας για να ανχονόμαστε με την δευτέρα παρουσια και σατανάδες. Δυστυχώς ZoZe3hp αυτά που γράφεις πολυ παιδιάστικα μου φαίνονται, και δεν θέλω να σε θήξω προσωπικά αλλα ας σκεφτόμαστε πριν ποστάρουμε κάτι...
δεν μπορώ να κάνω τίποτα αν όλα αυτα σου φένοντε παιδιάστικα... Ψάξε ανακάλυψε την αλήθεια και έλα βράς με...
ZoZe3hp