- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:το 11888...11-8-8-8 (εντεκα...οχτω...οχτω...κ οχτω) εχει σχεση???...δηλωνει κατι κ τι???
ΤΟ 8-8-8 ΔΗΛΩΝΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΟΝ 8ο ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ
Ποιός ήρθε?
quote:εχει σχεση κ το 11880...11-8-80???
888 = ΙΗΣΟΥΣ KAI 8ΗΜΕΡΟΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ >> 8ο ΑΙΩΝΑ-ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ρε σεις με βαλατε σε σκεψεις κ λεω...εαν το 8-8-8 ειναι του ΙΗΣΟΥ οπως λεει στο quote...ρε μπας κ ο αντιχριστος εδωσε εντολη να βαλουν στο τελευταιο νουμερο αντι για 8 το 0 για να κανει χαλαστρα στο νουμερο του ιησου???...κ να μπερδευει αντι να παρουμε 11888 να παρουμε 11880???...εαν ισχυει αντε γεια αντε γειαααααα
Ποιός ήρθε?
Edited by - Κostakourtas on 30/10/2012 20:44:17
quote:
macedon
Τελικά εφαρμόστηκε ο νόμος για τα ληγμένα τρόφιμα, ε;
Λες βρε Κώστα να μπήκαν νωρίτερα στα ράφια ; Πότε πρόλαβε και τα κατανάλωσε ;!!
*
21/12/2012:Εμφάνιση Αντιχρίστου
29/7/2014:Ενθρόνιση Αντιχρίστου ώς παγκόσμιος βασιλιάς (Προέδρος ΕΕ)
25/3/2018:Η μέρα της Κρίσεως,η Δευτέρα Παρουσία του Κύριου ημων Ιησού Χριστού

macedon
quote:
Το γιαούρτι πέφτει πριν ή μετά;macedon
ΕΊΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ,100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ....αν δεν ήμουν,δεν θα έμπαινα καθόλου στο φόρουμ αυτό......
21/12/2012: Εξαφάνιση του χρήστη «Χριστιανός Ορθόδοξος» από το φόρουμ. Αναζήτησή του επί ματαίω από άλλα μέλη.
Για το 2014: «Πρόεδρος ΕΕ» μπορεί να θεωρηθεί είτε ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου (πρόσφατα ο Χέρμαν φαν Ρομπέι ανανέωσε τη θητεία του μέχρι το Νοέμβριο του 2014), είτε ο αρμόδιος υπουργός της προεδρεύουσας χώρας (1 Ιουλίου 2014 η... Ελλάδα παραδίδει την προεδρία στην Ιταλία). Εφόσον ο Αντίχριστος (Fox είπαμε, έτσι, μήπως είναι και David? Εγώ σας δίνω και μικρό όνομα, να μήν ψάχνετε...) μάλλον δεν είναι... Ιταλός, τότε σημαίνει πως ο νυν πρόεδρος θα παραιτηθεί ή θα... πάθει κάτι!
Με βάση λοιπόν την προφητεία του Χριστιανού Ορθόδοξου, αν ήμουν ο Φαν Ρομπέι θα πρόσεχα πολύ τις μέρες έως τις 29/7/2014 (θυμίζει και Idus Martiae)...
Το 2018 πάλι είναι πολύ μακριά. Μέχρι τότε ό,τι γίνεται σήμερα «θα το έχουμε ξεχάσει».
21/12/2012: Εξαφάνιση του χρήστη «Χριστιανός Ορθόδοξος» από το φόρουμ. Αναζήτησή του επί ματαίω από άλλα μέλη.Για το 2014: «Πρόεδρος ΕΕ» μπορεί να θεωρηθεί είτε ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου (πρόσφατα ο Χέρμαν φαν Ρομπέι ανανέωσε τη θητεία του μέχρι το Νοέμβριο του 2014), είτε ο αρμόδιος υπουργός της προεδρεύουσας χώρας (1 Ιουλίου 2014 η... Ελλάδα παραδίδει την προεδρία στην Ιταλία). Εφόσον ο Αντίχριστος (Fox είπαμε, έτσι, μήπως είναι και David? Εγώ σας δίνω και μικρό όνομα, να μήν ψάχνετε...) μάλλον δεν είναι... Ιταλός, τότε σημαίνει πως ο νυν πρόεδρος θα παραιτηθεί ή θα... πάθει κάτι!
Με βάση λοιπόν την προφητεία του Χριστιανού Ορθόδοξου, αν ήμουν ο Φαν Ρομπέι θα πρόσεχα πολύ τις μέρες έως τις 29/7/2014 (θυμίζει και Idus Martiae)...Το 2018 πάλι είναι πολύ μακριά. Μέχρι τότε ό,τι γίνεται σήμερα «θα το έχουμε ξεχάσει».
On 1 March 2012 Herman Van Rompuy was appointed for a second term starting on 1 June 2012 and ending on 30 November 2014.
Edited by - kondoras on 31/10/2012 13:01:52
quote:
http://www.european-council.europa.eu/the-president/the-presidents-role
On 1 March 2012 Herman Van Rompuy was appointed for a second term starting on 1 June 2012 and ending on 30 November 2014.______________________________________________________________________
Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι, πώς θα βγει απ'τα σκοτάδια φως;Edited by - kondoras on 31/10/2012 13:01:52
Χμμ...Αυτό τα αλλάζει κάπως τα πράγματα....Μάλλον για άλλη θέση θα πάει ο Αντίχριστος.....Χμμ....
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 31/10/2012 17:13:37
quote:
Χριστιανός ορθόξος, τι χρειάζεται για να αποδειχθεί οτι είναι λάθος οι θεωρίες σου; Υπάρχει κάτι που θα λάμβανες ως απόδειξη;Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 31/10/2012 17:13:37
Σαν απόδειξη θα επαιρνα το χρονικό όριο των 1260 ημερών πριν την Δευτέρα Παρουσία.Αν μέχρι τότε δεν έχει ενθρονιστεί κανένας Αντίχριστος,τότε όλη η θεωρεία του 2018 είναι λάθος.Μέχρι τότε,όλο και κάτι θα υπάρχει για να υποστηρίξει αυτή την θεωρεία.......
quote:Αυτό βέβαια είναι πολύ αόριστο....
Αν μέχρι τότε δεν έχει ενθρονιστεί κανένας Αντίχριστος,
quote:Επομένως, εσύ αυτή τη στιγμή κοιτάς να ζήσεις τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σου, αφού ξέρεις οτι το 2018 θα έχει τελειώσει ο κόσμος. Σωστά;
τότε όλη η θεωρεία του 2018 είναι λάθος.
Έχεις σκεφτεί να πάρεις κάποιο δάνειο, για να περάσεις ευχάριστα τα τελευταία σου χρόνια, δεδομένου οτι πολύ πριν το 2018 θα έχει χαθεί κάθε δυνατότητα να αποποληρωθεί; (και κανένας δε θα σου ζητήσει τα χρήματα)
quote:quote:Αυτό βέβαια είναι πολύ αόριστο....
Αν μέχρι τότε δεν έχει ενθρονιστεί κανένας Αντίχριστος,
quote:Επομένως, εσύ αυτή τη στιγμή κοιτάς να ζήσεις τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σου, αφού ξέρεις οτι το 2018 θα έχει τελειώσει ο κόσμος. Σωστά;
τότε όλη η θεωρεία του 2018 είναι λάθος.
Έχεις σκεφτεί να πάρεις κάποιο δάνειο, για να περάσεις ευχάριστα τα τελευταία σου χρόνια, δεδομένου οτι πολύ πριν το 2018 θα έχει χαθεί κάθε δυνατότητα να αποποληρωθεί; (και κανένας δε θα σου ζητήσει τα χρήματα)
Όχι,δεν σκέφτομαι έτσι.Οι μέρες που ακολουθούν άν είμαι σωστός είναι μέρες αγώνα και πνευματικής προετοιμασίας,ίσως και μαρτυρίου.Θα είναι τέστ για μας τους χριστιανούς όλη η περίπτωση με τον Αντίχριστο...Θα δοκιμαστούμε...
quote:
Οι μέρες που ακολουθούν άν είμαι σωστός είναι μέρες αγώνα και πνευματικής προετοιμασίας,ίσως και μαρτυρίου
Σε αυτό συμφωνώ. Θα πέσει μεγάλη πείνα... Σκέτο μαρτύριο.. ![]()
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
quote:
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΨΗ ΛΟΙΠΟΝ
7ΦΩΤΟΣ ΛΥΧΝΙΑ = 7 ΑΙΩΝΕΣ ΘΑ ΦΕΓΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΟΣ...ΜΕΤΑ Κ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ 8ου ΑΙΩΝΟΣ 8Α ΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΗ Κ ΝΕΟ ΟΥΡΑΝΟ
ΠΡΩΤΟΣ ΛΥΧΝΟΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΕΒΔΟΜΟ =1+7=8
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΥΧΝΟΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΤΟ=2+6=8
ΤΡΙΤΟΣ ΛΥΧΝΟΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΜΠΤΟ=3+5=8 ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΕΝΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ....ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
1.500 χρόνια "ορθοδοξίας" είναι ένα δυσβάσταχτο φορτίο.
quote:
1.500;Μάλλον 2.000 θελεις να πεις!
Ούτε με την αριθμητική τα πάτε καλά;
2012 - Α΄Οικουμενική σύνοδος της Νίκαιας, 325 μ.Χ.(έστω)= περίπου 1.550 χρόνια
quote:quote:
1.500;Μάλλον 2.000 θελεις να πεις!
Ούτε με την αριθμητική τα πάτε καλά;
2012 - Α΄Οικουμενική σύνοδος της Νίκαιας, 325 μ.Χ.(έστω)= περίπου 1.550 χρόνια
Α,αυτό έλεγες;Απο την πρώτη οικουμενική σύνοδο;Εγώ έλεγα απο τον Χριστό και μετά......