- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

quote:
Pred
η κριση ειναι παντου...οχι μονο προνομιο των γηινων
Aν νομίζεις ότι θα ξεφύγεις με μια ατάκα,είσαι γελασμένος!!![]()
![]()
![]()
Για ρίξε και τα υπόλοιπα.
Τι ξέρεις και...δεν μας λές?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Θεωρητικώς πιθανη,τεχνικώς αδύνατη για τον πολιτισμό μας.
Δόθηκαν ενα σωρό αστείες εξηγήσεις για αυτο το θέμα,αλλά καμμία δεν περιελάμβανε,την διάνοιξη σκουληκότρυπας.
θα μπορούσε επίσης να είναι και "ίχνος" επιτάχυνσης απο φυσιολογική κίνηση σε ταχύτητα φωτός.Κάτι σαν την κίνηση των τζέτ στην υπερηχητική ταχύτητα.
Τα τζέτ σπάνε το φράγμα του ήχου και όπως είναι φυσικό αφήνουν ηχητικά ίχνη.
Κάποια άλλης τεχνολογίας σκάφη,που θα μπορούν να σπάνε ή να προσεγγίζουν την ταχύτητα του φωτός,λογικά θα αφήνουν ίχνη φωτονίων.
Κάτι σαν αυτό στο βίντεο.
Υπάρχει σχετικό βέντεο εδώ:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=yCb4TDq7Kxg
Μυστήρια φαινόμενα Αίολε,μυστήριες και οι υποθέσεις.
Υ.Γ
Φυσικά όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να ισχύουν,αν δεν ξέρουμε μετά βεβαιότητας την γνησιότητα των βίντεο.
Το Χόλυγουντ είναι μανούλα σε κάτι τέτοια.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 04/09/2012 02:05:12
http://www.youtube.com/watch?v=-3ZPDX68_Dg
χαρακτηριστικο επισης (σε συνδυασμο με ιχνη contrails)

πιο εμφανες, σε μεγαλυτερο επιπεδο επιφανειας της πτερυγας

(επιτελους το πετυχα)
Edited by - PREDATOR on 04/09/2012 09:52:15
quote:Aν νομίζεις ότι θα ξεφύγεις με μια ατάκα,είσαι γελασμένος!!
Για ρίξε και τα υπόλοιπα.
Τι ξέρεις και...δεν μας λές?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
λες να ξερω κατι που δεν ξερετε εσεις οι υπολοιποι?
μπορει και να εχεις δικιο
αλλα ειμαι με αυτους
http://www.youtube.com/watch?v=vjM8PbTw5tU
που ξερουν καλυτερα ![]()
![]()

Edited by - PREDATOR on 04/09/2012 09:55:59
Το πιο ευκολο ειναι να κοροιδευεις καποιες ειδησεις ως ψευδεις ή στημενες.Σιγουρα καποιες ειναι φτιαχτες αλλα πιστευω ορισμενες ειναι αληθινες.Ομως με το πνευμα αμφισβητησης της εποχης εχει σα συνεπεια να καιγονται τα χλωρα με τα ξερα.
Εγω ειμαι κατα μεγαλο ποσοστο πεπεισμενος οτι κατι πλησιαζει στη Γη.
Edited by - Ippotis2012 on 04/09/2012 14:17:31
θα σου πώ αυτά που πραγματικά συμβαίνουν,καθώς και τα πιθανά να συμβούν,όπως αυτά απορρέουν απο το γνωστικό μου πεδίο.Δημοτικό βέβαια,για να μην...ξεχνιόμαστε!!!
Το άρθρο στο οποίο παραπέμπει το λινκ,είναι ένα γεγονός που λαμβάνει χώρα εδώ και μια 40ετία περίπου.
Οντως η Γη έχει εισέλθει σε ενα ισχυρό νέφος φωτονίων,κατάλοιπο κάποιας έκρηξης υπερκαινοφανούς πριν απο εκατομμύρια χρόνια.Οπως ξέρεις το ηλιακό μας σύστημα κινείται στο διάστημα ταχύτατα ακολουθώντας τον γαλαξία μας,μέρος του οποίου αποτελεί.Ποτε δεν είμαστε στον ίδιο χώρο στο σύμπαν,αλλά συνεχώς αλλάζουμε τοποθεσία.
Θυμάμαι οι δάσκαλοι μας έλεγαν γύρω στο 1980.ότι ο ηλιος μας έχει εισέλθει στις παρυφές του νέφους φωτονίων,αλλά κανείς τότε δεν ήξερε τι ακριβώς επιπτώσεις θα είχε αυτό.Σήμερα με την εξέλιξη της τεχνολογίας,πάλι δεν μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα τι θα συμβεί.Τα σενάρια καταστροφών δίνουν και παίρνουν.
Το μόνο σίγουρο είναι,ότι ο πλανήτης και το σύστημά μας,θα εξέλθει του νέφους σε 1.000 περίπου χρόνια και θα είναι πάλι ένα σφαιρικό ουράνιο σώμα,στην ίδια πορεία γύρω απο το άστρο του,ή κατά μερικούς με λίγο αλαγμένη τροχιά.
Ομως η ζωή δεν θα είναι η ίδια όπως την ξέρουμε σήμερα.Καταστροφές και θάνατοι θα συμβούν απο γεγονότα διαφόρων μεγεθών σε πλανητικό επίπεδο,κατόπιν συνδυασμού της πανίσχυρης ακτινοβολίας φωτονίων που ακόμη είναι μπροστά μας και των γήϊνων πηγών ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων,που θα ενεργοποιηθούν απο την πίεση των ανωτέρω φωτονίων στην ζώνη Van Allen.
Θα έρχεται κατα διαστήμαστα,αναλόγως πιέσεων η ζώνη αυτή πιο κοντά στη Γη,προκαλώντας σεισμούς,βίαιες τεκτονικές κινήσεις και το κυριότερο ενεργοποίηση ηφαιστείων.Ηδη σε παγκόσμιο επίπεδο έχει αυξηθεί κατακόρυφα η συχνότητα των ετήσιων σεισμών.
Η αυξημένη ακτινοβολία φυσικά θα έχει επιδράσεις και στα έμβια όντα.
Ηδη έχουν αναφερθεί εκατοντάδες φαινόμενα πτηνών και ψαριών που χάνουν τον προσανατολισμό τους με αποτέλεσμα τον θάνατό τους.
Η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο λόγω ακτινοβολίας,με ότι αυτο συνεπάγεται.Γενικά η επιβίωση στην επιφάνεια της Γης,θα καταστεί...κοματάκι δύσκολη.
Οι κατέχοντες χρήμα και...γνώση,ασχολούνται ήδη με υπόγεια καταφύγια.Αρκεί να προσέξεις την παγκόσμια ειδησεογραφία σχετικά με αυτά τα καταφύγια.
Οτι έχει σχέση με ηλεκτρισμό και ευρίσκεται στην επιφάνεια θα πληγεί,εξ αιτίας των ισχυρών ακτινοβολιών,όπως είπαμε,με αποτέλεσμα η ζωή να γυρίσει μερικές δεκαετίες πίσω.Οχι όμως παντού.
Ολα αυτα πιστεύω θα συμβούν εντός της προσεχούς δεκαετίας και μέχρι το 2020,θα έχουν τελειώσει,εκτός κι άν αλλάξει γνώμη κανένας αστεροειδής τύπου Αποφις και αποφασίσει να μας κάνει επίσκεψη νωρίτερα!
Αίολε
Ολα όσα λέω,δεν ανήκουν στην σφαίρα των συνομωσιολογιών,αλλά έχουν ήδη λεχθεί,ακόμη και απο επίσημα χείλη.Το ότι δεν λαμβάνονται μέτρα και δεν έχει δοθεί η πρέπουσα δημοσιότητα,οφείλονται σε ένα και μοναδικό λόγο,κατά την άποψή μου πάντα.
Και ο λόγος είναι:
Δεν είναι τεχνικώς δυνατόν να...σωθεί όλος ο Γήϊνος πληθυσμός!!!
Καταλαβαίνεις...ο σώζων εαυτόν...!!
Εδώ και τρία χρόνια έφυγα απο την Αθήνα και ζώ στην επαρχία.
Και μου αρέσει.
Και θα έχω περισσότερες πιθανότητες απο εναν κάτοικο της πόλης να ζώ και το...2020!!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
και ηρθε η σειρά σου τώρα
Εγω θα σε ρωτήσω εντελώς αθώα (ούτε καν του δημοτικού δηλαδή):
Πως γίνετε να έχουμε αυτη την είσοδο, εδω και 40 χρόνια
(στις παρυφές δηλαδή)
το φαινόμενο να κορυφωθεί σε 10 χρόνια
(κατ'εσε "μέχρι το 2020,θα έχουν τελειώσει")
ενω θα εξακολουθούμε να είμαστε σε αυτη τη ζώνη άλλα 950 (!) χρόνια ...
Ξεκιναω με παιδικές απορίες ,
για να μπω στα "αυστηρώς Χ" αργότερα ![]()
edit:
ξέχασα ...
καπου ειδα σήμερα να δημοσιεύουν και την παρακάτω εικόνα :
Πιστεύω οτι ολοι γνωρίζουν οτι είναι απο το Las Vegas
και ειναι ξενοδοχείο , και οχι ... πυραμίδα ![]()

Edited by - AitheroVamon on 04/09/2012 22:12:40