- Βασιλεύς Ιωάννης-Ο Αυτοκράτωρ του κόσμου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Λένε πως όλα αυτά θα γίνουν μέσα στην επόμενη δεκαετία και ότι ένα άτομο θα επιλεχθεί μέσα στους τόσους Έλληνες που θα κυριεύσει και θα γαληνέψει το μέλλον της απειλούμενης από αυτο-αφανισμό ανθρωπότητας. Το όνομα αυτού;
Ιωάννης...
Εάν γνωρίζετε κάτι, παρακαλώ εκφραστείτε.
Όλη η ιστορία ξεκινά όταν ο Πάπας δέχεται μια επιστολή από κάποιον ηγεμόνα Ιωάννη, υπογραφόμενη ως «Βασιλείας του Κόσμου» στην οποία παρέχεται η στήριξη του στην Χριστιανική Ευρώπη. Αργότερα με την σειρά τους οι Ευρωπαίοι (Πάπας, Βασιλιάδες κ.α.) θα προσπαθήσουν να συνάψουν συμμαχίες (κατά τις Σταυροφορίες για παράδειγμα) ή διπλωματικές σχέσεις με το βασίλειο αυτό, ματαίως όμως αφού ουδείς μπόρεσε ποτέ να το εντοπίσει ή να μάθει κάτι περισσότερο για αυτο.
Σήμερα αρκετοί ιστορικοί αποδίδουν την όλη υπόθεση σε παρερμηνεία της επιστολής κάποιου Χριστιανού Αφρικανού ηγεμόνα ονόματι Ιωάννη..
Ουσιαστικά λοιπόν πρόκειται για αναβίωση της ίδιας παμπάλαιας φήμης δοσμένη με ελληνοκεντρική (όπως πάντα) χροιά.
Edited by - XD on 06/09/2005 08:12:06
Καλά, τα πιστεύετε (σκέφτεστε) αυτά που λέτε;
Για μία χώρα με 11.000.000 πληθυσμό (με τους αλλοδαπούς) και με πτωτική τάση, με μηδαμινές παραγωγικές δυνατότητες, με μόνιμη εξάρτηση βαριάς βιομηχανίας και τεχνολογίας (από αυτ/τα έως κινητά) από το εξωτερικό και που τα αγροτικά προϊόντα είναι η πιο βασική από τις εξαγωγές που κάνει, μια χαρά είμαστε. Αλλά υπερδύναμη και μάλιστα σε 10 χρόνια πάει πολύ, δεν νομίζετε;
Εκτός και αν μιλάμε για Θαύμα, οπότε είμαι εγώ εκτός πραγματικότητας.
Edited by - me
Edited by - stemix on 06/09/2005 10:46:53
ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΠΤ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ......
quote:
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ,ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ,ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ,ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ,ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ.ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΠΤ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ......
Εεε, ξέχασες να αναφέρεις και τους τρανσέξουαλ εξωγήινους που προσεδαφίζονται στο Λυκαβηττό. Προσέξτε Λυκ-Αυγή-Ηττός (πώς λέμε Αρδηττός, που ώς γνωστόν πολλά μυστήρια συμβαίνουν τα βράδια εκεί. Εξαφανίζονται τσάντες, πορτοφόλια...)
Vril, ξέχασες να συμπληρώσεις ότι εμφανίζονται και "μωρά", όταν καμμιά φορά "αστοχήσει" το προφυλακτικό... Αυτά (τα μωρά) σαφέστατα διακτινίζονται...
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
quote:
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ.
tpt ανέβηκες πολύ στην εκτίμηση μου! Kαλώς ήρθες στο club των τρελαμένων (με τις βλακείες που διαβάζουν!).
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
quote:
Και πως θα μπορούσε η Ελλάδα να εξελειχθεί στην μεγαλύτερη δύναμη του κόσμου παρακαλώ;
ξεχνας ότι έχουμε την μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη χημικών όπλων στον κόσμο?
10 μέρες αν τρώμε το εθνικό μας φαγητό (γίγαντες!) θα καταστούμε ικανοί να αμολήσουμε μια τεράστιας εμβέλειας χημική επίθεση στον πλανήτη!
Πες μου τώρα πως θα μας αναγκάσουν να αρχίσουμε να τρώμε φασολάδα
Edited by - me
yannakas έγραψες!
Οποιοσδήποτε που διαβάζει το περιεχόμενο του παρόντος θέματος έχει κάθε δικαίωμα να εκφραστεί και να γράψει κάτι που τον αντιπροσωπεύει. Εγώ μόνο ένα πράγμα έχω να πω:
Αν συνεχίσουμε να τρώμε γίγαντες[αντί για σουβλάκι(και όχι καλάμάκι)] και αν συνεχίσουμε να πίνουμε γλυκό με γάλα και να ξύνουμε με το αριστερό τ' αρχίδ1α μας και με το δεξί να στέλνουμε μηνύματα, η ένδοξη-κάποτε-Ελλάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται στα χάλια που βρίσκεται τώρα, έχοντας για βαριά βιομηχανία αυτή των ξένων και διαβάζοντας την ιστορία των αδελφών μας εξ Αμερικής.
asimas
"να τρώμε γίγαντες" , "να πίνουμε γλυκό με γάλα" , "να ξύνουμε " ,
"να στέλνουμε μηνύματα" -> ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΟΥΤΟΠΙΚΟ TOPIC (ΤΙ ΕΙΠΑ!!!) ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.
"ένδοξη-κάποτε-Ελλάδα " -> ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ?ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ?
"διαβάζοντας την ιστορία των αδελφών μας " -> ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ.
"πλήθος ανίδεων " ->ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Π@Π@ΡΙ@ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ......
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΤΣΟΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΝΝ'Σ ΚΑΙ ΚΟΚΚΟΡΩΝ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
"το θέμα άρχισε να γίνεται mIRC" -> ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΚΟΥΡΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΤΣΙ..
DIM_KAR ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
Τpt γράφεις:
quote:
DIM_KAR ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
Εδώ o dim.kar, εκεί ο dim.kar, πού είναι ο dim.kar;
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Edited by - me
![]()
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
Edited by - astral-project on 10/09/2005 11:39:10
γιγαντες vs σουβλακι???
μα η φασολαδα δεν ειναι το εθνικο φαι της ψωροκωσταινας????
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
Έσεται Ήμαρ.