- ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
MORTAR
quote:
Αγαπητή null_n_voidΩραίο το «ανεκδοτάκι». Δεν μας είπες όμως, καμιά λεπτομέρεια από την αναδρομή του φίλου σου (πως ήταν η ζωή τότε, τα ήθη και έθιμα κ.α.). Πολλές φορές, τα ιστορικά βιβλία έχουν αποδειχθεί ελλιπή και μέσα από τις αναδρομές ζωής έχουμε μάθει πολλές λεπτομέρεις !
Αγαπητέ -pRiMiTiVe-Να είσαι καλά ! Και όποια άλλη απορία έχεις μπορείς να τη γράψεις.
Υ.Γ. Το κομπιούτερ σου έχει ελληνικά ; Προσωπικά, δυσκολεύομαι με τα greeklish.
Φιλικά, η www.greekastrology.grkarma
Δεν σε ξέχασα. Οταν θα τον δω θα τον ρωτήσω. Αν και στις αναδρομές βλέπεις κομμάτια της ζωής, όχι ολόκληρη την ζωή.
Είναι σαν έναν άλλο φίλο που είδε ότι τον σκότωναν πειρατές. Στην αναδρομή στάθηκε σε αυτό το περιστατικό, όχι στην ζωή των πειράτων.....
Εάν δούλευε έτσι, πόσα πράγματα θα μαθαίναμε - όπως την αληθινή προφορά της γλώσσας μας που οι επιστήμονες οικάζουν ότι ήταν τραγουδιστή...
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
"ψυχωτικά συμπτώματα"..
Ο Φουράκης, γι 'αυτους που γνώρίζουν λίγο ψυχιατρική, πασχει απο μανεια καταδιώξεως..Κοινως, είναι για "δέσιμο"!!!
Και για να μην παρεξηγηθω, σεβομαι απόλυτα τα ατομα τα οποια πασχουν απο ψυχικές νόσους..
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....
quote:1ον κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν ασχολείται με αυτά τα παιδιά, 2ον το πείραμα της φιλαδέλφειας είναι μύθος και δεν έγινε ποτέ....
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΗ???????? ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΣΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ??????
Να κάνω εγώ μια ερώτηση τώρα: Ποιό πανεπιστήμιο και ποιοί καθηγητές διεξάγουν αυτή την έρευνα
Έτσι λοιπόν και να γίνεται ένα τέτοιο πείραμα, δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ από μόνο του. Υπάρχουν πολλά πειράματα που έτυχε να ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ τις εκδοχές που αρχικά ήθελαν να αποδείξουν. Άρα μέχρι να βγεί κάποιο αποτέλεσμα, να ολοκληρωθεί δηλαδή το πείραμα (αν όντως υπάρχει αυτό το υποτιθέμενο πείραμα) δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς τίποτα. Το παράξενο που είναι
I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.
quote:
ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΣΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ
Εγω θα ηθελα να ρωτησω το μελος Στελοα, απο ποια πηγη αντλησε αυτην την πληροφορια.
quote:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ
Ενημερωση, δεν σημαινει να ακουμε αυτα που θελουμε να ακουσουμε.
Ξερεις ποσους δασκαλους εχω γνωρισει που δεν ξερουν να γραφουν σωστα
ουτε το ονομα τους;
Δυστυχως, συμβαινει στην Ελλαδα!
Edited by - angi on 15/01/2006 20:25:53
Απλά βάλτε την ημερομηνία γέννησής σας και πατήστε για διάγνωση....
http://www.thebigview.com/pastlife/
Είναι πολύ ενδιαφέρον να αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου σε κάποιον άλλον!!!!
Μην το πάρετε της μετρητής βέβαια, αλλά η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές σε εντυπωσιάζει όταν βλέπεις κάποια κοινά σε εσένα ή στους φίλους σου!!!!!!
Για παράδειγμα : ήμουν άντρας στην προηγούμενη ζωή (τώρα είμαι γυναίκα) και γεννήθηκα το 1150 στην Νέα Ζηλανδία....
ήμουν χορευτής, ηθοποιός ή τραγουδιστής και είχα ευγενικό αλλά παράξενο χαρακτήρα!! Άνθρωπος που πίστευε στην επιστήμη και έψαχνε για γνώση και καινούριες απαντήσεις....(βέβαια το 1150 και στην Ζηλανδία μόνο ιθαγενής θα μπορούσα να είμαι... αλλά ας το πάρει το ποτάμι...ίσως ήμουν ο χορευτής ιερέας που γύρναγε με ρυθμικό ύφος γύρω από την φωτιά τραγουδώντας ακαταλαβίστικα καλλώντας τα πνεύματα... αλλά η επιστήμη που κολάει εκεί? χεχε.. μπερεδεύτηκα)
Το μάθημα μου σε αυτή την ζωή : Βλέποντας παντού μαγεία γύρω μου , μέχρι και στην καθημερινότητά μου , είναι να καταλάβω αυτή την μαγεία και να την μεταδώσω και στους άλλους
Και τώρα ......Τα ρα ταταμ..... Η αυλαία ανοίγει.....
και βλέπω τα κοινά : Έφεση στην κίνηση και στον χορό.... Άνθρωπος που πιστεύει στην επιστήμη με την καθολική έννοια... Και όντως πολύ συχνά βλέπω μαγεία γύρω μου και στα πιο απλά πράγματα!!!!
Έτσι για να πάρετε μία γεύση...
SIMORIL .......
όσοι ενδιαφέρονται ας πανε να δούνε την μετάφραση στα Ελληνικά στο:
http://users.forthnet.gr/ath/faiza/atelier/pastLife.htm
Ευχαριστώ....
SIMORIL .......
--------------------------------------------------------------------------------
Ανεξάρτητα το πώς νοιώθεις, ήσουν ΓΥΝΑΙΚΑ στην τελευταία σου ενσάρκωση.
Βόρεια Ευρώπη. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχες γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1850.
Το επάγγελμά σου ήταν: χρυσωρύχος, εργολάβος κηδειών.
--------------------------------------------------------------------------------
Το σύντομο ψυχολογικό σου προφίλ, σε αυτή τη ζωή:
Επαναστατικός τύπος. Έχεις εμπνευσμένες αλλαγές σε κάθε σφαίρα - στην πολιτική, στις επιχειρήσεις, στη θρησκεία, στο νοικοκυριό. Κάλλιστα μπορεί να είσαι ένας αρχηγός.
Το μάθημα το οποίο μεταφέρθηκε στην τωρινή σου ζωή, από την προηγούμενη:
Είσαι προορισμένος να λύσεις τα προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος, της ανακύκλωσης, της κατάχρησης και κακής χρήσης ευαίσθητων υλικών, να εξαλείψεις την ραδιενέργεια με όλα τα μέσα συμπεριλαμβανομένων και ψυχολογικών μεθόδων.
Τώρα, θυμάσαι;
ΟΧΙ!!!
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΗΔΕΙΩΝ?

Ανεξάρτητα το πώς νοιώθεις, ήσουν ΓΥΝΑΙΚΑ στην τελευταία σου ενσάρκωση.
Βόρεια Νέα Ζηλανδία. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχες γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1350.
Το επάγγελμά σου ήταν: τραπεζίτης, τοκογλύφος, παροχέας δανείων, δικαστής.
Φυσικό ταλέντο ψυχολόγου. Ήξερες πώς να χρησιμοποιήσεις τις ευκαιρίες. Ψύχραιμος και ήρεμος σε κάθε κατάσταση.
Το πρόβλημά σου -- να μάθεις να αγαπάς και να εμπιστεύεσαι το Σύμπαν. Είσαι προορισμένος να σκέφτεσαι, να σπουδάζεις, να απεικονίζεις, να αναπτύσσεις την εσωτερική σοφία.
Τώρα, θυμάσαι;
Nai!!!!
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΗΔΕΙΩΝ?
Arxitektonas tafon
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΩΡΤΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ...
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΑΣ ΤΑΦΩΝ?
ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ?

Edited by - XAMENOS on 18/12/2003 15:19:44
Αλάσκα. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχες γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1350.
Το επάγγελμά σου ήταν: βιβλιοθηκάριος, παπάς, κάποιος που κρατούσε τις παραδόσεις της φυλής, μάγος.
Αναζητητής της αλήθειας και της σοφίας. Μπορεί να έχεις δει στις μελλοντικές ζωές σου. Οι άλλοι σε αντιλαμβάνονται σαν έναν ιδεαλιστή που φωτίζει το μονοπάτι του μέλλοντος.
Εσύ θα εκπληρώσεις το μάθημά σου βοηθώντας ηλικιωμένους ανθρώπους και παιδιά. Ήρθες σε αυτή τη ζωή για να μάθεις να φροντίζεις τους αδύναμους και να βοηθάς αυτούς που χρειάζονται βοήθεια.
Τώρα, θυμάσαι;
...ΔΞ/ΔΑ....17%
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Ανεξάρτητα το πώς νοιώθεις, ήσουν ΑΝΔΡΑΣ στην τελευταία σου ενσάρκωση.
Κεντρική Αφρική. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχες γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1675.
Το επάγγελμά σου ήταν: Σχεδιαστής, μηχανικός, τεχνίτης.
Αναζητητής της αλήθειας και της σοφίας. Μπορεί να έχεις δει στις μελλοντικές ζωές σου. Οι άλλοι σε αντιλαμβάνονται σαν έναν ιδεαλιστή που φωτίζει το μονοπάτι του μέλλοντος.
Εσύ θα εκπληρώσεις το μάθημά σου βοηθώντας ηλικιωμένους ανθρώπους και παιδιά. Ήρθες σε αυτή τη ζωή για να μάθεις να φροντίζεις τους αδύναμους και να βοηθάς αυτούς που χρειάζονται βοήθεια.
Τώρα, θυμάσαι;
drumx13 δεν ξερω αν το πρόσεξες αλλά έχουμε το ίδιο ψυχολογικό σου προφίλ και το ίδιο μάθημα στην τωρινή μας ζωή!!!![]()
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ... ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ
ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ....
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Edited by - drumx13 on 18/12/2003 22:32:37
αντε παλι...
"μαγικος καθρεφτης" -φορουμ ψυχη
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=630&whichpage=2&ARCHIVE=
quote:
ΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ...ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΣΟΥ?...
http://www.geocities.com/krtliv/pastlife.html-
quote:
Είναι πολύ ενδιαφέρον να αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου σε κάποιον άλλον!!!!
![]()
ειναι το δευτερο θεμα.....που "επαναλαμβανεις"...
"ολως τυχαιως" -θα ηθελα να πιστευω-
(ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;....ΑΔΙΚΑ ΛΕΕΙ ΕΚΙΝΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ Ο ΑΒΑΤΑΡ-ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΔΙΚΑ ΤΗ ΛΕΕΙ...-
"ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΘΕΜΑ....")
ας θεωρησω λοιπον οτι.. "κατι αλλο ηθελες να πεις"... ετσι;![]()
--συμφωνει και ο Αντμιν φανταζομαι... οτι "καλλιστα μπορουν να συνυπαρξουν τα δυο ΟΛΟΙΔΙΑ θεματα... που εχουν βεβαια διαφορετικα λινκ ωστε να μην ειναι εντελως ιδια(αν και το προγραμματακι ειναι...)"![]()
...οποτε....ας παω για υπνο...ησυχη...
οτι κανεις εδω μεσα δεν με ακουει οταν μιλω...
κανεις δεν με βλεπει και προπαντως ..
κανεις δεν με καταλαβαινει...
-τι ωραια!....τοσα μηνυματα στον ...αερα...
σαν στερεονοβαπαζλ..![]()
![]()
--
quote:
Your past life diagnosis:
I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.
You were born somewhere in the territory of modern Romania around the year 875.
Your profession was that of a philosopher and thinker.
Your brief psychological profile in your past life:
Timid, constrained, quiet person. You had creative talents, which waited until this life to be liberated. Sometimes your environment considered you strange.
The lesson that your last past life brought to your present incarnation:
It always seemed to you that your perceptions of the world are somewhat different. Your lesson is to trust your intuition as your best guide in your present life.
Do you remember now?
???????
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai