ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

dim.kar30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/07/2006, 07:52:51
quote:
H Medtech περιμενει ακομα το INDIGO αγορι Panos που μπορει να αλλαζει την πραγματικοτητα κατα βουληση να περασει την δοκιμασια με το βραστο νερο (original idea του dim.kar) ωστε να της βαλει τα γυαλια.

Και γιατί να σου βάλει τα γυαλιά, αγαπητή μου medtech?
Θα του προσφέρει τίποτα αυτό αν κάνει κάτι τέτοιο για σένα ή έχει εκφράσει κάποια τέτοια επιθυμία?
Κι αν πράγματι το κάνει θα εξυπηρετήσει κάποια δική του ανάγκη ή κάποια δική σου?

Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι, φίλη μου, σχετικά με κάτι που αναφέρεις:

quote:
Ο Marte επαναλαμβανει την μασημενη καραμελα οτι οι σκεπτικιστες ειναι κολημενα μυαλα και προσβλητικα μας λεει οτι αυτοι που κοιμουνται τον υπνο του δικαιου ειναι οι σκεπτικιστες και ΟΧΙ αυτοι που καταπινουν αμασητη την καθε θεωρια.

Αλήθεια, ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του σκεπτικιστή?

In anticipation of my resurrection...

28/07/2006, 13:15:17

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο PANO ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΛΩΝΟ;;

Η ΤΣΑΜΠΑ ΠΙΣΤΗ ;;

MarteΜέλος
28/07/2006, 14:23:52
για τον φίλο μου τον velial

28/07/2006, 14:42:44
μηπως το κουρασαμε το θεμα? 42+ σελιδες???? ειναι δυνατον???? πως να παρακολουθησει κανεις το θεμα απο την αρχη...για να εκφερει την γνωμη του αν ειναι να φαει 3+ μηνες!!!! λιγος σεβασμος δεν βλαπτει...

...and the Predators will prevail...

urbis et orbis

28/07/2006, 14:42:46
ο ψ ειναι εθελοντης αιμοδοτης δωρητης σωματος και κανει και διαφορες εθελοντικες εργασιες που αφορουν την καλυτερευση του περιβαλοντος

σε αντιθεση με τον χ ξερει οτι ενας νεφροπαθης που κανει αιμοκαθαρση οσο και να οραματιστει δε νπροκαιτε να φτιαξει καινουργιο νεφρο

ξερει σε αντιθεση με τον χ οτι ενας που εχε ιαναιμια οσο και να οραματιστει δεν προκεται να παψει να χρειαζεται αιμα

ξερει σε αντιθεση με τον χ οτι οσο και να οραματιστουν ολοι δεν προκεται να βγουν καινουργια δεντρα αν δεν κανουν οι ιδιοι δεντροφυτεψη

quote:
ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ

βγαινοντας απο το νοσοκομιο γιατι οι γιατροι του ειπαν οτι μπορει να μην ειναι αυτος που ειναι συμβατος δοτης για το παιδακι που ηθελε βλαστοκυταρα αλλα βρεθηκε δοτης

quote:
ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Α.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑ!!!!

σε αντιθεση με τον χ που το μονο πλασμα που εχει (και αυτο ειναι στο μυαλο του) ειναι οι δρακονιανοι

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

MarteΜέλος
28/07/2006, 15:27:46
Φίλε μου gigeni

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λιγάκι.

Για κάθε ενα άτομο όπως αυτό που περιγράφεις δυστυχώς υπάρχουν άλλα χίλια που είναι κολλημένα μπροστά στην πλάσμα τους και τρώνε πασατέμπο χαζεύοντας τον πόλεμο στον Λίβανο,τον πόνο και την αρρώστια του συνανθρώπού τους...

Εκτός κι αν εσύ ζεις σε άλλο κόσμο...

Πάντος να θυμάσε οτι πριν έρθουν οι ιδέες της δήθεν νέας εποχης σε αυτόν τον τόπο, σαν αθλιοι πετούσαν τα σκουπίδια τους στους δρόμους, σαν άθλιοι δεν νιώθαν ίχνος στοργής για τον συνάνθρωπο τους.

Οταν συνειδητοποιείς οτι όλοι είμαστε ΕΝΑ και προερχόμαστε απο το ΕΝΑ τότε και μόνον τότε γίνεσε ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ,ΦΙΛΟΖΩΟΣ,ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ

Διαφορετικά θα βλέπεις τον θάνατο του άλλου μέσον για την δική σου επιβίωση, όπως κατακόρον γίνετε στην εποχή μας.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ-ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΥΑΛΛΟ-ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ-ΣΥΝΓΧΩΡΕΣΗ-ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

28/07/2006, 17:51:47
quote:

Φίλε μου gigeni
Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λιγάκι.

καθολου

quote:
Για κάθε ενα άτομο όπως αυτό που περιγράφεις δυστυχώς υπάρχουν άλλα χίλια που είναι κολλημένα μπροστά στην πλάσμα τους και τρώνε πασατέμπο χαζεύοντας τον πόλεμο στον Λίβανο,τον πόνο και την αρρώστια του συνανθρώπού τους...

και με την ιδια ευκολια που τρωνε πασατεμπο τρωνε και ολα αυτα περι
δρακονιανων και σουπερ ντουπερ dna

quote:
Εκτός κι αν εσύ ζεις σε άλλο κόσμο...

εγω ζω σε αυτον τον κοσμο καποιοι αλλοι ζουνε σε ματριχ με δρακονιανους πρακτορες

quote:
Πάντος να θυμάσε οτι πριν έρθουν οι ιδέες της δήθεν νέας εποχης σε αυτόν τον τόπο, σαν αθλιοι πετούσαν τα σκουπίδια τους στους δρόμους, σαν άθλιοι δεν νιώθαν ίχνος στοργής για τον συνάνθρωπο τους.

και τωρα αυτο κανουν
και για να ξερεις παντα ειχαμε της ιδεες της νεας εποχης πριν χρονια που δε νειχαμε τηλεοραση οχι πλασμα αλλα ουτε καταπλασμα ηταν της μοδας το τραπεζακι τα πνευματα και οι μεταψυχωσεις τοτε εβλεπες πολους να πιστευουν οτι ηταν στην προηγουμενη τους ζωη
η μαρια αντουανετα,ο ναπολεον,ο αλεξανρος και διαφοροι αλοοι διασημοι
και ενας σκεπτικιστης εξηνε το κεφαλι του και ρωτουσε
<<συγνωμη αλλα πως γινετε να εχουμε 5 ατομα που να πιστευουν οτι στην προηγουμενη τους ζωη βαση μεταψυχωσης ηταν ο ναπολεον και να ειναι και οι 5 αυτη την στιγμη στην ζωη;;>>

τοτε ολοι του ελεγαν οτι ειναι κομπλεξικος και πως δεν ξερει που πανε τα τεσσερα
κατι αναλογο βλεπουμε και σημερα μονο που τωρα εχουμε τους δρακονιανους και την αλαγη της υλης μα την σκεψη

quote:
Οταν συνειδητοποιείς οτι όλοι είμαστε ΕΝΑ και προερχόμαστε απο το ΕΝΑ τότε και μόνον τότε γίνεσε ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ,ΦΙΛΟΖΩΟΣ,ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ

εδω θα ηθελα μια βοηθεια τι λες ΕΝΑ;;;;

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

MarteΜέλος
28/07/2006, 18:22:06
quote:
εδω θα ηθελα μια βοηθεια τι λες ΕΝΑ;;;;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΟΝΟΜΑΖΩ ΕΓΩ ΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ .

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΙΑ.
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΘΑ ΕΝΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ... ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...

ΑΠΟΣΥΡΩΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ TOPIC ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ...

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
28/07/2006, 20:05:10
Εναλλακτική πρόταση οραματισμού και στάση αυτοσυγκέντρωσης που ανακάλυψα πριν από 5 ώρες.........

Για να ξεκολλάμε λίγο από το Google και τον καναπέ ....

Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...

29/07/2006, 00:07:24
quote:
Όχι φίλη μου medtech, δεν είπα ποτέ οτι πρέπει να πετάξουμε τις παροπίδες μας αγοράζοντας βιβλία,CDs και κασσετες.

Σταματήστε να χτυπάτε εκεί που σας πέρνει.

Αλλαγή τρόπου σκέψης χρειαζόμαστε. Να ξυπνήσουμε ενα πρωί και να το δηλώσουμε στον ίδιο μας τον εαυτό οτι ΩΣ ΕΔΩ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! και εαν ο κόσμος δεν λέει να αλλάξει ε και τι έγινε? Θα αλλάξω ΕΓΩ! Με πράξεις όμως.. όχι ζαβολιές!
Ο PaNo έχει μια άποψη και άσχετα με το αν την βλέπουμε σωστή η λάθος ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ τουλάχιστον να την σεβαστούμε.

Λοιπόν αν και οι σκεπτικιστές πάντα προτείνουν παράλογα πειράματα στους άλλους (δυστυχώς στενότητα σκέψης)εγώ έχω να σας προτείνω ένα πείραμα πολύ απλό και μάλλον εύκολο για τα στενά και περιορισμένα όρια της σκέψης σας.

Αύριο το πρωί δοκιμάστε να μην κάνετε τίποτε από αυτά που κάνετε καθημερινά. Κάντε κατι άλλο, αντισυμβατικό, από το πιο απλό μέχρι το πιο σοβαρό, δεν ξέρω εσεις θα επιλέξετε.
Χαρείτε το αποτέλεσμα και δουλέψτε πάνω σε αυτό. θα ανακαλύψετε πάρα πολλά.

Όσο για την matrix πραγματικότητα από παιδάκι το ήξερα οτι υφίσταται. Είναι μια γνώση που την έχεις μέσα σου και σε τρώει. ΔΕΝ μου την είπε κανένας και ποτέ. Τώρα γι αυτούς που δεν

Κοψε τις σοφιστειες Marte γιατι δεν περνανε σε μενα.

Δεν ειναι καθολου παραλογο πειραμα.Ισχυριστηκες οτι αλλαζεις την πραγματικοτητα ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ?Εμπρος αποδειξε το!

Ο καλυτερος τροπος να φορεσεις παρωπιδες ειναι να ακουσεις τις συμβουλες του Panos.

Ναι παρε τα βιβλια του Panos.Κανε πλουσιους καμποσους ΝΕW AGE ΓΚΟΥΡΟΥ που σε ταιζουν φουμαρα.

Καταλογος ΜΠΟΥΡΔΩΝ που ακουσαμε απο τον Panos:

-Υπαρχουν αλλοι 10 κλωνοι DNA που ειναι ολογραφικοι.Μονο αμα το ριξετε στο διαλογισμο θα τους ενεργοποιησετε.

(Καταρχας κε Τσαρλατανε DNA=ΔΕΣΟΞΥΡΙΒΟΖΟΥΚΕΛΕΙΚΟ ΟΞΥ=ΜΟΡΙΟ που τα βασικα του συστατικα ειναι κατα κυριο λογο ο ανθρακας και το υδρογονο με ολιγη απο οξυγονο,αζωτο,φωσφορο και μερικα αλλα στοιχεια.Δεν χρειαζεται να το ριξεις στο διαλογισμο ουτε για να το εντοπισεις ουτε για να το ενεργοποιησεις.Βασικα η ενεργοποιηση του ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ απο την βουληση σου που να χτυπιεσαι κατω σαν χταποδι.Και η ενεργοποιηση του (με τα καταλληλα ενζυμα) δινει πρωτεινες και οχι υπερδυναμεις).

-Ζουμε σε ενα matrix επιπλαστης πραγματικοτητας που το δημιουργησαν ΕΤ ερπετοειδους μορφης που αλλαζουν την μορφη τους αλλαζοντας την στροφορμη των μοριων τους.

(οταν ολα τα στοιχεια δειχνουν για το αντιθετο ας προσπαθησουε να πεισουμε τους αφελεις οτι ΟΛΑ ειναι αποτελεσμα συνομωτικων προσπαθειων συγκαλυψης ωστε να μην δουν ποσο αστηρικτες ειναι οι ιδεες μας.Ας βγαλουμε ολο τον κοσμο που δεν βλεπει ιχνος Ερπετοειδους δρασατηριοτητας παλαβο.Ας μην υπολογισουμε το γεγονος οτι για να αλλαξει ενα μοριο απαιτειται ΕΝΕΡΓΕΙΑ και οτι η αλλαγη τοσων πολλων μοριων απαιτει τεραστια ποσα ενεργειας που δεν μπορει να τα αντεξει κανενας ζωντανς οργανισμος.)

-ολοι οι πλανητες ειναι κουφιοι και εχουν εναν εσωτερικο Ηλιο

(οταν τον ρωτησα πως ειναι δυνατον ενας αεριος πλανητης να ειναι κουφιος απο μεσα και να εχει εσωτερικο ηλιο χωρις να αρπαζει φωτια μου απαντησε οτι δεν πρεπει να εμπιστευομαι την NASA .Αλλα την δομη και την τροχια των πλανητων δεν την μελετα μοναχα η NASA.Να μην επιστευτω κανεναν επιστημονα?)

-οτι αλλαζοντας την συνειδηση σου δημιουργεις πραγματικοτητα ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.Οτι ενα παιδακι στην Αφρικη που ειχε μεγαλωσει με τα πιθηκια εβαλε το χερι του σε βραστο νερο και ΔΕΝ καηκε επειδη δεν υπηρχε στο συνειδησιακο του γνωστικο πεδιο η γνωση του οταν βαλεις το χερακι του σε ζεματιστο νερο
θα καεις.

(φτσικα εκανε την ΠΑΠΙΑ οταν τον ρωτησαμε πως ειναι δυνατον να καιγονται τοσα πολλα νηπια που δεν γνωριζουν οτι θα καουν και βαζουν το χερι τους στο ματι της κουζινας πχ.Βασικα απαιτησε απο μενα να μην του κανω ερωτησεις!Ε βεβαια αφου οι ερωτησεις μου τον ξεβρακωναν.)

-Μετα μας επισκεφτηκε ενας παλαβιαρης απο την e-e-e.gr οπαδος και αυτος της ερπετοειδους εισβολης με μια εθνικιστικη twist που μας ειπε οτι η Σεληνη ειναι κουφια,οτι η Κινα και το Ισραηλ συνομωτουν για να βγαλουν απο τη μεση την Ελλαδα διοτι αυτοι ειναι απογονοι ερπετοειδων εξωγηινων απο τον αστερισμο του Δρακοντα που την επεσαν στους δικους μας προγονους απο τον αστερισμο της Ανδρομεδας κτλ....

(Φυσικα δεν ειχε ουτε και αυτος τροπο να αποδειξει τους ισχυρισμους του.Οταν ειδε οτι δεν βρισκουν ευκολα οπαδους οι αερολογιες του το εριξε στο χαρακτηριστικο βρισιδι του ιδρυτη της ιστοσελιδας www.e-e-e.gr (μας εβγαλε ολους σοδομισμενους μασονους-και φυσικα εφαγε ban.Επειδη διαθετει λιγοτερη κοινη λογικη απο μια κατσαριδα δεν μπορεσε να καταλαβει οτι το ban to εφαγε για το βρισιδι και οχι για τις ιδεες του και πεπεισμενος οτι τον ριχνουν οι συνομωτες εξωγηινοι επανηλθε καμποσες φορες με διαφορα nicκ ακολουθωντας παντα την ιδια πορεια:διασπορα αερολογιων-μη προσφορα αποδειξεων-περιγελασμα απο το κοινο-βρισιδι-ban) και φανταζομαι εχει δμιουργησει περισσοτερους κλωνους σε αυτο το forum απο αυτους που δημιουργησαν οι δημιουργοι της Dolly-αυτο θα πει Ανδρομεδια τεχνολογια!)

-μετα ηρθε ενας αστρολογογος και διαφημισε την κουρελοταινια-ψευτοντοκιμαντερ και το ομωνυμο κουρελοβιβλιο "What the Beep do we know".("Τι Στο Μπιιπ ξερουμε"?Μπιιιιπ ξερετε!

(εδω η μασονιανη δρακονοπρακτορισσα medtech εκατσε και αναλυσε γιατι η ταινια και το βιβλιο λενε μπουρδες και ποια απατεωνισσα βρισκεται πισω απο το βιβλιο και την ταινια.Οποιος γουσταρει να μαθει να κατσει να διαβασει τα αρθρα που δημοσιευσε αυτη η ελεινη πρακτορισσα σε αυτο το forum)

-Μιλωντας για Δρακονιανες πρακτορισσες αξεχαστη θα μας μεινει η επισκεψη μιας θηλυκης οπαδου της e-e-e.gr που μας αποκαλεσε Δρακονιανες πρακτορισσες που προσπαθουν να αποπλανησουν τους Ανδρομεδιους Ελληνες ανδρες με σκοπο να τους αποτρεψουν απο το να στρατευτουν στον ιερο αγωνα κατα των Δρακονιανων Κινεζο-εβραιων οταν δεν φαγαμε για αλλη μια φορα τις e-e-e.gr αερολογιες της.

(πολυ σωστα ο gigenis επισημανε οτι πιθανον τα εξωτερικα προσοντα αυτης της οπαδου προφανως απεχουν μακραν απο τα προτυπα ομορφιας χεχεχε)

Και πολλες αλλες εξισου ατεκμηριωτες ιδεες.

quote:
ΑΠΟΣΥΡΩΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ TOPIC ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ...

Μεταφραση:βλεπω οτι οι γενικολογες αερολογιες μου περι stystem basters δεν περνανε και τηνκανω.

Στο καλο και να μας γραφεις.

Στειρα αντιπαραθεση?Ας ερθει ο Panos να αποδειξει τα λεγομενα του.

Επισης.Συνεχισε να καταπινεις αμασητη την καθε τσαρλατανια.

Neeextttt!