ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

evgenios4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
evgeniosΜέλος
05/12/2004, 02:08:06
http://tovima.dolnet.gr/demo/owa/tobhma.print_unique?e=B&f=14315&m=B57&aa=1&cookie=

Ελπίζω να το διαβάσατε όλο, πριν απαντήσετε. Με προβλημάτισε πάρα πολύ.
Μεγάλωσα θεωρώντας κάποια πράγματα αυτονόητα.
"Η Μακεδονία είναι μία και δικιά μας."
Τελικά μαθαίνω πως με τα ίδια πράγματα μεγαλώνουν και τα παιδιά της FYROM. Και με χειρότερα. Αφού θέλουν να μας πάρουν μέχρι λίγο πιο πάνω από την Λάρισα...
Τελικά, τι γίνεται; Η αλήθεια υπάρχει. Ποια είναι τελικά;
Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με την πολιτική των Σκοπίων. Όμως θέτω κάποια ερωτήματα:
1.Τα Σκόπια έχουν το δικαίωμα να έχουν σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία;
2.Τι σημαίνουν όλα αυτά για μας;
3.Γιατί ενώ μάλλον είναι 3 οι Μακεδονίες, εμείς επιμένουμε πως είναι μια; Έχουμε δίκιο ή άδικο σ'αυτό;
4.Τι μπορούμε να κάνουμε γενικά;

Φιλικά και πατριωτικά
Ευγένιος

Όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα παιδί. Ας μην το σκοτώσουμε. Είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.

05/12/2004, 03:19:23
Ευγένιε, καλώς ήλθες στις συζητήσεις του esoterica!

Πριν ανοίξεις ένα νέο θέμα, είναι καλό να κοιτάζεις αν έχει ξανασυζητηθεί, όπως εν προκειμένω:

ΜΥΘΟΣ?...απόψεις για το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

evgeniosΜέλος
05/12/2004, 13:38:00
quote:
Ευγένιε, καλώς ήλθες στις συζητήσεις του esoterica!

Πριν ανοίξεις ένα νέο θέμα, είναι καλό να κοιτάζεις αν έχει ξανασυζητηθεί, όπως εν προκειμένω:

ΜΥΘΟΣ?...απόψεις για το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Φίλε Zadok
δεν είχα υπόψη μου το θέμα που μου προτείνεις. Ζητώ συγνώμη που φόρτωσα το site με κάτι περιττό. Γι' αυτό και μεταφέρω την άποψή μου στο θέμα που μου προτείνεις.
Φιλικά παντελώς
Ευγένιος

Όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα παιδί. Ας μην το σκοτώσουμε. Είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.

06/12/2004, 00:25:26
Να 'σαι καλά!

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)