- ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Ο Δρ Πίτερ Μπρέγκερ, νευρολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ζυρίχης, υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι που πιστεύουν σε φαινόμενα παραφυσικής δραστηριότητας έχουν την τάση να βρίσκουν συσχετισμούς και αίτια που δεν υπάρχουν εξαιτίας της αυξημένης συγκέντρωσης ντοπαμίνης στον εγκέφαλό τους.
Η ντοπαμίνη είναι μια χημική ουσία του κεντρικού νευρικού συστήματος η οποία επηρεάζει την ικανότητα του εγκεφάλου να συσχετίζει ή όχι τις πληροφορίες που δέχεται.

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
!!!!!!!ΠΩΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ,ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ!?
χμ!
ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ...
ΛΟΙΠΟΝ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗ ΔΟΣΗ...
ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑ,ΑΤΜΑ
*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*
Edited by - ΑΤΜΑ on 03/01/2003 12:37:14
Edited by - ΑΤΜΑ on 05/01/2003 14:59:24
ΚΑΝΩ ΚΥΚΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ +ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΡΧΙΖΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ...
+ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ,ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...
!ΕΝΝΟΩ...ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΙΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΣΕΣ+ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ (+ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...)ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....
ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΙ ΨΥΧΕΣ,ΟΝΟΜΑΤΑ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ...ΣΑΜΣΑΡΑ ,ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...
!ΕΥΧΕΣ ,ΑΤΜΑ
Ενδιαφέρον…
(Συγγνώμη αν έχω μπερδέψει τίποτε αλλά διαβάζοντας την ιδέα περί Σαμσάρα της ΑΤΜΑ μου ήρθαν τα παραπάνω σαν σκέψη)
Edited by - XD on 05/01/2003 09:16:26
ΓΕΙΑ !ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΗΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ +ΣΕ ΡΗΤΟ......
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .....
......ΟΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕΙ, ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....ΣΤΟ ΡΗ-ΤΟ-Ε-ΡΩ-ΤΗ-ΜΑ...
οτι το ιδιο ακριβως θεμα εθεσα πριν απο
10 μερες σε αλλο forum????
H ενασχοληση μου με το θεμα μεσω της
μελετης του Young "συγχρονικοτητα, μια μη αιτιατη συνδετικη αρχη"
με βοηθησε οχι να δωσω απαντηση, στο τι ειναι συμπτωση ακριβως, αλλα
να δεχθω την υπαρξη της ως αυτοδυναμο στοιχειο στο συστημα του κοσμου.
(πραγμα που ουτως η' αλλως ασυνειδητα δεχομουν προ πολλου...)
Nοιωθω να βρισκομαι αρκετα κοντα στη βαθυτερη κατανοηση του, αλλα πρεπει
να "κοιμηθω πανω σ' αυτο" μερικες φορες ακομη....
"my pain is my castle"
ΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ,ΔΙΝΕΤΑΙ Σ'ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ...ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΟΙΠΟΝ +ΕΚΘΑΜΒΗ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ aenaongr ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ , "Ο Δρόμος των Λευκών Νεφών"...
.."Μέσα στην απόσπαση αυτής της μοναξιάς, μπορούσα να καταλάβω πόσο λίγο η ζωή μας εξαρτάται από τις εγκεφαλικές αποφάσεις και πόσο περισσότερο από φαινομενικά ασήμαντα συμβάντα και εντυπώσεις, που ξαφνικά αποκαλύπτουν την εσωτερική κατεύθυνση της ουσιαστικής μας ύπαρξης. Γενικά, θεωρούμε αυτές τις ασήμαντες εντυπώσεις και ασήμαντα γεγονότα σαν "τυχαία", που συμβαίνουν χωρίς να παρατηρούμε ότι αυτές οι εντυπώσεις και τα συμβάντα απέκτησαν σημασία απλώς επειδή απελευθέρωσαν δυνάμεις που λειτουργούσαν μέσα μας συνεχώς, αλλά τις οποίες δεν προσέχαμε, επειδή τα διανοητικά κατασκευασμένα σχέδια επισκίαζαν το συνεχές ρεύμα της εσωτερικής μας ζωής και τις καθοδηγητικές δυνάμεις της ψυχής μας"...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
'manava seva, madhava seva'
φαινεται πως αυτες οι συμπτωσεις ειναι διαλικες αλλα γιατι αναρωτιθηκε κανεις υπαρχουν αυτες οι συμπτωσεις?