ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μεγαλη καθυστερηση απο την............ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Μεγαλη καθυστερηση απο την............ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

mazda7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
mazdaΝέο Μέλος
15/05/2004, 14:02:54
αρχη που μπαινεις σε αυτο το φορουμ απο εναλλαγες σελιδων,η οταν πας να ανοιξης ενα θεμα η να απαντησης....
Γενικα υπαρχει μεγαλη καθυστερηση σε οτι πας να κανεις μεσα εδω.
Μηπως κατι δεν κανω καλα εγω ?

TelxinasΜέλος
16/05/2004, 21:55:42
Η καθυστέρηση από σελίδα προς σελίδα, ορισμένες φορές συμβαίνει λόγω server.
Επειδή όμως έδωσες και ένα άλλο στοιχείο, τα πάντα λες αργούν να γίνουν ακόμα και όταν γράφεις μια απάντηση τότε πήγαινε εδώ:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.aspTOPIC_ID=1902&whichpage=2&ARCHIVE=#110852

Φαίνεται ότι το pc σου έχει πήξει λίγο από ενοχλητικά ads στο registry του.

Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.

mazdaΝέο Μέλος
17/05/2004, 13:30:22
quote:

Η καθυστέρηση από σελίδα προς σελίδα, ορισμένες φορές συμβαίνει λόγω server.
Επειδή όμως έδωσες και ένα άλλο στοιχείο, τα πάντα λες αργούν να γίνουν ακόμα και όταν γράφεις μια απάντηση τότε πήγαινε εδώ:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.aspTOPIC_ID=1902&whichpage=2&ARCHIVE=#110852

Φαίνεται ότι το pc σου έχει πήξει λίγο από ενοχλητικά ads στο registry του.

---The page cannot be found---

TelxinasΜέλος
17/05/2004, 14:00:57
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1902&whichpage=2#110852

Για δοκίμασε τώρα. Ήθελα να σου δώσω την διεύθυνση η οποία να σε πάει κατευθείαν στην απάντηση.
Πάντως μέχρι πρότινως, είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την γραφή των απαντήσεων στο text field. Ακόμα και με την προβολή των πολλών απαντήσεων σε ένα θέμα.

Edited by - Telxinas on 17/05/2004 14:05:04

17/05/2004, 19:35:41
To θέμα της ταχύτητας σύνδεσης και ανταλλαγής δεδομένων στο Internet εξαρτάται από πολλές παραμέτρους που ορισμένες φορές είναι δύσκολο κάποιος απλός χρήστης να καθορίσει και υπολογίσει με ακρίβεια. Εάν το "πρόβλημα" παρατηρείται μόνο στο συγκεκριμένο site όπως γράφεις,
quote:

Γενικα υπαρχει μεγαλη καθυστερηση σε οτι πας να κανεις μεσα εδω.

μάλλον οφείλεται στο πλήθος των χρηστών που χρησιμοποιούν το site τη χρονική στιγμή που προσπαθείς να το χρησιμοποιήσεις και εσύ. Δηλαδή όσο πιο πολλοί χρήστες είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένοι με τα forums του esoterica τόσο πιο αργό γίνεται. Πάντως προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει το forum σε όλη τη διάρκεια της ημέρας με απλή σύνδεση (PSTN - dialup 64kbps) χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Γενικότερα πάντως η ταχύτητα καθορίζεται από πολλούς παράγοντες:
1. Την ταχύτητα του modem σου
2. Τον τύπο και την ταχύτητα που υποστηρίζει το modem που κάλεσες (δηλαδή του ISP σου, π.χ., ΟΤΕnet, Forthnet, κ.λπ)
3. Την ποιότητα της τηλεφωνικής γραμμής σου (π.χ., εργάζομαι στο Μαρούσι και πολλές φορές η ταχύτητα είναι πραγματικά πολύ αργή)
4. Τον τύπο της συνδρομής σου (π.χ., PSTN, ISDN, ADSL, κλπ)
5. Την κίνηση που παρουσιάζει το Ιnternet τη στιγμή που το χρησιμοποιείς

Πάντως ένα γενικό "καθάρισμα" του υπολογιστή σου δεν βλάπτει, όπως σωστά ανέφερε ο φίλος Telxinas.

Φιλικά
--Je^3--

TelxinasΜέλος
17/05/2004, 19:54:42
Jejeje είπε την λέξη κλειδί. Ότι και αν κάνει, αυτό γίνεται αργά. Ήταν κάτι που έπαθα κι εγώ. Δηλαδή να θέλω να γράψω την απάντηση μου στο text field(εδώ δηλαδή που είμαι αυτή τη στιγμή και γράφω το κείμενο μου) και αυτό να γίνεται με μεγάλη χρονική καθυστέρηση πχ γράφω μια πρόταση μονοκοπανιά(γρήγορα δηλαδή) των 15 λέξεων και αυτή φαινόταν στα μάτια μου έπειτα από 8-10 δευτερόλεπτα.
Άλλα προβλήματα που αντιμετώπιζα ήταν το να μαρκάρω μια λέξη ή πρόταση από τα κείμενα των μελών. Μέχρι να γινόταν μπλε αυτό που ήθελα, περνούσαν αρκετά δευτερόλεπτα.
Ας μην μιλήσω για το scrolling της σελίδας...
Μέχρι που χρησιμοποίησα τα αντίστοιχα προγραμματάκια και όλα είναι τώρα μια χαρά.
Αυτό που δυστυχώς παραμένει είναι η ταχύτητα του server όπου κυρίως τις πρωϊνές ώρες η κατάσταση γίνεται αποκαρδιωτική. Κάποτε είχα προτείνει λιγότερα results ανά σελίδα για την καλυτέρευση των πραγμάτων...

17/05/2004, 22:45:35
Φίλε/η mazda θα σε παρακαλούσα να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος/η για να μπορέσουμε σε βοηθήσουμε.
Το πρόβλημα που αναφέρεις παρατηρείται μόνο κατά την πλοήγησή σου στο esoterica ή γενικά και σε άλλα sites στο Internet; Η συχνότητα που το παρατηρείς είναι υψηλή ή χαμηλή;

Φιλικά
--Je^3--