- ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ................. - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
όταν λέω οτι αγαπάμε εννοώ οτι έχεις βγει με αυτό το μέλος
και οτι εχεις αναπτύξει κάποια σχέση με αύτο το μέλος!
ειτε γυναίκα ειναι ειτε άνδρας!!
συμφωνώ με αυτά που λές στην αγάπη ολα τα μέλη ειναι μεσα
αλλα και η συγκρουση τους αρεσει!!
η αγαπη ειναι παντοτινη
gh
quote:
όταν λέω οτι αγαπάμε εννοώ οτι έχεις βγει με αυτό το μέλος
και οτι εχεις αναπτύξει κάποια σχέση με αύτο το μέλος!
Τώρα σε αυτό που λές .. ναί υπάρχει μία συμπάθεια θα έλεγα.. μία αμοιβαία συμπάθεια που για πολλούς και διάφορους λόγους έλκονται μεταξύ τους αμφότεροι φυσικά.. Οι λόγοι που καθορίζουν αυτή την έλξη είναι πολλοί .. και αρκετά σύντομα αυτή η έλξη εξασθενεί ειδικά οταν παρουσιασθεί κάποια αλλη έλξη με μεγαλύτερη ενέργεια.
Δεν θα το έλεγα αγάπη αυτό φίλε μου... Μία αμοιβαία συμπάθεια .. θα το έλεγα...
Είχα αρκετούς μήνες που ήμουν μακριά από το σάϊτ μας
Στο πράγματι ενδιαφέρον θέμα που άνοιξε ο allzzaro, θα ήθελα να πω΄ς (χωρίς να μειώνω κάποιο από τα τόσο αξιόλογα μέλη που έδωσαν και δίνουν το παρόν), αγαπώ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ
ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ........
quote:
Στο πράγματι ενδιαφέρον θέμα που άνοιξε ο allzzaro, θα ήθελα να πω΄ς
Ούπς. hello Αχέροντα.. προς αποφυγήν παρεξήγησης το τόπικ δεν είναι δικό μου αλλά του φίλτατου filosofos1..
quote:
αγαπώ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον Σκοτεινό Άγγελο της παρέας μας. Ελπίζω να είναι σε κάποια έστω κι αθέατη γωνιά ενός απέραντου ουρανού καιμκαμιά φορά να κοιτά προς τα κάτω και να δηλώνει παρουσία
Φίλε Αχέροντα .. αν μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής σε παρακαλώ για τον Σκοτεινό Αγγελο...
ξέρεις μερικές φορές η συμπάθεια γίνεται αγάπη η αγάπη μίσος
το μίσος πάλι αγάπη κοκ![]()
ο κύριος αχέροντας ποιός ειναι δεν τον έχω ξαναδεί στην γειτονία![]()
έχετε να φανείτε πολύ καιρο κύριε που είσασταν τόσο καιρό;![]()
![]()
gh
quote:
αγαπώ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον Σκοτεινό Άγγελο της παρέας μας. Ελπίζω να είναι σε κάποια έστω κι αθέατη γωνιά ενός απέραντου ουρανού καιμκαμιά φορά να κοιτά προς τα κάτω και να δηλώνει παρουσία......................
Γεια σου ΑΧΕΡΟΝΤΑ και καλωσξαναήλθες...! Αλήθεια, πού είναι η DarkAngel???![]()

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
quote:
Γεια σου ΑΧΕΡΟΝΤΑ και καλωσξαναήλθες...! Αλήθεια, πού είναι η DarkAngel???
Αυτό το έχω ρωτήσει και εγώ.. και οχι μόνο για την Darkangel αλλά και για αλλα μέλη .... δεν πήρα απάντηση απο κανέναν..
quote:
ο κύριος αχέροντας ποιός ειναι δεν τον έχω ξαναδεί στην γειτονία
Ολα θές να τα μάθεις..![]()
quote:
Αυτό το έχω ρωτήσει και εγώ.. και οχι μόνο για την Darkangel αλλά και για αλλα μέλη .... δεν πήρα απάντηση απο κανέναν..
Όλα θες να τα μάθεις..![]()

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
Αυτό το έχω ρωτήσει και εγώ.. και οχι μόνο για την Darkangel αλλά και για αλλα μέλη .... δεν πήρα απάντηση απο κανέναν........
Όλα θες να τα μάθεις..![]()
gh