ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2012 : The end of the world - - Κινηματογράφος -

- 2012 : The end of the world - - Κινηματογράφος -

elo62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
oneiric1Μέλος
11/07/2003, 17:01:36
Φίλοι μου καλησπέρα σας

Εκμεταλλεύομαι αυτό το θέμα για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι μιας και την Κυριακή τα ξημερώματα φεύγω και 'γω για διακοπούλες, στην πανέμορφη Κέρκυρα. Θα σας "χάσω" για λίγο αλλά θα επανέλθω δριμύτερη!

Σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα, να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε από τους τρελούς ρυθμούς που ζούμε όλοι!

* Irene *
~ Love is the only truth ~

11/07/2003, 23:43:42
Φεύγω και γω για μια βδομάδα διακοπές...
στην εξωτική Σαλαμίνα! [Β)]

Καλό καλοκαίρι φίλοι μου, σας εύχομαι να περάσετε καλά όπου κι αν πάτε.

"Τάδε έφη Avallon"
MaraΜέλος
14/07/2003, 00:00:59
Επισημες διακοπες σε λιγοτερο απο μηνα (ΓΙΕΣ!!!)

Ανεπισημες ομως αποδρασεις σε κοντινο νησακι...απολαμβανοντας την μαγεια του φεγγαριου σε beach party με τιμητικη τα σφηνακια καρπουζι φωναζοντας :

"Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου,
καλοκαιρινά "σ'αγαπώ" στην αμμουδιά!..."

Ελα και να ετοιμαζομαστε για την επομενη εξορμησηηηηηηηηηηηη!!!

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

prometheasΜέλος
17/07/2003, 14:05:06

30 Ιουλίου - 3 Αυγούστου : ΤΗΝΟΣ
4 - 11 Αυγούστου : ΠΑΡΟΣ

12 - 16 Αυγούστου : ΓΑΥΔΟΣ (ολα τα λεφτά )

Καλές διακοπές σε ολους (και χωρίς φίδια που στην πατρίδα μας δεν ειναι και τόσο επικίνδυνα - σαν παθών ξέρω καλά!!)

17/07/2003, 16:32:58
17 Ιουλίου - 30 Αυγούστου διακοπές στην Ελλάδα!

catΜέλος
18/07/2003, 00:43:23
Θά θελα !!!!!!!
Κίνα- Ιαπωνία για να γνωρίσω τον παραδοσιακό τρόπο ζωής.....και να χαζεύω ωρες ατελείωτες τα παραδοσιακά κτίρια και τα αρχαία !!!

Γαλλία στην προβηγκία...και ολα τα παραδοσιακά γαλλικά χωριά ...

και τρελλά τρελλά............Ιρλανδία-Σκωτία με ολους αυτούς τους παραδοσιακούς πύργους ..

Ταυλάνδη ....ναι ξάνα ...εχω πάει μια φορά...αλλα δεν μου φτάσε ...!!!!

4 - 25 Αυγούστου ...

Πήλιο το βουνό των κενταύρων .....(μονο τετοιους δεν εχει ...ολα τα αλλα τα εχει !!!!!)

Σπέτσες .....Το σμαράγδι του Σαρωνικού (Μόνο πράσσινη δεν ειναι πια...από της πολλές φωτιές)

Αυτά για φέτος ....του χρόνου μπορούμε να ελπίζουμε και πάλλι ..!!!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

18/07/2003, 03:01:07
Cat, στα ίδια μέρη ονειρευόμαστε να πάμε, αλλά εγώ έχω άλλα προβλήματα...χρόνου.
Πρόσφατα έκανα αίτηση για 30ωρο αλλά δε μπήκαν καν στον κόπ ούτε να μου απαντήσουν

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

19/07/2003, 20:50:35
quote:

Promhthea πάρε με μαζί σου!!!!!!!!!!!!
Δε πιάνω πολύ χώρο (εντάξει είμαι 1,75 αλλά κάνω γιόγκα)
Είμαι ήσυχο κοριτσάκι και οικονομικό... (πίνω νερίτα και τρώω μόνο φρουτάκια και σαλατούλες)
Πάρε μεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!Pleeeease

"Τάδε έφη Avallon"
prometheasΜέλος
21/07/2003, 10:19:11
quote:

quote:

Promhthea πάρε με μαζί σου!!!!!!!!!!!!
Δε πιάνω πολύ χώρο (εντάξει είμαι 1,75 αλλά κάνω γιόγκα)
Είμαι ήσυχο κοριτσάκι και οικονομικό... (πίνω νερίτα και τρώω μόνο φρουτάκια και σαλατούλες)
Πάρε μεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!Pleeeease

"Τάδε έφη Avallon"

Θα το ήθελα πάρα πολύ αλλά δυστυχώς θα έχω και το έτερον ήμισυ μαζί μου οπότε καταλαβαίνεις Πάντως υπόσχομαι να μεταφέρω εμπειρίες.

Επειδή εχω ξαναπάει πρίν πολλά χρόνια θα ήθελα να προτείνω σε ολους τους φιλους/φίλες του φόρουμ να επισκευτούν το νησάκι αυτό όταν μπορέσουν. Θα νιώσουν σαν να ξαναγεννήθηκαν - απίστευτη ενέργεια. Ειναι ο τόπος της απολυτης κάθαρσης όπου ολα σου φαίνονται σαν να έχουν σταματήσει σε μια παλαιά μαγική εποχή. Παραλίες (λιγες) απίστευτης καθαρότητας (κολυμπάς με τα ψάρια παρέα στα 20 μέτρα από την ακτή βλέποντας το βυθό χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κατάδυση) και απίστευτα ηλιοβασιλέματα από το ακρωτήριο της Τρυπητής για οσους ξέρουν.

Τή Γαυδο δεν την περιγράφεις τη ζείς, οπότε πηγαίνετε πριν γίνει περισσότερο γνωστή (ήδη αρκετοί ξενοι την έχουν ανακαλύψει) όπως π.χ ο (πρώην) παράδεισος των Κουφονησιών.

21/07/2003, 11:42:03
Σνίφ!
Το δικό μου έτερον κάθε χρόνο μου υπόσχετε Γαύδο και όλο κάτι τυχαίνει και με πάει αλλού ΓΜΤω!
Μένετε σε σκηνή ή έχετε βρει δωμάτιο?

"Τάδε έφη Avallon"
prometheasΜέλος
21/07/2003, 11:46:30
quote:

Σνίφ!
Το δικό μου έτερον κάθε χρόνο μου υπόσχετε Γαύδο και όλο κάτι τυχαίνει και με πάει αλλού ΓΜΤω!
Μένετε σε σκηνή ή έχετε βρει δωμάτιο?

"Τάδε έφη Avallon"

Δωμάτιο στο Σαρακήνικο. Δυστυχώς γεράσαμε και δεν ειμαστε πλέον για σκηνές.

catΜέλος
22/07/2003, 00:14:17
Αχ αυτα τα ετερα ημισι ...!!!!
ολο υποσχέσεις ειναι !!!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

22/07/2003, 10:42:34
Βρε βρε! η catούλα!
Που χάθηκες εσύ βρε ψυχή?
Να υποθέσω ότι έφυγες με το έτερον σε τόπους μαγικούς κι ονειρεμένους?

"Τάδε έφη Avallon"
CronosΜέλος
08/08/2003, 19:17:49
Eγώ φεύγω σήμερα. Πάω σε ένα νησάκι, στη Δονούσα. είναι "πίσω" από την Νάξο. Αν κάποιος/-α περάσει από εκεί και θέλει να βρεθούμε, θα με βρει τα βράδυα να κάνω την Φόρμα μιας πολεμικής τέχνης στην κεντρική παραλία του νησιού...
Όταν λέμε βράδυ εννοώ όταν πλέον δεν θα υπάρχει αρκετό φως για να με βλέπουν από τις ταβέρνες...

Συχνάζω και με κάποιους φίλους μου πάνω στα βράχια που είναι στο λιμάνι...

Καλή σας μέρα...Και καλές διακοπές......εγώ θα λείπω για πάνω από τρεις βδομάδες!!!

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του

lencolasΜέλος
08/08/2003, 21:46:55
ΑΧ!ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ!!!ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΩ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ!ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΥΚΙΕΣ!!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΝΕΤΕ!!!
ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΜΙΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!
CIAO.....

The Truth Is Out There..

MasvidalΜέλος
08/08/2003, 23:11:51
Εγω θα ηθελα να παω στην Αιθιοπια και συγκεκριμενα στο Ακσουμ,εκει οπου οπως ισχυριζονται οι Αιθιοπες φυλανε καλα κρυμμενη την Ιερη Κιβωτο.Και αν ο φυλακας δεν με αφηνε να μπω,θα τον απειλουσα με απαγωγη και καταναγκαστικες Αυγουστιατικες διακοπες στην Κυψελη !!!
Πηγα για 4 μερες στο χωριο μου στο νησι των Φαιάκων αλλα λογω δουλειας δεν δικαιουμαι αδεια.Θα κανω διακοπες....εδω που μενω,στο Βολο.

Edited by - Masvidal on 08/08/2003 23:15:28

nicoleΜέλος
08/08/2003, 23:42:34
Ζηλεύω παιδιά. Δυστυχώς θα μείνω εδώ.
Να περάσετε καλά όσοι πάτε διακοπές!
Και υπομονή σ'αυτούς που δεν θα πάνε...

15/08/2003, 00:54:52

Tις παραπάνω φωτογραφίες τις αφιερώνω εξαιρετικά σους φίλους που θα μείνουν στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού είναι το σπίτι τους και δε θα πάνε πουθεντά το Δεκαπενταύγουστο. Νομίζω ότι τους αξίζουν και ότι θα τους αρέσουν...

Νά περνάτε καλά όπου και να'στε!

"Τάδε έφη Avallon"
marieariesΜέλος
09/09/2003, 16:53:58
καλησπέρα!!!
εντελώς τυχαία μπήκα στο θέμα αυτό, πολύ ενδιαφέρον για πριν τις διακοπές αλλά πολύ καταθλιπτικό για μετά τις διακοπές, αφού έχουν περάσει και έχουν μείνει μόνο οι αναμνήσεις.
Γρηγόρη, sorry αλλά το Palau καμία σχέση με Μαλδίβες που βρίσκονται στον ινδικό. Το Palau ανήκει στη Μικρονησία του Ειρηνικού Ωκεανού, όντως τέλειο μέρος (τι ξέρει ο άνθρωπος όταν έχει ψώρα με τη γεωγραφία!!!!). Μπες να απολαύσεις!!!
http://www.visit-palau.com/aboutpalau/islandmaps.html

Εγώ πάντως πήγα πρώτη φορά στη Μύκονο φέτος και ήταν οι δεύτερες καλύτερες διακοπε΄ς μου μετά τη Σαντορίνη πριν 2 χρόνια....ότι και να ακούγεται για αυτό το νησί είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! και θα ήθελα πολύ να πάω και του χρόνου εκεί, συνδυάζοντάς το με γύρο των Κυκλάδων με ιστιοφόρο!!!

φιλάκια!!

14/09/2003, 09:47:14
quote:

Δεν είναι σιχαμερό, είναι ένα πανέμορφο φίδι (αν και ιοβόλο), και λέγεται coral snake ή κοραλόφιδο στα Ελληνικά.
Δε γνωρίζω τίποτα για το θέμα της κλανιάς αλλά ακόμα κι έτσι να είναι, δεν το κάνει σιχαμερό. Δηλαδή εσύ δε κλάνεις? Αυτό σε κάνει σιχαμερή? Κάθε άλλο, είσαι πολύ συμπαθής (είτε κλάνεις είτε όχι )

Φίλε Γρηγόρη ναί...το...κάνω κι εγώ όχι όμως για να επικοινωνήσω με το άλλο φύλο!!

"Τάδε έφη Avallon"