- ΟΤΑΝ (ΠΕΤΑΤΕ) ΚΟΙΜΑΣΤΕ; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
poli kala!
***********..
"ΜΠΑΝΑΝΕΣ"
quote:
palio pousta..
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ...![]()
Αν δε σέβεστε τον εαυτό σας σεβαστείτε τουλάχιστον το χώρο που σας φιλοξενεί. Κάντε αυτή τη ΧΑΡΗ στον ευατό σας.![]()

καταρχήν σε ευχαριστώ που απάντησες στο μήνυμα - προτροπή μου.
Θα σε στεναχωρήσω όμως λιγάκι σχετικά με τα greeklish:
Μεταφέρω μήνυμα του admin των φόρουμς, από άλλο τόπικ...
2ο Θέμα:
quote:
Παρακαλώ ΟΧΙ Greeklish. Έχουμε αναφερθεί ξανά στο ζήτημα αυτό και απλά θα περιοριστώ να αναφέρω ότι το ESOTERICA.gr προωθεί την αποκλειστική χρήση ελληνικών χαρακτήρων στα μηνύματα των Forums, εκτός εάν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και στην περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να λυθεί αυτό με την βοήθεια των τόσων πρόθυμων Συντονιστών μας(με τεχνικές γνώσεις) και Μελών μας
Πέρα από αυτό, νομίζω ότι σε τελική ανάλυση κι εσύ θα αισθανόσουνα καλύτερα εάν οι συνομιλητές σου μπορούσαν να διαβάσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα μηνύματα που γράφεις!
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων...![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Α, φίλε μου z1gr, εδώ μέσα δεν βρισκόμαστε για να βρίζουμε!
quote:
Κατά τη διάρκεια συμμετοχής σας στις Ομάδες Συζήτησης(Forums) του ESOTERICA.gr συμφωνείτε οικειοθελώς στο ότι δεν θα αποστείλετε πληροφορίες που να είναι αγενείς, υποτιμητικές, μισαλλόδοξες, προσβλητικές για άλλα πρόσωπα ή ιδεολογίες, απειλητικές, παραβιάζουσες την ιδιωτικότητα των άλλων, χυδαίες ή παράνομες
Εάν όντως συμφωνείτε με τους Κανονισμούς και τις Πολιτικές που δηλώνονται σ'αυτήν την συμφωνία καθώς και με τα κριτήρια που αναφέρονται, προχωρήστε πατώντας το κουμπί "Συμφωνώ!" παρακάτω, ειδάλλως πατήστε "Ακύρωση".
Όταν πετάω γίνομαι ο άνεμος...όταν πετάω δεν είμαι μέσα μου αλλά είμαι εγώ...
όταν πετάω ακούω καμπάνες να ξεπροβοδίζουν την έξοδο και να βρίσκομαι ξαφινικά στο μεταίχμιο αυτών που δε γνωρίζω και δε πρόκειται να μάθω.
Όταν πετάω προσποιούμαι οτι κοιμάμει, διότι αν πώ οτι δε κοιμάμαι, οι άλλοι θα με θεωρήσουν τρελλλό...
Όταν πετάω δε ξέρω πότε και άν θα γυρίσω...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
οσο για την λεξη μπανανα απο ποτε ειναι υβρις φιλε secondborn? υβρις ειναι το παλιο*****α που με αποκαλεσε αυτος ο ευγενικος ανθρωπος που δεν του κραταω κακια γιατι πολυ απλα τον λυπαμαι γιατι δεν ξερει να φερεται σαν ανθρωπος.
απο την στιγμη που καποιος ανοιγει ενα θεμα βαζει στην αρχη την αποψη του και γενικα τι θελει να μας πει μεσα απο αυτο το θεμα αντιθετα ομως ειδα καποιον που εβαλε ενα θεμα με τιτλο να αιωρηται δεν δινει καμια εξηγηση παρα μονο μια λεξη οπου με αυτη την λεξη θελει να καταλαβουμε τι εχει στο κεφαλι του (ουτε την λεξη δεν ειδαμε)
και αναλωνεται στο να απανταει στον καθενα αν πλησιαζει σε αυτο που εχει στο κεφαλι του η ειναι πολυ μακρια
εκανα υπομονη να δω τι θελει να μας πει αλλα απο οτι καταλαβα δεν εχει να μας πει τιποτα απλα ανοιξε το θεμα για να δειξει οτι εκπεμπει σε υψηλοτερη συχνοτητα και οτι εμεις οι κοινοι θνητοι δεν μπορουμε να τον πιασουμε "δεν πιστευω η λεξη πιασω να ειναι και αυτη σεξουαλικο υπονοουμενο"
οσο για την λεξη μπανανα εχει και αλλα νοηματα εκτος απο το σεξουαλικο
πρωτα πρωτα διαχωριζει ακαριαια τα βρωμικα μυαλα απο τα καθαρα μυαλα μετα περναμε στο οτι κοβεται αγουρη για να την παρουμε ωριμη αυτο το δευτερο το επιασες φιλε μου? ειναι πανω απο μια λεξη αρα σε βοηθησα περισοτερο
μετα εχουμε την μπανανα σαν συμβολο της καταπιεσης και του εξευτελισμου των φτωχων κατοικων της λατινικης αμερικης απο της πολυεθνικες και αν πει καποιος οτι ξεφυγα απο το θεμα τον πληροφορω οτι οι ινες απο την φλουδα της μπανανας με μια υποτυπωδη επεξεργασια παραγουν ενα πρωτης ταξεως παραισθησιογονο το οποιο ειναι ενα οχημα για να πεταξει ο νους με βοηθεια ακομα πιο περα απο τα ορια της φαντασιας και της λογικης και φυσικα χωρις τον φοβο του θανατου (δεν ειναι ηρωινη) και φυσικα νομιμα ο νομος δεν απαγορευει την χρηση της μπανανας
ετσι λοιπον απο μια λεξη βλεπουμε να ξεπεταγονται στρατιες πληροφοριων ενω καποιος εμεινε στο σεξ με τετοια νοοτροπια και ψυχικο κοσμο μονο με την ολυμπιακη μπορεις να πεταξεις φιλε μου
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Edited by - endorama on 23/09/2003 05:20:59
Φυσικά αναφέρομαι πρωτίστως στο θέμα των "γαλλικών" σου και κατά δεύτερο λόγο στο:
quote:
ΑΜΑΛΙΑ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ grafo etsi..sorry
Ε, λοιπόν εάν μπορείς, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες από εδώ και πέρα.
Εννοείται βέβαια το ότι αν σε μόλις 6 μηνύματα τα έχεις καταφέρει τόσο "καλά" μας δίνει και την δυνατότητα να πούμε ότι οποιαδήποτε περαιτέρω "παρέκκλιση" θα θεωρηθεί... αποβολή.
Ευχαριστώ για την κατανόησή σου(και για την ανοχή των υπολοίπων Μελών
).
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:
οσο για την λεξη μπανανα απο ποτε ειναι υβρις φιλε secondborn?
Δεν είπα ότι αποτελεί ύβρη το κάλεσμα αυτού του θεσπέσιου φρούτου.(Anana βοήθεια!)![]()
Μπορεί όμως κάλλιστα(όπως και έγινε στην προκειμένη περίπτωση) να αποτελέσει αφορμή για παρεξηγήσεις. Τέλος πάντων.
Νομίζω ότι μας έδωσε τη σκυτάλη ο Admin. Ας φτάσουμε τώρα εμείς όρθιοι στον τερματισμό.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ.
Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ FORUM (οι άλλοι θα με θεωρήσουν τρελλλό...) ΛΕΩ: NE OI ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΟ
Όταν πετάω δε ξέρω πότε και άν θα γυρίσω...ΛΕΩ:ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ CONTROL
ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ... ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕΤΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΑΜΑΛΙΑ.. ΙΣΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΙ (ΜΠΑΝΑΝΕΣ) ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΠΛΟΣ.!
TA ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ...
Αν μπορεις να κρατιεσαι νηφαλιος, σαν ολοι τριγυρω
τα ‘χουν χαμενα και φταιχτη σε κραζουν για τουτο…
Αν μπορεις να πιστευεις σε σενα, σαν ολοι για σενα αμφιβαλλουν,
μα και ν’ ανεχεσαι εσυ ν’ αμφιβαλλουν για σενα…
Αν μπορεις να προσμενεις, χωρις ν’ αποκανεις ποτε καρτερωντας…
Κι αν, σα σε μπλεξουνε ψευτες, εσυ σε ψευτιες δεν ξεπεσεις…
Κι αν μισημενος, κρατεις την ψυχή σου κλεισμενη στο μισος,
μα χωρις και να δειχνεις ποτε περισση καλοσυνη
κι ουδε παρά πολύ συνετος στις κουβεντες σου να’ σαι…
...
μη νομίζεις ότι εγώ που σου γράφω αυτό το απόσπασμα, τα έχω καταφέρει, αλλά βοηθάει πότε - πότε να το θυμίζεις στον εαυτό σου!
![]()
Να γίνομαι ένα με το άχρονο παρόν...
Όσον αφορά για κάποια πράγματα που έχεις γράψει, δε πιστεύεις οτι είναι ανάρμοστα σε μια όμορφη παρέα σα και τη δική μας?...
Πώς να χτίσεις μετά?...Πως να πετάξεις?...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()