ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

simori44 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
Ath_hleiosΜέλος
13/09/2012, 14:32:19
quote:

Δική τους συνοικία απαιτούν οι ισλαμιστές στην Νορβηγία: Συντόμως και στην Ελλάδα;

Άλλο ένα μάτσο βαρεμένοι δακτυλοδυκτούμενοι σε μια κοινωνία όπου δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν. Κακό πράγμα ο φανατισμός...
Έζησα για πολλά χρόνια σε μια χώρα όπου το Χαλάλ (ή Χελαλ) και το Κοσέρ βρίσκονται εύκολα οπουδήποτε: στο σούπερ μάρκετ, στα μακντόναλντς, στα τοπικά σουβλατζίδικα..... Ενίοτε, όταν παρέγγελνα τοστ (τυρί/ζαμπόν) μου υπενθύμιζαν ότι έχει χοιρινό και όταν παρέγγελνα μπύρα με ρωτούσαν αν θέλω χωρίς αλκόολ (είμαι σκουρόχρωμο και μαυρομάλλικο, τι να κάνω;) και γέλαγα......Στις χώρες αυτές υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που θέλουν να ενσωματωθούν στην τοπική κοινωνία χωρίς να είναι δακτυλοδυκτούμενοι κρατώντας πιθανώς την πολιτιστική τους κληρονομιά του τόπου καταγωγής τους για την πάρτη τους, αυτοί που θέλουν να ενσωματωθούν κρατώντας ήθη, έθιμα παραδόσεις και μιζέρια από άλλους τόπους και χρόνους αλλά τα καταφέρνουν δύσκολα, και αυτοί που πιστεύουν ότι μπορούν να συνεχίσουν να ζουν όπως ζούσαν εκεί που ήταν κάποτε....

Αθήλειος

13/09/2012, 16:04:26
quote:

quote:
Τι να σου πω ρε Αίολε... υπάρχουν και οι φασίστες
Τι να σου πω ρε dr...
Είναι Ελληνες πολίτες, είναι νόμιμοι κι έχουν τα ίδια δικαιώματα μ' εμάς.
Δεν είναι φασιστικό να διαχωρίζεις τους πολίτες;

Ποιος είναι νόμιμος; Αυτός που ασκεί βία;
13/09/2012, 16:53:28
quote:
Το μεγαλυτέρο παραμύθι,είναι ότι η χ.α δεν είναι νεοναζιστικό κόμμα.
Σταμάτα την προπαγάνδα Ψυχαναγκαστικε. Αυτά είναι αριστερή προπαγάνδα

14/09/2012, 01:49:51
Ο κερι κινγκ θα πει,

Δεν ειναι φασιστικο να κρινεις καποιον απο μια φωτογραφια σε ενα γραφειο???Αν ειχε του σταλιν θα ηταν καλα?Τουλαχιστον αυτος τιμαει τη πατριδα του.

What is wrong with our heavy metal hamsters?

Look what they have done, our heavy metal hamsters
Where is the field to run for our heavy metal hamsters?

Some things are left undone for our heavy metal hamsters