- ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πάντες σε αυτή τη χώρα έχουν ξεπεράσει τα όρια γιατί ποτέ το κράτος δεν μπήκε στον κόπο να βάλει όρια.......
του φαινόμενου ως "αρχηγού",
και κρατείτε στην ασφάλεια Πατρών.
ήδη η ΕΥΠ αναζητεί τους υπολοίπους , και βέβαια τα κινέζικα ΑΚ που προφανώς κρύβονται στην περιοχή του όρους Χελμού .
Το θέμα macedon είναι οτι υπάρχουν πολλές τέτοιες ομάδες ανα την Ελλάδα ... κι αυτό είναι κοινό μυστικό .
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=218510
quote:
Α, εμείς παρακολουθούμαστε από την υπηρεσία του 6ου ορόφου
Εσεις ...
ο 13ος κοιμάται νομίζεις

Edited by - AitheroVamon on 25/08/2012 17:29:02
quote:
Α, εμείς παρακολουθούμαστε από την υπηρεσία του 6ου ορόφου
Mη με πείς χαζή..Στόν ΟΤΕ δουλέυεις; ή είσαι σε κάποιο ξενοδοχείο![]()

Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι η υποβάθμιση του όλου σκηνικού από τα πορνοκάναλα.
Σκεφτήτε αντίστοιχο βίντεο με Χρυσαυγήτες να καίνε την αλβανική σημαία... Δεν αναφέρω καν πυροβολισμούς γιατί δεν το χωράει ο νους μου τι προπαγάνδα θα τρώγαμε στην μάπα... Αναφέρω απλά κάψιμο της αλβανικής σημαίας....
Τι που ο Τσίπρας θα έκανε δηλώσεις από τις διακοπές του (μην τις διέκοπτε κι όλας), τι δηλώσεις από ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ, τι παπαριές θα ξέρναγε πάλι ο Δένδιας.... Μέχρι και η προεδράρα μας θα ξύπναγε από τον λήθαργο...
Τώρα όμως........
ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ !!!!
Edited by - KERRY KING on 25/08/2012 20:45:33
quote:
KERRY KING
Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι η υποβάθμιση του όλου σκηνικού από τα πορνοκάναλα.Σκεφτήτε αντίστοιχο βίντεο με Χρυσαυγήτες να καίνε την αλβανική σημαία... Δεν αναφέρω καν πυροβολισμούς γιατί δεν το χωράει ο νους μου τι προπαγάνδα θα τρώγαμε στην μάπα... Αναφέρω απλά κάψιμο της αλβανικής σημαίας....
Τι που ο Τσίπρας θα έκανε δηλώσεις από τις διακοπές του (μην τις διέκοπτε κι όλας), τι δηλώσεις από ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ, τι παπαριές θα ξέρναγε πάλι ο Δένδιας.... Μέχρι και η προεδράρα μας θα ξύπναγε από τον λήθαργο...
Ένοια σου φίλε KERRY KING , και ο Κασιδιάρης τον τάπωσε για τα καλά τον Δένδια , που κυριολεκτικά αδυνατώντας να απαντήση το 'ριξε στα τάγματα εφόδου και άλλες τέτοιες παπαριές . Δες εδώ στο σχετικό VIDEO όλη την κοντρα Δενδια - Κασιδιάρη .
*
Edited by - Sesostris on 26/08/2012 00:02:28
quote:
Mη με πείς χαζή..
Δεν έχω λόγο να το κάνω ![]()
quote:
Στόν ΟΤΕ δουλέυεις; ή είσαι σε κάποιο ξενοδοχείο
Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Απλά στον 6ο όροφο της ΕΥΠ υπάρχει υπηρεσία η οποία ... χμμμ... παρακολουθεί ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, εξ όσων γνωρίζω... ![]()

macedon
Αυτή ήταν η λογική που το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τα κόμματα της αριστεράς ακολούθησαν για να μαζέψουν ψηφαλάκια και να στηρίξουν τον υποτιθέμενο (ή μη) ιδεολογικό τους αγώνα.
Έρχεται τώρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να... πατάξει τα παραπάνω κόμματα, ακολουθώντας την ίδια λογική, της επιβολής της άποψης, αγιάζοντας και εκείνη τα δικά της μέσα.
Λοιπόν, όσο σε αυτή τη χώρα, η ηθική θα διαχωρίζεται απο την πολιτική, δεν θα υπάρξει ποτέ κοινωνική ευδαιμονία.
Αυτά...
quote:
Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι η υποβάθμιση του όλου σκηνικού από τα πορνοκάναλα.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση εδώ είναι ότι σαν να ακούω τον....Μιχαλολιάκο!
Ρε Κέρρυ μπας και είσαι ο Μιχαλολιάκος και δεν μας το λές ???![]()
![]()
![]()
Επί της ουσίας πάντως έχεις δίκιο,
αλλά από καιρό έχει πάψει να υφίσταται αναλογική σχέση μεταξύ της προβολής ενός γεγονότος από τα ΜΜΕ και της ουσίας/αξίας/σημασίας του.
quote:
Λοιπόν, όσο σε αυτή τη χώρα, η ηθική θα διαχωρίζεται απο την πολιτική, δεν θα υπάρξει ποτέ κοινωνική ευδαιμονία.
Πολύ σωστή κουβέντα...
(Αλλά για μίλησε περί "ηθικής" στους νυν και πρώην και εκάστοτε 300 ...Βουλγαράκηδες της Βουλής.... να δεις ότι θα πάρεις ισαριθμες εκδοχές περί νομίμων και ηθικών...)
Και by the way, όλοι την ξέρετε την παροιμία που λέει ότι "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται..."
(Με ό,τι δύναται να σημαίνει/συμβολίζει ο "λύκος" όσο και η "αναμπουμπούλα")
θέλω να πιστεύω και να ελπίζω ότι "έχουν γνώση οι φύλακες" (ανεξαρτήτως ...ορόφου) και θα μπορέσουν να προλάβουν τα γεγονότα εν τη γεννέσει....
Την αντίθετη περίπτωση ούτε θέλω να την σκέφτομαι....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Αυτό που μου κάνει εντύπωση εδώ είναι ότι σαν να ακούω τον....Μιχαλολιάκο!
Ρε Κέρρυ μπας και είσαι ο Μιχαλολιάκος και δεν μας το λές ???
![]()
![]()
![]()
Αν θυμάσαι παλαιότερα ποστ μου (τότε με τα δεκεμβριανα) τα χαρακτήριζα βοθροκάναλα. Ομολογώ πως η ατάκα του Μιχαλολιάκου μου αρέσει περισσότερο. Αν υπάρξει ποτέ επανάσταση σε αυτή την χώρα, θεωρώ πως πρέπει να ξεκινήσει με την πυρπόληση των πορνοκάναλων...
quote:
από καιρό έχει πάψει να υφίσταται αναλογική σχέση μεταξύ της προβολής ενός γεγονότος από τα ΜΜΕ και της ουσίας/αξίας/σημασίας του.
Μόνο τα ΜΜΕ ????
Που είναι τα ανακλαστικά του δανειστή ????
Δολοφόνησαν έναν Ιρακινό στην Αθήνα και βγήκε να μας ζαλίσει τον έρωτα. Εδώ μόκο ????? Και είναι και ηπειρώτης τρομάρα μου....
quote:
όσο σε αυτή τη χώρα, η ηθική θα διαχωρίζεται απο την πολιτική, δεν θα υπάρξει ποτέ κοινωνική ευδαιμονία.
Πράγματι σοφή κουβέντα (θα γινόταν και ωραία ψηφιακή υπογραφή
)
Edited by - KERRY KING on 26/08/2012 19:24:29
quote:
Ένοια σου φίλε KERRY KING , και ο Κασιδιάρης τον τάπωσε για τα καλά τον Δένδια , που κυριολεκτικά αδυνατώντας να απαντήση το 'ριξε στα τάγματα εφόδου και άλλες τέτοιες παπαριές . Δες εδώ στο σχετικό VIDEO όλη την κοντρα Δενδια - Κασιδιάρη .
Δεν το είχα δει το βίντεο......
Πόσο, μα πόσο, μα πόσο......ανεπαρκής (για να μην πω την άλλη λέξη και φάω κόκκινο) είναι αυτός ο Δένδιας...
Edited by - KERRY KING on 26/08/2012 20:29:25
Τα μάθατε τα νέα ???
Δεν τον φάγανε χρυσαυγήτες τον Ιρακινό τότε αρχές Αυγούστου...
Για θυμηθείτε :
http://www.skai.gr/news/greece/article/210217/omada-atomon-dolofonise-irakino-sto-kedro-tis-athinas/
http://tvxs.gr/news/ellada/sok-gia-tin-agria-dolofonia-toy-irakinoy
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/225674/to-kke-gia-ti-dolofonia-toy-irakinoy
Λίγες βδομάδες μετά...
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=471778
Τελικά χτες....
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=53842&Itemid=85
........
Να θυμηθούμε τι γινότανε στα πορνοκάναλα τότε τον Αύγουστο ???
Το συλλαλητήριο που έγινε ????
Μέχρι και η προεδράρα μας είχε βγει από τον λήθαργο και έκανε δηλώσεις....
Αλήθεια, παίχτηκε η είδηση στα κανάλια χτες ????
Μπαααα.....
Να χάσουμε τον δράκο από το παραμύθι ?????
Διαβάζεις λοιπόν την επικεφαλίδα :
Λασίθι: Σακάτεψαν Πακιστανό στη μέση του δρόμου - Πέντε εναντίον ενός!
Ποιά είναι η πρώτη σκέψη που κάνετε ???
Μα φυσικά του την πέσαν χρυσαυγήτες....
Πάρτε τώρα και την είδηση ολοκληρωμένη :
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=162138&catid=6
Αλήθεια, πόσες "τυφλές" επιθέσεις εναντίων λάθρο- και μη - μεταναστών κρύβονται πίσω από αντίστοιχες αιτίες ???
Το κουρείο στην Μεταμόρφωση ποιοί και γιατί το κάψανε ???
Όχι ότι αμφισβητώ ότι υπάρχουν κρούσματα ρατσιστικής βίας...
Θέμα χρόνου ήταν, αντίδραση στην δράση....
Αλλά μην το παραχέζουμε και κάθε τι που συμβαίνει σε αλλοδαπό να το χρεώνεται η Χρυσή Αυγή....
Ωραία τα παραμύθια όταν έχουν δράκους.....

Edited by - Αίολος on 12/09/2012 12:30:22
Αθήλειος
quote:εθνος ηλιθίων;
Τι να σου πω ρε Αίολε... υπάρχουν και οι φασίστες
What is wrong with our heavy metal hamsters?
Look what they have done, our heavy metal hamsters
Where is the field to run for our heavy metal hamsters?
Some things are left undone for our heavy metal hamsters
quote:Τι να σου πω ρε dr...
Τι να σου πω ρε Αίολε... υπάρχουν και οι φασίστες
Είναι Ελληνες πολίτες, είναι νόμιμοι κι έχουν τα ίδια δικαιώματα μ' εμάς.
Δεν είναι φασιστικό να διαχωρίζεις τους πολίτες;

Αν δεν απορριφθεί του Κασιδιάρη, ποίο θα είναι το ηθικό δίδαγμα;