- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οσο για την παγκοσμιοποιηση(Ευρωπαικη Ενωση δλδ στην περιπτωση μας) πολλοι διαπιστωνω ,στενομυαλοι εδω μεσα ,θα προτιμουσαν να μιλανε ελληνικα αλλα να πηγαινουν στην δουλεια τους με το αλογο....η να ειμαστε στην θεση της Αλβανιας,τσεχιας κτλ.
ακουω....
ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΥΤΟΠΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΛΙΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ (ΕΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ)..
ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΒΙΕΤΝΑΜ,ΙΡΑΚ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΣΕΡΒΙΑΣ,ΓΡΑΝΑΔΑΣ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Η ΤΗΝ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ..(ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ,ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ..)
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
ο λεβι στραους, εφτιαξε για τους χρυσωριχους τον προπερασμενο αιωνα τα πρωτα παντελονια απο καραβοπανο γιατι ηταν ανθεκτικα...
------------------------
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ
ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΟΣ ΡΕ
ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ Ε-ΜΑΙΛ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ
ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΟΡΜΑΛ ΜΥΑΛΑ
ΕΥΓΕ !!!
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ?
ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΗΟΨΕΙΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ ?
ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ?
ΧΛΙΔΑΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΑ ?
ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ( ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΛΠ )
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΠΑΤΕ Η ΠΡΟΣΟΧΗ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΚΕΡΙ ΚΑΝΕΙ 50ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ 10ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ?
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΙΑΣΜΟΙ ΤΑ ΕΥΧΕΛΑΙΑ ΚΛΠ ( ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ) ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ?
ΕΠΙΧΗΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ?
ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ?
ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ?
ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΗΔΕΙΑ
ΧΑΒΡΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ( ΒΑΒΟΥΡΑ ΚΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ )
ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡ ΥΜΩΝ Ο ΕΝ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΣ....
ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ?...... ΚΛΠ ΚΛΠ ?
ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ?
Η ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΙΚΑΝΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΕΣ ?
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ( ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΑΝΑΤΕ ΠΛΑΝΗΝ ΕΙΚΤΡΑΝ )ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 90+ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.............
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ.............( ΜΗ ΧΕΣΩ )
ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΝΕ
ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ
ΚΟΙΜΗΣΙΔΕΣ
ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΙ
ΒΡΕ ΟΥΣΤ
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ? ΠΟΤΕ ?
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΓΗΣΕ ΙΣΑΜΕ 10 ΑΙΩΝΕΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
quote:
in fact αγαπητε ψυχη, τα τζην ειναι εβραικη εφευρεση...ο λεβι στραους, εφτιαξε για τους χρυσωριχους τον προπερασμενο αιωνα τα πρωτα παντελονια απο καραβοπανο γιατι ηταν ανθεκτικα...
------------------------
ΛΥΠΑΜΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΞΑΝΑ
ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΙΣΩΣ ?
INTERNET ?
ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ MADE IN U.S.A.
Οσο για τις αποψεις σου για την εκκλησια φιλτατε "ψυχη" βασικα συμφωνω και την θεωρω δευτερευον μεσο για την επικοινωνια με τον θεο αλλα απαραιτητο.προτιμω να παω μονος μου σε ενα ερημο εκκλησακι να προσευχηθω παρα να στολιστω και να παω την κυριακη.Εξαλλου το 500μ.Χ δεν υπηρχε η εκκλησια με την μορφη που ξερουμε αλλα πως υπηρξαν αγιοι τοτε?
Ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοιος πολεμος εναντιον της ενοποιησης της ευρωπης απο την εκκλησια,ουτε κομμουνιστες να ηταν.Λες και η μη αναγραφη του θρησκευματος θα μας αλλαξει την πιστη,η μηπως πρεπει να ειμαι περηφανος που ειμαι χριστιανος?Αντε πανε σε Αραβικη χωρα μετα τα τελευταια γεγονοτα και δειξε με την ταυτοτητα οτι εισαι χριστιανος...
Τελως παντων ... ακουω....
ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΑ
ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΨΑΞΩ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Στην περιπτωση της μητερας που ομολογει υπερισχυει η λογικη εις βαρος του συναισθηματος, οπως εγραψα.
"ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΓΜΕΝΟΙ -ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ -ΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΠΧ. ΒΛΕΠΕ ΛΙΒΑΝΟ."
Σε ποιο ακριβως σημειο ειπα τα παραπανω οπως εσυ λες; Δηλαδη εννοεις οτι αν καταστουμε ολοι αμορφωτοι και απαιδευτοι ο κοσμος θα γινει καλυτερος;
ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ!!!
Να υποθεσω οτι εσυ βρισκεσαι εκτος κοσμου οποτε δεν επηρεαζεσαι απ' αυτον?
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
Επαναλαμβανεις την ιδια φραση. Σημαινει κατι?
quote:
Λεγοντας καποιος ψεμματα ισως οφελειται ο ιδιος ή καποιος αλλος, ομως θεωρεις οτι η απομακρυνση απο την αληθεια σε φερνει πιο κοντα στο νοημα της ζωης?
Όχι, αγαπητέ μου Σωφρόνει.
Το αντίθετο προσπαθώ να πω... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Δεν είπα οτι δεν πρέπει να έχουμε γνώση και μόρφωση, απλά δεν πρόκειτε αυτό να καλυτερέψει τον κόσμο μας. Ο κόσμος-σύστημα που ζούμε δεν χρειάζετε αλλαγές, χρειάζετε ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ και ξαναχτίσιμο σε άλλες βάσεις. Δεν μπορούμε σε σαθρά θεμέλια να συνεχιζουμε να οικοδομούμε ακόμα και όταν υπάρχει καλή διάθεση και αγνά κίνητρα.
Η παγκόσμια ιστορία το έχει αποδείξει αυτό πάμπολες φορές.
quote:
Να υποθεσω οτι εσυ βρισκεσαι εκτος κοσμου οποτε δεν επηρεαζεσαι απ' αυτον?
Και βέβαια βρίσκομαι μέσα στον κόσμο και επηρεάζομαι από το υπάρχον σύστημα αλλά δεν σκοπεύω να το συντηρήσω και να το υποστηρίξω.
Ο κόσμος γύρω μας νομοτελειακά θα καταλήξει στον αφανισμό γιατί παραβιάζει κάθε στιγμή τους συμπαντικούς νόμους της τάξης και της αγάπης. Τώρα γιατί γίνετε αυτό και ποιός/οι το επιδιώκουν είναι άλλη ιστορία.
Οφείλουμε πιστεύω όλοι να ψάξουμε μέσα μας , να δούμε τι είμαστε πραγματικά και να κατανοήσουμε τι μας έχουν κάνει να είμαστε κάποιοι άλλοι... Από αυτό το σημείο ξεκινούν όλα.
Όσο πιο πολλές συνηδήσεις αφυπνιστούν τόσο πιο γρήγορα θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα...
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ?? ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ...
![]()
![]()

ΣωφρόνειKarma, εφοσον μέσα από την εξέλιξη και κατ’ επέκταση την Aγάπη, η ψυχή εξυψώνεται περισσότερο προς το Θείο και έρχεται πιο κοντά στη Συμπαντική γνώση και σοφία, οπως αναφερεις, στο προηγουμενο παραδειγμα η μητερα που αγαπαει τον δολοφονο γιο της και ειναι ανειλικρινης λογω της αγαπης της εχει εξελιχθει ερχομενη πιο κοντα στη συμπαντικη γνωση και σοφια;
Αγαπητέ Σωφρόνει
Εδώ μιλάμε για τη Συμπαντική, τη Θεϊκή Αγάπη... Η Αγάπη της μάνας είναι κάτι το διαφορετικό... Η μάνα είναι δεμένη με το παιδί της = επέκταση του εαυτού της. Στην αγάπη αυτή εμπεριέχονται και κάποια ατομικά, «γήινα» στοιχεία, ειδικά της κτήσης και της εξάρτησης....

Φιλικά, www.greekastrology.gr
η karma
Κάτι θα ξέρει...
Φωνές, αλαλαγμοί, χαρές
ενθουσιασμοί, ζητωκραυγές!
Και ποιος τολμάει να τους πει
πως νίκησαν οι δύσμοιροι
τρέχοντας στον ανεμπόδιστο δρόμο της κατηφόρας...
Χρ. Κατσιγιάννης
Ας παρουμε για παραδειγμα τον Θεο.Μπορει να κανει τα παντα ειναι τα παντα και εχει-ειναι η απολυτη ευτυχια.Ο θεος λοιπον ως δημιουργηκο πνευμα, που υπαρχει απο τοτε που υπηρχε η ανυπαρξια της αρχης του, δημιουργει συνεχια καινουρια ατομα και καταστασεις-πχ τον ανθρωπο ο οποιος χανει την ευτυχια και δημιουργει ενα ΧΑΟΣ που βγαζει τον κοσμο απο την μονοτονη κατασταση της ευτυχιας και ετσι ο κοσμος αρχιζει να χει συναισθηματα οχι μονο χαρας αλλα και δυστιχιας που κανουν τον κοσμο πιο αρμονικο και πικοιλο.
Γενικα η ζωη ειναι ενας αιωνιος κυκλος αρμονιας και ματαιότητας προς την ευτυχία.
mike
k.
quote:
Γενικα η ζωη ειναι ενας αιωνιος κυκλος αρμονιας και ματαιότητας προς την ευτυχία.
Φίλε μου Palatianos, το ερώτημα όμως είναι άλλο στα όσα αναφέρεις.
Θέλουμε φυσικά να είμαστε ευτυχισμένοι.
Φτάνουμε όμως ποτέ στην απόλυτη ευτυχία κι αν ναι πόσο εύκολα ή δύσκολα γίνεται αυτό?
Για να φτάσουμε στην απόλυτη ευτυχία μας μήπως θα πρέπει να αλλάξουμε την οπτική μας για θέματα όπως κακοτυχίες, εμπόδια κτλ?
Μήπως θα πρέπει να καταλάβουμε οτι ο δρόμος για την ευτυχία (που κατά την γνώμη μου είναι πολύ δύσκολος) είναι ένας κύκλος, όπως πολύ σωστά ανέφερες?

In anticipation of my resurrection...
ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥ .
ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ .
Ας κανουμε το καλο και να το ριχνουμε στο γυαλο ,μεχρι να την βρουμε .![]()
ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΑΠΟ ΕΣΑς ;;;
Η δικη μου εμπειρια ειναι, οτι οσο περισσοτερο προσπαθω ,τοσο ποιο καλα τα καταφερνω και το ποιο σημαντικο ειναι οτι :
ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ .![]()
την μοιρα μας την διαχειριζεται το πνευματικο μας επιπεδο.