ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συγγνώμη που ξανά ενοχλώ (Σχετικά με τα ξόρκια) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Συγγνώμη που ξανά ενοχλώ (Σχετικά με τα ξόρκια) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

lovenana8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
lovenanaΝέο Μέλος
30/11/2005, 14:49:48
συγγνώμη που ξανά ενοχλώ με το ίδιο θέμα αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι όταν κανίς ένα ξόρκι (π.χ-αγάπης) η ότι δίπoτε πως καταλαβαίνεις ότι έχει πετύχει η αν περιμένεις κάποιο χρονικό διάστημα πόσο μερικές μέρες η ώρες!!

Και πάλι συγγνώμη που ενοχλώ αλλά μάλλον έχω πιο πολλές απορίες απτοί είναι αυτά που ξέρω!!

a.t...
"Ό,τι η μοίρα ορίσει, ό,τι κι αν ορίσει, να είναι καλοδεχούμενο..."

AngelosΜέλος
30/11/2005, 15:32:18
lovenana

Κατά αρχήν, αν έχεις φτάσει στο σημείο να σκέφτεσαι να κάνεις ξορκια, τότε τα ξόρκια σου δεν πετυχαίνουν.

Το πιο επιτυχυμένο ξόρκι είναι αυτό που δεν γίνεται.

Διαβασε την παραπάνω πρόταση και επανέλαβέ τη απο μέσα σου μέχρι να εμπαιδώσεις το νοημα της.

Δεν περίμενα να θέλει να κάνει ξόρκια κάποιος που δηλώνει "Ό,τι η μοίρα ορίσει, ό,τι κι αν ορίσει, να είναι καλοδεχούμενο..."

Περαστικά

Αγγελος

lovenanaΝέο Μέλος
30/11/2005, 19:51:44
Ερωτάω διότι έχω μια φίλη που με έχει πρήξει και μιας που έχω και εγώ την απορία είπα να θέσω το ερώτημα για παραπάνω πληροφορίες

Παντός ευχάριστο!!!

a.t...
"Ό,τι η μοίρα ορίσει, ό,τι κι αν ορίσει, να είναι καλοδεχούμενο..."

wolfowitzΜέλος
30/11/2005, 20:11:03
Ανάλογα με το ξόρκι φυσικά...π.χ.

αβγό μελάτο = 2-3 λεπτά
αβγό βραστό = 5 λεπτά
αβγό σφιχτό = 10 λεπτά
κ.ο.κ.

AngelosΜέλος
30/11/2005, 20:15:34
lovenana

Να σταματησεις να της κανεις παρέα. Ειναι χαζή και ευκολόπιστη και της τρώνε τα λεφτά οι μαγισες και οι χαρτορίχτρες.

Αν την αγαπάς πολύ και δεν θέλεις να την αφήσεις στην μοίρα της, παρε τη απο το χεράκι και πηγαινέ τη στο HONDOS να ξοδέψει εκει τα λεφτά που της τρώμε οι μάγισες. Θα της κάνει πιο πολύ καλο.

Αγγελος.

PeronosporosΜέλος
30/11/2005, 21:12:28
Και σίγουρα θα είναι πιο εμφανίσιμη....
Μήπως πρέπει να κόψει τα ξόρκια και να πάρει σβάρνα τις μπουτίκ για αλλαγή

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος

MooN4444Νέο Μέλος
30/11/2005, 22:15:36
πρεπει να ειναι πολυ απογοητευμενη η φιλη σου για να εφτασε σε σημειο να κανει ξορκια....καλυτερα να μαθει να στηριζεται στις δικες τις δυναμεις.....ειναι ανθρωπος οπως ολοι οι αλλοι και αυτη, αρα μπορει να πετυχει οτι και οι αλλοι...ασχετα αμα χρειαζεται λιγη περισσοτερη προσπαθεια...
PagwnaΜέλος
01/12/2005, 11:57:36
Εμ, τί φταίνε τα κοριτσάκια, όταν βγαίνει η άλλη (η συγγραφεύς της Deste), και το παίζει μάγισσα, και λέει ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, πόσους άντρες είχε (παντρεύτηκε... δεν ξέρω αν τους πέθανε κιόλας, όπως στο βιβλίο της), και πο΄σους θα μπορούσε να έχει (όλους, και τον δικό μου, και της διπλανής, και της απέναντι), και τί καλά που περνάνε μαζί της, και γι'αυτό δεν τους νοιάζει που τους κάνει και ξορκια, γιατί τους έχει πασάδες!!!! Φταίνε????
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ!!!!
Λοιπόν γλυκιά μου, πές στην φίλη σου, οτι αυτά είναι ηλιθιότητες που χρησιμοποιούνται απο διάφορες δήθεν, για να πουλάνε τις βλακείες τους και να κάνουν καριέρα!
Νά'σαι σίγουρη οτι τον άντρα αν είναι να τον έχεις θα τον έχεις, αν όχι, να ψάξει για άλλον, ή καλύτερα ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, η αγάπη, ο έρωτας, ακομα και το σέξ, έρχονται απο μόνα τους, και τότε είναι καλύτερα...
Επίσης, να της πείς να ξέρει, πως τα δήθεν ξόρκια πιάνουν 99% όταν αφήνεις το θύμα να γνωρίζει οτι τους έχεις κάνει ξόρκι. Αν είναι βλήτο και το πιστέψει, θα έχει 'πιάσει' το ξόρκι, αν όχι, δεν θα πιάσει, ακόμα και να τον δέσεις χειροπόδαρα. Γι'αυτό και η συγκεκριμένη συγγραφεύς παύλα μάγισσα παύλα ψυχολόγος (νομίζω, μπορεί να είναι και κάτι α΄λλο πιο πεζό), έχει ενημερώσει όλους τους άντρες της για τα ξόρκια, και προφανώς έχει επιλέξει κάθε φορά το καλύτερο ΒΛΗΤΟ...
Αυτά, κι ελπίζω να συνέλθει σύντομα, και να ζήσει την ζωή της ΕΛΕΥΘΕΡΗ!