- Συγγνώμη που ξανά ενοχλώ (Σχετικά με τα ξόρκια) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Και πάλι συγγνώμη που ενοχλώ αλλά μάλλον έχω πιο πολλές απορίες απτοί είναι αυτά που ξέρω!!![]()
![]()
![]()
![]()
a.t...
"Ό,τι η μοίρα ορίσει, ό,τι κι αν ορίσει, να είναι καλοδεχούμενο..."
Κατά αρχήν, αν έχεις φτάσει στο σημείο να σκέφτεσαι να κάνεις ξορκια, τότε τα ξόρκια σου δεν πετυχαίνουν.
Το πιο επιτυχυμένο ξόρκι είναι αυτό που δεν γίνεται.
Διαβασε την παραπάνω πρόταση και επανέλαβέ τη απο μέσα σου μέχρι να εμπαιδώσεις το νοημα της.
Δεν περίμενα να θέλει να κάνει ξόρκια κάποιος που δηλώνει "Ό,τι η μοίρα ορίσει, ό,τι κι αν ορίσει, να είναι καλοδεχούμενο..."
Περαστικά
Αγγελος
Παντός ευχάριστο!!!![]()
![]()
a.t...
"Ό,τι η μοίρα ορίσει, ό,τι κι αν ορίσει, να είναι καλοδεχούμενο..."
αβγό μελάτο = 2-3 λεπτά
αβγό βραστό = 5 λεπτά
αβγό σφιχτό = 10 λεπτά
κ.ο.κ.
Να σταματησεις να της κανεις παρέα. Ειναι χαζή και ευκολόπιστη και της τρώνε τα λεφτά οι μαγισες και οι χαρτορίχτρες.
Αν την αγαπάς πολύ και δεν θέλεις να την αφήσεις στην μοίρα της, παρε τη απο το χεράκι και πηγαινέ τη στο HONDOS να ξοδέψει εκει τα λεφτά που της τρώμε οι μάγισες. Θα της κάνει πιο πολύ καλο.
Αγγελος.
Μήπως πρέπει να κόψει τα ξόρκια και να πάρει σβάρνα τις μπουτίκ για αλλαγή
τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ!!!!
Λοιπόν γλυκιά μου, πές στην φίλη σου, οτι αυτά είναι ηλιθιότητες που χρησιμοποιούνται απο διάφορες δήθεν, για να πουλάνε τις βλακείες τους και να κάνουν καριέρα!
Νά'σαι σίγουρη οτι τον άντρα αν είναι να τον έχεις θα τον έχεις, αν όχι, να ψάξει για άλλον, ή καλύτερα ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, η αγάπη, ο έρωτας, ακομα και το σέξ, έρχονται απο μόνα τους, και τότε είναι καλύτερα...
Επίσης, να της πείς να ξέρει, πως τα δήθεν ξόρκια πιάνουν 99% όταν αφήνεις το θύμα να γνωρίζει οτι τους έχεις κάνει ξόρκι. Αν είναι βλήτο και το πιστέψει, θα έχει 'πιάσει' το ξόρκι, αν όχι, δεν θα πιάσει, ακόμα και να τον δέσεις χειροπόδαρα. Γι'αυτό και η συγκεκριμένη συγγραφεύς παύλα μάγισσα παύλα ψυχολόγος (νομίζω, μπορεί να είναι και κάτι α΄λλο πιο πεζό), έχει ενημερώσει όλους τους άντρες της για τα ξόρκια, και προφανώς έχει επιλέξει κάθε φορά το καλύτερο ΒΛΗΤΟ...
Αυτά, κι ελπίζω να συνέλθει σύντομα, και να ζήσει την ζωή της ΕΛΕΥΘΕΡΗ!